Kristianstad University Sweden

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kristianstad University 1977-ben alakult. Ma már mintegy 14.000 diák az egyetemen, mindössze 10 percre a városközponttól. A campus van hozzáférése inspiráló találkozóhelyek és széles körű szolgáltatásokat egy rövid sétával elérhető.

Célunk, hogy a legjobb egyetemi Svédországban képzés és oktatása a diákok a jövőbeli karrierjük. A diákok a Kristianstad University szert nem csak a tudást és készségeket, amelyek a legnagyobb a kereslet a munkaerőpiacon, hanem azokat is, amelyek teljesítik az igényeket és követelményeket a modern tudományos közösség.

Diákjaink kell szerelni a szakmai karrier, amelyben alkalmazzák és megújítja tudásukat és képességeiket; fel kell készülniük a változásra, és rendelkeznie kell a jó vállalkozói készségek.

Kristianstad University büszke szoros kapcsolatot nemcsak a közvetlen környezetet, hanem a hallgatók és a személyzet. Amely a képzésre és oktatásra, hogy létrehozott egy kiváló hírnevet egy sor programot, és tanfolyamok, hogy igényeinek kielégítésére a helyi, valamint a nemzeti munkaerő-piacon. Számos programunk egyedülálló Svédországban. Fő programok része az oktatás, az egészségügyi tudományos és szervezeti tudomány.

Ez a cél a Kristianstad University, hogy végezzen kutatást, amely szorosan kapcsolódik, és fejleszti a programok és az alapvető tanfolyamok; hogy nyert elismerést mind nemzeti és nemzetközi szinten kiváló minőségű.

Abban Kristianstad University, minden dolgozó kapcsolatokat jellemzi a nyitás és a tisztelet, és alapul a társadalmi, gazdasági és ökológiai fenntarthatóságot.

HKR: s Campus

A University Campus megtalálható, amire szükség van egy rövid sétával elérhető. Van egy könyvtár, étterem, kávézó, a Hallgatói Önkormányzat, egészségügyi központ és a hallgatói dormatories minden egy helyen.

A közepén a campus található egy tágas könyvtár dolgozó szoba, számítógépes terem és a nyitott terek, ahol el tudja olvasni, vagy pihenni.

HKR röviden

Kristianstad University, Svédország déli részén, 1977-ben alakult, de ebben a régióban nyomon tudjuk követni a gyökereinket vissza a tanítóképző (1835), a nővérek (1893) és a mérnökök (1912).

Kristianstad University 1977-ben alakult Körülbelül 14.000 diák Körülbelül 500 alkalmazottal 7 program és 100 kurzusok a nemzetközi diákok Összesen 45 program és 450 kurzusok

Mintegy Svédország

Svédország egyik legnagyobb európai ország, változatos táj és a változatos éghajlat. Északról délre megtalálható kiterjedt erdők, számos tó és egy hosszú tengerparttal. A táj, valamint az éghajlat változik sokat, a hideg és a vadon élő régiók az északi az enyhébb és laposabb táj délre.

Mintegy Kristianstad

Található az észak-keleti része Skåne, Kristianstad fő központja a régióban. A város egyesíti magában a modern és a régi, és olyan területen helyezkedik el a nagy természeti szépség. Kristianstad is ismert a hangulatos kávézók, éttermek és üzletek.

Helyszínek

Kristianstad

Högskolan Kristianstad

Address
Elmetorpsvägen 15
SE-291 88 Kristianstad

SE-291 88 Kristianstad, Skåne megye, Svédország
Telefonszám
+46 44 20 30 00

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket