Hivatalos Leírás

A Catholic University of Valencia „San Vicente Martyr” elkötelezett az igazság ügye szolgálata által az emberi méltóságot és az oka az egyház. A munka itt kifejlesztett egyetemi alapul az a mély meggyőződés, hogy a tudás és értelem hű szolgái a hitet.

Born valentina Szív templom, a katolikus University of Valencia „San Vicente Martyr” kiderült, hogy egy egyedülálló központ a kreativitás és a tudás terjesztése a jó társadalom. Az eredmény az egyetemi végzett munka több mint ötven éve a School of Nursing „Ntra. Kisasszony A Forsaken „, több mint harminc Edetania Alapítvány és több mint tíz a Kar Üzleti Tudományok Katolikus Egyetem arra törekszik, miközben igényes minőségi egyetemi élet: a közös munka hit és az értelem erősítése, hiteles egyetemi közösség atmoszférában tudományos barátság, és a cél létrehozásának és fenntartásának egyedülálló, személyre szabott oktatási kapcsolatot az egyetem.

teljes oktatási

A Catholic University of Valencia „San Vicente Martyr” tartja a tanár, mint egy tanár, ahol a tudás a nem sugározzák, mintha ez volt a célunk és fogyasztás, de létrehoz mindenekelőtt sapiencial kapcsolat lesz szó vetítés előtt fogalmakat. Oktatás, oktatás és képzés a pillérek, amelyek a tanítás.

A tanár arra utasítja, így alapvetően hozzájárul az a személyiség szerkezetét; nevel, segít felfedezni és aktiválja a képességeinek és adottságainak minden formája szerint a humanista megértése túl szakmai keretes szilárd építési és egyértelmű összefüggés jelentése az élet.

Katolikus Egyetem megközelíti az egyetemi oktatás a keresési gazdag és teljes képzést. Fő célja, hogy megszerezzék a humanisztikus és a tudományos képzés mint illik egy nagy hatástanulmányt a jövőben a társadalom. Arra is törekszik az integráció a tudás a katolikus hagyomány is.

személyre szabott és tutored hallgató nyomkövető végezzük megfigyelésével személyre szabott oktatás, tréning őket a tudományos szigor révén szaktanárok, és kínál mindenkor a szükséges támogatást a Szolgáltatás és tanácsadás.

Minden egyetem kap egyénre ellenőrzés. Nem csak ez befolyásolja a kizárólag tudományos, hanem a teljes képzést. A hallgató kísérte útjukat az egyetem, hogy amellett, tudás megszerzése és tanulmányok a saját technikai képességek, nő, érett, mint egy ember, és profi.

Az egyetem szelleme vezet magasan érték az élet intelligencia, keresni az igazságot szenvedélyesen, hogy tartsák tiszteletben a érinthetetlen személyek méltóságát, és tegyük a közjó a társadalom sajátos érdekeit az egyén

San Vicente Martir

A Catholic University of Valencia „bízza a mártír egyház Valencia ezen az egyetemen a projekt, és teszi azt a kezében, hogy elérje az Úr áldását, a bölcsesség és a szükséges eszközökkel, hogy ki az ő végzése szerint” (Art. 2.. Rendelet Szerelés).

Szeplőtelen Fogantatás

Katolikus Egyetem emelték a nap a Szeplőtelen Fogantatás. Emiatt ünnepélyesen ünnepli a fesztivál az egyetemen, és „felkéri az iskolai közösség, így mindig különleges odaadás és elismerését a Szűz Mária.” (Art. 5.. Rendelet Szerelés).

Történelem

A katolikus University of Valencia „San Vicente Martyr”, az eredmény az egyetemi végzett munka több mint harminc éve a Edetania Alapítvány, emelték a jeles és tiszteletes úr Cardinal Agustin Garcia Gasco D., nyugalmazott érsek érsekség Valencia († 2011), december 8-án, 2003, ünnepén a Szeplőtelen Fogantatás, a Metropolitan Cathedral Valencia.

A rendelet a merevedés, a prelátus elismerte az aggodalom a Church Valencia az évszázadok, hogy a keresztény közösség és a Valenciai társadalmi intézményekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy hozzon létre, elősegíti és újjáéleszteni az egyetemi kultúra. Így az egyház volt, szerepelt a születéskor, öt évszázad, a University of Valencia ezelőtt, és még sok más egyetemeken.

Mons. José María García Lahiguera († 1989) érsek Valencia, az együttműködés bizonyos vallási intézmények, létrehozta a School of tanárképzés Edetania november 3-án, 1969-ben és volt Edetania Alapítvány január 1974. Néhány évvel később, 1979-ben, az akkori érsek Valencia Mons. Miguel Roca Cabanellas († 1992), valamint az egyetem rektora Valencia aláírta a megállapodást Edetania kiküldött University of Valencia, a hatályos 2004-ig. Ezekben az években Edetania tantermek már kialakult ezer tanár, aki kölcsönöz tudásukat az iskolákban a Valencia.

1999-ben a módosítását az Alapszabály az Alapítvány hagyta jóvá, hogy alkalmazkodjanak a növekedés tapasztalható Edetania, lehetővé téve ezáltal a bővítés oktatási lehetőségek. Az Alapítvány írt alá helye megállapodást kötött a University Miguel Hernández de Elche 2002 októberében, amely egyetemi fok Pszichológia, Neveléslélektan, Tudományos testmozgással és Sport, társadalmi és kulturális antropológia és a tengeri tudományok, akik csatlakoztak a Bölcsészettudományi Kar és Oktatási Edetania.

Az erekció a katolikus University of Valencia „San Vicente Martyr” egyetemi fokozatot átrendeztük a négy karon jól meghatározott tárgyak: a formális és nem formális oktatás (Kar Testnevelési és Sport); személyre szabott figyelmet viselkedési problémák (Kar Pszichológiai és Orvostudományi); az elemzés a kultúra és a társadalom (Kar Szociológia és Humán Tudományok); és tengeri tudományok (Kar Kísérleti Sciences).

Február 4-én, 2005, a Consell jóváhagyta az integráció a School of Nursing "Nuestra Señora de los Desamparados", és a Kar Üzleti Tudományok. Így a Katolikus Egyetem szervezte be öt kara és kollégium.

Március 13, 2007, a Consell de la Generalitat Valenciana jóváhagyta az Általános Orvostudományi Kar Katolikus Egyetemen Valencia. Ebben a kar vizsgálatok orvosi, fogorvosi, fizioterápiás és podiatry voltak keretezve.

Szeptember 18-án, 2009, a Consell jóváhagyta a létesítmény a Társadalomtudományi Kar és a törvény és működésbe oklevél hivatalos fokozatot Biotechnológia, Jog és filozófia egyetemi oktatás.

Jelenleg a Catholic University of Valencia 10 karokon keret 24 hivatalos végzettség.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Universidad Católica de Valencia

A Mester tartalmaz utak és oktatási látogatások politikai intézmények, mint például a Palacio de la Moncloa (mindig a készlet erejéig komplex napirend időszakon belül a t ... [+]

A Mester tartalmaz utak és oktatási látogatások politikai intézmények, mint például a Palacio de la Moncloa (mindig a készlet erejéig komplex napirend időszakon belül a tanév).

A Masters in politikai marketing és vállalati kommunikációs Katolikus Egyetem Valencia az egyetlen hivatalos Master különlegessége Valencia és kínálja vágás - éle képzés azoknak, akik vagy törekszünk, hogy a politikai és irányítási feladatait a különböző szociális intézmények és az állami intézmények a társadalom.

Egy humanista és interdiszciplináris megközelítést, egy erős tudományos és technológiai bázist, ez a mester a borító teljes minőségbiztosítás hiánya az oktatási kínálat jelenleg fennálló tekintetében alapvető és egyetemes dimenziói az irányítás, a vezetés és a kormány valamennyi politikai szinten, azzal a céllal, nevelése szert nem csak a technikai képességek, hanem a látás, az elővigyázatosság és szokás alapozza.... [-]

Spanyolország Valencia
Szeptember 2019
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul