UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Unisport, üzleti iskola sport szektorban.

Az Unisport a sportág üzleti iskolája. Itt vegyes az üzletvezetés, a sport és a sok szenvedély.

Tanáraink több mint 25 éves tapasztalattal rendelkeznek a sportmenedzserek képzésében, és vezető szakemberek az ágazatban, nyitott és együttműködő gondolkodásmódú, világos nemzetközi jövőképű oktatócsoportot alkotnak.

Mi szenvedélyes a sport. Mi a vonat képes szakemberek vezető innováció és a vállalkozások, akik hozzáadott értéket a szervezetek, alkalmazottaik és ügyfeleik egy folyamatosan növekvő és egyértelmű igényeinek professionalization.

Ez motivál minket, hogy hogyan, évről évre, a diákok kap véglegesen össze a sport szakmai jövőjükkel, és mi továbbra is fenntartani a kapcsolatot velük az érettségi után, már folyamatban lévő erőfeszítésekkel, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy előrelépni újra együtt.

A Unisport használjuk az új technológiákat, hogy kihozza a legjobbat, szigorú és igényes, de a rugalmasságot biztosított képzés on-line, mind egy együttműködő környezetben. Bárhol is van, akkor Unisport.

Bérelni?

Küldetés, jövőkép és értékek

A küldetés határozza meg létünk okát, célunkat és alapvető célunkat, amelyet el kell érnünk a minket körülvevő különböző érdekcsoportok előtt:

Vonat vezetők és a szakemberek a sport területén, szigorú minőségi követelmények, az innováció, a vállalkozói szellem és a világos nemzetközi látást.

Célunk a kép amit UNISPORT hosszú távon akarunk lenni, vagy magasabb marad:

vezető nemzetközi sport piacorientált értékteremtés sport és a társadalom, és különösen a diákjaink és munkatársaink képzési csoport.

Értékeink lelkünk. A háttérben a módja a dolgok, amit hiszünk, és amit nyomtatni minden cselekedetünk:

Erőfeszítés, a szigor, a vállalkozás, a fenntarthatóság, a folyamatos fejlesztés, a nemzetközi látás és az esélyegyenlőség.

nemzetközi

Sport és nincsenek határai. Technology, televízió, internet, szponzorálás, rendezvények, sport turizmus ... csak néhány azon tényezők, amelyek hozzájárultak a globalizáció sport az elmúlt évtizedben.

És ligák nem versenyezhetnek csak nemzeti szinten: 2013 februárjában például klubok Inglés Premier League megállapodott a sapkát bérnövekedést saját sablonokat a következő 3 évben. Mivel a kezdeti vásárlási klubok külföldi milliárdosok ez az intézkedés célja, hogy csökkentsék a veszélyt a bér eszkaláció. Nem kétséges, ezt a döntést hozott Londonban lesz a hatása labdarúgó klubok szerte Európában.

Máskor, a modell más országokból importált, mint az esetben Olcsó Business edzőtermek, akkor rázza egy egész iparág.

Ez csak néhány példa a valóság, hogy minden sport manager nem hagyhatja figyelmen kívül.

A Unisport tagjai vagyunk a NASSM (North American Society for Sport Management) és EASM (European Association for Sport Management), és megpróbál lépést tartani mindent, ami a globális sport piacon, elemezve a lehetséges következményeit versenyképességéhez ágazat Spanyolországban.

Minden diák feliratkozott magazinok, mint a Sport Business International, elősegítve reflexió a legfontosabb kérdéseket és a globális jövőkép a sport számára.

Ez a nézet a legnagyobb kitevő a műszaki külföldi tartózkodás, a diákok a lehetőséget, hogy megtanulják a sport rendszer más, mint a spanyol, keresse fel az egyedülálló sportolási lehetőség, vagy vegyenek részt események és találkozók felső szintű hangszórók.

Helyszínek

Barcelona

Address
Av. Ernest Lluch 32, TCM2 Planta 3, Mataró
08302 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket