University of Borås

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Borås körülbelül 11 000 hallgatója és 730 alkalmazottja van. Az állami és a magánszektorral együttműködve nagy nemzetközi minőséggel rendelkező, magas nemzetközi színvonalú oktatást és kutatásokat folytatunk. Egy modern egyetem vagyunk egy központi campusmal a város központjában.

Oktatást folytatunk a könyvtári és információs tanulás, az üzleti és informatikai, a divat- és textil-tanulmányok, a viselkedési és oktatási tudományok, a mérnöki és egészségügyi tudományok területén. Számos nevelésünk csak itt van velünk, és ez vonzza a diákokat egész Svédországból.

A University of Borås számos izgalmas kutatási projektet élvez. A két legfontosabb a "Resource Recovery" a hulladékból és a "Smart Textiles" -ből, amelyek mind regionális sikertényezőkre épülnek, mind pedig szoros együttműködést folytatnak a regionális vállalatokkal és kutatóintézetekkel. Mit szólna ahhoz, hogy etanolt használjon a használt farmerből vagy olyan textíliákból, amelyek a termokróm tintákkal, az izmos frekvenciát és a kötött stenteket mérő ruhákkal megváltoztathatják a színüket.

A University of Borås tagja az Európai Egyetemi Szövetségnek (EUA) . Az EUA képviseli és támogatja a felsőoktatási intézményeket 46 országban, és egyedülálló fórumot biztosít számukra a felsőoktatás és a kutatáspolitika legújabb trendjeihez való közeledés és folyamatos közeledés érdekében.

Célok és látomások

A University of Borås fogalma az innovatív szakma a tanulás helyszíne, amely az üzleti szférával és az állami szektorral együttműködve magas nemzetközi színvonalú oktatást és kutatást folytat társadalmi jelentőséggel. Az 1977-ben alapított képzett szakmákra összpontosító irányultság alapján a University of Borås megfogalmazta azt a célt, hogy a tanulás első foglalkozási helyévé váljon. Egy ilyen egyetemet szisztematikus együttműködés jellemez a környező társadalom társaságaival és hatóságaival, amit partnerként nevezünk. Az oktatás és a kutatás nem egyoldalú elkötelezettség a University of Borås hanem partnereinkkel együtt tervezzük, végezzük el és értékeljük. A szakmák kompetenciájának szüksége van, fejlődésük és problémáik középpontba kerülnek.

A szakma egyetemének elgondolásának fontos része az új vizsgálati formák kifejlesztése. A University of Borås oktatási programokat akar létrehozni a svéd vizsgálati rendszerben a szakmák mestere és a szakma doktora fokozatával. A Szakmunka Egyetem megvalósítását nemcsak kormányhatározat kérdése, hanem elsősorban fokozatos minőségi és profilalkotási folyamat. Fontos megállítani ezen a téren a szakma új területe, a hetedik osztály, a tanulás helyén. Az egyetem keményen dolgozik a kockázati, biztonsági és biztonsági szempontokra összpontosító oktatási programok kialakításában. 2019 januárjában University of Borås i University of Borås egy akadémiai rendőrségi képzési program indul.

Helyszínek

Borås

University of Borås

Address
University of Borås
Allégatan 1

SE-501 90 Borås, Västra Götaland megye, Svédország
Telefonszám
+46-33-435 40 00

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket