School of Life Sciences FHNW, University of Applied Sciences and Arts Northwestern Switzerland

Bevezetés

Hivatalos Leírás

School of Life Sciences Élettudományi izgalmasan hangzik ... és vannak! A School of Life Sciences University of Applied Sciences and Arts Északnyugat-Svájc található a szívében, az egyik a világ vezető Élettudományi régiók, "tri-nemzeti" Basel, amely határos a Svájcban, Franciaországban és Németországban. Folyamatosan összehasonlítani a mi oktatási és kutatási a nemzetközi minőségi előírások és ösztönözze transzdiszciplinaritás valamint együttműködés hálózatok és változatos partnereket. Célunk, hogy alkalmazza a lenyűgöző Life Sciences gazdasági értelemben, és ezzel együtt a kutatási partnerekkel, hogy létrehoz egy megkülönböztető egyetemek nemzetközi profilját. Munkatársaink az ipar és a tudományos kutatás szakemberek. Úgy vizsgálja a legújabb technológiai trendek élettudományok és foglalkozik a különböző tudományos kérdésekben a legmodernebb berendezések és az élettudományok iparban. A kutatók és a diákok generálni szilárd hozzájárulások kutatás, amely áthidalja a szakadékot a fejlett élettudományok és gyakorlati alkalmazásai. Mi egy tanuló szervezet a bátorságot, a változás, az innováció előmozdítása és a tudás felé irányul jelenlegi és a jövőbeni piacokon. Ennek eredményeként, folyamatosan fejlesztjük tanfolyamok. Tettünk a küldetésünk, hogy támogassa a fiatal vállalkozók létre spin-off cégek és dolgozni alkotnak együttműködést velük. Folyamatos oktatás Gyakorlati alkalmazások középpontjában a továbbképzési programok. Fontos számunkra, hogy mit tanulni, amire valóban szüksége van a későbbi karrier és senki jobban képzett kölcsönöz ennek a know-how, mint a dolgozó szakemberek. Oktatóink szakértők az ipari, az állami szektor és a tudományos háttérrel. Ezek a tapasztalt szakemberek is van beleszólása tartalmával kapcsolatos mi továbbképzési programok. A tanfolyamok fog dolgozni a konkrét projektek és a papírokat akkor foglalkozik valós problémák. Mondanom sem kell, a modern infrastruktúra áll az Ön rendelkezésére egész tanulmányi program. Kutatás és fejlesztés Az összefüggésben alkalmazott kutatási és fejlesztési (K + F), a szoros együttműködést a School of Life Sciences FHNW és regionális, nemzeti és nemzetközi kereskedelmi vállalkozások könnyebbé válik a közintézményeket, hogy state-of-the-art kutatási eredmények és az átalakuló Az ötletek gyakorlat-orientált termékek és eljárások. A kutatás és fejlesztés interdiszciplináris és kiemelten a következő három kutatási területek:

Molekuláris technológiák: technológiák analízis és szintézis hatóanyagok és biológiai rendszerek Terápiás Technologies: technológiák fejlesztésére és gyógyszeripari termékek és gyógyászati ​​eszközök egy olyan környezetben, megfelelő módon Környezetgazdálkodási: holisztikus környezetgazdálkodási a fenntartható erőforrás-felhasználás és a természetvédelmi egy élhető környezet

Interdiszciplinaritás azt jelenti, hogy az élet tudománnyal kapcsolatos területeken vannak leképezve minden kedves négy intézet (Kémia és bioanalitikumok, Ecopreneurship, Orvosi és Analitikai Technologies és a Pharma Technology). Karunk tagjai a tudományágak a kémia, biológia, gyógyszerészet, fizika és a mérnöki. Dolgoznak projektek kutatási területe intézményünkben.

Helyszínek

Basel

Address
School of Life Sciences FHNW
Gründenstrasse 40

4132 Basel, Bázel város, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket