OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Bevezetés

Hivatalos Leírás

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland az EFMD online tanfolyam tanúsítási rendszer (EOCCS) tanúsítja, amely az online és a távoktatás területén a minőségi bizonyíték, az EFMD Európa vezető hálózatépítési társulása az irányítás fejlesztés területén. ABMS az első virtuális egyetem Európában és bejegyzett védjegye az oktatásnak Svájcban Nr. 690804 a Svájci Szellemi Tulajdonosi Intézet által. Az OUS engedélyt kap a Svájcban lévő oklevelek működtetésére és kiadására a Zug Államtanulás és Kulturális Testület által kibocsátott levélszám (DBK DBKS 6/33/60236) szerint.

Számos online tanulmányi programot kínálunk a társ-alapképzéstől egészen a doktori fokozattól kezdve, beleértve a mesterképzést és a főiskolai tanulmányi programokat, minden tanulmányunk egy évfolyamon (péntektől vasárnapig) végezhető.

Az Akadémia az Online Business Education globális vezető pozíciója -

Az OUS egy " Premier Akkreditált Egyetem " a Nemzetközi Kollégiumok Akkreditációs Szolgálata által

Az OUS az ISO 9001: 2008 minősítésű. Az OUSis által elismert ASIQUAL (Academic and Skills International Qualifications).

Tanulmányaink fő nyelve az angol szakmunka szakemberei a világ minden tájáról.

Az OUS-t az Európai Tanács a vezető üzleti iskolák (ECLBS) és az Európai Tanács a távoktatásért (EUCDL) akkreditálja.

Olyan online élményt hoztunk létre, amely lehetővé teszi számodra, hogy hatékonyan lépjen kapcsolatba a tanárokkal és a többi hallgatóval, mindössze olyan internetes kapcsolatot kínáló számítógépre van szükséged, amely az Ön feltételeinek megfelelő oktatás.

Bátorítjuk az embereket, hogy tegyék meg, amit tanulnak és alkalmaznak a saját életükre.

A célunk

  • Sikeres jövő minden diákunk számára
  • Nemzetközi környezet
  • Kitűnő oktatók
  • Magas színvonalú minőség
  • A világ minden tájáról érkező hallgatók szolgálatában

osztályok

Online osztályaink tartanak kisebb fordulatokban, intenzívebb tanulási környezetben, igyekszünk megtartani a diákjainkat - előadók aránya nagyon kicsi, minden programunkat angolul tanítanak, fő hangsúlyunk az, hogy nagyszerű vállalati kapcsolatokat biztosítunk Önnek egy részmunkaidős online tanulmányi program, amely kapcsolatot tart fenn a saját cégével vagy munkájával. További információért kérjük, látogasson el ABMS - Az Open University of Switzerland www.abmswiss.com

Helyszínek

Zürich

Address
Freilagerstrasse 39
8047 Zürich, Zürich, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket