Sustainability Management School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért Sustainability Management School?

A cél a Sumas, hogy oktassák társadalmilag felelős globális döntéshozók a jövő, aki tesz a valódi különbség a világon. Ennek célja, hogy olyan innovatív keveréke megbízható üzleti tudás és mély megértése a fenntartható fejlődés.

Hogy a fenntarthatóság miért?

A fenntartható jövő már nem lehetőség, vagy a választás, hogy elengedhetetlenné vált. Coming generáció vezetők újra kell gondolnia üzleti gyakorlatot, amely lehetővé teszi a fenntartható hatással van a környezetre, a gazdasági fejlődés, valamint a társadalom egésze számára.

Miért Svájcban?

Tanulás Svájcban egyedülálló lehetőséget nyújt a tanulásra svájci értékeket, mint a tisztesség, a környezet tiszteletben tartása, és a tolerancia a sokszínűség. Sumas egy üzleti iskola alapján teljesen a fenntarthatóság, és ez az első a maga nemében.

A Campus

A cég székhelye a Nemzetközi Szövetség a Természet (IUCN) a mirigy, Svájcban, a tökéletes környezetet biztosít ez a különleges élményt tanul Sumas.

Ez az innovatív épület, avatták fel 2010 júniusában igazolt Minergie ECO-P, és célja, hogy a legmagasabb szintű amerikai LEED minősítést.

Helyszínek

Mirigy

Address
Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney
CH-1196 Mirigy, Vaud, Svájc

Svájc Online

Address
Svájc Online, Svájc

Milánó

Address
Via Tortona, 56
20144 Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket