Alfred Nobel Open Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School egy professzionális esernyőtartó, amely intézményi kapcsolatait felhasználva biztosítja a legmagasabb színvonalú akadémiai tevékenységeket. Büszkék vagyunk arra, hogy más tekintélyes egyetemi és főiskolai partnereket, valamint elismert tudósokat és tanterveket kiszervezzük azzal, hogy a tudományos kiválóságra törekszünk pragmatikusabb, üzleti vonatkozású szempontból.

Ez a koherens stratégia lehetővé teszi számunkra, hogy vezető szerepet játsszunk a távoktatás világában négy kontinensen.

Az európai felsőoktatási partnerekkel folytatott szoros partnerségünk alapján egyre növekvő hírnevet szerez az online posztgraduális képzésekben. Ugyanakkor továbbra is hűek maradunk az oktatás iránti kiválóság iránti elkötelezettségünk iránt, valamint a hallgatók és a kar tagjai közötti szoros kapcsolat iránt. A lehetőségek világát kínáló, az iskola hagyományos, nyílt MBA és DBA-ját széles körben nemzetközivé tették, hogy a hallgatók számára biztosítsák a globális kompetenciát, amelyre szükségük van a versenyben mind a lakóhelyük, mind a külföldön.

"A tudás újjászületett." Ez a mi nagyon fontos mottó a világválságok idején, és bemutatja, hogyan érezzük a lehetőségeket és a felelősségeket. Az Alfred Nobel Open Business School való csatlakozással az üzleti iskola küldetésnyilatkozatának és folyamatos elkötelezettségének sokoldalú lehetőségeit tapasztalhatjuk.

A nyílt üzleti oktatás új standardjaival olyan elméleti és gyakorlati ismereteket szerezhet, amelyek szükségesek a tájékozott világ megéléséhez és a kielégítő szakmai élethez szükséges siker eléréséhez.

Helyszínek

Zürich

.

Address
Löwenstrasse 20
8001 Zürich, Zürich, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket