Universitat Pompeu Fabra Barcelona

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A nemzetközi orientáció egyik megkülönböztető jellemzője UPFAz egyetem a "saját lábán a barcelona és a fejét a világban ". Ez a nemzetközi vetülete is elismerte a Spanyol Oktatási Minisztérium keresztül a Nemzetközi Campus of Excellence pecsét (2010), és támasztja alá a UPF előkelő pozícióját a nemzetközi rangsorban, mint az egyik legnépszerűbb spanyol egyetemeken.

A Nemzetközi Közösség

A legnagyobb arányban a nemzetközi oktatói Spanyolországban és az egyik nemzetközi, Európában minden évben UPF is otthont ad a nagyszámú külföldi diákok. Az 2013-14 tanév, például a nemzetközi diákok képviselik 36% -a mesterképzésben tanuló hallgatók 52% -a az összes doktori hallgatók, vonzotta a lehetőséget, hogy tanulmányozza, és végezzen kutatásokat a nemzetközileg elismert oktatók és kutatók.

A Global Network

Épp ez a nemzetközi kapcsolatok és projektek a legjobb egyetemek a világ alkotó egyik Pompeu Fabra Egyetem legfontosabb eszközei. Jelenleg UPF Együttműködési megállapodásuk van 40 egyetemek közé tartozott a világ Top 100 szerint a Times Higher Education 2012-13 rangsorban.

Ez a választék lehetővé teszi számunkra, hogy olyan kiemelkedő projektek, mint például a Global Cities program egy nemzetközi nyári iskola fut együtt a University of California, Los Angeles, vagy dupla és közös képzési programok a posztgraduális szinten.

Mobilitás

A kiterjedt, válassza a hálózati árfolyamai megállapodások, több mint 250 egyetem, Pompeu Fabra Egyetem mobilitási programok gazdagítják a campus 1529 diák 40 országban (2012-13 tanév), és lehetővé tette a 30% -a UPF diplomások hatása csere külföldön a differenciáló tényező a saját folytatódik.

Helyszínek

Barcelona

Address
Universitat Pompeu Fabra,
Plaça de la Mercè, 10-12

08002 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited