GITI - Geneva Information Technology Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Genf IT Intézet egy informatikai iskola genfi ​​székhelyű Svájcban.

1996 óta, a multinacionális hallgatói szervezet és a kari, akkor arra összpontosított, oktatási és képzési rendszerek gyakorlatorientált teljes felkészítő magas szintű diplomák és fokozatok reagál a növekvő igényeket az informatikai piacon.

Fő cél:

Fő célja, hogy választ adjon az ipar és a piac igényeihez azáltal, hogy nagyobb jelentőséget gyakorlati szempontok. A módszer a tanítás alapja a hatékony, kis csoportos, műhely képzés.

Jellemzői Tanfolyamaink:

Tanfolyamaink orientált gyakorlat. Tanfolyamaink megfelelnek a gyorsan növekvő igény hálózati technológiák.

Céljaink:

A vonat a diákokat, hogy szerezzenek gyakorlati ismereteket a számítógépes technológiák. Szorosan követik az evolúció a számítógépes technológiák és a megfelelő pedagógiai. Megfelelnek a gazdaság és a munkaerőpiac. Fenntartani a minőségi oktatás a legmagasabb nemzetközi szinten.

A tanítás módszere:

A módszer az evolutív, egyszerű és tanított laboratóriumok és műhelyek, valamint a tantermekben. Ez munka és carieer orientált alapján learning by doing. Kis csoportok 5-6 osztályonként. Minden előadásokat vagy franciául vagy angolul. Tantermek és Labs. A modern és jól felszerelt. Alkalmazzuk a komoly ellenőrzést minden hallgató tudásának és a haladás. Támogatjuk a hallgatók, akiknek nehézséget végrehajtási speciális ülés. Oktatóink valamennyi szakosodott szakemberek az IT területén. Származó különböző részein a világ gazdaság magas szintű diplomák és több éves gyakorlat terén tanítási tapasztalattal. Diákjaink a különböző eredetű, amelyen részt vesznek a közép- és hosszú távú kurzusok befejezése érdekében a legkifinomultabb szakemberek képzési programjának IT. Mi az adminisztratív alkalmazottak gondoskodik minden alaki tekintetében hallgatói engedélyek, szállást és az egészségbiztosítást.

  • Felhívjuk figyelmét, hogy Giti nem nyújt semmilyen ösztöndíjat vagy szponzorálás.

Helyszínek

Genf

Address
GITI 54bis route des Acacias -
1227 Carouge

Tel: +41/ 022 301 22 44
info@giti-edu.ch
www.giti-edu.ch

1227 Genf, Genf, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket