SBS Swiss Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

SBS Swiss Business School úttörő menedzsment intézmény, amely a nemzetközi menedzsment, a pénzügy, a marketing és más területek világgazdasági pályafutásának előkészítésével foglalkozik. Mi vagyunk a minőség-vezérelt niche játékosok.

Tanítjuk a korszerű elméletet, belevetjük a hallgatókat a nemzetközi tapasztalatokba, és összekapcsoljuk őket a legjobb üzleti gyakorlattal. A program résztvevõi sokkal többet tanulnak, mint a vezetõi elmélet és gyakorlat; olyan új gondolkodási módokat szereznek, amelyek mélyen megváltoztathatják életüket és szervezetük sikerét.

Hozza ki a legtöbbet a beruházásból. Egyedülálló iskola vagyunk több okból:

- Kényelmes, megfizethető tanulás

- Nemzetközi a maghoz

- Teljesen akkreditált intézmény, amelyben megbízhat

- Vállalati kapcsolatok

- Zürichben található

Nemzetközi a mag felé

Igazán a világra koncentrálunk. Egyedülálló bevezető kurzus az egyetemi program és a fejlett tanfolyam a Doktori üzleti Adminisztráció program, az SBS tapasztalat alaposan nemzetközi. Diákjaink több mint fele Európából, Ázsiából és Latin-Amerikából származik. A résztvevők számára olyan tapasztalatokat kínálunk, amelyek felkészítik őket arra, hogy könnyedén működjenek a határokon és kultúrákon keresztül - egy olyan környezetben, amely sokszínűséget nyer, és képes egy világméretű perspektívát hozni a vállalkozások tanulmányozásához.

Teljesen akkreditált intézmény, amelyben megbízhat

SBS Swiss Business School teljes mértékben akkreditálta a Nemzetközi Közgyűlés a Collegiate Business Education (IACBE), egy amerikai szintű akkreditáló testület. A nemzeti akkreditáció az akkreditáció legmagasabb formája, amelyet egy intézmény kaphat. Az IACBE dicsérte az SBS-t, mint az üzleti oktatás újítóját. Az SBS-t a brit akkreditációs tanács akkreditálja, mint független felsőoktatási intézményt.

Vállalati kapcsolatok

Az SBS-t az Eduqua, a svájci felsőoktatási minõségbiztosítási tanúsítvány is tanúsítja. Számos kritériumot veszi figyelembe az intézmény minőségének biztosítására, és hároméves felülvizsgálatra kerül.

Az SBS szorosan kapcsolódik az üzleti világhoz a tanítás, a kar, az események és az elhelyezés hálózatán keresztül. Az üzleti vezetők gyakran látogatják az iskolát, hogy beszéljenek diákokkal, tanfolyamokat tanítanak, és a hallgatók közvetlen lehetőségeket kapjanak a legkorszerűbb üzleti gyakorlat megismerésére. Az új linkek kovácsolásában érdekelt cégek felkérést kapnak, hogy lépjenek kapcsolatba az Elhelyező Irodával.

Az osztályok gyakran foglalkoznak a jelenlegi üzleti problémákkal. A hallgatók a döntéshozók szakértőit ​​és résztvevõit konzultálják, és végsõ következtetéseiket bemutatják a vállalat vezetõinek. Ilyen "élő" esettanulmányokon keresztül nyomon követik a kérdéseket, ahogyan azok az idő múlásával fejlődnek, és kihasználják azt, hogy megtanulják, hogyan alkalmazzák a tudást a globális gazdaság legújabb fejleményeire.

Végül a legerősebb üzleti kapcsolatok a munkáltatói kapcsolatok hálózatán keresztül valósulnak meg. Az SBS-nek irigylésre méltó eredménye, hogy a diplomások a világ vezető vállalataival és intézményeivel kerülnek forgalomba. Számos munkáltató látogatja évente az iskolát, hogy azonosítsa a megfelelő diplomásokat, hogy betöltse pozícióit a cégeikben. A Helyi Irodánk rendszeres párbeszédet folytat a potenciális munkaadókkal, és készen áll arra, hogy fogadja őket a campusnak.

Zürichben található

Zürich folyamatosan rangsorolja az életminőség első számú városát a világon, így ideális hely a nemzetközi vezetés tanulmányozásához.

Számos multinacionális vállalat található a régióban, Zürich központi elhelyezkedése miatt Európa szívében. Csak egy óra van Londonból, Párizsból, Brüsszelből vagy Berlinből. Zürich Svájc pénzügyi és gazdasági fővárosa.

A zürichi kulturális élet minősége és változatossága, számos színházával, múzeumával és nemzetközi konferenciájával a helyes hely a globális nevelés megszerzéséhez.

Ideális helyen, a Zürichi-tó partján, a város kiváló szabadtéri sportolási lehetőségeket kínál.

Végül a város kozmopolita jellege, közel 100 nemzetiséggel a világ minden tájáról, mindenki otthon érez.

Helyszínek

Zürich

Address
SBS Swiss Business School
Flughafenstrasse 3

CH - 8302 Zürich, Zürich, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket