Jönköping University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Jönköping University jellemzi nemzetközivé, a vállalkozói szellem és együttműködésben a környező társadalom. Jönköping University (JU) egyike a három svéd magán, non-profit felsőoktatási intézmények a jogot, hogy odaítélésének doktori. JU működik a megállapodás alapján a svéd kormány és megfelel a nemzeti fokú előírásoknak és minőségi követelményeknek. Az egyetem szerveződik, mint a cégcsoport öt leányvállalata - négy iskola és egy szolgáltató cég - a tulajdonában Jönköping University Foundation.

Kutatási és oktatási végzik:

Jönköping International Business School Iskola és kommunikáció School of Engineering School of Health Sciences

Ez a négy speciális és jól fókuszált iskolák, amelyek mindegyike sajátos profilját, foglalkozzon a portfolió izgalmas egymáshoz témákkal kapcsolatban néhány főbb kérdések korunk: nemzetközivé, a vállalkozás, az üzleti megújulás, innovatív tanulási, holisztikus egészségügyi megközelítés az egész életen át , egy kapcsolódási pont a gazdaság és a technológia az információs társadalomban, és a termelési rendszerek a kis- és középvállalkozások.

Jönköping International Business School (JIBS) kutatást folytat, és kínál graduális és posztgraduális programok, a doktori képzésben és a vezetői képzésbe. Együtt ezek a tevékenységek képezik nemzetközileg versenyképes üzleti iskola, különösen a következő területeken: a vállalkozói szellem és az üzleti megújulás.

Volt egy nagyon pozitív fejlemény elindítása óta 1994-ben. Ezt úgy sikerült elérni, bővítése tanfolyamok, graduális és posztgraduális programok és kutatási JIBS, valamint egy kemény és jól motivált törekszünk a fejlődésre. Mivel a gyors felvételi eljárás amiatt, hogy JIBS része egy alapítvány és nem állami tulajdonú, mi lett volna képes Magasan képzett tanárok így JIBS nagyon versenyképes körében üzleti iskolák mind a skandináv országokban és nemzetközi szinten. 2007 szeptemberétől az van 31 teljes professzorok foglalkoztatott JIBS. JIBS gyorsan ki magát a legerősebb egyetemi környezet Skandináviában a vállalkozói és kutatás a kis- és középvállalkozások. JIBS nemzetközileg nagyon jól reputated, amikor a kutatás a kereskedelemben, az infrastruktúra, a regionális fejlesztés, a média kezelése, a családi tulajdon, és az adójog.

Helyszínek

Jönköping

Internationella Handelshögskolan

Address
Jönköping International Business School
Gjuterigatan 5

Jönköping, Jonkoping megye, Svédország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket