Swiss Hotel Management School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés

Szeretne gyakorlati megközelítést az oktatásában egy lenyűgöző, szolgáltatásorientált, kulturálisan érzékeny környezetben?

A Caux és Leysin korábbi, hagyományos svájci palota szállodáiban található Swiss Hotel Management School nagylelkű létesítményei lehetővé teszik a szálloda-, üdülő-, rendezvény- és wellness-kezelési programok kézbesítését.

Ez a „Learning By Doing” megközelítés már régóta a hagyományos svájci vendéglátási oktatás erőssége. A pazar bankett-termek, a nagy színház, a teljesen felszerelt nedves és száraz gyógyfürdők és a sokféle befogadó étterem különféle konyhákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy első kézből megtapasztalják a vendéglátási műveleteket. Az erős brit egyetemi partnerrel párhuzamosan az iskola olyan diplomás diplomákat fejleszt, akik mind ötleteiket munkakörnyezetben valósíthatják meg, mind pedig a szükséges folyamatokat vezethetik, és így teljes mértékben készen állnak a foglalkoztatásra.

A Swiss Hotel Management School izgalmas programválasztékot kínál a nemzetközileg elismert svájci hagyományok alapján, és a globális trendekre, az üzleti stratégiára és az operatív vezetésre összpontosít. A nemzetközi szállodai iskolába belépő hallgatók megtanulják a svájci vendéglátás menedzsmentjének művészetét és kidolgozzák a svájci vendéglátás érintésének alapelveit.

A több mint 80 nemzetiségű hallgatók két kivételes környezetben tanulnak, amelyek egyedülálló tanulási környezetet kínálnak, átitatva a svájci vendéglátási hagyomány örökségét. A történelmi Caux Palace egyetemen a svájci riviérára nyílik kilátás, a Leysin campus pedig a lenyűgöző svájci Alpokban található két korábbi szállodában található.

partnerségek

Az ipar bevonása az osztályterembe

A Swiss Hotel Management School hallgatói részesülnek a vendéglátóipar vezetõivel létrehozott partnerségeinkbõl és a különféle tudományos testületek akkreditációiból, ideértve a Derby Egyetemet a Bachelor és Master of Science fokozatunkra.

Tanfolyamainkat a jövőbeli karrier sikereire terveztük, ezért szorosan együttműködünk számos ipari partnerrel, hogy hallgatóinknak gyakorlati lehetőségeket, látogatásokat és esettanulmányokat biztosítsunk.

Akadémiai partnerségek

Derby Egyetem

A Bachelor of Arts kitüntetéssel és a természettudományok Masterjével akadémiai partnerségben részesülnek az Egyesült Királyság Derbi Egyetemmel. A Derby University egy 50 legjobb brit egyetem *, amely kiváló oktatás révén a hallgatók számára a karrierjük lehető legjobb kezdetét biztosítja. , amelyet csúcstechnikai létesítményekben szállítanak a terület szakértői. A Derby Egyetem hallgatóinak 96% -a dolgozik vagy folytat tovább tanulmányokat a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül **.

* A The Guardian University Guide 2017

** HESA 2016, érettségi osztály 2000 felett

Apple tisztelt iskola

Az Apple kiváló iskolái a vezetés és az oktatás kiválóságának központjai, amelyek bemutatják az Apple vízióját a technológiával való tanuláshoz.

EduQua

Az EduQua minimális szabványok meghatározásával biztosítja az oktatási intézmények minőségét, és támogatja a minőségi fejlesztéseket tanúsított intézményeiben.

A JÉG

A turizmus és vendéglátás oktatásának kiválósági központja (THE-ICE) egy nemzetközi akkreditációs szervezet, amely elkötelezett az idegenforgalom, vendéglátás, rendezvények, valamint a kulináris művészeti oktatás, képzés és kutatás minőségi programjainak elismerése, benchmarkingja, fejlesztése és népszerűsítése mellett. .

Turisztikai Szövetség

A Nemzetközi Üzleti Mester A Hotel, Resort-ban

ICHRIE és EuroCHRIE

  • Az SHMS jogosult az ICHRIE és az EuroCHRIE prémium tagságára.
  • A Tanács, a szálloda, étterem

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

Iparági kapcsolatok

Swiss Hotel Management School a következő szövetségek tagja:

  • American Hotel
  • Nemzetközi CHRIE - Szállodai, éttermi és intézményi nevelési tanács
  • EURO-CHRIE - A Hotel Restaurant Tanácsának európai fejezete
  • EUHOFA International - szállodai iskolaigazgatók és vendéglátó-ipari főiskolák és egyetemek dékánjai szövetsége
  • Vendéglátási Intézet, Egyesült Királyság
  • Magániskolák Svájci Szövetsége (SFPS)
  • Svájci magániskolák nyilvántartása
  • A Genfi-tó svájci magániskolái - AVDEP

Svájci Oktatási Csoport

A Swiss Education Group a magán vendégszeretet menedzsment iskolák svájci szövetsége. 5 iskolával, amelyek 7 campuson működnek egész Svájc egész területén, mindegyik iskola előnyei vannak egyedi erősségeikből és tulajdonságaikból, amelyek tökéletesen illeszkednek a kereséshez.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Helyszínek

Montreux

Address
Caux Campus,
Caux Palace

CH-1824 Montreux, Vaud, Svájc

Leysin

Address
Leysin Campus,
Mont-Blanc Palace,
Avenue Léopold de Reynier 2

CH-1854 Leysin, Vaud, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket