Luleå University of Technology - Department of Computer Science, Electrical and Space Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Világszerte vezető kutatási és oktatási tevékenységeket folytatunk, erős kísérleti és alkalmazott profillal.

Tanszékünkön számítógépes és műszaki, űrmérnöki, valamint fizikai és villamosmérnöki mesterképzéseket is folytathat. Rendelkezünk a Számítástechnika, Rendszertudományok és a Digitális Szolgáltatások Innováció programjaival is. Ezen felül számos nemzetközi mesterprogramunk van, például az űr- és információbiztonság területén.

A Számítástechnika, Villamos és Űrmérnöki Tanszék 160 alkalmazottal rendelkezik, köztük 60 doktorandusz és 55 oktató és kutató.

A Tanszék világszerte vezető kutatási és oktatási tevékenységeket folytat, erős kísérleti és alkalmazott profilokkal a beágyazott rendszerek, az ipari elektronika, a vezérléstechnika, a számítástechnika, az elosztott számítástechnika, az űrtechnika, az űr- és a légköri tudomány területén.

Talál meg minket a luleåi campuson, a kirunai Space Campuson és a Skellefteå campuson.

137039_lulea.jpg

© Számítástechnika, Villamos és Űrmérnöki Tanszék, Űrtechnológia Osztály, Kiruna Űr campus, jóvoltából Gerrit Holl

A Luleå Műszaki Egyetem vezető műszaki egyetem, kutatásunk célja lehetőséget és eszközöket kínál egy vonzó és fenntartható társadalom felépítéséhez. Olyan természeti erőforrásokon alapul, mint a megújuló energia, érc, ásványi anyagok, erdő és víz, olyan rendszereket, technológiákat és szervezeteket fejlesztünk ki, amelyek lehetőséget kínálnak az emberek számára a jó élet megélésére.

Üdvözöljük a svéd űrüzemi egyetemen.

Tudjon meg többet kutatásainkról; a miniatürizált műholdak felépítését és az űrtechnológia fejlesztését, valamint azt, hogy kutatóink hogyan vesznek részt a Marson való élet keresésében.

Helyszínek

Luleå

Address
University Campus
97187 Luleå, Norrbotten megye, Svédország

Skellefteå

Address
Forskargatan 1
93187 Skellefteå, Västerbotten megye, Svédország

Kiruna

Address
Rymdcampus,
Bengt Hultqvist väg 1

98192 Kiruna, Norrbotten megye, Svédország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket