ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

122193_180531-poster_presentations-004.jpg

Az ETH Zürich

Szabadság és egyéni felelősségvállalás, vállalkozói szellem és nyitottság: az ETH Zürich az igazi svájci értékek alapkőzetén áll.

A tudományos és technológiai egyetem 1855-ben nyúlik vissza, amikor a mai Svájc alapítói az innováció és a tudás központjaként hozták létre.

A zürichi ETH-n a hallgatók ideális környezetet fedeznek fel a független gondolkodáshoz, a legjobb teljesítményt inspiráló légkört kutatják. Az Európa szívében található, ám a világ minden tájáról kialakuló kapcsolatokkal bíró ETH Zürich hatékony megoldásokat élenjár a mai és a jövőbeli globális kihívásokra.

portré

Szabadság és egyéni felelősségvállalás, vállalkozói szellem és nyitottság: az ETH Zürich az igazi svájci értékek alapkőzetén áll. A tudományos és technológiai egyetem 1855-ben nyúlik vissza, amikor a mai Svájc alapítói az innováció és a tudás központjaként hozták létre. A zürichi ETH-n a hallgatók ideális környezetet fedeznek fel a független gondolkodáshoz, a legjobb teljesítményt inspiráló légkört kutatják. Az Európa szívében található, ám a világ minden tájáról kialakuló kapcsolatokkal bíró ETH Zürich hatékony megoldásokat élenjár a mai és a jövőbeli globális kihívásokra.122192_190917-istp-siptalk6-IM5A4624-web-2400.jpg

tények

  • 19 800 hallgató, köztük 4000 doktori hallgató, több mint 120 országból
  • 500 professzor
  • 355 spin-off 1996 óta
  • 21 Nobel-díjas, köztük Albert Einstein és Wolfgang Pauli (1 mező érem, 2 Pritzker-díj)
  • Évente 90 szabadalmi bejelentés és 200 találmányi jelentés
  • 1,8 milliárd CHF, amely magában foglalja a szövetségi kormány 1,3 milliárd CHF alaptámogatást
  • 9. helyezés a THE rangsorban (2016)
  • 8. a QS rangsorban (2016)
  • 19. az ARWU rangsorában (2016)

Főbb területek

Az emberiség legfontosabb kihívásainak kezelése érdekében gyakran szükség van a multidiszciplináris csoportokban a fegyelem megközelítésére vagy a multidiszciplináris megközelítésre. Ez az oka annak, hogy az ETH Zurich az osztályos tevékenységeken túlmenően több fő hangsúlyterületre koncentrál. A kutatás a társadalom szükségleteire összpontosít - legyen az akár helyi, nemzeti vagy globális szinten is -, és így értékes módon járul hozzá a politikához, a gazdasághoz és a társadalomhoz.122195_181106-kolloquium-011.jpg

Az ETH Zürich fókuszterületei a következők:

Gyógyszer

Műszaki és tudományos egyetemenként az ETH Zurich évtizedek óta jelentős mértékben hozzájárul az orvostudomány fejlődéséhez alapkutatás, prognosztikai, diagnosztikai és terápiás technológiák fejlesztése, spin-off társaságok alapítása, képzési és oktatási programok, valamint infrastruktúra.

Adat

Az ETH Zürich kutatói új megközelítéseket dolgoznak ki az adattudomány és a gépi tanulás területén annak érdekében, hogy óriási mennyiségű adatot lehessen biztosítani és értékelni.

fenntarthatóság

Az élelmezésbiztonság, az energiaellátás és az éghajlatváltozás, élőhelyeink fenntartható tervezése és a természeti erőforrások gondos kezelése az egyik legnagyobb globális kihívás. Az ETH Zürich évtizedek óta intenzíven vizsgálja ezeket a témákat, és ma az energia-, táplálkozási és környezetvédelmi kutatások vezetője.

Gyártási technológiák

A vállalat gazdasági sikere attól függ, hogy képes-e innovatív termékeket kifejleszteni és biztosítani a költséghatékony termelést. Az ETH Zürich kutatása hozzájárul a jövőorientált gyártási folyamatok és gyártási technológiák fejlesztéséhez.

Kritikus gondolkodási kezdeményezés

Az ETH Zurich 2012-ben elindította a Kritikus gondolkodás kezdeményezést (CTETH) azzal a céllal, hogy az ETH hallgatóit kritikus és önálló gondolkodásra készítse. Ez a kezdeményezés lehetővé teszi az egyetem számára, hogy a szaktudás mellett kritikai gondolkodási, kommunikációs és vezetői képességeket is biztosítson.

Zurich122197_180920-kolloquium-028.jpg

Helyszínek

Zürich

Address
ETH Zurich
Institute of Science, Technology and Policy
Universitätstrasse 41
8092 Zürich
Switzerland

Zürich, Zürich, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket