Geneva Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Geneva Business School !

Geneva Business School vezető intézmény, amely élvonalbeli svájci minőségi oktatást nyújt. Programjainkat 100% -ban angol nyelven tanítják, és a campusok olyan nagyobb európai városokban találhatók, mint Genf, Barcelona és Madrid.

Innovatív módszertanunk azt jelenti, hogy a diákokat kis és koncentrált tantermekben tanítják a gondosan megválasztott kar tagjai, akik mind magas színvonalú szakemberek, akik elkötelezték magukat arra, hogy útjukat a jövőbeli üzleti vezetőkké váljanak.

Geneva Business School számos alapképzési, mesterképzési és doktori programot kínál.

A hallgatók választhatnak, hogy szakterületünk a sok nagy társaságunk egyikében, például a nemzetközi kapcsolatokban, a sportmenedzsmentben, a digitális marketingben és a nemzetközi pénzügyekben.
Geneva Business School campusai stratégiailag Európa három leg multikulturálisabb és legdinamikusabb városában helyezkednek el.

Geneva Business School campusai stratégiailag Európa három leg multikulturálisabb és legdinamikusabb városában helyezkednek el.

A genfi campus a Genfi Nemzetközi Szervezetek negyedének szívében található, amely a világ egyik legnagyobb diplomáciai, pénzügyi és üzleti tevékenységének központjában található. Szolgáltatásaink közé tartozik a legkorszerűbb nézőtér és számos tanulmányi központ, amelyeket kifejezetten kortárs tanulási élményt nyújtanak nagyszerű hallgatói környezetben.

Barcelona a nap, a tenger és a sport szinonimája, de a techno startupok, a multinacionális vállalatok és az innováció legfontosabb célpontja. A város tökéletes fiatal vállalkozók számára, non-stop rendezvényekkel és hatalmas tehetségekkel, amelyekkel ötleteket cserélhetnek.

Madrid egy nyüzsgő főváros, Spanyolország földrajzi, kulturális és gazdasági központja. A madridi tanulmányok révén a dinamikus karunk inspirál, és világszínvonalú hálózati eseményeken vesz részt - mindezt Európa egyik legnaposabb városában.

Tanfolyamok időtartama

  • Egyetemi hallgató (összes egyetemi hallgató: Genf, Barcelona és Madrid campus)
    • Bachelor programok időtartama: 3 év
  • MBA programok időtartama: 1 1/2 év (18 hónap)
  • Mesterprogramok időtartama: 1 1/2 év (18 hónap)
  • Doktorátus
  • A DBA Program időtartama: 3 év

Helyszínek

Genf

Address
La Voie-Creuse 16, 1202 Geneva (Switzerland)
1202 Genf, Genf, Svájc

Barcelona

Address
Carrer de Rivadeneyra, 4, 08002 Barcelona (Spain)
08002 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Madrid

Address
Calle del Conde de Peñalver, 45, 28006 Madrid (Spain)
28006 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket