Zaragoza Logistics Center

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Zaragoza Logistics Center ( ZLC ) egy kutatási és oktatási intézet, amelyet Aragónia kormánya hozott létre Spanyolországban, a Massachusetts Technológiai Intézettel (MIT) és a Zaragozai Egyetemen együttműködve. A 2003-ban alapított ZLC campus a „Dinamiza business parkban” található, amelyet arra terveztek, hogy megfeleljen a vállalatok hely- és munkavégzési igényeinek az EXPO Zaragoza 2008 után.Zaragoza Logistics Center (ZLC) in EXPO, Zaragoza" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/12/120031_zlc-expo.jpg" alt="Zaragoza Logistics Center (ZLC) in EXPO, Zaragoza" />

ZLC küldetése a logisztika és az SCM kutatására és oktatására vonatkozó nemzetközi kiválósági központ létrehozása, amely aktívan együttműködik az iparral és a közszektorral az ismeretek fejlesztése és terjesztése érdekében. ZLC teljesítése érdekében a ZLC együttműködött a MIT Közlekedési és Logisztikai Központtal, hogy létrehozzák a MIT-Zaragoza Nemzetközi Logisztikai Programot, amely az ipar, a kormány és az egyetemek közötti együttműködés egyedülálló modellje. Ez a sikeres partnerség az MIT Global SCALE Network létrehozásához vezetett, amely most négy kontinensen működik. Ezen felül a Zaragoza Logistics Center számos nemzeti és nemzetközi kutatási és oktatási kezdeményezésben vesz részt.

A spanyol oktatási és tudományos minisztérium 2008-ban hivatalosan elismerte a ZLC t tudásátadási hivatalnak (KTO). ZLC a logisztika és az ellátási lánc menedzsment területén a Nemzeti Kiválósági Kutatási Központ (CNC LOGISTICA) tagja, amelyet a ZLC 2006-ban hozott létre három másik intézménnyel együtt. E központ részvétele a ZLC -nek vezető szerepet játszik a kutatási, fejlesztési és innovációs kezdeményezések meghatározásában és összehangolásában Spanyolországban a logisztika és az ellátási lánc menedzsment területén. ZLC tevékenységében folyamatosan támogatja az Ibercaja helyi takarékpénztárat és az Európai Szociális Alapot.

Helyszínek

Zaragoza

Address
Zaragoza Logistics Center
Avenida de Ranillas 5, edificio 5A (EXPO), planta calle

50018 Zaragoza, Aragon, Spanyolország

Cambridge

Address
Cambridge, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket