American University in Switzerland

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ról ről

Felkészülve a holnap üzleti életére, a American University in Switzerland Svájc egyik vezető nemzetközi üzleti egyeteme található, a La Tour-de-Peilzben, a Genfi-tó gyönyörű partján, a Lausanne-i Olimpiai Főváros közelében, valamint Genfben, a diplomácia központjában. .

45 éves története során az AUS előkészítette a nemzetközi üzleti hallgatókat a mai ismeretekkel, eszközökkel és képzéssel, hogy pozitív hozzájárulást nyújtson a jövő üzleti vállalkozásainak általános irányításához.

Testreszabott oktatást kínál nemzetközi és multikulturális környezetben, a mai piac szempontjából releváns gyakorlati és elméleti tanfolyamokkal, az AUS új, dinamikus és ambiciózus személyzettel rendelkezik, amely személyes megközelítést biztosít - mind az osztályban, mind az iskolán kívül - minden hallgató számára. .

Küldetés és jövőkép

A American University in Switzerland küldetési nyilatkozata képviseli filozófiánkat és iránymutat bennünket stratégia megfogalmazásában, a világszínvonalú intézmény folyamatos fejlesztése irányában.

Az AUS előkészíti a nemzetközi üzleti hallgatót ismeretekkel, eszközökkel és képzéssel, hogy pozitív hozzájárulást nyújtson bármely üzleti szervezet általános irányításához.

Az AUS általános irányításának három pillére:

  • Tudás: Az AUS arra törekszik, hogy átadja a tudást, és megtanítja, hogy hol találja meg a választ minden tudásbeli hiányosságra.
  • Eszközök: Az AUS arra törekszik, hogy megtanítsa az elemző eszközök használatát a problémamegoldásban és az összetett döntéshozatalban.
  • Képzés: Az AUS arra törekszik, hogy fegyelmezett képzéssel javítsa a személyes képességeit.

Az AUS elképzelése az, hogy oktatást és képzést biztosítson a jövő kompetens és felelősségteljes üzleti vezetői számára. Az összes AUS program célja az emberi viselkedés, a kulturális érzékenység és az üzleti és politikai globális perspektíva megértésének ápolása.124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkreditációs tagság

Nemzeti

AVDEP - Vaudoise des Ecoles Privées Egyesület (Tag)

Vaud kantonban létrehozott, minden korosztályú és származású diákok és hallgatók címzett magániskolák - nonprofit és apolitikus - asszociációs hálózata, amely átcsoportosítja az általános oktatási és szakmai továbbképzési szervezeteket, a nappali vagy bentlakásos iskolákat. verseny vagy vallomás.

Felsőoktatási oktatási programok és oktatási szolgáltatások oktatási programjai presztízsű multikulturális környezetben. A világszerte elismert oklevelek igazolják a „svájci iskolák” pedagógiai bélyeg minőségét és hírnevét.

Nemzetközileg hivatásos és elismert bentlakásos iskolák egy csoportja, amely magas szintű oktatási feltételeket és előadásokat kínál, mindenféle és származási igény kielégítésére.

FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées (Tag)

A Magániskolák Svájci Szövetségének célja a svájci oktatási intézmények jelentős értékének nyilvánosságra hozatala és biztosítása az egész világon.

Svájci-amerikai Kereskedelmi Kamara (tag)

A Svájci-Amerikai Kereskedelmi Kamara létfontosságú és aktív szerepet játszik az Egyesült Államok svájci vállalatainak és az svájci amerikai vállalatoknak az üzleti tevékenységük bővítésében.

Nemzetközi

IACBE - Nemzetközi Akkreditációs Tanács üzleti oktatáshoz (akkreditáció)

Az IACBE-t a Felsőoktatási Akkreditáció Tanácsa (CHEA) elismeri. A CHEA célja a regionális, valláson alapuló, magánkarrier és programozási akkreditációs szervezetek minőségének ellenőrzése és megerősítése. Az IACBE olyan üzleti programokat akkreditál, amelyek társult, alapképzési, mester- és doktori fokozathoz vezetnek világszerte olyan felsőoktatási intézményekben, amelyek alapképzési és / vagy posztgraduális fokozatot adnak.

Az American Business Graduate School of Business program speciális akkreditációt kapott az üzleti oktatás Nemzetközi Akkreditációs Tanácsa (IACBE) útján, a 11374 Strang Line Road-on, Lenexában (Kansas, USA).

ECBE - Európai Tanács az üzleti oktatásról (akkreditáció)

Az ECBE, az Európai Tanács az üzleti oktatásért, egy nonprofit oktatási szervezet, amelynek brüsszeli székhelye. Elkötelezett amellett, hogy támogassa az akadémiai és szakmai tanulási intézményeket az üzleti életben és a kapcsolódó területeken. Tanácsadási és konzultációs szolgáltatásokat nyújt, hogy ösztönözze és támogassa az intézményeket a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettségére az akkreditációs folyamatok bevonásával.

IATA - Nemzetközi Légi Közlekedési Szövetség

A Nemzetközi Légiközlekedési Szövetség (IATA) a világ légitársaságainak kereskedelmi szövetsége, amely 290 légitársaságot képvisel, vagyis a teljes légi forgalom 82% -át. Támogatjuk a repülés számos területét, és segítünk az iparpolitika megfogalmazásában a kritikus repülési kérdésekben.124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Helyszínek

La Tour-de-Peilz

Address
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Svájc