Hivatalos Leírás

A University of Coruña jött létre a galíciai egyetemek törvény 11/1989 szóló július 20, 1989. Az alkotmányozó nemzetgyűlés elfogadta a University alapszabály a február 4, 1992and ezek tették közzé a Hivatalos Közlönyben (kutya) a szeptember 17, 1992.

A University of Coruña területileg található a Campus Coruña és a Campus Ferrol.

A University of Coruña közintézmény, amelynek elsődleges célja a termelés, gazdálkodás és a kultúra terjesztésének és a tudományos, technológiai és szakmai ismeretek fejlesztése révén a kutatás és az oktatás.

A University of Coruña képzeli el alapvető célját, mint a minőségi közszolgálati célzó magasabb szintű jólét a csoport a társadalom a törekvés a társadalmi, tudományos és technológiai fejlesztések keretét etikai értékeket. Része a küldetése, a kialakulása egy nyitott, kritikus, a demokrácia és a szolidaritás állampolgárság, elemzésére képes valójában problémák diagnosztizálására, kialakítása és végrehajtása megoldásokat a tudás és munkavégzés a közjó.

A University of Coruña kifejezetten kifejezi elkötelezettségét a tanulmány és a szerves fejlődés Galícia, társadalmi, kulturális és nyelvi identitását, és ez elősegíti a teljes integrációja az Európai Felsőoktatási és a vetítés Latin-Amerikában. A University of Coruña Alapítvány, a magán jótékonysági és tudományos alapot, azért jött létre, annak érdekében, hogy az egyetem állandó szociális támogatás.

a Coruña

Mission Statement

A szerepe a University of Coruña, hogy segítse a kulturális, társadalmi és gazdasági fejlődés a társadalom ösztönzése révén, kezelése és terjesztése a kulturális, tudományos, technológiai és szakmai teremtés. Feladata, hogy a kiváló minőségű, galíciai közszolgáltatási.

Központi szerepet tölt be, hogy küldetése az oktatás a nyílt, jól tájékozott, kritikus, elkötelezett, demokratikus és együttműködő polgárok, erős szolidaritást és a képesség, hogy elemezzék a valóság, a problémákra, és javaslatot végrehajtani alapuló megoldások ismerete és megértése, valamint a közjó.

Részeként kötelessége a társadalom javát szolgálja, az egyetem elkötelezett:

 • Létrehozása, fejlesztése, a kommunikáció és kritikai elemzése a tudomány, a technológia és a kultúra.
 • A diákok felkészítése a szakmai életben az oktatási tudományos és művészeti ismeretek és gyakorlat.
 • Az átadás, terjesztés, promóció tudás a haladás a kultúra, az életminőség és a gazdasági fejlődés.
 • A tudás terjesztése és a kultúra révén Egyetem információs és élethosszig tartó tanulás.
diákok

Látomás

Ami a jövőt illeti, 2020-ig, ETO törekszik:

 • Létrehozása erős kapcsolatokat az egész közösség, hogy megértsük, az igényeknek, és válaszoljon a változások zajlanak a mai társadalomban.
 • Együttműködés az összes szociális partnerekkel és a magán- és szerveket, hogy vizsgálják, azonosítani, és megoldásokat kínál a társadalmunk előtt álló kihívások.
 • Nyisd ki csatorna az aktív szolidaritás erős elkötelezettségét a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés révén az innováció.

Az egyetem továbbra is:

 • Képzés és oktatás szabott jelenlegi és jövőbeli igények a társadalom, és alkalmazkodni, hogy a tanulás az egyéni fejlődési igényeit minden tanuló támogatása révén a hatékony, innovatív oktatási módszerek elsajátítását biztosítsák a képességek és kompetenciák által igényelt fok.
 • Segíts a tanulóknak olyan készségek elsajátítására, a foglalkoztathatóság javítását a helyi, nemzeti és nemzetközi szinten.
 • Létrehozásának támogatása és fejlesztése nemzeti és nemzetközi hálózatok alap- és alkalmazott kutatási csoportok támogatása tudományos, technológiai, gazdasági és társadalmi fejlődést.
 • Kell ismerni az elvégzett kutatás az egyetemen, és innovatív tudástranszfer stratégiák és kezdeményezések lehetővé tette a tudományos és műszaki szolgáltatások, a ETO Technológiai Park.
 • Keverjük össze a promóció az általános ismeretek minden területén specializáció területén a tudomány és a technológia, ahol az egyetem legerősebb.
 • Kezelése erőforrásainkat meglehetősen, hatékonyan, produktívan és átlátható, és a munka, hogy stabil és kielégítő az állam finanszíroz, kiegészítő finanszírozás révén partnerségeinket a magánszektorban.
 • Fokozza a hírnevét ETO külföldön alapulnak oktatási és kutatási tevékenység.
 • Elősegíti a rendszer stratégiai vezetés annak érdekében, hogy elérjük közös célok együttműködve és egyeztetve az egész egyetemi közösség.

Értékek és elvek

ETO, mint egy nyilvános, civil, önálló, befogadó és világi intézmény, és összhangban a saját céljai, az irányadó a következő értékeket és elveket:

 • Az esélyegyenlőség, elvei alapján érdemei, képesség, az egyenlőség, az egyetemes hozzáférés harmadik szintű oktatás és kultúra terjesztése a megkülönböztetés-mentesség.
 • Személyes erőfeszítés egyik fő szempontok az egyéni haladás és a fejlődés, és arra, hogy megtalálja az egyensúlyt a személyes vágyak és a képesség, hogy megfelel nekik, amely segíti a problémamegoldás, a konfliktuskezelés és az eredmény a kollektív célokat a közjó .
 • Részvétel a döntéshozatali folyamat és előmozdítása közötti kommunikációs csatornák valamennyi tagja az egyetemi közösség, mert így a maximalizálása az összes rendelkezésre álló tehetség és a források.
 • Társadalmi felelősségvállalás és elkötelezettség, mert így a aktívan hozzájárul a javulás a társadalmi-gazdasági helyzete a közösség kialakítása, valamint a nagyobb gazdasági jóléte a társadalom egészének.
 • Elkötelezettség a Galícia és az átalakulás és fejlesztése galíciai társadalom létrehozása, védelme, kommunikálni, és továbbítja a művészi, városi, építészeti, dokumentációs és nyelvi örökségét és kultúráját Galícia.
 • A környezet tisztelete, társadalmilag felelős intézmény, maximalizálva és kezelésére vonatkozó rendelkezésünkre álló lehető leghatékonyabban, a környezeti hatások minimalizálása.
 • Hatékonyabbá teszi az állami források, hogy biztosítsák azok a lehető leghatékonyabban kell, hogy megfeleljen a társadalom igényeire és az érdeke a közös jó.
 • Minőség, mint alapvető cél, a közös akarat és a vágy, hogy dolgozunk, hogy elérjük a magasabb színvonalú oktatási, kutatási, irányítási és szolgáltatások, A nagyobb társadalmi jólét.
 • Az átláthatóság mint mechanizmus elszámoltathatóság, figyelembe veszik az összes döntést és intézkedéseit az egyetem.
Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Universidade da Coruña

Ez a mester célja, hogy szakemberek képzése a kapcsolódó tengeri biológia és képzés javítására és tevékenységek szentelt ezeket a feladatokat. Ez a képzés a személyzet ku ... [+]

Bevezetés

Ez a mester célja, hogy szakemberek képzése a kapcsolódó tengeri biológia és képzés javítására és tevékenységek szentelt ezeket a feladatokat. Ez a képzés a személyzet kutató bedolgozás tudományos kutatás tengeri biológia vagy kutatócsoportok az állami, magán- és üzleti szervezetek.

Miért érdemes a mértéke

Tengerbiológus felelősek sok feladat területén a halászati ​​és akvakultúra. Például dolgozik a közigazgatásban becsülni és monitorozni a készletek a tengeri fajok, üzleti tanácsadók és a civil szervezetek, az adatok elemzéséhez és a műholdas megfigyelő rendszerek, vagy a tudományos kutatók. A kutatómunka alkalmazás nem csak a területén az ismeretek, hanem a szolgáltatás menedzsment monitoring és minőségének ellenőrzésére a tengeri környezet vagy új kiaknázható erőforrások... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A jelenlegi biotechnológia magában foglalja egy sor kifinomult technikák és technológiák, amelyek cseréje klasszikus módszereket előnyben több azonnali eredményt, és lehe ... [+]

Bevezetés

A jelenlegi biotechnológia magában foglalja egy sor kifinomult technikák és technológiák, amelyek cseréje klasszikus módszereket előnyben több azonnali eredményt, és lehetővé teszi, hogy új kihívásokat elképzelhetetlen csak néhány évtizeddel ezelőtt. Ma magasan képzett szakemberek szükségesek, hogy megfeleljen az új kihívásoknak ez biotech szektor arcok mind az üzleti és a kutatásban.

Ezért a cél a program célja kettős:

Professzionalizációja: a vonat a diákok kívánnak dolgozni szakmailag a biotechnológiai ipar és / vagy frissítse ismeretek és javítja a szakemberek képzésére, és elkötelezett erre a tevékenységre. Akadémiai Kutató: a vonat a diákok szándékozó hogy csatlakozzon a tudományos kutatás biotechnológiai kutatócsoportok az állami, magán- és üzleti szervezetek. Miért érdemes a mértéke ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Az Inter-University Mester Advanced Anglisztika és alkalmazásai (iMAES) által működtetett egyetemek Coruña (ETO), Santiago de Compostela (USC) és Vigo (UVigo), akkreditál ... [+]

Bevezetés

A Egyetemközi Mester Advanced Studies angol és alkalmazásai (iMAES)Által működtetett egyetemek Coruña (ETO), Santiago de Compostela (USC) és Vigo (UVigo), akkreditált program, amely megfelel a magas színvonalú kiválóság európai felsőoktatási rendszer.

Osztályok tartják meg mind a három szervező egyetemek, hogy a diákok választhatnak a hely és a menetrend, hogy az igényeiknek leginkább megfelelő és érdekeit.

A Master áll, mind a részvétel-alapú és online képzést, minden kurzus (3 ECTS), amely 14 tantermi óra és 7 óra online tanfolyam. Összességében fejleszti a 60-hitel egyetemi program több mint egy tanév.

Miért érdemes ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Angol,Spanyol
Nappali
1 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Szerkezete Tanulmányok Kötelező kurzusok és kultúrtörténet európai gondolat kulturális örökség és muzeológia bibliográfiai dokumentumfilm Örökség és Levéltár ... [+]

szerkezete Tanulmányok

kötelező tantárgyak

Története az európai kultúra és gondolat Kulturális Örökség és muzeológia Bibliográfiai dokumentumfilm Örökség és Levéltár Spanyol rendszer múzeumok, levéltárak és könyvtárak Módszertana Humán Kutatási és Dokumentációs Szemináriumokat jelenlegi tendenciák múzeumok, levéltárak és könyvtárak

Specializálódott múzeumok

Múzeum és Collectables Múzeumok és az új technológiák Muzeológia Szervezési és Vezetési Múzeumok A kulturális politika és jogszabályok A kulturális marketing és az információs Irodalom és házak Múzeum Etikai és szakmai etikai Terület Múzeum és Kulturális turizmus: Heritage értelmezése Természetes terek Ecomuseums Musealization régészeti örökség Musealization tengeri környezet és Halászat Kultúra ... [-]
Spanyolország Ferrol
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Ez a Master célja, hogy a hallgatók egy speciális, egyedi és multidiszciplináris képzést célzó tudományos, kutató és professzionalizációja Akvakultúra. ... [+]

Bevezetés

Ez a Master célja, hogy a hallgatók egy speciális, egyedi és multidiszciplináris képzést célzó tudományos, kutató és professzionalizációja Akvakultúra. Ez biztosítja a hallgatók a tudás, készségek és az alapvető készségek, amelyek lehetővé teszik, hogy tervezzenek és végezzen kutatást az akvakultúra területén, tervezés, irányítása és ellenőrzése a szárazföldi és tengeri létesítmények, értékelje azok környezeti hatását, és megfelel az igényeinek a K + F + i szektor stratégiák megvalósítása, hogy a jövőben az akvakultúra ágazat.

Miért érdemes a mértéke

Az akvakultúra stratégiai ágazat a gazdasági fejlődés Galíciában, amely előírja, mindennapi életének nagyobb számú, magas szintű emberi erőforrás képzés. Szerveket, például a galíciai Intézet Akvakultúra edzés (IGAFA), amely táplálja a munkaerőpiacon kiváló szakemberek akvakultúra változó mértékben, de mind az ipar és a közigazgatás megköveteli diplomások, akik különösen kell építeni mind az üzleti és különböző állami intézmények (technológiai központok, kutatóintézetek, egyetemek, stb) el kell végezni a K + F az akvakultúra területén.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A SAISM az egyetlen diplomát a galíciai University rendszer, amely szakértelmet piackutatás és a fejlett társadalmi elemzés, beleértve az elemzést a fogyasztó. ... [+]

Bevezetés

Megalakulása óta, mint különálló tudományág területén a társadalomtudományok, a szociológia volt egy alkalmazott irányított irányítani döntéshozók az üzleti, kormányzati és a harmadik szektor szervezetei jellegű.

Mindezen szervezetek megkövetelik az elemzők és szakértők megszerzése és kezelése a szociális információk lehetővé teszik számukra, hogy megértsék a viselkedés az egyének a különböző területeken, a gazdasági és politikai, a társadalmi, a kulturális.

Ennek az az oka, hogy ez az információ elengedhetetlen számukra, mert:

A vállalatoknak meg kell tudni, hogy az új társas viselkedési, és ezért új üzleti lehetőségeket és a piac. Piackutató válik eszköz a vállalat elkerülve a költségek és kockázatok, rámutatva arra, potenciális piacok és az értékesítés. Ez a hozzájárulás a tudás értékesítés növelésére, a termelékenység és hozzájárul a jobb eredményeket. Hatóságoknak és az állami vezetők megértéséhez szükséges társadalmi igények, mivel a megfelelő válasz attól függ, a stabilitás és a polgárok bizalmát az intézményekben. A harmadik szektor (egyesületek, alapítványok) megkövetelik a maguk részéről, a szakemberek a helyüket saját teret, hogy dolgozzon nekik szervezett szolidaritás egy olyan környezetben, amelyben a hiányzó gazdasági jelenti értéke exponenciálisan növekszik. Miért érdemes a mértéke ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A Mester ad az egyetemi képzés, amely lehetővé teszi a specializáció, oklevél megszerzését követően a hozzáférés a kísérleti vagy egészségügyi tudományok. ... [+]

Bevezetés

A Mester ad az egyetemi képzés, amely lehetővé teszi a specializáció, oklevél megszerzését követően a hozzáférés a kísérleti vagy egészségügyi tudományok.

A tudomány területén, a tanuló, aki befejezi a Master lesz kész dolgozni a kutató laboratóriumokban igénylő sejtes és molekuláris vagy genetikai tulajdonságok. A diák is képes, hogy továbbra is a kutató hordozót és a hozzáférést egy Ph. fokú képzés.

A szakmai területen, a Mester lehetővé teszi a szakemberek képzése a speciális munkakör a különböző ágazatokban a K + F: klinikai vagy bio-ipari, valamint a felsőoktatás és a közigazgatásban.

A Mester is szolgál, hogy a folyamatos képzés szakemberek aktív, a különböző iparágakban, valamint az oktatás és a közigazgatás.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Angol,Spanyol
Nappali
1 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A nagy számok a munka és nem munkahelyi balesetek megelőzési politika, hogy a vezetés az Európai Unió és annak szükségességét, hogy az egyetemi szakemberek képzése és tec ... [+]

Bevezetés

A nagy számok a munka és nem munkahelyi balesetek megelőzési politika, hogy a vezetés az Európai Unió és annak szükségességét, hogy az egyetemi szakemberek képzése és technikusok foglalkozási kockázatok megelőzése és a közös kockázatok hatnak igaz tényezők azt mutatják, hogy az ellátási mesterképzésben szakértelem ezen a területen jelenleg egyre többet kitartóan idővel.

Miért érdemes a mértéke

Közzétételét követően a királyi rendelet 337/2010, módosító királyi rendelet 39/1997 jóváhagyásáról Szabályzatban Prevention Services jóváhagyták; Megállapítja, hogy a képzés elvégzéséhez szükséges funkciókat a kockázat-megelőzés magasabb szinten kell akkreditált egyetem.... [-]

Spanyolország Ferrol
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

minősítő címet gyakorlása a szabályozott szakma Architect, amelyet ki kell elégíteni után képzés építészeti tanulmányok. ... [+]

Bevezetés

minősítő címet gyakorlása a szabályozott szakma Architect, amelyet ki kell elégíteni után képzés építészeti tanulmányok. A cél az, hogy szakemberek képzése, akik:

Van képesség kialakítása, elkészítése építési projektek, és általában, a kutatás, létrehozni és kezelni komplex folyamat. Ismerje meg a történelem és elméletek az építészet és a művészet, a technológia és a humán tudományok kapcsolatos lakjék. Ismerd meg az urbanisztikai és tervezési technikákat. Értsék meg a kapcsolat az emberek között, az épületek és környezetük. Megoldja a problémákat, a szerkezeti kialakítás, az építőipar és a különböző technológiák kapcsolatos épületek oly módon, hogy azt a feltételeket a kényelem és a klímavédelem. Tudd megfelelnek a felhasználók az épületek tekintetében a költségvetési tényezők, a szabályok és képességek az építőipar. Miért érdemes a mértéke ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A Mester Bioinformatikai a Health Sciences célja, hogy a vonat a kutatók és szakemberek bioinformatikai és biomérnöki, különös hangsúlyt fektetve a orvosbiológiai oldalon ... [+]

Bevezetés

A Mester Bioinformatikai Egészségügyi Kar Célja, hogy a vonat a kutatók és szakemberek bioinformatikai és biomérnöki, különös hangsúlyt fektetve a orvosbiológiai oldalon.

Ezért kettős orientáció:

tudományos iránymutatást, amelynek célja, hogy a vonat a kutatók a képességek és ismeretek szükségesek, hogy megértsék, alkalmazzák, és új számítási és rendszerek hasznos kutatási stratégiák Bioinformatikai és Orvosbiológiai Mérnökség. pályaorientáció, amelynek célja, hogy szakemberek képzése, hogy lehet építeni társaság működik a bioinformatika és orvosbiológiai szektor, a szükséges készségek megérteni és alkalmazni bioinformatikai megoldások kezelni a hatalmas mennyiségű adat orvosbiológiai kamataiból a jelenleg kísérleti, klinikai és epidemiológiai területeken. Miért érdemes a mértéke ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A cím a Mester Industrial Engineering biztosít tudományos és technológiai ismeretek szükségesek pozíciókhoz való hozzáférését nagyobb felelősséget az iparban, ahol a foly ... [+]

Bevezetés

A cím Mester Industrial Engineering Ez biztosítja a tudományos és technológiai ismeretek szükségesek pozíciókhoz való hozzáférését nagyobb felelősséget az iparban, ahol a folytatása a képesítés fok ipari mérnöki.

Ez egy címet Hivatalos mester szakmai irányításával a meghatározott hatásköröket a CIN / 311/2009 rendelet tehát lehetővé teszi számukra, hogy a gyakorlatban a szabályozott szakma a mérnök.

A Master lehetővé teszi a közvetlen kapcsolatot a csoportok és kutatási programok az iskolában, és a folytonosság a doktori.

Miért érdemes a mértéke

A karrierjét a jövőben... Mi vagyunk a magasan képzett és felkészült eléréséhez felelős pozíciót az iparág számos szakmai cselekvési területeket.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A mester a fenntartható épület (MUES) hivatalos tanulmányok egyéves amelynek célja, hogy szakemberek képzése terén a fenntarthatóság. ... [+]

Bevezetés

A Mester fenntartható épület (MUES) Ez egy hivatalos tanulmányok egyéves amelynek célja, hogy szakemberek képzése terén a fenntarthatóság.

Fejleszteni kell a téma jelenleg nagy érdeklődéssel, mert a hatályba lépése a különböző nemzeti és európai szabályok, például Horizont 2020 keretén, Amelyek meghatározzák a jövő az új épületek. 2020-tól lesz kötelező minden új épület épületek szinte nulla energiafelhasználás, Így a mesterképzés célja a képzés képzett és a szakemberek, amely ezt az igényt. Képzés tartalma, a jelentős gyakorlati terhelésEzek célja, hogy a szakmai ismeretek a diákok reagálni a jelenlegi és jövőbeni kereslet fenntarthatósági szakértők. Ez a kiváló ciklus tanulmányok is elősegíti a kialakulását kutatói karrier, Felé irányítja a doktori ügyekben, amelyek a fenntartható épület, rendkívül aktuális. a tananyag Ez magában foglalja a 3 szakirányok:... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

E fokozat végzős kutatási képzés. A tananyag áll 60 európai hitelek és úgy tervezték, hogy a diplomát egy tanév (októbertől július), bár az is, feltéve, hogy lehet tanulm ... [+]

Bevezetés

E fokozat végzős kutatási képzés. A tananyag áll 60 európai hitelek és úgy tervezték, hogy a diplomát egy tanév (októbertől július), bár az is, feltéve, hogy lehet tanulmányozni részmunkaidőben, szinkronizáló vizsgálatok munka, amely esetben a időtartam lenne két kurzust.

Kiválaszthatja specialitások „Health Psychology” vagy „pszichológiai beavatkozás oktatási környezetben”, ami viszont már a folytonosság az adott doktori fokozatot adnak hozzáférést, amely lehetővé teszi a diákok, hogy növeljék a képzési megszerzése doktori cím / a.

Tanórák kar presztízsét orvos akkreditált tanár és kutató, délután, hogy megkönnyítse munkával való összeegyeztethetőség.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Tanulok modulszerkezetet és módszertan Tájtervezési Landscape Design I ... [+]

Felépítése a tanulmány

modul I

Elmélet és Módszertan Tájtervezési Landscape Design I Information Technology A növényzet és a növényi anyagot én műhely kultúrtáj 1. Szakterület alá Graphic Design Tájkép Szakterület alá Environmental Sciences 2. Alkalmazott Tájföldrajzi Garden History and Landscape Landscape Design II A növényzet és a növényi anyagot II Városi közterek Integrálása Infrastruktúra Landscape Anyagok, Építési és létesítési Tájgazdálkodási Doktori disszertáció ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Menedzsment és Workforce Management, lehet elemezni több szempontból: a jogi, műszaki, pszichológiai, szociológiai és gazdasági, többek között. Nyilvánvaló multidiszcipli ... [+]

Bevezetés

Menedzsment és Workforce Management, lehet elemezni több szempontból: a jogi, műszaki, pszichológiai, szociológiai és gazdasági, többek között. Nyilvánvaló multidiszciplináris jellegét ez a formáció, magában foglalja a közös javasolt vizsgálatokat mester, széles körű fokú kapcsolat (fok, oklevéllel, Engineering) területeken elsősorban az ágak Társadalomtudományok és törvény.

Célja, hogy átfogó képzést a hallgatók, a fejlődő fokozatosan a szükséges készségeket, és biztosítja az, hogy a viselkedések hatásköre elemzés, döntéshozatal és az információtovábbítás céljából szükségesnek ítélt tényleges teljesítmény a szakma.... [-]

Spanyolország Ferrol
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Tanulmányi struktúra közös modul kötelező oktatási integráció és a gyakorlati pszichológia motiváció Consulting és a szakmai fejlődés oktatási környezetben tanulási strat ... [+]

szerkezete Tanulmányok

Kötelező közös modul

befogadás és oktatási pszichológia gyakorlata Tanácsadás és szakmai fejlődés Motiváció az oktatási összefüggésekben Tanulási stratégiák és vizsgálat Kutatási módszerek orientált innovációs Igényfelmérés és a program értékelése Politikai és társadalmi szabályozás gyermek és serdülő pszichopatológiai

Szakértelem Tanulási nehézségek és a figyelmet a sokszínűség

speciális nevelési igényű és tantervi adaptációk Oktatási források a figyelmet a sokszínűség pszichoedukációs beavatkozás fejlődési rendellenességek pszichoedukációs beavatkozás fogyatékos Tervezése és értelmezése diagnosztikai tesztek ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A mesterképzésre Computer Engineering (muei) a hivatalos egyetemi mester professzionalizációja karakter, amely befejezi a folyamatot a kínálat hozzáigazítása az Informati ... [+]

Bevezetés

A Mester Computer Engineering (muei) a hivatalos egyetemi mester professzionalizációja karakter, amely befejezi a folyamatot a kínálat hozzáigazítása az Informatikai Kar ETO (FIC), hogy az EFT és megszerzését biztosító a készségek akkor rendelkeznie kell egy magasabb fokú Computer Engineering ajánlásait követve által létrehozott szakmai kereteket.

Miért érdemes a mértéke

Két fő oka van:

Bővítése, frissítése és megszilárdítása multidiszciplináris és speciális számítógépes ismeretek, mind a területén az irányítási és ellenőrzési, mint a számítástechnika. Ahhoz, hogy a lehetőséget, hogy szerezzenek egy intenzív kapcsolatot a valósággal a vállalatok és intézmények, köszönhetően a nagyszámú konferenciák és szemináriumok, amelyek kiváló szakemberek és munkát végző tapasztalat, amely segít megérteni a problémákat, amelyekkel a környéken szakmai és milyen szerepet hozhat a megoldás a személy, aki kiváló diplomát Computer Engineering. Mit tanulni Tanulmány a szervezet igényeinek és követelményeinek meghatározása, a nyelvek és modellek validálása és prototípusok beágyazott rendszerek. Tervezd információs rendszerek. Cloud Computing: rétegek és alkalmazások fejlesztése. Számítógépes grafika és multimédiás technológiák Modellek, technikák és információkereső algoritmusok. Szemantikus web. Eszközök, a mobil alkalmazások és használata a vállalkozás. Minőség, biztonság és a számítógép ellenőrzés. Projekt menedzsment. Információs rendszerek a vállalat, a tervezés, a szervezeti struktúra és információs rendszerek. Adatarchitektúra analitikai környezet, adattárház és adatpiacok, adat integráció és az adatbányászat. szerkezete Tanulmányok ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A vegyes Masters in Geoinformatikai a University of Vigo és A Coruña született, mint egy cím, nagyon specializált szakemberek alkotnak piacorientált térinformatikai ipar. ... [+]

Bevezetés

A Masters in Geoinformatika egyetem által Vigo és A Coruña született, mint egy cím, nagyon specializált szakemberek alkotnak piacorientált térinformatikai ipar. A térinformatikai ipar egyik ágazat, amely gyorsan nőtt az utóbbi években, hogy a különböző alkalmazások kapcsolatos globális helymeghatározó rendszerek, a földrajzi információs rendszerek, a mobil vagy műholdas távérzékeléssel.

A tananyag célja, hogy a diákok jártasságot szerezzenek a tervezés, végrehajtás és az irányítás a térbeli adatbázisok, meghatározása és végrehajtása Geoprocessing, megjelenítés földrajzi információk és lebonyolítása projektek GIS. Ugyancsak ide tartozik a választható tartalom úgy tervezték, hogy fokozza a képzés a hallgatók Geotechnology (távérzékelés és szenzor hálózatok) vagy a információs technológiák területén (GIS fejlesztése desktop alkalmazások, web, vagy mobil rendszerek).... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A cím a Mester Naval és Oceanic Engineering biztosít tudományos és technológiai ismeretek szükségesek pozíciókhoz való hozzáférését nagyobb felelősséget a tengeri ipar, h ... [+]

Bevezetés

A cím Mester Naval és Oceanic Engineering Ez biztosítja a tudományos és technológiai ismeretek szükségesek pozíciókhoz való hozzáférését nagyobb felelősséget a tengeri ipar, hogy a folytatása a képesítés fok Naval Architecture, Engineering Systems és Propulsion és hadihajó és az Ocean Engineering.

Ez egy címet Hivatalos mester szakmai irányításával a meghatározott hatásköröket a CIN / 354/2009 rendelet tehát lehetővé teszi számukra, hogy a gyakorlatban a szabályozott szakma a mérnök Naval és Oceanic.

A Master lehetővé teszi a közvetlen kapcsolatot a csoportok és kutatási programok az iskolában, és a folytonosság a doktori.... [-]

Spanyolország Ferrol
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Az alapvető cél a Mester, hogy a vonat diplomások a területre szakosodott az energiahatékonyság, próbál megfelelni az igényeknek, amelyek előfordulnak a munkaerőpiacon, m ... [+]

Bevezetés

A Masters nemzetközi kínál a lehetőséget, hogy egy kettős diplomát a Polytechnic Institute of Bragança - Portugália.

Tanulmányokat lehet végezni egyetlen tanév és a hitel típusa szerint az anyag az a következők:

30 ECTS - 5 kötelező tárgy. 24 ECTS - 8 választható tárgyak. 6 ECTS - szakmai. 12 ECTS - Doktori disszertáció. Miért érdemes a mértéke

Az alapvető cél a Mester, hogy a vonat diplomások a területre szakosodott az energiahatékonyság, próbál megfelelni az igényeknek, amelyek előfordulnak a munkaerőpiacon, mint a fejlesztés eredményeként a szabályozási keret az épületek energiahatékonysága.

Február 13. óta megjelent királyi rendelet 56/2016 irányelvet módosító 2012/27 / EU európai parlamenti és tanácsi október 25-i 2012 energiahatékonyság szempontjából ülteti energetikai ellenőrzések, akkreditációját szolgáltatók és energetikai auditorok, és támogatja a hatékonyság az energiaellátás.... [-]

Spanyolország Ferrol
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Az Egyetemközi Mester Ipari matematika (M2i) által szervezett három galíciai egyetemek, valamint egyetemek Carlos III és Műszaki Egyetem Madrid. Ez áll specialitások mate ... [+]

Bevezetés

A Közös Masters in Ipari Matematika (M2i) által szervezett három galíciai egyetemek, valamint egyetemek Carlos III és Műszaki Egyetem Madrid.

Ez áll specialitások matematikai modellezés és numerikus szimuláció. A cím után kapjuk elhaladó 90 kredit, amelyből 30 van a Mester projekt, együttműködve a cég.

Miért érdemes a mértéke

Képzési szükségletek mester szintű szakemberek Ipari matematika bizonyítja mind az EU és az OECD a dokumentumban Global Science Forum. Jelentés Matematika ipar.

Tudományos / technológiai érdeke M2i van három pillérre épül

Nagyítás elemzési kapacitásának és ismeretek a hallgatók, akik alkotják kutatócsoportok és leendő szakemberek. Konkrét készségek tekintetében a tervezési, építési és kezelése speciális szoftver egyik ipari ágazatokban legalább. Be a diákokat a kutatás és fejlesztés kapcsolatos kérdések témák teszik fel ezt a programot. Mit tanulni ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A mesterképzésre irodalom, kultúra és sokféleség hivatalos minősítés, 60 kredit, és időtartama egy tanév. ... [+]

Bevezetés

A Mesterképzésre irodalom, kultúra és sokféleség Ez egy hivatalos minősítés, 60 kredit, és időtartama egy tanév.

Azt tanítják a Kar Tanulmányok a University of A Coruña, két szempontból: az első kötelező modulok egyetemi; A második modul a specializáció és a diplomamunkám.

Miért érdemes a mértéke Ez biztosítja a képzés és a frissítéssel kapcsolatos kérdések irodalom, kultúra és sokszínűség a spanyol gömb vagy galíciai és a portugál. Ez biztosítja az alapot, hogy elkezd egy kutatási tevékenység, és hozzáférést biztosít a doktori program. Beiratkozási lehetővé teszi a teljes vagy részmunkaidős, valamint az érvényesítés alanyok korábban tanult előírt feltételek mellett az egyetemek feladata. kevert tanítás (240 érintkező óra). Azt tanítják délután, csütörtökön és pénteken, a Kar Filológiai ETO. Magasan képzett tanárok Neves vendég tanárok és a speciális tárgyak Associated szemináriumok kapcsolódó kiemelkedő csoportok vagy kutatási projektek egyénre szabott mentorálás Mit tanulni ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Tanulmány felépítése 2. modul ETO Bevezetés a komplex anyagok Vicoelasticity anyagok termo-mechanikai anyagvizsgáló. alapvető módszerek ... [+]

tanulmány Structure

2. modul ETO

Bevezetés a komplex anyagok Vicoelasticity anyagok Thermo-anyagok mechanikai tulajdonságai. alapvető módszerek Termomechanics az anyagok tulajdonságait. Részletes módszerek Statisztikai adatok elemzése A pályázatokat a környezetvédelem Hőkezelések és elemzés lézerrel Termomechanikai fáradtság

1. modul U Paris 7

Rheophysics Komplex folyadékok Strukturált anyagokat. A nanoanyagok Fizikai-kémia polimerek Statisztikája Polymer Physics, fényszórás technikákat. Mikroszkópia Fizikája Soft Matter, interfészek Mechanics folyamatos média akusztikus hullámok ... [-]
Spanyolország Ferrol
Szeptember 2019
Angol,Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A Interuniversitario és Interdepartamental MA Alkalmazott Nyelvészeti lehetővé megszerzésére vagy erősítik a fejlett nyelvi képzés és a szakosodott egyik tematikus blokko ... [+]

Bevezetés

A Közös Masters Alkalmazott Nyelvészeti és tárcaközi Ez lehetővé teszi a megszerzésére vagy erősítik a fejlett nyelvi képzés és a szakosodott egyik tematikus blokkok, amelyek lényegében alkalmazott csoportosított választható tárgyak:

Megszerzése és nyelvoktatásNyelvészet alkalmazott nyelv elsajátításának Második nyelv tanítása Spanyol jelnyelv Kommunikáció és nyelvi forrásokNyelvek és technológiák szakmai kommunikáció Közvetítés és tervezés Szókincs, nyelvtan és variációA világ lexikon Szemantika, a nyelvtan és gyakorlatias Kontrasztív és nyelvi variáció Miért érdemes a mértéke Ez ad betekintést az alkalmazott nyelvészet és kapcsolata a legfontosabb társadalmi kérdések: az oktatás, a digitális alkalmazások, társadalmi-politikai, a többnyelvűség, a média, a multimodális kommunikáció, stb Biztosítja az elméleti és módszertani és kritikai kutatások elkezdése az interdiszciplináris szempontból alapjait. Felkészíti a diákokat, hogy tudja, hogyan kell eljárni multidiszciplináris és változatos szakmai határokon. Ez egy magasan képzett oktatók és neves vendég tanárok. ellátási gyakorlatok vállalatok, az állami intézmények és civil szervezetek. Beiratkozási lehetővé teszi a teljes vagy részmunkaidős, és validálása alanyok korábban tanult előírt feltételek mellett az egyetemek feladata. Mit tanulni ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A Mester összpontosít nagy csoportja diplomások / elsősorban a következő területeken szociológia, politológia, közgazdaságtan, a szociális oktatás és a szociális munka, u ... [+]

Bevezetés

A javasolt létrehozását Mester Szociálpolitikai és Intervenciós társadalmi-közösségi (MOPS) Kiderül alternatívájaként a Master in International Migration: kutatás, a bevándorlási politika és a kultúrák közötti közvetítés (MOMI), amely kihalt után hét tanévben jött létre.

A formáció az új cím, célzottabb szociális politikák a szociális kirekesztés és a társadalmi és közösségi beavatkozás ered, hogy szükség van a felmerülő igények szakképesítések, hanem frissíti a tudás által az egyetemi-tudományos, mező lehetővé teszi teljesítményét a felmerülő társadalmi problémák között.

A Mester összpontosít nagy csoportja diplomások / elsősorban a következő területeken szociológia, politológia, közgazdaságtan, a szociális oktatás és a szociális munka, ugyanakkor érdekes, hogy a diplomások / mint más tudományágak, elsősorban a szociális és Jogtudományok.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

University of A Coruña bemutatja a Mester Banki és Pénzügyi érvényes az egész spanyol területen. A program felépítése egy akadémiai során 60 kredit, amelyben minden témak ... [+]

Bevezetés

University of A Coruña bemutatja Mester Banki és Pénzügyi érvényes az egész spanyol területen. A program felépítése egy akadémiai során 60 kredit, amelyben minden témakörre semestral.

Az általános cél a Master in Banking and Finance célja, hogy korszerű tudományos képzés a pénzügyi szektorban, amely lehetővé teszi a diákok, hogy lesz többértékű leendő szakemberek magas technikai készségek és menedzsment ismeretek.

Célja továbbá, hogy képes legyen alkalmazni tudásukat a gyakorlatban a kritikus és kreatív szellem, és ezen keresztül az inger a kockázati kultúra és a kezdeményezés gondolatok és érvek, hogy fitt a jövőben rugalmasan helyzetek új; Ezt az alapvető követelményt az egyre összetettebb és változó üzleti környezetben.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A Mester Integrált Projekt Management célja, hogy a szakemberek az építkezéshez kapcsolódó, az új technológiák és a sport, akik szeretnének szerezni tréning kapcsolódó ké ... [+]

Miért érdemes a mértéke

Management funkciók új jövőbeli kilátások mind a termelő szektorban, mint a szolgáltatások. Megfelelő előkészítés és képzése vezetők technikai projekt menedzsment és a végrehajtás kulcsfontosságú tényezők a folyamatban, séta javítása felé a vállalkozások versenyképességét és a minőségi termékek és szolgáltatások.

A projektvezető ösztönzi és irányítja a projekt globális szemszögből végző folyamatok megindításához, a tervezés, végrehajtás, monitoring és lezárása az egész projekt. Meg kell tehát vezetni és folytasson üzemeltetést elérése érdekében a projekt hatókörén belül idő, költség és megállapodott minőségben.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Ez a Master tartalmazza a kutatási orientáció (öt specialitások) és professzionalizációja orientáció, és annak időtartama egy év (60 kredit). Célja, hogy a hallgatók isme ... [+]

Bevezetés

A Mester Kémia és Kémiai Kutató Industrial Meg van egy egyetemközi és tanítják az egyetemeken, Santiago de Compostela (USC, koordinátor), A Coruña (UDC) és Vigo (UVI), az együttműködés, a College of Chemistry Galícia.

Ez a Master tartalmazza a kutatási orientáció (öt specialitások) és professzionalizációja orientáció, és annak időtartama egy év (60 kredit).

Célja, hogy a hallgatók ismereteket szerezni egy szilárd alapot a fejlett kémia és a kémiai és biológiai műszeres analitikai módszerekkel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy felé orientálódnak kutatás felé vagy professzionalizálását releváns kérdéseket a tudomány és a kémiai technológia.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Hivatalos Mesterképzésre Marine Engineering, célja, hogy a technikai tudás kell egy tengeri mérnök, beleértve a képzés technikák, újra tervezése, telepítése, üzemeltetése ... [+]

Bevezetés

A hivatalos címe Mester Marine Engineering, Célja, hogy a technikai tudás kell egy tengeri mérnök, beleértve a képzés technikák, újra tervezése, telepítése, üzemeltetése és karbantartása a hajók és tengeri rendszerek leletek.

A tanulmányok egy részét egy profilt szakértelem területén a műszaki tevékenység, amely szintén lehetővé teszi a diákok orientációját doktori tanulmányok és kutatások.

Egyetemi képzés szerzett, lehetővé teszi mind megfelelnek a képzési követelményeket szükséges a „Nemzetközi egyezmény STCW78 / 95”, szemben a hivatás gyakorlása a főmérnök a Marina Mercante, amíg az általuk korábban tanult a Bachelor Hajógépészeti.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A Mester Építőmérnöki, csatornákat és biztosítja (együtt a képzés Technológia Építőmérnöki) egy szilárd és szigorú matematikai fizikai képzés előrehaladott képzés a műsza ... [+]

Bevezetés

A Mester Építőmérnöki, csatornákat és Ez az adaptációs és javítása az elmúlt években a korábbi mértékben Építőmérnöki, csatornákat és alkalmazkodik az Európai Felsőoktatási Térségben. A Mester Építőmérnöki, csatornákat és együtt fokozatot Technológia Építőmérnöki helyett a korábbi mértékben Építőmérnöki, csatornákat és tanított a School of Civil Engineering, csatornákat és alapítása óta 1991-től a jelen.

Miért érdemes a mértéke

A Mester Építőmérnöki, csatornákat és biztosít (együtt diplomát Építőmérnöki Technology) egy szilárd és szigorú matematikai fizikai képzés előrehaladott képzés a műszaki és technológiai területeken több Építőmérnöki típusa támogatott. ... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A mesterképzésre menedzsment és innováció Iskola és Socioeducativas intézmények, a javasolt mester a University of A Coruña (ETO), amely az új képzési igények származó ok ... [+]

Bevezetés

A Mesterképzésre menedzsment és innováció az oktatási intézmények és Socioeducativas, Egy javasolt mester a University of A Coruña (ETO), amely az új képzési igények származó oktatási változás a végrehajtási folyamat a LOMCE valamint annak szükségességét, hogy ösztönözzék a szakmai kultúra kritikus és a vállalkozók, a társadalmi-oktatási területen az elkötelezettség javítása politikák és innovatív irányítási feladatok összhangban a szervezeti és társadalmi igények egy többes számban, és komplex társadalomban.

Úgy épül fel a két szakterület: az egyik célja, hogy a szakemberek képzésével vezetők / mint az oktatási rendszer, amely meg tud felelni a követelményeknek a LOMCE és kiegészítését a szakemberek képzését, a társadalmi-oktatási területen, akik játszottak, illetve játszanak ma feladatok ; azzal a céllal, szakosodott vezetési feladatok, menedzsment és innováció a szociális és oktatási intézmények, míg a folytonosság kapnának tudományos és kutatási képzés.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Ez a mester fokozatot elérni a szükséges képzés elvégzéséhez szakmai tevékenységek vagy önfoglalkoztatás területén a számvitel és könyvvizsgálat venni. ... [+]

Bevezetés

Ez a mester fokozatot elérni a szükséges képzés elvégzéséhez szakmai tevékenységek vagy önfoglalkoztatás területén a számvitel és könyvvizsgálat venni.

Miért érdemes a mértéke

A tananyag az említett ügyekben az állásfoglalás 12. június 2012 do Intézet Számvitel és könyvvizsgálat (ICAC) céljára érvényesítés, mint az első szakaszban a felvételi vizsgák regisztrációs Hivatalos nyilvántartása könyvvizsgálói (ROAC), valamint a teljes körű gyakorlásának szabályozott szakma ellenőr.

szerkezete Tanulmányok

Audit és Számviteli modul

Ellenőrzési alapismeretek Ellenőrzési eljárások Ellenőrzési jelentések Speciális számviteli I Speciális Számviteli II ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Jelenleg egyre nagyobb szükség van a képzett szakemberek a Víz Mérnöki és Környezetvédelmi akik rendelkeznek nemcsak nagy tudású ezen a területen a szakértelem, hanem a s ... [+]

Bevezetés

A kiterjedt szerzett tapasztalatok egyetem által Coruña és Magdeburg a szakemberek képzésében Építőmérnöki és víz Engineering az elmúlt évtizedekben, amelynek végén a kutatók számára egy nemzetközi közös posztgraduális program követelményeinek Európai Felsőoktatási Térség Szerződés által létrehozott Bologna.

Miért érdemes a mértéke

Jelenleg egyre nagyobb szükség van a képzett szakemberek a Víz és Környezetvédelmi Mérnöki, nemcsak nagy tudású ezen a területen a szakértelem, hanem a saját címek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy fejlesszék karrierjét egy nemzetközi határ .

Mit tanulni

A Master biztosít az egyetemi képzés, amely lehetővé teszi a specializáció megszerzése után a megfelelő mértékű hozzáférés területén a műszaki vagy kísérleti tudományok. A szakmai képzés szakemberek jogosultak vezet munkahelyek különböző kapcsolódó ágazatokban vízgépészeti és a felsőoktatásban is, és a közigazgatás szánják. A tudományban a hallgatók képesek lesznek folytatni kutatási képzés és a doktori disszertáció.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Angol,Spanyol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A hivatalos mester fokozatot Vízi mérnöki és tengeri szállítás célja, hogy teljes szintet szakértelem víz és professzionális fokát speciális képzés legyen egy diplomás mű ... [+]

Bevezetés

A hivatalos neve Mester Hajózási Mérnöki és tengeri közlekedés Célja, hogy a teljes szintet szakértelem víz és professzionális fokát speciális képzés legyen egy diplomás műszaki, jogi és gazdasági környezet működését szakmailag a tengeri üzlet.

Tanfolyamok közé szintű képzés technikák átfogó biztonsági kezelése és védelme, manőverezés és a navigáció, a tengeri üzleti menedzsment és ellenőrzés. A tanulmányok egy részét egy profilt szakértelem területén a műszaki tevékenység, amely szintén lehetővé teszi a diákok orientációját doktori tanulmányok és kutatások.

Egyetemi képzés megszerzett lehetővé megfelel minden képzési követelménynek a „Nemzetközi egyezmény STCW78 / 95” szakmai gyakorlat Captain da Marina Mercante, feltéve, hogy a diploma korábban megküldi a Marine Engineering.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A Mester tanítása kötelező középfokú oktatás, szakképzés és a nyelvoktatás, a címe a Kar oktatási Sciences tartozó terület szociális és Jogtudományi. ... [+]

Bevezetés

A Mester tanítása kötelező középfokú oktatás, szakképzés és a nyelvoktatásEz egy cím a Kar oktatási Sciences tartozó terület szociális és Jogtudományi.

A Master befejezését követeli 60 kredit elméleti és gyakorlati kredit. Ezek a hitelek megoszlása ​​a következő: általános modul (16 kredit) Specifikus modul (26 kredit) Szakmai Gyakorlat és Diplomamunka (18 kredit).

Generic modul közös minden beiratkozott hallgatók és ellátó osztályok kötelező. Modul és Gyakorlat függően eltérő sajátosságait az egyes útvonal vagy specialitás. A Gyakorlat is van egy arc karaktert, és fejleszti a középiskolákban létre megállapodás a Xunta de Galicia.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A Mester tanítása kötelező középfokú oktatás, szakképzés és a nyelvoktatás, a címe a Kar oktatási Sciences tartozó terület szociális és Jogtudományi. ... [+]

Bevezetés

A Mester tanítása kötelező középfokú oktatás, szakképzés és a nyelvoktatásEz egy cím a Kar oktatási Sciences tartozó terület szociális és Jogtudományi.

A Master befejezését követeli 60 kredit elméleti és gyakorlati kredit. Ezek a hitelek megoszlása ​​a következő: általános modul (16 kredit) Specifikus modul (26 kredit) Szakmai Gyakorlat és Diplomamunka (18 kredit).

Generic modul közös minden beiratkozott hallgatók és ellátó osztályok kötelező. Modul és Gyakorlat függően eltérő sajátosságait az egyes útvonal vagy specialitás. A Gyakorlat is van egy arc karaktert, és fejleszti a középiskolákban létre megállapodás a Xunta de Galicia.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A Mester tanítása kötelező középfokú oktatás, szakképzés és a nyelvoktatás, a címe a Kar oktatási Sciences tartozó terület szociális és Jogtudományi. ... [+]

Bevezetés

A Mester tanítása kötelező középfokú oktatás, szakképzés és a nyelvoktatásEz egy cím a Kar oktatási Sciences tartozó terület szociális és Jogtudományi.

A Master befejezését követeli 60 kredit elméleti és gyakorlati kredit. Ezek a hitelek megoszlása ​​a következő: általános modul (16 kredit) Specifikus modul (26 kredit) Szakmai Gyakorlat és Diplomamunka (18 kredit).

Generic modul közös minden beiratkozott hallgatók és ellátó osztályok kötelező. Modul és Gyakorlat függően eltérő sajátosságait az egyes útvonal vagy specialitás. A Gyakorlat is van egy arc karaktert, és fejleszti a középiskolákban létre megállapodás a Xunta de Galicia.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A Mester tanítása kötelező középfokú oktatás, szakképzés és a nyelvoktatás, a címe a Kar oktatási Sciences tartozó terület szociális és Jogtudományi. ... [+]

Bevezetés

A Mester tanítása kötelező középfokú oktatás, szakképzés és a nyelvoktatásEz egy cím a Kar oktatási Sciences tartozó terület szociális és Jogtudományi.

A Master befejezését követeli 60 kredit elméleti és gyakorlati kredit. Ezek a hitelek megoszlása ​​a következő: általános modul (16 kredit) Specifikus modul (26 kredit) Szakmai Gyakorlat és Diplomamunka (18 kredit).

Generic modul közös minden beiratkozott hallgatók és ellátó osztályok kötelező. Modul és Gyakorlat függően eltérő sajátosságait az egyes útvonal vagy specialitás. A Gyakorlat is van egy arc karaktert, és fejleszti a középiskolákban létre megállapodás a Xunta de Galicia.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A Mester tanítása kötelező középfokú oktatás, szakképzés és a nyelvoktatás, a címe a Kar oktatási Sciences tartozó terület szociális és Jogtudományi. ... [+]

Bevezetés

A Mester tanítása kötelező középfokú oktatás, szakképzés és a nyelvoktatásEz egy cím a Kar oktatási Sciences tartozó terület szociális és Jogtudományi.

A Master befejezését követeli 60 kredit elméleti és gyakorlati kredit. Ezek a hitelek megoszlása ​​a következő: általános modul (16 kredit) Specifikus modul (26 kredit) Szakmai Gyakorlat és Diplomamunka (18 kredit).

Generic modul közös minden beiratkozott hallgatók és ellátó osztályok kötelező. Modul és Gyakorlat függően eltérő sajátosságait az egyes útvonal vagy specialitás. A Gyakorlat is van egy arc karaktert, és fejleszti a középiskolákban létre megállapodás a Xunta de Galicia.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A Mester tanítása kötelező középfokú oktatás, szakképzés és a nyelvoktatás, a címe a Kar oktatási Sciences tartozó terület szociális és Jogtudományi. ... [+]

Bevezetés

A Mester tanítása kötelező középfokú oktatás, szakképzés és a nyelvoktatásEz egy cím a Kar oktatási Sciences tartozó terület szociális és Jogtudományi.

A Master befejezését követeli 60 kredit elméleti és gyakorlati kredit. Ezek a hitelek megoszlása ​​a következő: általános modul (16 kredit) Specifikus modul (26 kredit) Szakmai Gyakorlat és Diplomamunka (18 kredit).

Generic modul közös minden beiratkozott hallgatók és ellátó osztályok kötelező. Modul és Gyakorlat függően eltérő sajátosságait az egyes útvonal vagy specialitás. A Gyakorlat is van egy arc karaktert, és fejleszti a középiskolákban létre megállapodás a Xunta de Galicia.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A Mester tanítása kötelező középfokú oktatás, szakképzés és a nyelvoktatás, a címe a Kar oktatási Sciences tartozó terület szociális és Jogtudományi. ... [+]

Bevezetés

A Mester tanítása kötelező középfokú oktatás, szakképzés és a nyelvoktatásEz egy cím a Kar oktatási Sciences tartozó terület szociális és Jogtudományi.

A Master befejezését követeli 60 kredit elméleti és gyakorlati kredit. Ezek a hitelek megoszlása ​​a következő: általános modul (16 kredit) Specifikus modul (26 kredit) Szakmai Gyakorlat és Diplomamunka (18 kredit).

Generic modul közös minden beiratkozott hallgatók és ellátó osztályok kötelező. Modul és Gyakorlat függően eltérő sajátosságait az egyes útvonal vagy specialitás. A Gyakorlat is van egy arc karaktert, és fejleszti a középiskolákban létre megállapodás a Xunta de Galicia.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Kötelező kurzusok fizikai szerkezetének vizsgálata kémiai lézerek és környezetvédelmi alkalmazásai lézerek Laboratory alapjait lézerek ... [+]

szerkezete Tanulmányok

kötelező tantárgyak

Fizika lézerek kémiai és környezeti alkalmazások lézerek Laboratóriumi alapjait lézerek Alapjai Photonics Ipari alkalmazások lézerek

választani

fotonikus érzékelők Biophotonics fenntartható fény nanofotonikát Laboratory Photonics és űrhajózási technológia Ipari Photonics Laboratory Mérésügyi alkalmazások lézerek Szakmai társaságokban vagy K + F

Doktori disszertáció

Doktori disszertáció [-]
Spanyolország Ferrol
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Masters kínál speciális képzés speciális oktatás, a nagy érdeklődés egy széles csoportja: diplomások / oklevél Master of sok / a és a szakemberek; új / diplomások / a kis ... [+]

Bevezetés

Masters kínál speciális képzés speciális oktatás, a nagy érdeklődés egy széles csoportja: diplomások / oklevél Master of sok / a és a szakemberek; új / diplomások / a kisgyermekkori nevelés és általános iskolai oktatás, valamint más képzési profilok).

A téma tehát nagyon érdekes, akik részt vesznek az oktatás.

Miért érdemes a mértéke

Folytatódó ilyen mértékű lehet rendezni, és fejleszteni a megszerzett ismereteket a jelenlegi mértékű Bachelor oktatás és alapfokú és a szerzett az ősi diplomaturas.

Mit tanulni

A Mester specifikus Didaktika lehetővé teszi a diákok, hogy a tudás (tudás), készségek (készségek) és attitűdök (tudta, hogyan kell, és lehet) elvégzéséhez szükséges tevékenységüket, rendelkeznek és megérteni tudás, alapot vagy lehetőség, hogy eredeti a fejlődő és / vagy az ötletek alkalmazása, gyakran egy kutatás keretében.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A Mester Statisztikai módszerek által szervezett három galíciai egyetemek és tanított személy a karok Computer Science (A Coruña), matematika (Santiago de Compostela) és ... [+]

Bevezetés

A Mester Statisztikai módszerek Ez által szervezett három galíciai egyetemek és tanított személy a karok Computer Science (A Coruña), matematika (Santiago de Compostela) és a Gazdasági és Üzleti Tudományok (Vigo). A videokonferencia rendszer lehetővé teszi látogatottsága minden osztály egyetlen kar. Ez tart egy év és fél.

Ez a mester, 2007-ben megkezdett, jön egy hivatalos posztgraduális program a minőségi Említés tanulmányait, ami a doktori cím. A képzés céljai egyenértékűek a legjobb javaslatok a mi európai környezetben.

Miért érdemes a mértéke Statisztikai vizsgálatok tartják ma az egyik azok jobb jövőt illetően. Ezt az indokolja, hogy egyre nagyobb az igény számos vállalat és közintézmény információk kinyerése hatalmas mennyiségű adatot, amely elengedhetetlen a statisztikai módszereket. Ez az egyetlen létező mester Galíciában orientált tanulmányok Statisztikák és Operations Research. Ez a természetes módon hozzáférhessenek a Doktori Program Statisztikák és Operations Research, amely abban különbözik a Említés a Kiválóság az Oktatási Minisztérium. Ez a program az egyetlen a Galíciai Autonóm Közösség specifikus Statisztikák és Operations Research. Mit tanulni ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Az új Masters in tervezésében és irányításában turisztikai célpontok és termékek szolgál, hogy a vonat a diákok a kutatás a turizmus és elvégzéséhez szakmai feladatok az ... [+]

Bevezetés

Gazdasági és szociális turizmus fontosságára a galíciai és a többi Spanyolországban nagyon fontos, ezért a formáció az emberi erőforrások válik megkerülhetetlen feladata az állami egyetemek turizmus egy olyan ágazatban, elemezni kell a különböző perspektívák mint a szociológia, földrajz, gazdaság, orvostudomány, számítástechnika, stb Ez az ágazat, kétségtelenül a legfontosabb a mi társadalmunkban is elfelejtették évekig a tudósok, hogy a tervezett és irányítja az emberek nem a konkrét képzést.

A titrálást javasolt a folytatása a felsőoktatás számára, akik tanulmányozzák a mai fokozatot Turizmus és mások alakult fokú társadalmi és humán tudományok általában, akik szeretnének dolgozni vagy kutatni az idegenforgalmi ágazatban.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
3 félévek
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

Tanulmány Structure kötelező kredit Gyakorlat jogszabályok. Szabályozás és irányítás Analitikai stratégiák és környezetvédelem ... [+]

tanulmány Structure

kötelező kredit

Gyakorlat Jogszabályokat. Szabályozás és irányítás Analitikai stratégiák és környezetvédelem Diplomamunka

kémia

Szerkezeti elemzés és tervezés szintetikus Frontiers in Inorganic Chemistry Alkalmazott Fizikai Kémiai Megvilágítása Reaction Mechanisms Anyagok Fizikai Kémia Kémiai Speciation és számítása Bioszervetlen Kémia és Biomaterials Katalízis biogeokémiai Cycles Bioorganic and Supramolecular Chemistry Szerves Reaktivitás és Fémorganikus Kémia Zöld Kémia ... [-]
Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Angol,Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

A mesterképzésre építészeti rehabilitáció a hivatalos éves ciklus időtartama tanulmányok, melyek célja, hogy a fejlett képzés területén a vizsgálat és beavatkozás az épít ... [+]

Bevezetés

A Mester építészeti rehabilitáció hivatalos éves ciklus időtartamára tanulmányok, melyek célja, hogy a fejlett képzés területén a vizsgálat és beavatkozás az épített örökséget.

Ez a kérdés a legnagyobb érdeklődés a jelenlegi társadalmi-gazdasági környezet, ami azt eredményezte, hogy drasztikus csökkentését az építőiparban az új üzem. A bizonyítékok arra utalnak, hogy ez lesz tartós tendencia legalábbis középtávon, de részben ellensúlyozta a megnövekedett kereslet feladatok műszaki ellenőrzés és megőrzése, és a növekvő kapcsolatos munkák a reform és helyreállítását az épületek, több összhangban az európai illesztések architektúrája az utóbbi évtizedekben.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Coruña

El Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas, es un título de la Facultad de Ci ... [+]

Introducción

El Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas, es un título de la Facultad de Ciencias de la Educación que pertenece al área de Ciencias Sociales y Jurídicas.

El Máster requiere la realización de 60 créditos ECTS, teórico-prácticos. Estos créditos se distribuyen de la siguiente manera: Módulo Genérico (16 créditos), Módulo Específico (26 créditos), Practicum y Trabajo de Fin de Máster (18 créditos).

El Módulo Genérico es común para todo el alumnado matriculado y tiene carácter presencial obligatorio. El Módulo Específico y el Prácticum son distintos en función de las peculiaridades de cada itinerario o especialidad. El Practicum también tiene un carácter presencial y se desarrolla en los centros de Educación Secundaria que se establezcan por convenio con la Xunta de Galicia.... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

UDC introduction

Location address
Rúa da Maestranza, 9
A Coruña, Galicia, 15001 ES
Social Media
Location address
Paseo de Ronda, 51
A Coruña, Galicia, 15011 ES
Location address
Avd. da Habana, 6-7
A Coruña, Galicia, 15011 ES
Location address
Leopoldo Alas Clarín, 2
A Coruña, Galicia, 15008 ES
Location address
Campus de Elviña
A Coruña, Galicia, 15071 ES
Location address
Campus da Zapateira
A Coruña, Galicia, 15071 ES
Location address
Avd. Ernesto Che Guevara, 121.
Pazos, Liáns

A Coruña, Galicia, 15179 ES
Location address
Campus de Oza
A Coruña, Galicia, 15006 ES
Location address
Campus de Esteiro
Ferrol, Galicia, 15403 ES
Location address
Avda. 19 de febrero, s/n.
Ferrol, Galicia, 15405 ES