Hivatalos Leírás

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland az EFMD online tanfolyam tanúsítási rendszer (EOCCS) tanúsítja, amely az online és a távoktatás területén a minőségi bizonyíték, az EFMD Európa vezető hálózatépítési társulása az irányítás fejlesztés területén. ABMS az első virtuális egyetem Európában és bejegyzett védjegye az oktatásnak Svájcban Nr. 690804 a Svájci Szellemi Tulajdonosi Intézet által. Az OUS engedélyt kap a Svájcban lévő oklevelek működtetésére és kiadására a Zug Államtanulás és Kulturális Testület által kibocsátott levélszám (DBK DBKS 6/33/60236) szerint.

Számos online tanulmányi programot kínálunk a társ-alapképzéstől egészen a doktori fokozattól kezdve, beleértve a mesterképzést és a főiskolai tanulmányi programokat, minden tanulmányunk egy évfolyamon (péntektől vasárnapig) végezhető.

Az Akadémia az Online Business Education globális vezető pozíciója -

Az OUS egy " Premier Akkreditált Egyetem " a Nemzetközi Kollégiumok Akkreditációs Szolgálata által

Az OUS az ISO 9001: 2008 minősítésű. Az OUSis által elismert ASIQUAL (Academic and Skills International Qualifications).

Tanulmányaink fő nyelve az angol szakmunka szakemberei a világ minden tájáról.

Az OUS-t az Európai Tanács a vezető üzleti iskolák (ECLBS) és az Európai Tanács a távoktatásért (EUCDL) akkreditálja.

Olyan online élményt hoztunk létre, amely lehetővé teszi számodra, hogy hatékonyan lépjen kapcsolatba a tanárokkal és a többi hallgatóval, mindössze olyan internetes kapcsolatot kínáló számítógépre van szükséged, amely az Ön feltételeinek megfelelő oktatás.

Bátorítjuk az embereket, hogy tegyék meg, amit tanulnak és alkalmaznak a saját életükre.

A célunk

  • Sikeres jövő minden diákunk számára
  • Nemzetközi környezet
  • Kitűnő oktatók
  • Magas színvonalú minőség
  • A világ minden tájáról érkező hallgatók szolgálatában

osztályok

Online osztályaink tartanak kisebb fordulatokban, intenzívebb tanulási környezetben, igyekszünk megtartani a diákjainkat - előadók aránya nagyon kicsi, minden programunkat angolul tanítanak, fő hangsúlyunk az, hogy nagyszerű vállalati kapcsolatokat biztosítunk Önnek egy részmunkaidős online tanulmányi program, amely kapcsolatot tart fenn a saját cégével vagy munkájával. További információért kérjük, látogasson el ABMS - Az Open University of Switzerland www.abmswiss.com

Program oktatási nyelve:
Angol