CIES - International Centre for Sports Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

CIES - International Centre for Sports Studies , egy független tanulmányi központ, amely a svájci Neuchâtelben található. 1995-ben alapították a Fédération Internationale de Football Association (FIFA), a Neuchâteli Egyetem, a város és a Neuchatel Állam között.

75794_DSC_1907.jpg

Kép: A FIFA Master 18. kiadása a FIFA otthonában üdvözölte mind a FIFA elnöke, mind Gianni Infantino és Fatma Samoura főtitkár.

Multidiszciplináris megközelítés A CIES a sport világának kutatási, felső szintű oktatási és tanácsadási szolgáltatásait kínálja, azzal a céllal, hogy felszámolja a sport összetettségét a mai társadalomban, és javítsa annak irányítását és kezelését az összes sportágban.

Nemzetközi központként a CIES szakképzett és változatos személyzettel rendelkezik, és folyamatosan bővíti partnerségét magánszemélyekkel, egyetemekkel és sportszervezetekkel szerte a világon.

Küldetésünk

A CIES a nemzetközi partnerhálózat teljes kihasználásával ösztönzi a folyamatos haladást és a fenntartható fejlődést a sport irányításában szerte a világon. Aktívan támogatjuk valamennyi kutatási és oktatási partnerünk folyamatos tudás- és tapasztalatcseréjét. az a hely, ahol az akadémiai kutatás találkozik a gyakorlati irányítással, amelynek eredményeként olyan kutatásalapú megoldások születnek, amelyek a helyi igényekhez és követelményekhez igazíthatók.

Helyszínek

Neuchatel

CIES International Centre for Sports Studies

Address
International Centre for Sports Studies
c/o Hôtel DuPeyrou
Avenue DuPeyrou 1

2000 Neuchatel, Neuchatel, Svájc
Telefonszám
+41 32 718 39 09

Leicester

Address
Leicester, Anglia, Egyesült Királyság

Milánó

Address
Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket