UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi UDIMA ?

A Nyitott Egyetem Madrid ( UDIMA ) egy oktatási intézmény terveztek és elsősorban az igényeinek az emberek a XXI század: a szakemberek, akik miatt a menetrend, a mobilitás, a földrajzi vagy családi megbékélés távolság, nincs szükség nyitott és rugalmas egyetemi amely lehetővé teszi, hogy összekapcsolják a tanulmány a sajátosságok az egyes tanulók, annak érdekében, hogy az egyetemi diplomával hivatalosan rangos és elismert igazított Európa és a kapcsolatot az üzleti világban, ami szintén jó a foglalkoztatási, illetve javítani ez már.

Hogy minden tanuló alkalmazkodik?

Mint egy egyszerű és állandó virtuális osztálytermek korlátlan hozzáférést menetrendek, minden nap a félévben. A főhős a UDIMA egy hallgató a képzés, a szakmai és az emberi dimenzió.

Tanácsadás minden hallgató személyre szabott módon, különösen a regisztrációs folyamat, hogy válassza ki a tanfolyamokat, hogy a legjobban illeszkedjen a rendelkezésre álló idő és a kapacitás minden egyes. Folyamatos nyomon követése a tanárok és oktatók a közeli, közvetlen és valós környezetben.

Tervezés A tanulmány a „tanítás útmutató során” lefolytatása oktatási tevékenységek és a szállítás egy kommunikációs rendszerben és folyamatos értékelése, amelynek során a tervezett tevékenységek célja a fokozatos asszimiláció a tudás egyszerű, amely a gyakorlati haszna annak.

A tanulmány módszertana @ d közelében Universit

Mi vagyunk a Universit @ d közel, mert használják az új IKT, hogy a tudást a diák. A tanítási-tanulási folyamat zajlik a virtuális osztálytermeket UDIMA folyamatos értékelést, és mindig egy részletes tervet, hogy mit várnak el a diákok minden tevékenység, a közvetlen és folyamatos kommunikációt tanáraik segítségével fórumok, oktatóanyagok és telefonos technológiai innováció és a kommunikáció, amely lehetővé teszi a valós idejű kommunikációt.

Végén minden félévben a hallgató bemutatja a megszerzett tudás az osztályteremben záróvizsgák. A másik ok, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ismerjék el a Universit @ d közelebb a mi számos oldalak vizsgálni. Van olyan hely vizsgálata UDIMA közelében. Spanyolországban vagyunk Alicante, Aranda de Duero, Barcelona, Bilbao, Collado Villalba, Cordoba, La Coruna, Las Palmas, Madrid, Malaga, Mérida, Oviedo, Palma de Mallorca, Sevilla, Tenerife, Valencia, Vigo és Zaragoza. Mi is irodája más ország Európában, Amerikában és Afrikában. Ezen kívül, hogy kielégítse az Ön igényeit, kínálunk különböző időpontokban és napokon így szervezni vizsgák a legjobban illik hozzád. Minden szakon és Mester kezdődik februárban és szeptemberben. További információk a dátumokat Ph.D. Intézet nyelvek és saját, lásd az interneten címe.

Student Services

Kreditek elismerése (hitelesítések)

Ha azt szeretnénk, hogy végre fájlátvitel másik egyetemen, végeztünk egy szabadon kreditelismerés tanulmány meghatározza a tárgyakat, hogy a tanuló képes érvényesíteni szabad; A hallgató köteles 10% -a első regisztrációs költség minden tárgyból, amit végül úgy döntenek, hogy tartalmazza a fájlban.

anyagokVan egy Technikai Szerkesztő kifejlesztéséért felelős a szükséges anyagokat a tanulmány a különböző tantárgyak és úgy vannak kialakítva, hogy a 100% online tanulás. Ezen túlmenően, az anyagok az ár tartalmazza a téma, hogy mi különböztet meg minket a többi online egyetem.

Egyetemi Könyvtár Hüpatia

Hüpatia egyetemi könyvtár része támogató szolgáltatások a kutatás, tanulmány és az oktatásban. Mivel a természet a mi oktatási rendszer alapja az információs és kommunikációs technológia és földrajzi spektruma tartózkodási diákjaink, mi nagyon kiterjedt könyvtári gyűjtemény leginkább hozzáférhető az interneten keresztül.

Ösztöndíjak és támogatások

Tettünk áll a diákok egy személyre szabott szolgáltatást a Grants Management Tanszék segítő eljárások alkalmazása az ösztöndíjak hívja az Oktatási Minisztérium, Kulturális és Sport (MECD). Ezen belül az AIDS az a lehetőség részét képező Erasmus-program, hiszen a UDIMA van benne, mint az európai felsőoktatási intézmények az Erasmus University Charter (EUC)

Állás és Vállalkozók

Mi a hallgatók egy sor szolgáltatást, hogy megkönnyítsék a belépését a munkaerőpiacra. Hasonlóképpen kínálunk cégek a szükséges intézkedéseket, hogy megfeleljen az igényeinek a kiválasztási folyamat során képzett professzionális eszközök.

Fogyatékosság egység UNE UDIMA

Főleg a kar és a személyzet, a fő cél az, hogy sajátos nevelési igényű tanulók a fogyatékosságból eredő sikert képzési programok és elősegítik a munkaerőpiacra való belépés.

Helyszínek

Madrid

Universidad a Distancia de Madrid

Address
Carretera de La Coruña, KM.38,500
Vía de Servicio, nº 15 28400
Collado Villalba MADRID

28400 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország
Telefonszám
+34 918561699 o +34 914444920

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket