Schaffhausen Institute of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Vezesse az átalakító tudományos, kutatási és technológiai fejlődést

Miért egy másik egyetem?

 • Betegségek és öregedés
 • Környezet és globális felmelegedés
 • Társadalmi igazságosság és szegénység
 • Háborúk és erőszak
 • Az űr és az univerzum kihívásai

Sok globális probléma van a világunkban, de a számítógépek segítenek azok megjóslásában; ezért a modern fizika és sok más modern tudomány vezet bennünket a számítógépes világba.

Sajnos a modern digitális számítógépek lehetősége korlátozott - a valós problémákhoz jobb számítógépekre van szükség, új számítógépekre van szükségük, amelyek új fizikai elveket használnak. De az új számítógépek létrehozása sok területen áttörést igényel: az új számítógépekhez fejlett anyagokra van szükség, sok új hardvert építünk fel, új szoftvert készítünk a számítógépek tervezésére, új operációs rendszereket kell kifejlesztenünk a futtatásukhoz, és új algoritmusok és alkalmazások. Ezek nagy kihívások, amelyeket meg kell oldani, mert ha megoldja őket, sok emberi problémát megoldhat.

Emiatt alapítottunk egy új egyetemet - a Schaffhausen Institute of Technology , amely a tudományra, a technológiára és az oktatásra összpontosít - egy hatalmas (mintegy 10T dollár) számítógépes, fizikai és üzleti piacot, amely korlátozhatatlan bevételi forrást eredményez az ingatlanok, az oktatás és a tudomány átalakítása révén. szolgáltatások, spin-off és induló vállalkozások, vállalkozásfinanszírozás, tanulás és egyetemi menedzsment rendszer.

137097_pexels-photo-1438072.jpeg

Schaffhausen Institute of Technology 2030-ig

SIT Egyetem

 • Top 50 az 50 alatti
 • A CS 100, a fizika, az üzleti élet világának 100 legjobb tagja
 • 2500+ fokos hallgató a fő campuson
 • 25 000+ kevert fokozat
 • campuson kívüli hallgatók
 • Több mint 250 000 online nem diplomás hallgató

SIT kutatóközpont

25 + szék: kiberbiztonság és információ-integritás, AI / ML, szoftverfejlesztés, robotika és autonóm gépek, Quantum technológiák, fejlett anyagok, digitális egészség, digitális sport, új generációs üzleti menedzsment, művészeti és számítógépes formatervezés, digitális jog

SIT Tech Park

 • 250+ SIT induló vállalkozás és K + F központ
 • Több mint 100 ipari partner - sétatávolságra az egyetemetől

A SIT tényei

 • 100 millió dollár + befektetés 8 év alatt
 • 500 millió dollár + éves bevétel 15 év alatt
 • 2,5B + piaci felső határ 15 év alatt (40% + IRR)
 • 5+ campus a világ minden tájáról
 • 500 000+ m2 ingatlan világszerte

Öt campusunk erőfeszítéseit ezekre a konkrét területekre fogja összpontosítani, és azt tervezzük, hogy kb. 2000 hallgatóval érkezzenek a fő campuson, körülbelül 25 000 vegyes fokozatú egyetemi hallgatón kívüli hallgatók és nagyon nagy számú online nem diplomások. Fogadunk e három területre, mert úgy gondoljuk, hogy a jövő kifejezetten a kiberbiztonságban és az információ integritásában, a mesterséges intelligenciában és a gépi tanulásban, a szoftverfejlesztésben, a robotikában és az önálló gépekben, a kvantumtechnológiákban és a fejlett anyagokban rejlik, valamint a következő területeken: üzleti tudományok.

137099_pexels-photo-1595391.jpeg

Hogyan érheti el a SIT a sikert?

Az egyetemet Carnegie Mellonnal, a világ bármely évi számítástechnikai iskolájának ötödik helyezettjével és a Szingapúri Nemzeti Egyetemmel (NUS) együttműködve építjük fel. Építjük az igazgatótanácsainkkal: a stratégiai tanácsadó testületünk elnöke a fizika Nobel-díjas Konstantin Novoselov, tagjai Nicolas Gisin - a kvantumtechnika egyik leghíresebb vállalkozója, aki szintén a leginkább idézett élő fizikusok. Svájcban a genfi egyetemen, Artur Ekert az NUS-ban, Mihail Lukin Harvardban, Mark Kamlet, aki a Carnegie Mellon próféta volt.

Víziónk és értékünk

A SIT küldetése a tudomány, a kutatás és a technológia átalakító fejlődésének előmozdítása. A SIT a kvantumtechnika, a fejlett anyagok, az AI, a mély tanulás és a kiberbiztonság stratégiai kutatási területeire összpontosít.

Ezek magukban foglalják mind az alap-, mind az alkalmazott kutatásokat a szoftverek, hardverek, rendszerek, hálózatok, web, adatbázisok, tárgyak internete és információbiztonság, valamint az emberi, jogi és magánélet szempontjai tekintetében. Mindezen területeken a SIT az alaptudományt célozza meg, és továbbfejleszti az alkalmazásokig és a társaságok létrehozásáig.

A SIT interdiszciplináris jellegű, és a hagyományos és progresszív tanítási megközelítéseket egyesíti egy erős virtuális és kibővített elemmel.

Miért Schaffhausen?

A SIT otthona, a svájci Schaffhausenben, mindössze 45 km-re található Zürichtől, hozzáféréssel Európa legnagyobb ipari és technológiai bázisához, amely Svájcot, Dél-Németországot és Észak-Olaszországot foglalja magában.

Schaffhausen gazdaságát a nemzetközi üzleti szolgáltatók és az innovatív vállalkozások izgalmas keveréke jellemzi, fejlett technológiai képességekkel. A kantoni kormány az elmúlt 20 évben következetesen célzott stratégiát folytatott, amely mintegy 600 vállalkozást vonzott a Schaffhausenben működő vállalkozások létesítéséhez. Ezek most a helyi üzleti környezet részét képezik, a rendkívül innovatív vállalkozások mellett, amelyek a fejlett gyártásra és a K + F-re szakosodtak.

Helyszínek

Schaffhausen

Address
Schaffhausen Institute of Technology,
Vordergasse 59

8200 Schaffhausen, Schaffhausen, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket