KTH Royal Institute of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

KTH Királyi Technológiai Intézet szolgált Európa egyik kulcsa az innováció központjává és a szellemi tehetségét a csaknem kétszáz éve. Elismert Svédország legrangosabb műszaki egyetem, KTH is az ország legrégebbi és legnagyobb. A több mint 18.000 diák és egy nemzetközi hírnevét a kiválóság, az egyetem továbbra is ápolják a világ legfényesebb elmék, segítve a jövő alakításához.

Mesterképzés körébe kilenc tanulmányi területek ötven fok rendelkezésre. Angol nyelven oktatott, ezek a programok lehetővé teszik a diákok, hogy előre a tanulásban, a változatos környezetet világszínvonalú létesítményeket. KTH egy nagy nemzetközi hallgatói szervezet, és hangsúlyozza a gyakorlati ipari alkalmazások a tudás, amely magában foglalja az egyetem szoros kapcsolata ipar vezetői. Ez az egyedi megközelítés a tanulás azt jelenti, hogy a mesterképzésben tanuló hallgatók is várom, hogy izgalmas karrierlehetőséget egy nemzetközileg elismert diploma.

Az erős története úttörő kutatást, KTH nyújt egyharmada Svédország műszaki és mérnöki kutatások egyetemi szinten. Az egyetem is biztosít jelentős kutatási támogatás évente származó támogatásokkal fontos szervezetek, mint az Európai Kutatási Tanács, és központi szerepet játszik az újonnan alakult Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT). Mester tanítványai is csatlakoznak több mint 2000 ember részt vesz a kutatás KTH és megtalálni a lehetőségek sokasága növekszik az egyéni területre összpontosít.

Helyszínek

Stockholm

Address
Brinellvägen 8

114 28 Stockholm, Stockholm megye, Svédország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MSc