Tía Tula

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tía Tula Spanyol Iskola Salamanca, Spanyolország

A tökéletes hely, hogy spanyolul tanulni

mert a Salamanca a város a legtisztább spanyol és Tía Tula felöleli a lényegét Salamanca Cervantes Intézet Akkreditált Központ

Kiváló minőségű, intim iskola a történelmi város Salamanca. A leghatékonyabb módja annak, hogy spanyolul tanulni vagy javítani. Éld a tapasztalat. És élni spanyol. Könnyebb, mint gondolnád.

Akciós ajánlatok most:

  • 4 3 hét AJÁNLAT

Minden 4 regisztrált hétig fizessen csak 3

  • Kedvezmények jön barátoknak / rokonoknak

Speciális kedvezmények, ha jön a barátok vagy rokonok

Is ...

Tanfolyamok keresztül Skyple

Miért válassza Tía Tula Salamanca?

1.. Magas színvonalú tanítás filozófiája

Tía Tula egy modern központja a spanyol tanítás mely hatékony módszer a nyelvtanulás a legjobban képzett tanárok barátságos és személyre szabott légkört.

Arra koncentrálunk, diákjaink. Csapatunk a szakemberek rendkívül elkötelezte magát az egyéni igények, és annak érdekében, hogy teljes mértékben integrálja a spanyol nyelv és kultúra. Célunk az, nem csak tanítani, hogyan kell uralni a nyelv, hanem az, hogy értsék meg a szokások és hagyományok, A gondolkodás és az élet. A módszer általunk elfogadott kiegyensúlyozott kombinációja tantermi gyakorlatok és tanórán kívüli tevékenységek:

Ez egy intenzív program egy korszerű módszer a tanítás a spanyol. Munka csoportok tartják kicsi (10 tanuló maximum), hogy megbizonyosodjon róla, hogy a legtöbbet hozza ki az órák és a hallgatói részvételt ösztönzik során. Meg kell adni a szükséges tananyagot, és lesz internet-hozzáféréssel, a multimédia és az audiovizuális támogatást. A tanórán kívüli tevékenységek párhuzamosan kiegészítésére tantermi módszertan. Ennek része a programnak, hogy élvezni fogja kirándulásokat a Spanyolország többi részén, ingyenes és sport nem csak a város, hanem a vidéken.

A személyes kapcsolatot. Azt szeretnénk, az üdülés feledhetetlen lesz és biztosítsa ez megvalósítható mi gondoskodunk a szükséges intézkedéseket és a részleteket. A szállás - van egy tapasztalt és elkötelezett személy, akinek feladata annak biztosítása, hogy a biztonság, élvezet és a tanulás szükségleteinek.

2.. Tanárok a legmagasabb szinten

Tanáraink került kiválasztásra alapján tudományos kiválóság, a professzionalizmus és a tapasztalat a tanítás biztosítása érdekében a legjobb eredményt.

Mivel az ő feladatuk a tanárok Tia Tula kínálnak oktatóanyagok az osztályon kívül azokat a fiatalokat, akik szeretnék kérdezni bármilyen szempontból a kurzus. Mi több, a tanárok rendszeresen találkoznak, hogy nyomon követni a tanulók haladását, mert a Célunk mindig a legjobb minőségű oktatás.

3.. Hely

Tía Tula található A gyalogos történelmi központjában Salamanca: kiváltságos és verhetetlen helyen. A terület töltött diákok és turisták, Valamint a körül a város történelmi emlékek (A katedrálisok, a ház a kagyló, a Palace Anaya, stb), a Pápai Egyetem és a karok a Bölcsészettudományi, a University of Salamanca: Irodalom, fordítás és nyelvek. A híres történelmi homlokzata az egyetem pár méterre, a Plaza Mayor kevesebb, mint egy 2 perces séta Rua Mayor, az egyik fő utcán, a történelmi központ és hol vagyunk.

4.. Lehetőségek

Az iskola berendezéseinek tükrözik fogalmát oktatás: okos, kedves, barátságos, barátságos hangulat kisebb csoportok (Maximum 10 diák). A tantermek az iskolában van a varázsa a klasszikus európai stílus: a szobák tágasak, kifelé néző, és világos, véleményét, hogy a történelmi és műemléki tereptárgyak, Nagy ablakokkal erkéllyel és antik fa padló, És minden együtt harmonikusan a legmodernebb audiovizuális és erőforrás az infrastruktúra (a vetítőterem nézni filmeket és dokumentumfilmeket, a számítógépes terem, internetkapcsolat, ingyenes WiFi kapcsolattal az egész iskolában, Stb.)

Helyszínek

Salamanca

Address
Tía Tula, Colegio de Español,
c/ Rúa Mayor, 43-47, 1° Dcha.

37008 Salamanca, Kasztília és León, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: