Universidade da Coruña

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Coruña jött létre a galíciai egyetemek törvény 11/1989 szóló július 20, 1989. Az alkotmányozó nemzetgyűlés elfogadta a University alapszabály a február 4, 1992and ezek tették közzé a Hivatalos Közlönyben (kutya) a szeptember 17, 1992.

A University of Coruña területileg található a Campus Coruña és a Campus Ferrol.

A University of Coruña közintézmény, amelynek elsődleges célja a termelés, gazdálkodás és a kultúra terjesztésének és a tudományos, technológiai és szakmai ismeretek fejlesztése révén a kutatás és az oktatás.

A University of Coruña képzeli el alapvető célját, mint a minőségi közszolgálati célzó magasabb szintű jólét a csoport a társadalom a törekvés a társadalmi, tudományos és technológiai fejlesztések keretét etikai értékeket. Része a küldetése, a kialakulása egy nyitott, kritikus, a demokrácia és a szolidaritás állampolgárság, elemzésére képes valójában problémák diagnosztizálására, kialakítása és végrehajtása megoldásokat a tudás és munkavégzés a közjó.

A University of Coruña kifejezetten kifejezi elkötelezettségét a tanulmány és a szerves fejlődés Galícia, társadalmi, kulturális és nyelvi identitását, és ez elősegíti a teljes integrációja az Európai Felsőoktatási és a vetítés Latin-Amerikában. A University of Coruña Alapítvány, a magán jótékonysági és tudományos alapot, azért jött létre, annak érdekében, hogy az egyetem állandó szociális támogatás.

a Coruña

Mission Statement

A szerepe a University of Coruña, hogy segítse a kulturális, társadalmi és gazdasági fejlődés a társadalom ösztönzése révén, kezelése és terjesztése a kulturális, tudományos, technológiai és szakmai teremtés. Feladata, hogy a kiváló minőségű, galíciai közszolgáltatási.

Központi szerepet tölt be, hogy küldetése az oktatás a nyílt, jól tájékozott, kritikus, elkötelezett, demokratikus és együttműködő polgárok, erős szolidaritást és a képesség, hogy elemezzék a valóság, a problémákra, és javaslatot végrehajtani alapuló megoldások ismerete és megértése, valamint a közjó.

Részeként kötelessége a társadalom javát szolgálja, az egyetem elkötelezett:

 • Létrehozása, fejlesztése, a kommunikáció és kritikai elemzése a tudomány, a technológia és a kultúra.
 • A diákok felkészítése a szakmai életben az oktatási tudományos és művészeti ismeretek és gyakorlat.
 • Az átadás, terjesztés, promóció tudás a haladás a kultúra, az életminőség és a gazdasági fejlődés.
 • A tudás terjesztése és a kultúra révén Egyetem információs és élethosszig tartó tanulás.
diákok

Látomás

Ami a jövőt illeti, 2020-ig, ETO törekszik:

 • Létrehozása erős kapcsolatokat az egész közösség, hogy megértsük, az igényeknek, és válaszoljon a változások zajlanak a mai társadalomban.
 • Együttműködés az összes szociális partnerekkel és a magán- és szerveket, hogy vizsgálják, azonosítani, és megoldásokat kínál a társadalmunk előtt álló kihívások.
 • Nyisd ki csatorna az aktív szolidaritás erős elkötelezettségét a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés révén az innováció.

Az egyetem továbbra is:

 • Képzés és oktatás szabott jelenlegi és jövőbeli igények a társadalom, és alkalmazkodni, hogy a tanulás az egyéni fejlődési igényeit minden tanuló támogatása révén a hatékony, innovatív oktatási módszerek elsajátítását biztosítsák a képességek és kompetenciák által igényelt fok.
 • Segíts a tanulóknak olyan készségek elsajátítására, a foglalkoztathatóság javítását a helyi, nemzeti és nemzetközi szinten.
 • Létrehozásának támogatása és fejlesztése nemzeti és nemzetközi hálózatok alap- és alkalmazott kutatási csoportok támogatása tudományos, technológiai, gazdasági és társadalmi fejlődést.
 • Kell ismerni az elvégzett kutatás az egyetemen, és innovatív tudástranszfer stratégiák és kezdeményezések lehetővé tette a tudományos és műszaki szolgáltatások, a ETO Technológiai Park.
 • Keverjük össze a promóció az általános ismeretek minden területén specializáció területén a tudomány és a technológia, ahol az egyetem legerősebb.
 • Kezelése erőforrásainkat meglehetősen, hatékonyan, produktívan és átlátható, és a munka, hogy stabil és kielégítő az állam finanszíroz, kiegészítő finanszírozás révén partnerségeinket a magánszektorban.
 • Fokozza a hírnevét ETO külföldön alapulnak oktatási és kutatási tevékenység.
 • Elősegíti a rendszer stratégiai vezetés annak érdekében, hogy elérjük közös célok együttműködve és egyeztetve az egész egyetemi közösség.

Értékek és elvek

ETO, mint egy nyilvános, civil, önálló, befogadó és világi intézmény, és összhangban a saját céljai, az irányadó a következő értékeket és elveket:

 • Az esélyegyenlőség, elvei alapján érdemei, képesség, az egyenlőség, az egyetemes hozzáférés harmadik szintű oktatás és kultúra terjesztése a megkülönböztetés-mentesség.
 • Személyes erőfeszítés egyik fő szempontok az egyéni haladás és a fejlődés, és arra, hogy megtalálja az egyensúlyt a személyes vágyak és a képesség, hogy megfelel nekik, amely segíti a problémamegoldás, a konfliktuskezelés és az eredmény a kollektív célokat a közjó .
 • Részvétel a döntéshozatali folyamat és előmozdítása közötti kommunikációs csatornák valamennyi tagja az egyetemi közösség, mert így a maximalizálása az összes rendelkezésre álló tehetség és a források.
 • Társadalmi felelősségvállalás és elkötelezettség, mert így a aktívan hozzájárul a javulás a társadalmi-gazdasági helyzete a közösség kialakítása, valamint a nagyobb gazdasági jóléte a társadalom egészének.
 • Elkötelezettség a Galícia és az átalakulás és fejlesztése galíciai társadalom létrehozása, védelme, kommunikálni, és továbbítja a művészi, városi, építészeti, dokumentációs és nyelvi örökségét és kultúráját Galícia.
 • A környezet tisztelete, társadalmilag felelős intézmény, maximalizálva és kezelésére vonatkozó rendelkezésünkre álló lehető leghatékonyabban, a környezeti hatások minimalizálása.
 • Hatékonyabbá teszi az állami források, hogy biztosítsák azok a lehető leghatékonyabban kell, hogy megfeleljen a társadalom igényeire és az érdeke a közös jó.
 • Minőség, mint alapvető cél, a közös akarat és a vágy, hogy dolgozunk, hogy elérjük a magasabb színvonalú oktatási, kutatási, irányítási és szolgáltatások, A nagyobb társadalmi jólét.
 • Az átláthatóság mint mechanizmus elszámoltathatóság, figyelembe veszik az összes döntést és intézkedéseit az egyetem.

Helyszínek

A Coruña

Address
Rúa da Maestranza, 9

15001 A Coruña, Galicia, Spanyolország

A Coruña

Address
Paseo de Ronda, 51
15011 A Coruña, Galicia, Spanyolország

A Coruña

Address
Avd. da Habana, 6-7
15011 A Coruña, Galicia, Spanyolország

A Coruña

Address
Leopoldo Alas Clarín, 2
15008 A Coruña, Galicia, Spanyolország

A Coruña

Address
Campus de Elviña
15071 A Coruña, Galicia, Spanyolország

A Coruña

Address
Campus da Zapateira
15071 A Coruña, Galicia, Spanyolország

A Coruña

Address
Avd. Ernesto Che Guevara, 121.
Pazos, Liáns

15179 A Coruña, Galicia, Spanyolország

A Coruña

Address
Campus de Oza
15006 A Coruña, Galicia, Spanyolország

Ferrol

Address
Campus de Esteiro
15403 Ferrol, Galicia, Spanyolország

Ferrol

Address
Avda. 19 de febrero, s/n.
15405 Ferrol, Galicia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Mester