Universidad Autonoma de Madrid

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Madridi Autonóm Egyetem (UAM) kormányzásának és emberi jogainak mestere és a Santillana Alapítvány elméleti és gyakorlati képzést nyújt a legmagasabb szintű tudományos szigorúságról az emberi jogok, valamint a nemzeti és nemzetközi garancia- és végrehajtó intézmények területén.

Mind a tanítási, mind a kutatási szinten a mester ötvözi a jogi, politikai és társadalmi perspektívákat, lehetőséget adva a demokratikus kormányzás jelenlegi kihívásainak és az ezekben az alapvető jogok védelméhez szükséges intézményi reformoknak a megvitatására és megvitatására. globális társadalmak.

A kormányzás és az emberi jogok mestere a hallgatók számára biztosítja a sikeres szakmai karrier elvégzéséhez szükséges képzést mind az állami testületek, mind a törvény, a közpolitikák és a nemzetközi együttműködés gyakorlására irányuló magánszervezetek területén.

A kormányzás és az emberi jogok mestere a madridi autonóm egyetemen (UAM) szerzett diplomát.

Miért érdemes az UAM-on tanulni?

Ez egy modern egyetem, amelyet a hallgatók átfogó képzése érdekel és nemzetközileg elismert, és amely a világ 200 legjobb egyetemének csoportjába tartozik.

Aggódik a környezet iránt, és büszke a környezetvédelmi szempontból fenntartható egyetem elérése érdekében végzett munkájára.

Kutatási szempontból a spanyol referenciaegyetem, amelynek egyetemén saját egyetemi kutatóintézetek vannak, és másokkal a Felső Tudományos Kutatási Tanáccsal együttműködésben. Úttörő szerepet játszik a szolidaritási akciók és az együttműködés munkájában, a civil szervezetekkel való együttműködésben stb. Az UAM-ban végzettek magas szintű beilleszkedést mutatnak, az állást keresők 90% -a megtalálta, átlagosan 4 és fél hónap alatt. Van egy Foglalkoztatási Fóruma, és ez idő alatt az Egyetemi Foglalkoztatási Fórum lett, több résztvevő céggel és intézménnyel.

Sok szempontból vállalkozói egyetem, és az egyik legfontosabb a vállalkozásalapításé. Ebben a tekintetben úttörő spanyol egyetem, a CIADE-UAM Vállalkozói Kezdeményezések Központja segíti a vállalatok létrehozását, és megalapítása óta részt vesz több mint 170 vállalat létrehozásában.

Nemzetközi cserekapcsolatai vannak a világ legjobb egyetemeivel, például az európai egyetemekkel folytatott ERASMUS csereprogram keretében az autonóm régió több mint 1000 hallgatója élvezi a tanulmányi időt. Kiváltságos kapcsolatok vannak különféle latin-amerikai egyetemekkel is.

Aggódik a társadalomért, amelyhez tartozik, szoros együttműködési kapcsolatokat ápol önkormányzatokkal, intézményekkel és vállalatokkal, amelyekről számos megállapodást és együttműködési keretmegállapodást írt alá. Számos kulturális tevékenységet folytat, beleértve a nyári tanfolyamokat és a kortárs humán tudományokat. Itt található az egyetemek által szervezett legrégebbi és legrangosabb koncertciklus, amely minden évben a Nemzeti Zenei Auditoriumban kerül megrendezésre.

Számos sportolási lehetőséggel rendelkezik, beleértve a fedett és a szabadtéri medencéket. Az Autonóm Szervezet különféle egyetemek közötti versenyeket szervez, hallgatói pedig különféle tudományágakban egyetemi bajnokok. Az UAM a Magas szintű Sporttanács által finanszírozott Magas szintű sportolók program része.

138631_rsz_1138558_portadamanosconlogoshd.pngUniversidad Autonoma de Madrid","author_url":"","source":""}" />

Helyszínek

Madrid

Address
Facultad de Derecho de la UAM, Ciudad Universitaría de Cantoblanco C/ Kelsen, 1. Madrid, 28049
Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket