The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi az a bioregeneratív tudomány?

A bioregeneratív tudomány (BRS) a biológiai tudomány interdiszciplináris ága (területe), amely a természetes eredetű anyagok, a természetben előforduló anyagok és a biotechnológiai termelés termékeinek alkalmazását vizsgálja és párbeszédet folytat, sérült sejteket céloz meg, a sérült szövetek helyrehozását és / vagy cseréjét és szervek, valamint a biológiai folyamatok interferencián és stimulálásán keresztül működnek a sejtek szintjén, ami a biológiai életkor megfordulását, a degeneráció alapjául szolgáló kóros mechanizmusok megfordítását és a javító Pathways aktiválását eredményezi.

A tudomány és az esztétika áthidalása

A bioregeneratív esztétika során a hangsúly arra összpontosít, hogy a BioRegenerative Science hogyan tudja helyreállítani az integumentáris (bőr) rendszer természetes állapotát és annak megfelelő patofiziológiáját, a biogeneráció esztétikai farmakológiáját, a fájdalomkezelést, az esztétikai dermatológiát és még sok minden mást. A program célja az is, hogy átadja a szükséges üzleti menedzsment és vállalkozói készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az esztétikusok sikeresen működhessenek üzleti vállalkozásaikban, sőt, haladhassanak a franchise felé.

A professzionalizmushoz vezető Pathway

Az esztétikusok [kozmetikusok] bioregeneratív tudományát folytatja, hogy:

  • Bioregeneratív tudományok tanúsított bioregeneratív esztétikusa.
  • Gyakorló, ha kitölti az Advanced Diploma-t.
  • Mester szakember, ha elvégezte a Mester Bioregeneratív Esztétikát.
  • Dr. tanácsadó szakember, amikor elvégezte a bioregeneratív esztétika doktorátust.

135160_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Mi tölti ki az ipari rést az EWAA?

  • A szakmai tudományos testület súlyos hiánya, amely szolgálná a regeneráló tudományos szakemberek növekedését.
  • A döntő szakadék a folyamatos szakmai oktatás területén regeneráló tudományfejlesztés terén rejlik, a hagyományos tudományos felfogáson túl.
  • Az az elkerülhetetlen tény, hogy a Regeneratív Tudomány gyakorlata dicséretes villámgyorsan növekszik, a be nem vett, elemzés nélküli és ismeretlen ismeretek sokaságának mélységébe hagy.
  • A regenerációs tudomány körüli növekvő érdeklődés, amely irónikus módon nem rendelkezik egyedülálló egyetemmel, amelynek a szükséges tudományos hozzájárulást és visszajelzést kell adnia mind a lelkes tanulók, mind a gyakorló szakemberek előzetes és utáni munkáira vonatkozóan, akik világszerte folyamatosan növekednek.

Látás

Kiemelkedő intézményként való elismerés, amely referenciaként és világszintként szolgál kutatási és andragógiai intézkedésekkel fejlesztő, elemző, kiértékelő és innovatív kutatások révén - a szépség és az esztétika bioregeneratív tudományának tudományai.

Szándékosan ez az intézmény irányítja a Bio-Regeneratív Tudományokat, hogy kiterjedt befogadó jellegűek legyenek, ahol a megoldások fejlesztését és a tudományokat egyértelműen meghatározott eredmények szempontjából tanulmányozzák. Ez az intézmény a kívánt intézmény az együttműködéshez az iparral és más intézményekkel is, amelyek regenerációs tudományközpontúak vagy hisznek a megoldás képességében ezen a tudományterületen.

Amikor velünk utazik, különös tekintettel az előzetes diploma, a mesterképzés és a doktori fokozaton keresztül, felismerheti azt, hogy miként hajthatja végre az ügyfelek ügyintézési tevékenységét, megfogalmazza precíz megoldások alapján az esztétikai céljaikat, és határozottan vezetővé válik ebben iparág képesítéssel büszke lehet arra, hogy rendelkezik. Emellett bekerülnek az egyre növekvő European Wellness (EW) Nemzetközi Csoportba is, ahol a nemzetközi tudományos hozzájárulás folyamatosan dinamikus, és óriási kedvező megtérülést hoz neked gyakorló bio-megújító esztétikusként.

Előszó az EW Academy-től

Az EWA igazgatótanácsa.

Az oktatás nagyon fontos a társadalom és az emberi jólét általános haladása szempontjából. Ebben a modern korszakban a bioregeneratív tudományok képesek megváltoztatni az emberek életkorát az állandóan növekvő stressz dilemmájával és annak kezelésének kihívásaival. Ezekre a kihívásokra hatékonyan lehet reagálni és azokat hatékonyan kezelni, amikor az iparág körök együttmûködnek és egyidejûleg nagy csapatként mûködnek együtt, hogy az eredményt madártávlatból és ellentétben mikroszkópos elemzéssel is kezeljék, irányítsák és befolyásolják.

Az esztétikus csak a tudományosan alátámasztott fogalmak elsajátításával képes szolgáltatást nyújtani az általánosan nyújtott fej-lábujj szolgáltatáson túl. Mint ilyen, a bio-regeneratív tudomány, amelyet tanulóinknak tanítanak, páratlan súlyt ad a meglévő gyakorlathoz, és alakítja a jövőt azoknak a kezdőknek, akik éppen belépnek az iparba.

Más szavakkal, amikor az orvosi testvériség folyamatosan innovatív etikai módszereket kínál az öregedés kezelésére és az ahhoz kapcsolódó kihívásokra, akkor a mentősöknek és az esztétikusoknak / kozmetikusoknak és más érdekelt feleknek a tudományos és orvosi testvériség mellett a különös nagy cél elérésére kell törekedniük. A tudományágak közötti együttműködés csak az összegyűjtött ismeretekkel lehetséges. Ez az ismeret dinamikus, és a tanulók útjának kezdete csupán az egész életen át tartó tanulás tapasztalatának gyújtása.

Minden jót kívánunk azoknak, akik rendelkeznek velük és azokkal, akik velünk járnak ezen a tudásutazon, amikor közösen úttörőnk vagyunk, támogatunk és együtt növekszünk ezen a területen! Köszönöm, hogy hittetek bennünk!

Helyszínek

Lugano

Address
Lugano, Ticino, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket