Universidad Católica San Antonio de Murcia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A katolikus egyetem Katolikus Egyetemének - az UCAM katolikus egyetemeként - a diákok integrált képződést kínálnak az elméleti és technikai tudáson alapulva, amely az egyes fokozatokra és a keresztény humanizmus alapelveire támaszkodó emberi formációra épül. Feladata elismert presztízs és személyi oktatók csoportja, akik a hallgatót tanulmányaik kezdetétől a végéig nyomon követik, azzal a céllal, hogy olyan eszközöket biztosítsanak, amelyek javítják a teljesítményüket, és ezzel egyidejűleg erősítik emberi formációikat.

Célunk , hogy szakemberek képzése, amelyek képesek a társadalom alakításában egyenlőtlenségek és elősegíti fejlesztések, amelyek lehetővé teszik a létrehozása egy igazságosabb világban, amelyben tisztelik az emberi méltóságot, a fogantatástól a természetes halálig.

Az UCAM alapja a tanítás és a kutatás minőségének megteremtése, az aktív tanítási-tanulási módszerek kidolgozása és alkalmazása: kiscsoportok, oktatói, csapatmunka, minden fokozat szakmai gyakorlatai, végzős munka, új technológiák beépítése, hálózati WIFI az egész campusban, a virtuális platform, a számtalan számítógépes állomás a diákok számára ... mindez lehetővé tette számunkra az európai felsőoktatási térség gyors adaptálását, anélkül, hogy mind a tanárok, mind a diákok trauma járna.

Ebben a sorrendben az UCAM megkapta az ANECA és a minisztérium 23 fokos hitelesítését, és több mint harminc hivatalos mesterképzést és doktori programot kínál . Jelenleg a fokozatok megvalósításának folyamata valóságos, nyolc fokos elindította a folyamatot kedvező eredményekkel. Ez a magasan képzett és szakosodott kollégák munkájának, erőfeszítésének és felelősségének gyakorlása, mind az egyetemi, mind a kutatói feladatokban, amint azt a professzorok nagy száma támogatja, és a kutatási tételek nagy száma.

A differenciálódásunk egyik másik eleme a nemzetközivé válás , amely kulcsfontosságú szempont a globalizált világban, együttműködési megállapodások vannak szerte a világon, olyan neves egyetemekkel, mint Berkeley, Chicago, Bologna ... diákjaink képzésére és tanáraink szakosodására .

Ehhez fontos megemlíteni a San Antonio-i Katolikus Egyetem erőfeszítéseit, hogy növelje a munkaerő-beillesztésre vonatkozó adatokat, amelyek magas aránya szintén eredményes a Tájékoztatási és Munkaerő-beillesztési Szolgálatunk technikusainak munkájával.

A San Antonio-i Universidad Católica-tól dolgozunk a diákok számára és azok számára, akik néven és történelemmel rendelkeznek, vágyunk az, hogy hozzájáruljanak mindazok személyes és szakmai sikeréhez , akik részt vesznek ebben a projektben azon alapelvek alapján, amelyeken ez az intézmény támogatott .

Helyszínek

Murcia

Address
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Guadalupe

30107 Murcia, Murcia régió, Spanyolország

Spanyolország Online

Address
Spanyolország Online, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket