Hivatalos Leírás

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School Kft. Egy professzionális ernyőgazdaság, amely intézményes kapcsolatait felhasználva a legmagasabb színvonalú tudományos tevékenységeket biztosítja. Büszkék vagyunk arra, hogy más neves egyetemi és főiskolai partnereket és jó hírű tudósaikat és tanterveinket kiszerveznénk a pragmatikusabb, üzleti szempontból szemléltető tudományos kiválóság mellett.

Ez a kohéziós stratégia lehetővé teszi számunkra, hogy négy kontinensen vezető szerepet töltsünk be a távoktatás világában. Ugyanakkor nemcsak a Hong Kong SAR legmagasabb technológiai hátterét, hanem rugalmas oktatási jogi normáit is hasznosítjuk.

A Kínai Népköztársaság különleges közigazgatási körzetében bejegyzett holdingtársaság (1709134. sz.) A kormány által akkreditált ZSKF király Zsigmond Főiskola (Budapest), Magyarország egyik legfontosabb felsőoktatási intézménye, valamint más Ázsia stratégiai egyetemi partnerei és Ázsia legfejlettebb országai.

A számos európai és ázsiai felsőoktatási partnerrel való erős partnerségünk alapján növekvő hírnévnek örvendünk az online posztgraduális képzésben. Ugyanakkor továbbra is igazak maradunk a kiválóság iránti elkötelezettségünkhöz a tanításban, valamint a hallgatók és a kari tagok közötti szoros kapcsolattartás mellett. A lehetőségek világát kínálva az iskola hagyományos, nyitott MBA, előkészítő és doktori programjai széles körben nemzetközivé váltak annak érdekében, hogy a hallgatóknak globális kompetenciájuk legyen ahhoz, hogy mind a lakóhelyük szerinti országban, mind pedig külföldön versenyezni tudjanak.

"A tudás újjászületett." Ez a mi nagyon fontos mottó a világválságok idején, és bemutatja, hogyan érezzük a lehetőségeket és a felelősségeket. Az Alfred Nobel Open Business School való csatlakozással az üzleti iskola küldetésnyilatkozatának és folyamatos elkötelezettségének sokoldalú lehetőségeit tapasztalhatjuk.

A nyílt üzleti oktatás új standardjaival olyan elméleti és gyakorlati ismereteket szerezhet, amelyek szükségesek a tájékozott világ megéléséhez és a kielégítő szakmai élethez szükséges siker eléréséhez.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Alfred Nobel Open Business School

Ez egy olyan program, ahol a hallgatók kötelesek demonstrálni interperszonális, önálló tanulmányi és kutatási és bemutatási készségeket a képesítés teljes időtartama alat ... [+]

Ez egy olyan program, ahol a hallgatók kötelesek demonstrálni interperszonális, önálló tanulmányi és kutatási és bemutatási készségeket a képesítés teljes időtartama alatt.

Az értékeléseket olyan képességek ösztönzésére fejlesztették ki, amelyek a diákok számára igen erős alapot nyújtanak a vendéglátás és a turizmus további fejlődéséhez.

A hallgatók két oklevelet kapnak, egyet az Alfred Nobel Open Business School Svájcban, a második pedig a CTH-től, amely QCF képesítéssel ellátott Ofqual szabályozott odaítélő szervezet.

A Képesítési és Vizsgaügyi Hivatal rendelet (Ofqual) szabályozza Angliában a képesítéseket, vizsgákat és értékeléseket.... [-]

Svájc Effretikon
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Alfred Nobel Open Business School

A Stratégiai Menedzsment 7-es szintű kiterjesztett diploma 120 kredit minősítés. ... [+]

A Stratégiai Menedzsment 7-es szintű kiterjesztett diploma 120 kredit minősítés.

Minden tanulónak teljesítenie kell az öt fő egységet, összesen 75 kredit.

Core Units

Stratégiai tervezésPénzügy stratégiai vezetők számáraStratégiai Fejlesztési KutatásSzervezeti magatartásSzemélyes fejlődés a vezetéshez és a stratégiai menedzsmenthez

A tanulók ezután válasszák ki az unendorsed útvonalat, vagy a négy Pathways : Finance, Marketing, Managing People vagy International elemek egyikét.

7. fokozatú kiterjesztett oklevél a stratégiai menedzsmentben - el nem választott útvonal7. szintű kibővített oklevél a stratégiai menedzsmentben (Pénzügy)7. fokozatú kibővített oklevél a stratégiai menedzsmentben (marketing)7. szintű kiterjesztett oklevél a stratégiai menedzsmentben (menedzser)7. szintű kiterjesztett oklevél a stratégiai menedzsmentben (nemzetközi)... [-]
Svájc Effretikon
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
.
Address
Bahnhofstrasse 28, 2. OG,
CH-8307 Effretikon, Zurich, Svájc