Karolinska Institutet

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Karolinska Institutet egy egyetemi egyetem, amely kizárólag az orvostudomány és az egészségtudomány elkötelezettje, kiváló minőségű kutatás és innováció terén. Karolinska Institutet következetesen rangsorolva van a világ 50 legfontosabb egyeteme és az Európa 10 legjobb orvosi egyeteme között.

karolinska

Mesterek az igaz mesterekből

Karolinska Institutet tíz globális mesterképzést kínál, angol nyelvű és nemzetközi hangsúlyt fektetve. A programok proaktívan tartalmaznak egy interaktív tanítási modellt, amely hangsúlyozza a hallgatók és a tanárok közötti informális és szoros kapcsolatot, és megkönnyíti a hallgatók aktív részvételét.

A tanárok megosztják az idejukat a tanítás és a kutatás elvégzése között, ami hozzájárul ahhoz, hogy tájékoztassák őket a saját területükön zajló fejleményekről és vegyenek részt a folyamatban, a tanfolyamok aktuálissá és élvonalbá válásával.

A Karolinska Institutet mesterfokozatával versenyelőnyhöz juttatja Önt a globális munkaerőpiacon, és további doktori tanulmányok készítésére készteti Önt abban az esetben, ha tudományos karrierjét kívánja folytatni.

A Nobel-díj

1901 óta a Karolinska Institutet a Nobel Gyűlés választotta ki a Nobel fiziológiai vagy orvostudományi díjakat. A hallgatók rendszeresen hallgathatják meg és láthatják a Nobel-díjasokat akcióban, az egyetemen tartott előadásaik vagy szemináriumaik során.

Stockholm és Svédország

Svédország az egyik legbiztonságosabb ország a világon, és a lakosság közel 90% -a beszél angolul. Svédország nagy részén mérsékelt éghajlat található, négy különálló évszakban. A tél megfagyhat, de a nyár ugyanolyan szép és meleg. Stockholm, ahol a Karolinska Institutet található, Svédország fővárosa. Gazdag történelemmel, nyüzsgő kulturális élettel és virágzó üzleti szférával rendelkezik, sok zöldövezet és kék víz veszi körül. Stockholm az északi országok legnagyobb egyetemi városa, és körülbelül 80 000 hallgató otthona, ebből 5 000 nemzetközi hallgató.

Két egyetemen, egy egyetemen

Az oktatást és a kutatást a Karolinska Institutet elsősorban két egyetemen végzik: az északi Solna campuson és a déli Huddinge Campuson. Karolinska Institutet emellett kiépített együttműködést folytat számos stockholmi kórházzal és Stockholm környékén.

15 perces utazás tömegközlekedéssel mindössze annyit igényel, hogy mindkét campusból bejuthassanak a városba. Karolinska Institutet saját buszjáratot üzemeltet a Solna és a Huddinge campus között, amely ingyenes a hallgatók és a munkavállalók számára. Busz- és metróvonalak vannak a campusok és a kórházak között.

Hallgatói élet

A városi élet Karolinska Institutet a Karolinska Institutet hallgatói szövetségei aktív szerepet vállalnak az egyetemi tanulmányi és szabadidős környezetben. Amint megérkezel, az orientációs tevékenységek elősegítik az új otthonod és a stockholmi hallgatói élet megismerését.

A test és a lélek kérdéseire a Hallgatói Egészségügyi Központ, a hallgatói tornatermek és más sport- és szabadidős létesítmények minden hallgató számára nyitva állnak, és mindkét egyetemen vannak ekumenikus ima / elmélkedés helyiségek.

finanszírozás

Korlátozott számú ösztöndíj áll rendelkezésre a Karolinska Institutet tandíj költségeinek támogatására a nemzetközi díjfizető hallgatók számára. A Karolinska Institutet ösztöndíjakra a pályázati folyamat párhuzamosan fut a programok pályázati folyamatával. A Svéd Intézet ösztöndíjakat is kínál.

Helyszínek

Stockholm

Address
Karolinska Institutet
Nobels väg 5, Solna
Alfred Nobels Allé 8, Huddinge

17177 Stockholm, Stockholm megye, Svédország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket