UManresa

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az UManresa

Elkötelezettek vagyunk a személyes találkozás és a személyre szabás iránt a felsőoktatásban. Módszertanunk magában foglalja a legjobb személyes, vegyes és nem személyes, magas tudományos szigorúságot.

Abból kiindulva, hogy az UManresa diákjai azért választanak minket, mert szemtől szembe akarnak tanulni és szükségük van rá, erőfeszítéseinket egy hibrid modell kínálatára összpontosítjuk, amely mindkettőt ötvözi: egyrészt magas hozzáadott értékű személyes foglalkozások (elméleti-gyakorlati foglalkozások, képzési tevékenységek) szimuláció és speciális gyakorlatok) és távoli úton fejleszthető feladatok, ugyanakkor gazdagítják a folyamatot.

A képzés személyre szabása csak olyan egyetemi intézményekben lehetséges, mint a miénk, amelyek közepes nagysága (körülbelül 2000 hallgatói közösség hivatalos felsőfokú végzettséggel rendelkezik) lehetővé teszi az egyes hallgatók igényeinek és előrehaladásának individualizált nyomon követését anélkül, hogy sokfélesége miatt adna fel stimuláló környezetet (30% nemzetközi hallgatóval).

Manresa campus az UV-UCC-től

Az UVic-UCC Manresa Campus Manresában található, egy körülbelül 75 000 lakosú városban, amely stratégiai elhelyezkedéssel bír Katalónia szívében. Barcelonától egy órára található, félúton a Földközi-tenger és a Pireneusok között, a Montserrat-hegy uralja.

Az UManresa létesítményei Manresa városától (Barcelona) északra találhatók, a közelmúlt urbanizációjának egyik szektorában, ahol az egyetemi intézmények és szolgáltatások nagy része található.

25 000 négyzetméteres egyetem Manresában

A Katalónia Vic-Central Egyetem Manresa campusa 25 000 négyzetméteren foglal helyet az Avenida Universitaria mentén. Négy épülete van: egyrészt a FUB1 épület, az intézmény fő székhelye, ahol az adminisztratív és tudományos szolgáltatások mellett a hagyományos tanterem is található; a FUB2 épület a szakmai campus CFGS tantermeivel és laboratóriumokkal; a FUB3 épület, ahol a fizioterápiás tantermek és a CU + épület található, ahol az Egyetemi Klinika található, valamint az egészségtudományi elméleti-gyakorlati képzés és a klinikai szimuláció helyszínei a Szimulációs Innovációs Központban (CISARC).

A közös használatú terek egy részét az egyetemi közösség találkozó- és pihenőhelyeként alakították ki. Egy másik részt járművek parkolására használtak, több mint 200 férőhellyel.

143231_143113_CampusUManresa.jpg

FUB1 épület

A FUB1 épület 2002-ben kezdte meg működését. 6 900 m2 alapterületű. Minden szobája praktikus és funkcionális módon van elrendezve egy központi terasz körül, amely gyakorlatilag az összes teret lehetővé teszi, hogy élvezze a természetes fényt.

Ez egy többcélú építkezés, amely az UManresa adminisztratív és tudományos szolgáltatásainak ad UManresa , az Egészségtudományi, Társadalomtudományi és Nemzetközi Folyamatos Képzési Központ elméleti üléseinek tanterme mellett a nyelvi szolgálat, a tanulószobák és a számítógéptermek.

Elhelyezkedés:
Av. Universitària, 4–6
08242 Manresa

143958_FUB1.JPG

CU + épület

A CU + épület egy egészségügyi intézmény, amely a fizioterápia, az orvostudomány és a logopédia terápiájára készült, helyet biztosítva egyéni és csoportos ellátáshoz, valamint klinikai szimulációhoz egyetemi és posztgraduális hallgatókkal. Műtéti blokkja van műtővel, újraélesztési ládával és sterilizáló helyiséggel, valamint 8 egység található egy emeleten az összes szimulációs képzés fejlesztésére.

143957_facanacuamblogo.jpg

Ez egy 3500 m2 alapterületű téglalap alakú építmény, amelynek földszintje és két emelete, valamint egy földalatti parkolóhelyként működik, és az úttörő Innovációs és Szimulációs Központ (CISARC) található, ahol a szimulációs módszertanban zavaró tevékenységeket végeznek. A nyugati és az északi homlokzatot fekete kőből készült darabok borítják, amelyek megkülönböztetett személyiséget kölcsönöznek az épületnek.

Elhelyezkedés:
Av. Universitària, 8–10
08242 Manresa

FUB2 épület

A FUB2 épület integrálja a fogpótlás CFGS laboratóriumait, az igazgatási és pénzügyi CFGS tantermeit, valamint a koragyermekkori nevelés és a 0_6 laboratóriumot.

143961_FUB2.jpg

Elhelyezkedés:
Avenida de les Bases de Manresa, 1
08242 Manresa

FUB3 épület

A FUB3 épületében fizioterápiás tanulmányok találhatók, összesen 528 elméleti-gyakorlati képzési ponttal, amelyek egyszerre működhetnek. A FUB3, a Vágóhíd egykori modernista területe öt épületből vagy modulból áll, amelyek összesen tizenegy tantermet, két tárgyalótermet, egy száz ember befogadására alkalmas edzőtermet, valamint helyet foglalnak irodáknak és munkaterületeknek. a Manresa Egészségtudományi Kar fizioterápiás tanára. A diáköltözők az első pavilonban, a tornaterem és két tanterem egy új építésű épület része.

143962_FUB304.jpg

Elhelyezkedés:
Plaza Bages, 11
08242 Manresa

Helyszínek

Manresa

Edificio FUB

Address
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa, Katalónia, Spanyolország

Manresa

Edificio CU+

Address
Av. Universitària, 8-10
08242 Manresa, Katalónia, Spanyolország

Manresa

Edificio FUB2

Address
Avenida de les Bases de Manresa, 1
08242 Manresa, Katalónia, Spanyolország

Manresa

Edificio FUB3

Address
Plaza Bages, 11
08242 Manresa, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: