Universitat de Lleida

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Lleida Egyetem (UdL) fő célja a hallgatók oktatása. Az egyetemi közösségben magas színvonalú oktatást nyújtunk olyan minőségi szolgáltatásokkal, amelyek a campus kapuján túl a társadalmat is elérik. A hallgatók alkotják az UdL közösség nagy részét, és célunk annak biztosítása, hogy élvezzék a tanítási és tanulási folyamatokat. Így szakmai és személyes szinten is képesek lesznek fejlődni, ha más oktatási, kulturális vagy szabadidős tevékenységeket követnek, és részt vesznek az UdL-ben, hogy élénk, folyamatosan fejlődő oktatási intézmény maradjon.

Széles körű szolgáltatást kínálunk annak érdekében, hogy segítse a hallgatókat az egyetemi életben és a tantervön kívüli tevékenységeikben. Ez az útmutató összefoglalja a rendelkezésére álló szolgáltatásokat.

126893__DSC3505a.jpg

Az akadémiai környezetben a gyakorlati képzési program, a Foglalkoztatási Szolgálat ( Borsa de Treball ) és a pszichológiai gondozási szolgálatunk a szolgáltatások nagy részét képezi. Az UdL mindegyik egyetemen található könyvtárakkal, amelyek kölcsönzési, könyvtáriközi dokumentum kölcsönöket, reprográfiai szolgáltatásokat, távoli erőforrásokat kínálnak a virtuális könyvtár és a tantermek használatával.

Az UdL az új technológiai innovációk lelkes támogatója; minden hallgató személyes e-mail címmel rendelkezik, és virtuális campusunkba férhetnek hozzá. Ezeket a létesítményeket számítógépes szobáinkon keresztül és a campusok egész területén elérhető Wi-Fi technológián keresztül érhetik el, az egyetemi közösség minden tagjának ingyenes hozzáféréssel.

Kulturális szolgálatunk szervezi a kulturális tevékenységeket, és a sportot élvező hallgatók a klubok tagjai lehetnek, akik a Sportszolgálaton keresztül működnek, amely ingyenes hozzáférést biztosít a versenysporthoz és a szabadidős tevékenységekhez. Nemzetközi Kapcsolatok Irodánk (ORI) és az akadémiai mobilitási program megkönnyítheti a transzfereket más egyetemekre, nem csak Katalóniában és Spanyolországban, hanem Európában és Amerikában is.

Egyéb egyetemi kezdeményezések közé tartozik az UdL mindenki számára ( UdL per Tothom ), a Fenntartható Közlekedési Rendszer és a Campus Improvement Program.

Az útmutatóban a hallgatók információkat találnak a Cappont Campus egyetemi lakótermeiről, az egyetemi bárokról és étkezőkről, valamint a fénymásolási szolgáltatásokról is, amelyek megkönnyítik az UdL-ben való tartózkodást. A Diáktanács ( Consell de l'Estudiant at ) az Egyetemi Szállás szolgálatot ( Servei d'Allotjament Universitari ) , valamint az Oktatóközpontot ( Borsa de Repassos ) és a Vizsgaszolgálatot ( Servei d'Exàmens ) működteti . a vizsgáztatási és tanulmányi szolgáltatásokról.

Ezen szolgáltatások igénybevétele érdekében a hallgatóknak használniuk kell az UdL Student Card-ot, amelyet az egyetem nyújt. A kártya igazolja UdL hallgatói státuszukat, és számos egyéb előny mellett felveti őket a bolti kedvezményekre.

A 21. század UdL egy vállalkozói egyetem, amely átfogó oktatási modellt népszerűsít. Figyelembe veszi a különféle oktatási kontextusok igényeit azáltal, hogy bekapcsolódik a kezdeményezések kidolgozásába annak biztosítása érdekében, hogy minden hallgató rendelkezzen alapvető készségekkel, képességgel gondolkodni önmagában, és olyan eszközökkel, amelyek az állampolgárok életének kezeléséhez szükségesek egy állandóan változó társadalmi arénában.

Az Egyetem ezen a vonalon dolgozik innovatív módszertan és az Európai Felsőoktatási Térség (EHEA) paramétereivel összhangban álló kurzusszerkezet alkalmazásával.

Helyszínek

Lleida

Address
Calle Jaume II # 73
E-25001 Lleida, Katalónia, Spanyolország

Igualada

Address
Av. Pla de la Massa, 8
08700 Igualada

Igualada, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket