Geneva Finance Research Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk?

A Geneva Finance Research Institute (GFRI) egy olyan multidiszciplináris intézet, amely a Genfi Egyetemen alapul, és amely két fő pénzügyi témára összpontosít: „ Portfóliókezelés ” és „ Pénzügy és társadalom ”.

Kutatási témái tehát egyrészt hangsúlyozzák azt a szerepet, amelyet Genf, mint pénzügyi központ játszik a portfóliókezelésben, másrészt pedig azokat az előnyöket és externáliákat, amelyek finanszírozják a társadalom egészét. A GFRI kutatása multidiszciplináris és a Genfi Egyetem Gazdaság- és Menedzsment, Jog-, Pszichológiai és Oktatási Karok közötti szinergiákra épül. Ezek az együttműködések lehetővé tették a GFRI számára, hogy a közelmúltban két új kutatási területen terjesszen ki: a neurofinanszírozás és a fenntartható pénzügyek területén.

A GFRI kar egy nagyon diverzifikált nemzetközi professzorcsoport, akik elsősorban a legmagasabb szintű kutatások publikálására törekszenek a legfinanszírozóbb folyóiratokban, de magas szintű pénzügyi oktatásban, valamint tudásátadási tevékenységekben, például konferenciákban, szemináriumokban vesznek részt. és nyilvános viták a pénzügyi témák széles skálájáról.129264_pexels-photo-70292.jpeg Tim Gouw / Pexels

Helyszínek

Genf

Address
Bd du Pont d'Arve 40
1211 Genf, Genf, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket