Universidad Nebrija

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Létrehozása óta a Nebrija Egyetem megőrizte oktatási modelljének megkülönböztető értékeit, amelyek a minőségi oktatáson és a kutatáson alapulnak, mint tudásteremtés, átfogó képzéssel minden hallgató készségeire, kompetenciáira és képességeire vonatkozóan. Ezek kulcsfontosságú alapelvek az egyéni tehetségek fejlesztésének és a professzionális integrációhoz szükséges legjobb lehetőségek elérésének.

Filozófiánk az, hogy cselekedettel tanulunk, amely egyedülálló egyetemi tapasztalattá válik. Ez egy alapvető tapasztalat a hallgató globális tudássá történő átalakulásában annak érdekében, hogy megjelölje és vezesse azokat a változásokat, amelyekbe belemerül. A "Nebrija" hallgató az élet fontos kihívásainak ismereteinek építésére összpontosít.

Szintén szilárd elkötelezettség van az egyetem és a vállalatok között a szakmai készségek fejlesztésének fejlesztése iránt, amely garantálja a hallgatók számára a minőségi gyakorlatokat annak érdekében, hogy elérje ambícióját, hogy az egyetemi szakaszban növekedjen az életben és intellektuálisan.

A Nebrija Egyetem Kuratóriuma és az akadémiai tanácsok, amelyek releváns személyiségekből állnak, tudásukat és presztízsüket összekapcsolják a tanulmányi és kutatási programokkal. A Nebrija Egyetem hallgatói tudják, hogyan kell tudásukat és képességeiket teljes mértékben megfogalmazni azon nemzeti és nemzetközi társadalomban, amelyben szakmai készségeiket elvégzik.

Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135772_135755_FOTOBERZOSAANOCHECIENDO40x21.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json="{"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""}" />

Mi különbözteti meg a Nebrija Egyetemet?

 • Foglalkoztathatóság és a szakma felé való orientáció, a hallgatók 100% -a számára gyakorlati gyakorlatok vállalkozásokban és intézményekben.
 • Akadémiai kiválóság a személyre szabott oktatás révén kis csoportokban, a tanárok és a hallgatók közelsége, valamint az akadémiai és a szakmai életben releváns emberek találkozása.
 • Nemzetközivé válás a madridi nemzetközi hallgatók kétnyelvűségével és a külföldi programokkal, ami az egyik alapvető tapasztalat a tanulmányok befejezése előtt.
 • Pedagógiai innováció a tudás és a foglalkoztatás tereivel, hogy kreatív legyen, vállalkozó és az egyetemen keresztül kölcsönhatásba lépjen minden olyan ágazattal, mint például az autóipar, az előadóművészet, a nemzetközi kapcsolatok, a kommunikáció stb.

Ki volt Antonio de Nebrija

Elio Antonio Nebrija Lebrijában (Sevilla) született - következésképpen álnévvel - 1441.-ben. A Salamanca Egyetemen végzett humán tudományt és folytatta filológiai tanulmányait Bolognában, ahol kölcsönhatásba lépett az olasz humanizmussal. Tanítása a Salamanca Egyetemen kezdődött, amelynek életének nagy részét szentelte. Cisneros bíboros összehívta az Alcalá-i Egyetemet, hogy részt vegyen a Polyglot Bible kiadásában, egy olyan projektből, amelyet a fordítókkal való eltérések miatt elhagytak. Életének utolsó éveit az Alcalá-i Egyetemen tanították, ahol 1522-ben halt meg.

A híres humanista egész életében küzdött a Cicero és Quintilian által beszélt kulturált latin helyreállítása érdekében, és ezt a vulgáris beszéd érdekében veszítették el. Erre a természetes módszerre támaszkodott, amely a román nyelv - az emberek nyelvének - jó ismeretéből indult, mint a legjobb eszköz annak a kulturált latin elvesztésének elkerülésére.

Munkái közül kiemelkedik a következők: Bevezetések a latinában (1481), a Lexicon latino-castellanum és a castellano-latinum (1492), a Gramática castellana (1492) és a Reglas de orthographia en la lengua castellana (1517). Ezek közül a legfontosabb a spanyol filológiában gyakorolt visszatérítés szempontjából a kasztíliai nyelvtanban, amely a modern nyelv első kodifikációja, és amelynek prológja Izabel királynő, a katolikus szentelt.

Belső minőségbiztosítási rendszer

A belső minőségbiztosítási rendszer a dokumentált folyamatok halmaza, amely szükséges az Antonio de Nebrija Egyetem napi tevékenysége megfelelő fejlődésének irányításához és ellenőrzéséhez. Az IQAS-n keresztül elemezzük az igényeket, meghatározzuk a folyamatokat és folytatjuk a nyomon követést, mindeközben biztosítva a folyamatos fejlesztést.

Ez a belső minőségbiztosítási rendszert élő dokumentummá teszi, amelyet felül kell vizsgálni és adaptálni kell a szervezet vagy annak tevékenységeinek változásakor.

Ez egy egyedülálló rendszer, amely magában foglalja az összes központot és iskolát, amelyekből áll, valamint a hozzájuk kapcsolódó folyamatokat. A minőségi műszaki egység (TUQ) készítette az Egyetemi Rektorátus alatt, az összes akadémiai és adminisztratív részleg közreműködésével, amelyekből felépül. Ennek érdekében a TUQ figyelembe vette az ANECA által az AUDIT Program által támogatott iránymutatásokat, amelyek célja az egyetemek vezetése a minőségi belső biztosítási rendszerek kialakításához.

Universidad Nebrija

Díjak / rangsorok

A Nebrija Egyetem elkötelezettsége az akadémiai kiválóság, a vezető vállalkozások képzése, az innováció a multidiszciplináris programok és a nemzetközi oktatás területén, és a Nebrija Egyetemet helyezi a legfontosabb egyetemi rangsorok közé.

A Nebrija Egyetem biztonságos választás, és az adatok megerősítik.

A rangsor elismeri, hogy a Nebrija Egyetem magas szintű egyetemi teljesítménye, megkülönböztető elemeink következménye:

 • Tudományos kiválóság
 • A foglalkoztathatóság
 • Nemzetközi tájékozódás

ranglisták

 • A BBVA Alapítvány és a Gazdaságkutató Intézet (IVIE) 2018-as rangsorolása.
 • A QS Stars nemzetközi rangsorolása - a QS World University Ranking 2019.
 • A kötelezettségvállalási és átláthatósági alapítvány 2018. évi egyetemi átláthatósági rangsora.
 • Ecuador Felsőoktatás, Tudomány, Technológia és Innováció Titkárságának elismerése (SENESCYT).
 • A Global Ranking vezérigazgatója, a Nebrija Business School MBA programja.
 • A vállalkozói szellem TOP 100 legjobb mestere a világon.
 • A Kínai Népköztársaság Oktatási Minisztériumának elismerése.
 • Madri + d Alapítvány - DOCENTIA - NEBRIJA modell.
 • El Mundo 250 mesterfokozatának rangsorolása - A Nebrija Egyetem két fokát kiemeli az osztályozás.
 • CYD rangsor - a Fundación de Conocimiento y Desarrollo-tól (Tudás és Fejlesztés Alapítvány).

Universidad Nebrija

Helyszínek

Madrid

Address
Calle de Santa Cruz de Marcenado,27
28015 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Madrid

Address
Sugerir un cambio en Calle de Joaquín María López, 62
Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Berzosa

Address
Calle del Hostal, 28248 Hoyo de Manzanares, Madrid, Spain
42351 Berzosa, Kasztília és León, Spanyolország

Madrid

Address
Calle Pirineos, 55
Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Madrid

Address
Paseo de la Habana, 70 bis, 28036 Madrid, Spain
Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket