The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

142771_ewaa.jpg

A tudomány és az esztétika áthidalása

A bioregeneratív esztétika során a hangsúly arra összpontosít, hogy a BioRegenerative Science hogyan tudja helyreállítani az integumentáris (bőr) rendszer természetes állapotát és annak megfelelő patofiziológiáját, a biogeneráció esztétikai farmakológiáját, a fájdalomkezelést, az esztétikai dermatológiát és még sok minden mást. A program célja az is, hogy átadja a szükséges üzleti menedzsment és vállalkozói készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az esztétikusok sikeresen működhessenek üzleti vállalkozásaikban, sőt, haladhassanak a franchise felé.

135160_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Mi tölti ki az ipari rést az EWAA?

  • A szakmai tudományos testület súlyos hiánya, amely szolgálná a regeneráló tudományos szakemberek növekedését.
  • A döntő szakadék a folyamatos szakmai oktatás területén regeneráló tudományfejlesztés terén rejlik, a hagyományos tudományos felfogáson túl.
  • Az az elkerülhetetlen tény, hogy a Regeneratív Tudomány gyakorlata dicséretes villámgyorsan növekszik, a be nem vett, elemzés nélküli és ismeretlen ismeretek sokaságának mélységébe hagy.
  • A regenerációs tudomány körüli növekvő érdeklődés, amely irónikus módon nem rendelkezik egyedülálló egyetemmel, amelynek a szükséges tudományos hozzájárulást és visszajelzést kell adnia mind a lelkes tanulók, mind a gyakorló szakemberek előzetes és utáni munkáira vonatkozóan, akik világszerte folyamatosan növekednek.

Látás

Kiemelkedő intézményként való elismerés, amely referenciaként és világszintként szolgál kutatási és andragógiai intézkedésekkel fejlesztő, elemző, kiértékelő és innovatív kutatások révén - a szépség és az esztétika bioregeneratív tudományának tudományai.

Szándékosan ez az intézmény irányítja a Bio-Regeneratív Tudományokat, hogy kiterjedt befogadó jellegűek legyenek, ahol a megoldások fejlesztését és a tudományokat egyértelműen meghatározott eredmények szempontjából tanulmányozzák. Ez az intézmény a kívánt intézmény az együttműködéshez az iparral és más intézményekkel is, amelyek regenerációs tudományközpontúak vagy hisznek a megoldás képességében ezen a tudományterületen.

Ha velünk utazik, elsajátítja, hogyan hajtsa végre az ügyintézők tevékenységét, megfogalmazza a precíziós megoldásokon alapuló megoldást esztétikai céljaikra, és mindenképpen vezetővé válik ebben az iparágban olyan képesítéssel, amelyre büszke lesz van. Emellett bekerül a folyamatosan növekvő European Wellness (EW) Nemzetközi Csoportba is, ahol a nemzetközi tudományos hozzájárulás mindig dinamikus és óriási kedvező megtérülést fog hozni Önnek, mint gyakorló bio-renegeratív esztétikusnak.

Helyszínek

Lugano

Address
Lugano, Ticino, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: