Universidad Rey Juan Carlos

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1996-ban alapított Universidad Rey Juan Carlos több mint 46 000 hallgatóval és mintegy 2250 professzorral rendelkezik. Ebben minőségi képzést talál , széles és kiváló tudományos kínálat révén . A Juan Carlos királynál történő tanulás ideális tanulási környezetbe való belépést jelent, amely elősegíti a személyes és a szakmai célok elérését a legizgalmasabb jövőben.

Universidad Rey Juan Carlos magasan képzett oktatók állnak rendelkezésre a tudás különféle területein, oktatásban, kutatásban, innovációban és terjesztésben. Jelenleg rendelkezésre álló lehetőségei és felszerelése vannak, így a hallgató minőségi és magas szintű képzést kap, amely nélkülözhetetlen a munkaerőpiacra való belépéshez .

A foglalkoztathatóság, az innováció és a nemzetközivé válás a Universidad Rey Juan Carlos által támogatott három pillér, és ennek bizonyítéka, hogy e három pontban 2019-ben ötcsillagos egyetemnek tekintik , a QS Starts Ranking System szerint .

A Universidad Rey Juan Carlos 740 vállalattal foglalkoztatási cserét folytatnak, amely támogatja a diplomások foglalkoztathatóságát. Ezenkívül több mint 13 500 együttműködési megállapodást írtak alá vállalatokkal és szervezetekkel a hallgatók szakmai fejlődését elősegítő külső gyakorlatok végrehajtására. A külföldön gyakornoki hallgatók száma majdnem 20% -kal nőtt.

Helyszínek

Madrid

Address
Paseo Artilleros s/n
28032 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket