CREA Geneva | INSEEC GROUP

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért EBS Genf

Az új gazdaság üzleti iskolája, az EBS Geneva egy menedzsmentiskola, amelyen alapképzés, mester és MBA végzettség van.

Az EBS Geneva felkészíti a vezetőket, akik hajlandóak reagálni a jövő kihívásaira, fejlesztve szenvedélyüket a vállalkozóvá, digitálisvá, innovatívvá és kreatívvá válni nemzetközi környezetben.

Iskolánk projektközpontú. A „Tanulás építve” mottónk és iránymutatásunk. Éppen ezért programjaink előadásokból, szemináriumokból, műhelyekből és kihívásokból állnak, amelyeket üzleti hálózatunk tesz lehetővé, akik a valós élet feladataival bíznak meg bennünket a különböző alkalmazható tevékenységi területeken belül.

Ennek az egyedülálló megközelítésnek köszönhetően képesített hallgatóink olyan üzleti ismereteket és szakmai tapasztalatokat szereznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy magabiztosan és munkalehetőséggel lépjenek be a való világba.
Ezenkívül az EBS Geneva és az EBS Paris egyedülálló lehetőséget kínál egy közös program követésére, amely lehetővé teszi a vezetés dupla diplomájának megszerzését, amelyet a francia állam is elismert.

Az EDIC program, amely a vállalkozói szellemre, a digitális innovációra és a kreativitásra épül. Nemzetközi
7500 öregdiák az egész világon.

Filozófia

A világ változik, az oktatás is. Az EBS Geneva fantasztikus ugródeszkát kínál a jövőbeli szakemberek számára a digitális üzleti, fenntarthatósági és új technológiák területén.

Figyelembe véve az üzleti világ fejlődését, az iskola előre látja azokat a nagy változásokat, amelyeket a digitális világ vált ki az üzleti menedzsmentben és a fejlesztésben, és a tanfolyamokat új követelmények határozták meg ezekben az ágazatokban (luxus, új technika stb.).

Tanuljon tapasztalatból. Hiába tanulni megértés nélkül. Az EBS Genfben úgy gondoljuk, hogy az oktatás csak a tapasztalatokon alapulhat és kell, hogy legyen, a megtapasztalt tudás. Ezért tanfolyamvezetőink és oktatóink mind tapasztalt szakemberek. Az üzleti világhoz közel álló iskola

A tudás szakértői szakértőktől kell származnia. Előadóink szakterületük minden szakembere. Megosztják ismereteiket és eszközeiket a hallgatóikkal, hogy minden tanulás releváns legyen a jelenlegi üzleti világban. A munka világa gyorsan változik, és fontos, hogy minden diák beléphessen a megfelelő képességekkel.

Az EBS Genève megosztja hálózatait, beleértve a svájci és nemzetközi vállalatokat és szakértőket, diákjaival, hogy az továbbra is közel maradjon az üzleti világhoz. Támogatják a diákokat és az iskolát a jelenlegi szakmai munkahely szempontjából releváns készségek elsajátításában.

ECTS kreditek

ECTS krediteket nyújtunk főiskolai és főiskolai hallgatóknak. Ezeket a krediteket a szakmai szervezetek és a CREA partnervállalatai ismerik el, de nem államilag elismert oklevelek.

Mindazonáltal egy magániskolában járnak el, és szigorúan megfelelnek a bolognai folyamatban közzétett eljárásoknak. Az ECTS kreditek olyan rendszeren alapulnak, amely lehetővé teszi a tanulmányok számszerűsítését (szemtől-szembe tanulságok, kutatómunka, személyes tanulmányok stb.).

Bachelor kurzusaink 180 ECTS kreditért és mesterképzésünk 120 ECTS kreditért felelnek meg. Az európai intézményekkel és szakmai testületekkel kötött együttműködési megállapodások lehetővé teszik diákjaink számára, hogy csatlakozzanak más tanulmányi tanfolyamokhoz, különösen posztgraduális szinten.

Az EBS Genf rendelkezik gyakorlati engedéllyel, amelyet a Geneva Département de l'Instruction Publique (Közoktatási Minisztérium) adott ki a magániskolák részlege alatt.

E-learning

Az innovatív online platform lehetővé teszi valamennyi hallgató számára, hogy elmélyítse ismereteit bizonyos témákban, előkészítse előadásait, felülírja vagy egyszerűen bővítse ismereteit azokon a területeken, amelyek kiegészítik a CREA által nyújtott oktatást.

Helyszínek

Genf

Address
Route des Acacias 43, 1227
Genf, Genf, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket