Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A HGK FHNW (Academy of Art and Design FHNW) is a helyszínen konceptualizáció, a termelés és a kritikai gondolkodás.

A Academy of Art and Design FHNW A tíz Intézetek, 750 diák és 200 kar tartja magát a nyüzsgő táptalaja ötletek, mint kulturális-politikai katalizátor és a szeizmográf kimutatására társadalmilag releváns területeken a művészet, design és a tudomány, amelyeket aztán a finomított, feldolgozott és közölte, példás divattól a elmélet és a gyakorlat. Alapján differenciált észlelés és gondolkodás, a személyes látás és megértés, az Akadémia látja szerepét napjaink kihívásaihoz keresztül a különböző kreatív tereket és szakmai szempontból.

A HGK FHNW van egy oldal a sokszínűség az attitűdök és a nyitottság

Révén integrált infrastruktúra és a trinational keretet, az újragondolt Campus of the Arts megkönnyíti interdiszciplináris és transzdiszciplináris tanulás, kutatás és a termelés. A diákok jelenleg választani Hét BA és MA négy programok. Projektalapú munka súlypontját képezi a programok, ötvözve, ahogy az a kutatás, művészi kísérletező, kreatív, műszaki és tudományos megközelítések. Amelynek célja a fenntartható létre fogékonyak helyet munkák, kiváló minőségű műtárgyak és produktív folyamatok, az Akadémia aktívan támogatja és elősegíti a lehetőségére kísérletezés és hálózatépítés ellentétben a hagyományos tudás előállítása.

A HGK FHNW egy olyan hely párbeszéd - diákok és tanárok közötti, tudományágak és kultúrák, a tudományos élet és a nyilvánosság számára.

Ennek része egy nemzetközi hálózat, az Akadémia tudatosan törekszik arra, cserébe a vezető partner intézmények belül működő hasonló kritikai diskurzus, úttörő megoldásokat jövőbeni környezet és a kultúrák, és aktívan véleményformáló. Ahol a tanítás élt, és közölte Szinergens folyamat között mozgó társadalom, a művészet, a politika és a gazdaság. Central az Akadémia társadalmi küldetése az oktatás a jövő generációi önállóan gondolkodó és magabiztosan illetékes művészek és tervezők.

A Vizuális Kommunikáció Intézet / A Basel School of Design

A Vizuális Kommunikáció Intézet / A Basel School of Design ma egy osztály az University of Applied Sciences Északnyugat-Svájc (FHNW), Academy of Art and Design (HGK). Kínálunk tantervek az alap- és mesterképzési szintre területén Vizuális Kommunikáció nemzetközi akkreditációs (BA, MA, MDes). A kar tagjai aktív résztvevői a tervezési közösség, és részt vesznek az alkalmazott kutatási projekteknek. A középpontjában minden tevékenység a teremtés képek kommunikáció. A Vizuális Kommunikáció Intézet fejlesztette ki a befolyásos hagyomány a Basel School of Design kezdve az 1960-as. Bővítettük ezt a hátteret, hogy a kihívásokra a 21. század. Részei vagyunk egy nemzetközi hálózat Art and Design Iskolák, hogy számos lehetőséget kínál a diákok és a tanárok.

A Basel School of Design

A Basel School of Design valamint a hallgatók befolyásolták a Nemzetközi Grafikai közösség, mivel az 1960-as években. Irányítása alatt Armin Hofmann és Emil Ruder tanfolyamok Grafikai és tipográfiai fejlesztettek ki. Ők voltak kiemelkedő modellek a modernista design oktatás.

2000 óta, a svájci oktatási rendszerben bekövetkezett megdöbbentően gyors igazítják az oktatási intézmények és a nemzetközi szabványoknak az alap- és mesterképzési tantervek egyetemi szinten. Ebben a folyamatban a vizuális kommunikáció tanszék vált önálló intézet a szakmai szintű School of Design (Schule für Gestaltung Basel). Mi már része az egyetemi rendszer Northwest Svájc és kifejlesztettek egy tananyag az egyetemi szintű nemzetközi akkreditációt.

Ez Egyetemi szintű intézet hivatalos nevén a "Vizuális Kommunikáció Intézet / A Basel School of Design» és formák, hét másik Design és Művészeti orientált Institutes az Academy of Art and Design Basel (HGK Basel), mint a Department of the University of Applied Tudományos Északnyugat-Svájc (FHNW).

Ma a Vizuális Kommunikáció Intézet / A Basel School of Design kínál a főiskolai diploma programm, nemzetközi mester szak, Nemzetközi Nyári Műhelyek, és részt vesz számos hazai és nemzetközi kutatási és fejlesztési projektek.

Büszkék vagyunk arra, hogy mi intézetünkben ért el az elmúlt években. Az intézet a tanterv a ma és a holnap design világában folytatja a gazdag hagyományokkal rendelkező svájci és tipográfia.

Által akkreditált brit Skill Finanszírozási Ügynökség (PCDL felsorolt ​​intézmény.

Helyszínek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket