UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Meet UNIBA

Az International Center of Barcelona (UNIBA) olyan intézmény csatlakozik a Barcelonai Egyetem (UB), létre azzal a céllal, hogy széles választékát kínálja az online fok és a mesterképzésben a nemzetközi szakma.

UNIBA irányítja és vezeti tanulmányi programok által kínált UB kasztíliai és az online., Ami olyan, mint a többi spanyol egyetemek választó face-to-face vagy kevert osztályok. Ezek a hivatalos fok igazítani az Európai Felsőoktatási (EFT, más néven a bolognai folyamat).

A hivatalos és a mester fok UNIBA szolgáltatás tartalmát, fok, és a tanárok támogatását a Barcelonai Egyetem (UB). A több mint 560 éves múltra tekint vissza, ez az intézmény a legfőbb állami egyetem Katalóniában, és a legjobb, hogy állami szinten a legrangosabb nemzetközi rangsorban, amely elhelyezi közül az első 100 iskola a világon a tudományágak, mint a gyógyszer, gyógyszerészeti vagy Nyelvészet. A University of Barcelona (UB) ötvözi a hagyományos értékeket, hogy egy innovatív intézménye kiválóságot a tanításban.

Módszertan

A képzési programok látszanak hivatalos mesterképzések tanított online és teljesen rugalmas, lehetővé teszi a diákok, hogy továbbra is az oktatás feláldozása nélkül a karrierjük.

A tananyag által kínált UNIBA célja, hogy a diákok, hogy fejlesszék a készségeket, ismereteket és képességeket. Ezen kívül, az intenzív IKT biztosítja a zökkenőmentes és azonnali kommunikáció a oktatási közösség, és segít, hogy elősegítse az együttműködésen alapuló munka és a beszélgetés a diákok, öregdiákok és a tanárok. Együtt valósnak esetben szakemberek különböző ágazatok, így a bővítése és gazdagítása a hallgató szempontjából.

Viszont UNIBA elkötelezett a modell a közös tanulás középpontjában a diákok. A virtuális campus, akkor a hozzáférés minden tananyagok és a széles körű források kölcsönhatásba más diákok és a tanárok.

UNIBA módszertan ötvözi az elméleti és a gyakorlati tanulás, amely előírja a tanulókat, hogy hozzájáruljon a vélemények és nézetek. Amellett, hogy elemzi a dokumentumokat és anyagokat kínálunk a diákoknak meg kell mérniük, és oldja esettanulmányok a valós és szimulált üzleti helyzetek. Így, ez egy tanulási folyamat, amely igazodik a piaci igények és a jelenlegi munkáltatók, és ahol a diák tanulási szükségleteket el.

Helyszínek

Barcelona

Address
University of Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 585

08007 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket