Universidad Rey Juan Carlos T

Bevezetés

Hivatalos Leírás

előadás

Az 1996-ban alapított egyetemi szolgálat az Önök szolgálatában áll, és széles körű és kiváló tudományos kínálat révén minőségi képzést nyújt Önnek, és hozzájárul a tudás élvonalához, amelynek eredménye a nemzetközi vetítés tudományos kutatása.

Meggyőződve a közszolgálat iránti elkötelezettségünkről, függetlenül attól, hogy Ön hallgató vagy, vagy ha az URJC-n kíván tanulni, kínálunk minden képzési képességünket. Egyetemünk a tanárok azon munkatársait kínálja, akik szenvedélyesen nyújtják a legjobb képzést Ugyanakkor dinamikus szakemberek, rugalmasak és alkalmazkodnak az új oktatási módszerekhez. Frissített és minőségi létesítményeket, valamint laboratóriumokat és sok egyéb szolgáltatást kínál az osztálytermeken kívül. A Juan Carlos királynál történő tanulás ideális tanulási környezetbe való belépést jelent, amely elősegíti a személyes és a szakmai célok elérését a legizgalmasabb jövőben.

Cégek és szakemberek számára széles körű és gondos kínálatot kínálunk posztgraduális képzés és folyamatos képzés számára. Ezenkívül vezető kutatásainkat az Ön és az egész társadalom szolgálatába állítottuk, hogy új ismereteket fejlesszenek ki és segítsenek megoldani a polgárok számára igazán fontos problémákat.

Részt veszünk a kulturális alkotásban és annak terjesztésében, a sport és a fenntartható életmód népszerűsítésében. Hozzájárulunk a társadalmi problémák kritikus tanulmányozásához, és innovatív javaslatokat nyújtunk a tudomány, a kultúra és a művészet területén, amelyek világosabbá és kényelmesebbé teszik a világunkat.

Noha a madridi közösség népeinek szolgálatában születünk, minden spanyolnal és az Európai Unió polgáraival kapcsolatban állunk. És nagyon büszkék vagyunk a különleges kötelékre, amely egyesíti minket Latin-Amerikával. Szorosan együttműködünk a világ legjobb egyetemeivel.

A madridi közösségben öt campusunk van: Aranjuez, Alcorcón, Fuenlabrada, Madrid és Móstoles, valamint számos helyszín a fővárosban.128560_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

fok

A Rey Juan Carlos Egyetem elismert egyetemi tanulmányokat kínál az Európai Unió egész területén az ismeretek minden területén: művészetek és humán tudományok, jogi és társadalomtudományok, mérnöki és építészeti tudományok, egészségtudományok és kísérleti tudományok.

Egyetemünk több mint 80 nemzetiségű hallgatót fogad. Ez egy egyetem, ahol fejleszteni lehet a kritikai szellemet, kiképzni tudományos és szakmai vonatkozásban, valamint ahol gazdagítani és személyesen és kulturálisan növekedni lehet. Az URJC-n folytatott tanulás tanulási környezetet és egyedülálló egyetemi életet kínál a munka és a tehetség fokozása érdekében.

Kutatás az URJC-ben

A Rey Juan Carlos Egyetem támogatja a gazdasági és társadalmi fejlődésre irányuló kutatást, előmozdítja és támogatja a kutatási tevékenységeket, valamint az ismeretek és eredmények terjesztését és átadását a társadalom számára. Az azonosító tevékenységek előmozdítása vállalatokkal és intézményekkel való együttműködés, valamint a nemzeti és nemzetközi felhívásokban való részvétel révén történik, amelyek lehetővé teszik kutatóink számára, hogy továbbfejlesszék kutatási vonalukat, hozzájárulva az ismeretek létrehozásához, bővítéséhez és terjesztéséhez, valamint a A tudomány és a technológia fejlődése.128561_pexels-photo-1438072.jpg

Egyetemi élet

A Rey Juan Carlos Egyetem az egyetemi közösség és a társadalmi környezet szolgálatában álló program- és cselekvési sorozatot épít be tudományos és kutatási tevékenységébe. A tanfolyam során különféle művészeti, kulturális és oktatási tevékenységeket fejlesztenek ki, amelyek kiegészítik az egyetemi életet és hozzájárulnak hallgatóink fejlődéséhez és integrált képzéséhez.

Az egyetemi oktatás és az egész életen át tartó egyetemi oktatás kapcsolatát az Idősebb Egyetem programmal is fejlesztik. Társadalmi elkötelezettségünk magában foglalja az Együttműködés és önkéntesség, a Fenntarthatóság és az Egészséges Egyetem projekteit.

Helyszínek

Madrid

Address
Universidad Rey Juan Carlos
Calle Tulipán s/n. 28933 Móstoles, Madrid

Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket