Geneva School of Economics and Management – Msc in Commodity Trading

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Genfi Közgazdaságtudományi és Gazdálkodási Iskola (GSEM) a Genfi Egyetem Közgazdaságtudományi és Hautes Études Commerciales (HEC Genève) szervezeteinek egyesüléséből adódott, és több mint 100 évig terjedő történelem volt. A két tanszék egyesülése a tanulmányi programok, a végrehajtó oktatási programok, valamint a gazdaság, a menedzsment, a pénzügyek, a statisztikák és az információs rendszerek területén végzett kutatási tevékenységek megerősítéséhez vezetett.

Genfben, számos nemzetközi szervezetnek, non-profit szervezetnek, multinacionális vállalatnak és pénzintézetnek otthont adó régióban támogatjuk stratégiai pozíciónkat a globális kormányzás, a fenntarthatóság és az üzleti elemzések területén. Erősségünk a genfi ​​intézmények és az iskola kari tagjai közötti erős kapcsolatokban rejlik. Erős, multidiszciplináris megközelítéssel kombinálva vezető szerepet töltünk be e három stratégiai területen.

A mintegy 200 elkötelezett személy teljes munkatársa által támogatott "Geneva Advantage" -et használjuk a hallgatók, a vezetők és szervezeteik, valamint a társadalom számára. Kínálunk több mint 2000 nagyon sokszínű diák jelenleg beiratkozott Bachelor, Master, Ph.D., (Executive) MBA, és egyéb képzési programok, a state-of-the-art oktatás. A változatos és változó társadalom felelős vezetőinek oktatására irányuló küldetésünket követően folyamatosan fejlesztjük tanulmányi programjainkat és kutatási tevékenységünket rendszeres minőségfejlesztési intézkedésekkel és külső akkreditációs folyamatokkal.130289_rsz_icons8-team-m0oste_mjsi-unsplash.jpg

Stratégia

A genfi előny

A genfi ​​Közgazdaságtudományi és Menedzsment Stratégia 2025 középpontjában az úgynevezett "Genf előnye" - a mi iskolánk középpontjában olyan interdiszciplináris területek, amelyekben erősségeink megegyeznek a Genf által kínált egyedülálló lehetőségekkel.

Küldetésünk

  • Tanítunk felelős vezetőket egy változatos és változó társadalom számára.
  • Olyan bizonyítékokon alapuló tudást hozunk létre és terjesztünk, amely különbséget tesz a szervezetek fenntartható vezetésében.
  • A magán- és a közszférával együttműködünk a kutatás és a felsőoktatás területén.


A látomásunk

Mint a Genfi Egyetem Közgazdaságtudományi és Gazdálkodási Kollégiuma, törekszünk arra, hogy kutatási és oktatási vezető legyen az analitika, az irányítás és a fenntarthatóság területén - ahol Genf egyedülálló.130290_rsz_man-holding-white-teacup-in-front-of-gray-laptop-842567.jpg


Stratégiai területeink

A kortárs kihívások összetettségével foglalkozunk, három olyan interdiszciplináris területre összpontosítva, amelyek iskolánk és egyetemi karaink és munkatársaink összehangolt erőfeszítéseit követelik meg:

Analitika

Az üzleti elemzés, a nagy adatok, a digitalizálás és a mennyiségi elemzések a School egyik legfontosabb erőssége. Genf egy globális pénzügyi központ és számos fogyasztói és luxuscikk-vállalat székhelye, amelyeknek meg kell birkóznia a digitális átalakulással. A GSEM egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy segítse őket ezzel a kihívással.

Kormányzás

Iskolánk kulcsfontosságú szerepet töltött be a komplex vállalatok, intézmények és piacok gazdaságában és irányításában, amelyek fontos globális szerepet játszanak. A GSEM egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy ezt a szaktudást biztosítsa a számos nemzetközi szervezetnek és multinacionális vállalatnak Genfben.

fenntarthatóság

A fenntarthatóság, a vállalati társadalmi felelősségvállalás és a köz- és a magánszféra közötti partnerségek hagyományosan az iskola egyik legfontosabb erőssége, amely társadalomtudományi karként kezdődött. Mivel a Genf számos nemzetközi szervezet és civil szervezet otthona, amelyek a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdésekkel foglalkoznak és / vagy szembesülnek, a GSEM egyedülállóan támogatja őket.

Helyszínek

Genf

Address
Uni Mail
40, Boulevard du Pont-d'Arve
1211 Geneva 4

Genf, Genf, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket