Universidad de Huelva

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Universidad de Huelva társadalom szolgálatában álló intézmény, amely az alkotmányos értékek keretein belül és jogi személyiséggel felruházott közjogi szervezetként teljesíti céljait, és a hatályos jogszabályokkal összhangban fejleszti funkcióit autonómia rendszer.

bírságok

A Universidad de Huelva megfelel a felsőoktatás közszolgáltatásának biztosításának, tanulás, oktatás és kutatás útján, saját tagjainak teljes formációjának, az igazságosság, a szabadság és a pluralizmus, valamint a gondolkodás értékeinek előmozdításának. valamint ingyenes és kritikus kutatás, amely hatékony átalakító eszköz és a társadalmi haladás. A Universidad de Huelva a népek szellemi és anyagi fejlődésének, a környezet és a béke védelmének szolgálatában szolgál.128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

funkciók

A Universidad de Huelva a következő feladatokat kell ellátnia:

  • A tudomány, a technológia és a kultúra létrehozása, fejlesztése, terjesztése és kritikája.
  • Felkészülés a szakmai tevékenységek elvégzésére, amelyek megkövetelik a műszaki vagy tudományos ismeretek és módszerek alkalmazását, valamint az irodalmi vagy művészeti alkotást.
  • A kulturális, társadalmi és gazdasági fejlődés tudományos és technikai támogatása, különös tekintettel a Huelva és az andalúziai autonóm közösség támogatására. Az egyetemi kultúra kiterjesztése.

kezdet

A Universidad de Huelva tevékenysége. autonómiája mellett az akadémiai szabadság elvén alapul, amely a professzor, a tanítás, a kutatás és a tanulás szabadságában nyilvánul meg (4. cikk, ideiglenes rendeletek).128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Helyszínek

Huelva

Address
Dr. Cantero Cuadrado, 6. 21004 Huelva
Huelva, Andalúzia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket