UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az UCAM (Universidad Católica de Murcia) egy 1996-ban alapított magán Egyetem, amelynek egyértelmű feladata: a tudás és készségekkel rendelkező hallgatók képzése a társadalom szolgálatához, az emberi ismeretek további bővítéséhez való hozzájárulás a kutatás révén, mint az ember fejlődésének szerves része. és az emberiség, valamint hogy részt vegyen a katolikus egyház evangélikus missziójában az oktatás és a kultúra területén.

Személyről személyre, szemtől szemben

Az UCAM hallgatói számíthatnak az igényeiknek megfelelő személyre szabott figyelemre. Az UCAM munkatársai értékelik a személyes kapcsolatot a tanulás kontextusában, ezért kapnak minden diáknak személyes oktatót és osztályokat kis számú osztálytársával. A kínált akadémiai programok sokfélesége, amely folyamatosan alkalmazkodik a társadalom valós igényeihez, és amelyet az Európai Felsőoktatási Térség elismert, tükrözi ezt az alapvető iránymutatást: minden hallgató oka annak, hogy az UCAM folytassa tökéletességét.

as

Tanulás a cselekvésben

A Católica San Antonio de Murcia Universidad felhatalmazza a hallgatókat saját valós készségeik fejlesztésére. A campus felső clalt = "ass infralt =" asztruktúrája, laboratóriumai és stúdiói a kínált gyakorlati tantárgyakkal együtt készítik a hallgatókat arra, hogy a megszerzett tudásukat gyakorlatilag megvalósítsák. Minden hallgatónak szakmai gyakorlatot kell végeznie állami vagy magánintézményekben, ahol jövőbeli szakterületük talt = "lesz. Az UCAM több mint 90 kutatócsoportot biztosít, amelyek szoros együttműködésben működnek olyan vállalkozásokkal, mint például a Coca-Cola, a Danone, a Vodafone vagy a Siemens.

Több, mint tudás, értékek

Az egyház iránti elkötelezett katolikus intézményként az UCAM nem csupán kiváló minőségű oktatást nyújt. Az értékek átadása ezen egyetem pillére, és ez változtatja meg hallgatóink jövőjét: nemcsak nagyszerű szakemberekké válnak, hanem erős személyes etikát és empátiát is kialakítanak. Az UCAM megalakulása szerves, átfogó és széles lehetőségeket kínál a személyes fejlődésre önkéntes lehetőségek, kongresszusok, szemináriumok, kutatási projektek és vallási szolgáltatások révén.

5131_como-ir-llegar-universidad-catolica-san-antonio-murcia-ucam.jpg

Nyílt és globális

Erős nemzetközi hivatással az UCAM hallgatóknak lehetősége nyílik globális perspektívájuk fejlesztésére közös programok, együttműködések és cseremegállapodások révén több mint 400 egyetemmel a világ minden tájáról, beleértve az UC Berkeley-t, Stanfordot, Bologna Egyetemet, a Szingapúr Nemzeti Egyetemet (NUS). ), A Nanyang Technológiai Egyetem (NTU) és a PUC - Rio Grande do Sul. Az UCAM irodái Kínában, Indonéziában, Vietnamban, Egyesült Arab Emírségekben, Kolumbiában, Méxicoban, Ecuadorban, Perúban, Törökországban működnek együtt az egyetem nemzetközi stratégiájának kidolgozásában.

A sport elitje

Üdvözöljük a Spanyolországi Sport Egyetemen. Az angolszász modellt követve a sport az UCAM DNS-ének részét képezi, és most a második egymást követő évben a spanyol egyetemek közötti bajnokság bajnoka lett 76 éremmel (50 arany). Az UCAM büszkélkedhet a legnépszerűbb sportolókkal, köztük Mireia Belmonte és David Cal olimpiai érmesekkel, valamint a világbajnokokkal, mint például Melanie Costa. Az UCAM által szponzorált és irányított 21 szövetségi csapat közé tartozik az UCAM Murcia CB, egy profi profi kosárlabdacsapat, amely az ACB Liga Endesa versenytársa. A sportolási lehetőségeket az UCAM Sportközpont vezeti, egy csúcstechnikai tornaterem, amely mind az egyetemi, mind a helyi közösségek számára elérhető.

cv

Murcia életmódja, életstílusa

Az UCAM Campus de Los Jeronimos Murcia városában található, Spanyolország délkeleti régiójának fővárosában, ahol a mediterrán időjárás kapcsolódik Costa Cálida strandjai természetes szépségéhez, a Huerta de Europa hegyekhez és mezőkhöz. A spanyol kultúra öröksége, amely a flamenco, tapas és fiesta ismert, Murcia embereiben tükröződik: barátságos, meleg, lelkes és társaságias. A közepes méretű régió (1,5 millió lakos) Murcia tele van művészeti és társadalmi dinamikával, miközben megfizethető megélhetési költségeket, biztonságos környezetet és modern infrastruktúrát kínál.

Helyszínek

Murcia

Address
UCAM Universidad Católica
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Nº 135 Guadalupe
+34 968 278 883
enquiries@ucam.edu

30107 Murcia, Murcia régió, Spanyolország

Spanyolország Online

Address
Spanyolország Online, Spanyolország

Madrid

Address
Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket