Lund University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Lund Egyetem - Svédország legmagasabb rangú Egyetem

Alapított 1666-ban, Lund Egyetem, Svédország, következetesen rangsorolva a világ egyik legjobb 100 egyetem (73. a világon, és Svédország legmagasabb rangú egyetemi, QS 2016/17 rangsorban).

Az egyetem 42 000 diák és több mint 7 500 alkalmazottal kínál 100 mesterképzési programok és 6 alapképzési szakok tanítani angol nyelven

Lund Svédország legvonzóbb tanulmányi helyszínként. Az egyetem kínál az egyik legszélesebb tartományok programok és kurzusok Skandináviában alapuló, interdiszciplináris és élvonalbeli kutatást. A diploma Lund University fémjelzi a minőséget mind Svédországban, mind külföldön.

Témakörben

A nyolc kara és sok szakosodott kutatóközpontok kínálnak oktatást a következő témakörökben:

 • Architecture & Design
 • Üzlet, Közgazdaságtan és menedzsment
 • Kommunikáció és média
 • Műszaki tanulmányok és Technológia
 • Környezet és fenntarthatóság
 • Elegáns & Előadóművészeti
 • Humán tudományok, nyelvek és teológia
 • Nemzetközi Tanulmányok és Társadalomtudományok
 • törvény
 • Gyógyászat
 • Tudomány

Tanulmányi lehetőségeket Nemzetközi Diákok

Lund University kínál 100 mesterképzés és 6 alapdiplomával programok angol és 700 kurzusok alkalmas cserediákok.

Keressen szak: www.lunduniversity.lu.se/programmes

Jelentkezési határidők

A fő alkalmazási időszak nemzetközi hallgatók október közepétől január 15-ig az összes induló programok ősszel (augusztus) félévben minden évben. Egy kis válogatás a programok is fogadják el a kérelmeket során június-augusztusban a tavaszi (január) félév kezdési időpont.

Hogy kell tanulmányok: www.lunduniversity.lu.se/apply

Tandíj

Állampolgár hallgatók kívüli országok az EU / EGT és Svájc általában szükséges tandíjat fizetni. Tandíj nem vonatkoznak az EU / EGT állampolgárok. További információk a tandíjat az egyes programok, lásd www.lunduniversity.lu.se/programmes

ösztöndíj lehetőségek

Állampolgár hallgatók kívüli országok az EU / EGT igényelhetnek ösztöndíjat után alkalmazni tanulmányok velünk. Ösztöndíjakat kapnak alapján a tudományos érdemei, nem pénzügyi helyzetét.

Tudjon meg többet ösztöndíj lehetőségek: www.lunduniversity.lu.se/scholarships

Kutatás

Lund ad otthont több mint 30 a világ vezető kutatási környezet és a helyét a két legnagyobb európai anyagok kutatási létesítmények jelenleg épül; ESS és a MAX IV. Lund Egyetem is tagja a színvonalas kutatás-intenzív egyetemi hálózatok Universitas 21. és a Liga Európai Kutatóegyetemek (LERU).

tanítási stílus

Kritikus gondolkodás és a szabad elme sarokkövei a tudományos élet a Lund Egyetem. A hangsúly a csoportmunka és az informális, nyílt osztály környezet megkönnyíti a tanulást, hozzon létre egy párbeszéd és segítsenek az új ötleteket.

Lund egy nemzetközi találkozóhely a diákok és kutatók számára egyaránt. Ez megteremti a globális osztályú környezetben, ahol a hallgatók szert új kulturális szempontok és fejleszthetik nemzetközi hálózatok, amelyek nagyra értékelik a munkaadók világszerte.

A diákok a Lund kapnak kiváló lehetőségeket nyújt üzleti együttműködés. A város a Lund egyedülálló, világszínvonalú környezet technológia, tudás, az innováció és a vállalkozói szellemet és a házigazdák lenyűgöző szélessége a globális cégek.

Tanuló élet

Ahogy a # 1 választás a nemzetközi diákok jönnek Svédország, Lund tartják a legjobb tanuló város Svédországban egyedülálló kombinációja a nagy társadalmi klubok (történelmi "nemzetek"), hallgatók és Akadémiai Társaság létrehozásával élénk és aktív hallgatói életet.

Lund városa

Található Svédország déli részén a város Lund mindössze 10 perc vonattal Svédország 3. legnagyobb városa, Malmö és csak 40 perc vonattal Copenhagen, Dánia.

Mint az egyik legrégebbi városa Svédországban nyúlik vissza, 990, Lund egy város az ellentétek, ahol 1 000 éves múltra tekint vissza keveredik modern tudás és ötletek. Lund, megtalálja a varázsát egy kis festői, macskaköves városban, egymás mellett, nagy látványosságok, mint például a szolgáltatások, üzletek, éttermek és kulturális rendezvények. Lund is otthont nagy nemzetközi cégek, mint a Sony Mobile, a Tetra Pak, az Ericsson, a Alfal Laval és Gambro.

Angol széles körben beszélik (90% svédek folyós) jelenti megtapasztalhatja egyedülálló európai kultúra nélkül a nyelvi akadályokat.

További információ a Lund University

További információért kérjük, látogasson el www.lunduniversity.lu.se

Azt is kérdéseket feltenni a Facebook oldalunkon www.facebook.com/lunduniversity

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Mesterképzések megjelenítése » Megjelenítés Online MSc » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Law LLM »

Képzések

Az intézmény további kínálata:


Okleveles pénzügyi és számviteli

Campus Nappali 1 év September 2018 Svédország Lund

A diákok választhatnak három számot: Számviteli és pénzügyi kommunikációs, számviteli és vezetői ellenőrzés, valamint vállalati pénzügyi menedzsment [+]

Program bemutatása

Elmélyítse tudását a tőkepiacok és a finanszírozási döntések, hogy a vállalkozások és szervezetek kell, hogy, és vizsgálja meg, hogyan számviteli és beszámolási döntések befolyásolják a piacok és vállalatok az MSc Pénzügyi és Számviteli. Ez a program fokozni fogja a szakmai karrierjét, a szállítás egy átfogó és szigorú kezelése kulcsfontosságú területeken a számviteli és vállalati pénzügyek.

Alkalmazása esetén ez a program akkor válasszon egyet a három szakterületek, attól függően, hogy a törekvéseit és érdekeit:

Számvitel és vezetői ellenőrzés, Számviteli, Biztosítás és pénzügyi kommunikáció, vagy Vállalati pénzügyi menedzsment. ... [-]

Okleveles gazdasági fejlődés és növekedés

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A közös Master program a gazdasági fejlődés és a növekedés (MEDEG) egy teljes munkaidőben Master program által szervezett konzorcium köztük három első osztályú európai egyetemek Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és Svédországban. [+]

Program bemutatása - Okleveles gazdasági fejlődés és a növekedés

A mester a gazdasági fejlődés és a növekedés a vonatok a következő generációs elemzők, kutatók és szakemberek terén a fejlődés és a növekedés egy nagy képesség a függetlenség. A program egyesíti a szakértelem három magas rangú európai egyetemek közös platformra a vezető tudósok közgazdász, gazdasági történelem és a demográfia.

Az együttes szakértelmét három magas rangú európai egyetemek

Ebben a kettős szak töltöd az első évben tanult fejlődés és a nemzetközi közgazdasági, statisztikai és hosszú távon fejlődést sem Universidad Carlos III de Madrid vagy a Groningeni Egyetemen. A második évben szakosodott fejlődés és növekedés, kapcsolódó kérdések, mint a teljesség és az egyenlőség, a fenntarthatóság és az energia, az innováció és a humán tőke, a Lund Egyetem.... [-]


Okleveles gazdasági növekedés, a népesség és a fejlesztés

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Mi vagyunk világhírűek a kutatás a gazdasági növekedés, a népesség és a fejlesztés. Specialise Gazdasági Történelem, gazdasági Demográfia vagy Gazdaságfejlesztési. [+]

Program bemutatása

Ez a program célja, hogy feltárja az általános történetét gyártás és forgalmazás, a népesség és az életszínvonal, az intézmények és a társadalmi szervezet. A program a tudás, hogy végezzen vizsgálatokat és elemzéseket olyan változtatásokkal kapcsolatos társadalmi és gazdasági körülmények különböző körülmények között.

A specializáció pályák

Alkalmazása esetén ez a program akkor válasszon egyet a három pálya:

Gazdaságtörténet pálya Gazdasági Demográfia pálya Gazdaságfejlesztési pálya

A múlt ismerete elengedhetetlen annak megértéséhez, a mai világban, és a jövő formálásában. A gazdaságtörténet pályán lesz fejlett betekintést hosszú távú társadalmak fejlődése. Kombinálásával elemzési eszközöket a gazdaság és a társadalomtudományok a kontextus megértése feltételek a múltban, akkor lesz képes használni a felhalmozott emberi tapasztalat, hogy megoldja a jelenlegi napi problémákat. Központi témája tanulmányozott növekedés, stagnálás, válságok és a források elosztása.... [-]


MSc in Economics

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Kínálunk magas színvonalú oktatás egy aktív a kutatás kar. A különböző feladatok és laborok, ahol gyakorlatban mit tanulni, lerövidíti a szakadék a tanulmányok és leszállás az első munkahely.

[-]

MSc in Entrepreneurship and Innovation

Campus Nappali 1 év September 2018 Svédország Lund

[+]

A vállalkozási: New Venture Creation pálya célja, hogy a szükséges eszközök induló új független vállalkozások, illetve a munka tanácsadói szerepek új vállalkozás beindításához. Azt is ad diplomások gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a kutatás kereskedelmi, valamint az eszközök, hogy proaktívan dolgozni projektek rendkívül bizonytalan vagy kockázatos piaci környezetben.

[-]

LLM európai és nemzetközi adójog

Campus Nappali 1 év September 2018 Svédország Lund

A Mester Program az európai és nemzetközi adójog egyedi kombinációját kínálja a speciális tanfolyamok közvetlen és közvetett adózás különös tekintettel az uniós jog, amelynek célja, hogy megfeleljen az igényeknek a piac élvonalbeli tudás több joghatóság adózási kérdések [+]

Program bemutatása

Adók középpontjában a sok döntést az üzleti és a kormány. Egy olyan világban, ahol a kereskedelem globális, tudás csak a hazai szabályok nem megfelelő. A mi Mester az európai és nemzetközi adójog lesz képes, hogy a vállalkozások és intézmények működnek a világviszonylatban az Európai Unió jogi keretébe a középpontban.

Az Európai Unió a világ egyik legnagyobb és legfontosabb gazdasága. Azok érdekelt üzleti EU-országokon belül kell tudni az adó szabályai és gyakorlata vonatkozó törvényeket. Ebben a programban, akkor jobban megértik az Európai Unió jogrendszere és hogyan adótörvények az EU belső piacán működik egy határokon átnyúló kontextusban. Továbbá, meg fogja tanulni, hogyan kell megtalálni és használni az uniós és nemzetközi jogi elemek.... [-]


Master of Science in Finance

Campus Nappali 1 év September 2018 Svédország Lund

A program biztosítja az Ön számára egy alapos ismerete, és a képzés, a hatékony azonosítása, elemzése, és a felbontás komplex pénzügyi problémákat. [+]

Program bemutatása - MSc in Finance

A Master program pénzügyminiszter készíti fel a nemzetközi karrier a pénzügyi szolgáltatások terén, például a kereskedelmi és a befektetési banki, biztosítási cégek és a felügyeleti hatóságok a pénzügyi funkciók mind a magán és az állami szektorban. Pályakezdő ez a program már talált munkát a pénzügyi és nem pénzügyi vállalatok a világ minden tájáról.

Top 50 Financial Times rangsor A mester a pénzügyminiszter a Lund University School of Economics és a menedzsment a rangsorban 32. a világon Financial Times rangsor előzetes tapasztalatok program 2016.

Ez a program kiterjed a tudás minden fontos területen a pénzügyi döntéshozatalban. Akkor kapnak egy alapos ismerete, és a képzés, a hatékony azonosítása, elemzése és megoldása a komplex pénzügyi problémákat.... [-]


Okleveles információs rendszerek

Campus Nappali 1 év September 2018 Svédország Lund

A program célja, hogy az Ön számára a képességek és készségek szükségesek egy sor kihívást jelentő karriert igénylő integrációja az információs rendszerek (IS) ismerete, erős ismerete a nemzetközi üzleti környezetet. [+]

Program bemutatása

A Mester Információs Rendszerek nyújt kiváló karrierlehetőségeket. A diploma megszerzése után lehet folytatni karrierjüket a világ minden tájáról a pozíciók, mint például: rendszermérnök, IS / IT tanácsadó, IS tervező, IS / IT projekt menedzser, UX designer, az üzleti és rendszerszervező, üzleti folyamat mérnök, elemző és üzleti intelligencia elemző . Kínálunk egy világklasszis program, amely biztosítja az Ön számára az eszközöket és készségek kialakítása, fejlesztése és végrehajtása rendszerek megoldani szervezeti és társadalmi problémákat.

Meg fogja tanulni, hogyan információs és kommunikációs technológiák alkalmazhatók a stratégiai célok eléréséhez. A hangsúly a hogyan kell tervezni és a korszerű információs rendszerek, amelyek mobil és rugalmas, hogy a célok és a szervezet igényeinek. Akkor kapnak mélyebb megértését a szélesebb üzleti összefüggésben az információs rendszerek és hogyan kell kialakítani, hogy alapos műszaki teljesítmény és a kölcsönhatás tulajdonságait, mint például a használhatóságot.... [-]


Okleveles innováció és a térbeli dinamika

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Ez a Master program egyesíti a területeken, a gazdasági növekedés, az innováció, és a vállalkozói szellem, találkozó szükség az elemző és tervezési munka képes egyesíteni ismeretek gazdasági modellezés és az innováció szerepéről és a vállalkozói szellem empirikus bizonyíték a gazdasági változások térben és időben. [+]

Program bemutatása

A Mester Program Innovációs és térbeli dinamikája lehetővé teszi, hogy szakmai pályára a nemzeti és nemzetközi intézményekkel a gazdasági fejlődés és az innováció, mint például az Európai Unió, az OECD, a Világbank, a WTO, a civil szervezetek, a kormányok és a központi bankok, a multinacionális vállalatok és a tanácsadás cégek.

Ebben a programban lesz ellátni az elmélet, fogalmak és módszerek elemzésére és jobban megértsék a gazdaság, a gyökerek és a járművezetők a növekedés és az innováció. Az egyedülálló összpontosít térbeli dinamikája lehetővé teszi, hogy szert betekintést, hogyan területeken a gazdasági növekedés és az innováció összjátéka, fejlődni, és formálja a gazdaság és a kereskedelem különböző régiók és ideig.... [-]


Okleveles nemzetközi gazdaságtan, amelynek középpontjában a kínai

Campus Nappali 1 év September 2018 Svédország Lund

Nagy a kereslet a diplomások egy alapos ismerete a kínai gazdaság és Kína szerepét az ázsiai-csendes-óceáni és a globális gazdaság. Ez a program az Ön számára, akik ismerik a jelenlegi ügyek A kínai gazdaság alapuló módszereket a fejlett gazdaság és a gazdasági történelem. [+]

Program áttekintése

A Mester a nemzetközi gazdasági, amelynek középpontjában a kínai lehetővé teszi, hogy folytassa a pályafutását a nemzetközi szinten működő cégek, különböző területeken a pénzügyi szektor, mint a kereskedelmi bankok, biztosítók, tőzsdék, kormányzati szervek és az állami intézmények.

Az egyre inkább globalizálódó gazdaságban, egyre nagyobb az igény a közgazdászok, akik értik a hatását a nemzetközi kereskedelmi forgalmat, a beruházások és a politika. Továbbá a Kína felemelkedése, mint gazdasági szuperhatalom nagyon szerteágazó a vállalatok és országok számára egyaránt. Ez a program az Ön számára, akik ismerik a jelenlegi ügyek A kínai gazdaság alapuló módszereket a fejlett gazdaság és a gazdasági történelem.... [-]


Okleveles nemzetközi marketing és márkamenedzsment

Campus Nappali 1 év September 2018 Svédország Lund

A program biztosítja az alapos megértése a fő kihívások és kérdések kapcsolatos nemzetközi marketing és márkamenedzsment, amelyek fontosak mind a szakemberek és kutatók. [+]

Program bemutatása

A Master program nemzetközi marketing és Brand Management készíti fel a karrier a marketing, stratégia, márka és termék menedzsment, az értékesítés és a marketing kutatási szervezetek változó multinacionális vállalatok a kis- és középvállalkozások, valamint a civil szervezetek.

Ez a program lehetővé teszi, hogy fejlett szintű tudományos szakértelem nemzetközi marketing és márka menedzsment. Mi az Ön számára az elmélet, fogalmak és készségek működését, építeni az erős márkák és sikeresen piaci termékek és szolgáltatások egész sora a dinamikus és versenyképes nemzetközi környezetben. Lesz a vonat a képességét, hogy elemezzék a társadalmi változások, trendek és azok kölcsönhatásait fogyasztás és a márkák, és átveheti az ismeretek, amelyek elengedhetetlenek a vállalatok számára, hogy képes legyen új innovációk, amelyek felhívják a nyereség, és ideális esetben a fenntarthatóság javítása is.... [-]


Okleveles nemzetközi stratégiai menedzsment

Campus 1 év September 2018 Svédország Lund

Ez a program nyújt Önnek a tudást és készségeket hogyan lehet felismerni ezeket a kihívásokat, és aszerint cselekszik őket, hogy biztosítsák a hosszú távú sikert. Most megtudhatod, hogyan kell döntéseket hozni, hogy lehet tenni vagy megszakítani a cég, hanem azok végrehajtásának módját. [+]

Program bemutatása

Az okleveles nemzetközi stratégiai menedzsment egy egyéves program agglegény üzleti adminisztráció, érdekel, hogyan kell elemezni kialakítása és végrehajtása stratégiák és a válás vezető szervezeti vezető.

Üzleti egyre inkább szembe a kihívásokkal, amelyek veszélyeztetik a jelenlegi üzleti modellek, de vannak olyan óriási lehetőségeket. Ez a program nyújt Önnek a tudást és készségeket hogyan lehet felismerni ezeket a kihívásokat, és aszerint cselekszik őket, hogy biztosítsák a hosszú távú sikert. Most megtudhatod, hogyan kell döntéseket hozni, hogy lehet tenni vagy megszakítani a cég, hanem azok végrehajtásának módját.... [-]


Master of Science in Management

Campus Nappali 1 év September 2018 Svédország Lund

A program célja a diákok, hogy már rendelkeznek az első fokú nem üzleti / menedzsment alá szeretnének fejleszteni legfontosabb vezetői készségek. Nincs korábbi szakmai tapasztalat szükséges, de már arra is számíthatnak, hogy van egy erős érdeke a vezetésben. [+]

Program bemutatása

Kezdjen gazdálkodási karrierjét a mi Mester Menedzsment, hogy fogja átalakítani, akkor egy ambiciózus diplomás egy sikeres menedzser. Most megtudhatod, hogy alkalmazza a készségek beszerzett egy sor területen, mint például a marketing, a stratégiai menedzsment, üzleti tanácsadás és szervezetfejlesztés.

Ez az intenzív, egyéves nappali program felkészíti a közelmúltban, nem üzleti diplomások széles skáláját pályára a menedzsment. A hangsúlyt a készségek veszi a diákok azon túl az elmélet és a szíve valós kihívásaira. Akkor pontosítják és építeni a kommunikáció, a csapatmunka, és prezentációs készség egyéni és csoportos munka, és fejleszteni a szakmai készségek a döntéshozatalban, a problémamegoldás, az elemzés, és a kritikus gondolkodás.... [-]


Master of Science in irányító emberek, a tudás és a változás

Campus Nappali 1 év September 2018 Svédország Lund

Ez a program az Ön számára egy jobb megértéséhez a különböző kihívások gyakorló vezető és tanácsadó egyaránt elméleti és gyakorlati szempontból. [+]

Program bemutatása

A Master program kezelése Emberek, tudás és Change lehetővé teszi, hogy folytassa a pályafutását a területeken, mint a menedzsment tanácsadás, stratégia, az emberi erőforrás és az általános menedzsment.

Ahhoz, hogy változás megköveteli a jó vezetés. Ez a program az Ön számára egy jobb megértéséhez a különböző kihívások gyakorló vezető és tanácsadó. Tartalmaz egy szilárd kettő kombinációja mélyreható üzleti ismeretek és tudás az emberi erőforrások.

A program merít nemzetközileg elismert kutatási területei az előadók a programban. Ezek közé tartozik a következő területeken tudásmenedzsment, identitás szervezetek, szervezeti kultúra, és a vezetés és a változás. Különösen a program hangsúlyozza a stratégiai jellegét a mai kihívások kezelésével kapcsolatos szervezetek és a munka. Most megtudhatod, hogyan kell alkalmazni az elméleti fogalmak, modellek és eszközök valós problémák megoldására, mivel azok megjelennek szervezetek.... [-]


MSc in Architecture

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Lund University School of Architecture krearív építészek azzal a képességgel, hogy felismerjék és kezeljék a problémát az építészet területén és az infrastruktúra. A program egyszerre művészi és a tudományos és átfogó képzést foglalkozó területi tervezési problémák és az elméleti kérdések. [+]

Program bemutatása

A mai világban egyre jobban globálisan összefüggenek egymással, és csatlakozik, ezáltal új kihívásokat jelent az építészet. Ezek a kihívások érintik mindent tömörítésére városok és a fenntarthatóság, a fenyegetések kapcsolatos szélsőséges események és a környezetre. Lund Egyetem található a dinamikus Koppenhága-Malmö régió, jól ismert a kompetencia és a tudás, és remek források tanulmányozása ezeket a kérdéseket tágabb összefüggésben. A program egyesíti a legjobb gyakorlat a fejlett kutatási, így oktatják a diákokat, hogy váljon a magasan képzett szakemberek, akik versenyképes nemzetközi szinten. Oktató tartalmazza az elméleti és a gyakorlati projektek, amelyek célja, hogy megtalálja jövőben célravezető megoldások a valós kérdések. A program különlegessége a nemzetközi együttműködés, valamint a helyi szinten aktív szakemberek. A folyamat a munka / tanulás keverékéből áll műhelyek, crits, oktatóanyagok meghívott vendégekkel (nemzetközi és helyi) és a hosszabb projektek kerülnek kiállításra a célközönség. A célkitűzések a Master program Architecture: kínál széles körű oktatás architektúra lehetővé specializáció három fő területen (Advanced Architectural Design, Térbeli kísérlet, és az emberi Shelter / Urban Space), hogy a hallgatók a készségek, hogy nyilvánvaló, nemzetközileg elismert cselekvőképesség belül kihívást jelent, de a bizonytalan jövő, amelyek a globalizációval és az extrém helyzeteket. Program szerkezete... [-]


Msc a fenntartható várostervezésben

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Master program a fenntartható városi tervezés, a School of Architecture egy jól megalapozott hírnevét fejlődő humanista modern design, amely elősegíti a megélhetést, közösségépítés és a társadalmi fenntarthatóság. [+]

Program bemutatása

Hogy a világ növekvő városok egészséges, vonzó és fenntartható is kivételes kihívást. A dinamikus Koppenhága-Malmö régióban található Lund Egyetem globális vezető szerepet tölt be a városi gazdasági növekedés és a környezeti fejlődés kiegyensúlyozásában, és kiváló erőforrásokat kínál a fenntarthatóság és a tervezés sokrétű aspektusainak tanulmányozásához. A Master program a fenntartható városi tervezés, a School of Architecture egy jól megalapozott hírnevét fejlődő humanista modern design, amely elősegíti a megélhetést, közösségépítés és a társadalmi fenntarthatóság. A legjobb gyakorlatokra támaszkodva és a fejlett kutatás városi forma, a városi minőség és a fenntarthatóság, a mester-program termel magasan képzett szakemberek, amely képes megfelelni a kihívásnak a fenntartható városi tervezés, mint produktív, sikeres egyének, akik kreatív, éleslátó és intellektuálisan képzett saját megközelítés A szakma és a gyakorlat.... [-]


Master program a fenntartható városi tervezés

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Hogy a világ növekvő városok egészséges, vonzó és fenntartható is kivételes kihívást. Lund Egyetem található a dinamikus Öresund régióban [+]

Program bemutatása

Hogy a világ növekvő városok egészséges, vonzó és fenntartható is kivételes kihívást. Lund Egyetem található a dinamikus Koppenhága-Malmö régió, a világ egyik vezető kiegyensúlyozó városi gazdasági növekedés és a környezet fejlesztése és remek források tanulmányozása különböző szempontból a fenntarthatóság és a design.

A Mester Program fenntartható várostervezés, a School of Architecture egy jól megalapozott hírnevét fejlődő humanista modern design, amely elősegíti a megélhetést, közösségépítés és a társadalmi fenntarthatóság. A legjobb gyakorlatokra támaszkodva és a fejlett kutatás városi forma, a városi minőség és a fenntarthatóság, a mester-program termel magasan képzett szakemberek, amely képes megfelelni a kihívásnak a fenntartható városi tervezés, mint produktív, sikeres egyének, akik kreatív, éleslátó és intellektuálisan képzett saját megközelítés A szakma és a gyakorlat.... [-]


Mester program a biotechnológia

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A biotechnológia globálisan terjeszkedő terület tekintetében mind a kutatás és a termelés, és a Lund Egyetem egyik vezető egyetemek a világ számos neves tudós. [+]

program bemutatása

A biotechnológia globálisan terjeszkedő terület tekintetében mind a kutatás és a termelés. Fejlődés ezen a területen potenciálisan szignifikánsan hozzájárul a fenntarthatóbb társadalom, és hatással van a kérdésekben, mint az egészségügy és a gyógyszeripar, az élelmiszer-termelés, szennyvíz kezelés és más környezetvédelmi kérdések, valamint a vegyi anyagok előállítása. Lund Egyetem egyik vezető egyetemek a világ belül a biotechnológia, és amely számos világhírű tudós és magasan kvalifikált és elkötelezett tanárok. Jelenleg erős kapcsolatokat az ipar - a nagy multinacionális vállalatok a kisebb helyi tevékenységek erősíti a kutatás keretében a saját szervezeti egységei. ... [-]


Master program katasztrófa-kockázatkezeléssel és az éghajlatváltozás

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A program egy mix a gyakorlati és elméleti tanulást, hogy nagy hangsúlyt fektet a hallgatók és az oktatók, valamint a fontos szereplői ezen a területen a tanulmány. [+]

Program bemutatása

A tendencia növekvő katasztrófák és a kapcsolódó veszteségek egy valóban globális kihívás. A változó globális kockázati térkép folyamatok miatt, mint az éghajlatváltozás, az urbanizáció, valamint az egyre összetettebb a modern társadalomban komoly gondokat okoz a fenntartható fejlődés és kezelni kell. Egyre több a kormányok és a nemzetközi szervezetek elismerik, hogy szükség van növeljék erőfeszítéseiket a katasztrófa kockázatok kezelésére és az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás fejlesztése érdekében biztonságos és fenntartható társadalom.

A Master program Katasztrófa kockázatkezelési és az éghajlatváltozáshoz való támogatását is fontos nemzeti és nemzetközi intézmények, például az ENSZ ügynökségek, a Vöröskereszt / Vörös Félhold mozgalom, civil szervezetek, valamint a nemzeti hatóságok.... [-]


MSc in Embedded Electronics Engineering

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

A hangsúly az alkalmazott vizsgálatok digitális IC tervezés, analóg / RF IC tervezés és kevert jel / adatkonverziós IC design.

Karrier kilátások

Befejezése után a program akkor lesz kész a pálya, vagy a további kutatások, az áramkörök és rendszerek amelynek középpontjában a VLSI tervezés. Az egyetlen célja a változás, hogy a név jobban tükrözi a program tartalma.

[-]

Master program energiatakarékos és környezetvédelmi épülettervezés

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Ez a Master s program biztosítja a tudás, készségek és kompetenciák az energia-hatékony, környezetvédelmi épülettervezés hideg éghajlaton. Lund Egyetem nemzetközileg is elismert magas színvonalú kutatás kapcsolatos energiahatékony épületek. [+]

Program bemutatása

Épületek felelősek nagy részét a globális energiafelhasználás. Energiafelhasználás tulajdonképpen a fő meghatározója az épület globális ökológiai lábnyomát, tekintve teljes élettartama.

Lund Egyetem nemzetközileg is elismert magas színvonalú kutatás kapcsolatos energiahatékony épületek. A szakértelem középpontjában egy egész épület perspektíva, amely esetében lakos igényeit, valamint a kényelem és az egészség. Az egyetem a fejlett kutatási és szoros kapcsolat az építőiparban, létrehoz egy kiváló alapot egy erős Master program a nagyrészt egyedülálló összpontosít épületek.

A végzős diákok korszerű ismeretek, készségek és kompetenciák területén belül energiatakarékos és környezetvédelmi épülettervezés hideg éghajlaton. Célunk, hogy a vonat magasan képzett szakemberek, akik jelentős mértékben hozzájárul majd, és befolyásolják a tervezés, építés vagy felújítás energiahatékony épületek, figyelembe véve az építészet és a környezet, a lakosság magatartását és igényeit, az egészségügyi és a kényelem, valamint a A gazdaság egészét.... [-]


Mester program az élelmiszer-innováció és a termék design

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Az Erasmus Mundus mester a Food Innováció és Product Design (EMM-FIPDes) egy kétéves tanulmányi program terén az élelmiszer-tudomány és a termékfejlesztés által működtetett AgroParisTech (Franciaország), valamint a DIT (Írország), UNINA (Olaszország), és a Lund Egyetem. [+]

Program bemutatása

Az európai közös mester a Food Innovation és Terméktervezés (FIPDes) egy kétéves tanulmányi program terén az élelmiszer-tudomány és a termék fejlesztése által működtetett Université Paris Saclay és AgroParisTech (Franciaország), valamint a DIT (Írország), UNINA (Olaszország ), és Lund Egyetemen. A FIPDes mester célja, hogy az európai dimenzió a tudás-intenzív terület élelmiszer-ipari kutatás és fejlesztés, valamint rendkívül fontos mind az EU és a harmadik országbeli hallgatók, akik kívánnak dolgozni az agrár-élelmiszeripari és ital szektorban. A programot hagyott jóvá az Európai Bizottság 2010-ben és 2011-ben kezdődött.... [-]


Okleveles élelmiszer-technológia és a táplálkozás

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Amelynek célja a diákok, akik szeretnének többet megtudni az élelmiszer-és akik szeretnének dolgozni innovatív jövőben élelmiszerek, például egy része a megoldásnak, hogy jelentős egészségügyi kérdések, mint az alultápláltság és az elhízás. [+]

Program bemutatása

Ez a program célja a diákok, akik szeretnének többet megtudni az élelmiszer-és akik szeretnének dolgozni innovatív jövőben élelmiszerek, például egy része a megoldásnak, hogy jelentős egészségügyi kérdések, mint az alultápláltság és az elhízás. A program a tervezés és a gyártás élelmiszerek egészségügyi ellátásokra. Most megtudhatod témákban, mint az élelmiszer-kémia, az élelmiszer-feldolgozás, a felszíni és kolloid kémia, mikrobiológia, a táplálkozás és az élelmiszer-elemzés.

A program szorosan igazodik a piaci igényekhez, és van egy nagy hangsúlyt fektet a mérnöki tudományok területén. Tanulmányai során találkozni fog nem csak a világ vezető kutatói az osztályon belül, hanem a vendég előadók a különböző élelmiszer-ipari vállalatok dolgozik, például a termékfejlesztés és a marketing. A kapcsolatunkat a helyi ipar erősek, és a mi középpontjában az innováció magas; Sok kutató átalakított kutatási eredmények sikeres vállalkozói vállalatok, mint például Oatly, Optifreeze, Probi, és megoldása.... [-]


Msc tűzvédelmi mérnöki

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Tűzvédelmi Mérnöki egy multidiszciplináris terület, amely előírja, jól ismerik az épület tervezése és kivitelezése, a thermo-kémiai folyamatok kapcsolódó tűz növekedés [+]

Program bemutatása

A Nemzetközi Master of Science in Engineering Tűzbiztonság (IMFSE) egy kétéves oktatási program az Erasmus + keret. Ez a Master program által közösen szervezett:

Genti Egyetem, Belgium (koordinátor) Lund Egyetem, Svédország A University of Edinburgh, Egyesült Királyság

Ez a három vezető európai kutatóegyetem kiegészítő szaktudás terén Tűzbiztonsági Engineering (FSE) csatlakozik együtt fő célja létrehozni egy oktatási programot, amely meghatározza a szükséges ismereteket a szakmai tűzvédelmi mérnök, amely kialakulásának teljesítmény alapú tervezés ( PBD). A három IMFSE egyetemek vezető európai intézmények területén tűzvédelmi, amely mind az oktatási programok és a magas szintű kutatás. Gent célja az általános FSE, Lund elismerik ház tűz dinamika, CFD modellezés, az emberi viselkedés alatt tüzek és evakuálási felé kockázatértékelési módszereket, és Edinburgh a fejlesztő az első tananyag szerkezeti tűzvédelmi mérnöki.... [-]


MSc Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A program biztosít a hallgatók az erőforrások, a gondolkodás és készségek szükségesek a sikeres karrier a globális logisztikai és ellátási lánc menedzsment. A tanfolyamok célja, hogy a diákok mind a szilárd elméleti tudás és a "hands-on" gyakorlati tapasztalat, és számos funkció vendég előadók az ipar, valamint a lehetőséget a diákoknak, hogy látogassa meg, és működjön együtt a vállalatok a feladatokat. [+]

Program bemutatása

A program célja, hogy a hallgatók az erőforrások, a gondolkodás és készségek szükségesek a sikeres karrier a globális logisztikai és ellátási lánc menedzsment. A tanfolyamok célja, hogy a diákok mind szilárd elméleti tudás és a "hands-on" gyakorlati tapasztalat. Ők is kínálnak számos funkció vendég előadók az ipar, valamint lehetőséget a diákoknak, hogy látogassa meg, és dolgozni vállalatok feladatokat. A program veszi a multidiszciplináris megközelítés a tervezés és menedzsment az ellátási lánc és a logisztikai stratégiák, hálózatok, folyamatok és rendszerek. A diákok megtanulják, problémamegoldó technikák, hogy lehet alkalmazni, hogy mind mennyiségi, mind minőségi modellek, mint esettanulmányok, projekt munka, üzleti játékok és szimulációk.... [-]


MSc in Water Resources Engineering

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Ezek azok a kérdések kutatjuk diákjaink, valamint sok más kihívásokkal, mint a szennyvízkezelés, vihar vízgazdálkodás, a part menti hidraulika, és modellezése a hidrológiai folyamatok.

Alapítva 1666-ban, Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken.

Tapasztalat egy másik módja a tanulás egy olyan országban, rangsorolva, mint a második legjobb a világon, amely a felsőoktatásban. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok megkönnyítése mélyreható szinten a tanulás.

Az egyetem található Lund - egy bájos és kompakt egyetemi város Svédország déli részén, mindössze 35 percre Koppenhága. A város híres élénk hallgatói élet és ad otthont számos világ vezető kutatási létesítmények és a nemzetközi vállalatok.... [-]


Master program vezeték nélküli kommunikáció

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Alapította 1666-ban, a Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken.

[-]

Mester program a környezeti menedzsment és a politika

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Ez a program a hallgatókat a nemzetközi környezet központú karrier, vagy az ipar és a hatóságok között. [+]

Program bemutatása

Hogyan lehet a környezeti problémák megállapítani? Hogyan cégek és szervezetek dolgoznak megelőzésére és a környezeti problémák megoldására? Hogyan feletti ellenőrzés cégek és magánszemélyek a hatóságok?

Alapvetõen egy gyakorlati szempontból, az, hogy a változás kezdődik a valóság a mai, a hallgatók megtámadta szakmai készségek fejlesztése, a tudás és a hálózatok szoros együttműködésben a környező társadalom.

Az interdiszciplináris Masters program Környezeti Management és politika célja, hogy felkészítse a tanulókat a karrier, vagy az ipar és a hatóságok között. Témákban, mint a szervezet és a vállalatirányításban, a műszaki rendszerek a vállalatok és a társadalom, környezet-gazdaságtan, környezeti jog, a környezetvédelmi politika és a fenntartható fogyasztás integráltak. A program alapja a hangsúly az ipari / szervezetek és a politikai / állami hatóságok.... [-]


Master of Science in környezeti tudományok, politika és igazgatás

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

MESPOM egy közös program a Környezettudományi Kar, politika és menedzsment által működtetett négy vezető európai és két észak-amerikai egyetemek. Ez felkészíti a tanulókat meghatározására és végrehajtására megoldások komplex környezeti fenntarthatóság kihívásainak, különösen a nemzetközi kontextusban. [+]

Program bemutatása

Program bemutatása MESPOM egy közös program a környezeti tudományok, politika és menedzsment által működtetett négy vezető európai és két észak-amerikai egyetemeken. A diák tanul legalább hatból három konzorcium egyetemek és befejezésekor kapnak egy közös diplomát. Összehozza a legjobb a kiváló partner intézmények és kínál helyszíni betekintés több kultúrában változatos környezeti rezsimek MESPOM felkészíti a tanulókat a meghatározása és végrehajtása megoldások komplex környezeti fenntarthatóság kihívásainak, különösen a nemzetközi kontextusban. A sokoldalú oktatási utazás is létrehoz egy egyedülálló platform a vibráló öregdiák-hálózat, amely jellemzi ezt a programot. ... [-]


Master program környezetvédelmi tanulmányok és a fenntarthatóság tudomány

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Ez a program középpontjában a komplex környezeti és fenntarthatósági kihívásokkal és a különböző megközelítések egyaránt megértés és stratégiai irányító ezeket a helyi és globális szinten. [+]

Program bemutatása

Szeretné dolgozni komplex fenntarthatósági kihívások (pl, az éghajlatváltozás, az élelmiszer-biztonság, a biológiai sokféleség csökkenése), a helyi és globális szinten. Ezután a Lumes program, amit keres. Építve a tudást és tapasztalatot a diákok már rendelkeznek, hangsúlyt helyeznek a megértés jelen társadalmi fejlődés minták és a környezeti problémák hoznak létre, valamint a megközelítések, hogy stratégiákat a jövőbeli fenntartható utak. Lumes nem koncentrálni képzési szakemberek; Az alapítvány a program meglehetősen interdiszciplináris és holisztikus megközelítést megértésére közötti kölcsönhatások társadalmi, gazdasági és környezeti rendszerek közötti különbségek a különböző térben és időben.... [-]


Okleveles Asian Studies

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A cél ennek interdiszciplináris program célja, hogy a hallgatók korszerű ismereteket kortárs kérdéseket Ázsiában. [+]

program bemutatása

A Masters program az ázsiai Tanulmányok Lund Egyetem egy népszerű program és a legnagyobb Masters program az ázsiai Tanulmányok Észak-Európában. Diákjaink értékelik a valóban nemzetközi környezetben, diáktársak számos nemzet és a tanárok letelepedett szakértők Ázsia különböző diszciplínák a társadalomtudományokban.

A cél ennek interdiszciplináris program, hogy a hallgatók korszerű ismereteket kortárs kérdéseket Ázsiában. Hallgatók szert szakértelem kortárs ázsiai társadalmakban, és képesek szakosodott, amely a regionális, tematikus és fegyelmi hangsúlyt akarnak. A legtöbb diák végez terepmunkát egy ázsiai országban az általuk választott. A diákok azt a lehetőséget, hogy kapcsolatban áll az egyik partner egyetemek Kínában (Peking University), Japán (Waseda Egyetem), a délkelet-ázsiai (Kebangsan University), illetve India (Tata Institute of Social Sciences). ... [-]


MSc in Development Studies

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Tapasztalat egy másik módja a tanulás egy olyan országban, rangsorolva, mint a második legjobb a világon, amely a felsőoktatásban.

A város híres élénk hallgatói élet és ad otthont számos világ vezető kutatási létesítmények és a nemzetközi vállalatok.

Tudjon meg többet www.lunduniversity.lu.se

[-]

Master of Science in európai ügyekért

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Master program az európai ügyek biztosít felkészülést a szakmai karrier, mint egy rendszergazda, elemző vagy döntéshozó az állami vagy a magánszektorban, helyi, regionális, nemzeti vagy nemzetközi szinten. [+]

Program bemutatása

Európában is egyedülálló kombinációja a tanfolyamok, amely olyan témákban, mint az európai kormányzás, az uniós jog, EU tárgyalásokat, európai és nemzetközi politikai gazdaságtan, és az EU közös kül- és biztonságpolitika. Amellett, hogy egyre elméleti megértése a téma is kínálunk Önnek, hogy áthidalja elmélettől a gyakorlatig azáltal, hogy a lehetőséget, hogy csinál egy 10 hetes szakmai tanfolyam egy szervezet, amelyet választott. A diákok jelenleg beiratkozott a programban van; gyakorlatra az Európai Bizottság és a különböző érintett szervezetek konzultációs erőfeszítéseket és lobbi tevékenységet Brüsszelben.

... [-]

MSc in Global Studies

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Ha azt szeretnénk, hogy valóban globális osztályukban, ahol el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg.

[-]

Okleveles humán ökológia - kultúra, a hatalom és a fenntarthatóság

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Az egyetem található Lund - egy bájos és kompakt egyetemi város Svédország déli részén, mindössze 35 percre Koppenhága. A város híres élénk hallgatói élet és ad otthont számos világ vezető kutatási létesítmények és a nemzetközi vállalatok.

Tudjon meg többet www.lunduniversity.lu.se

[-]

Okleveles emberi földrajz, urbanisztika

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Emberi földrajz széles körét öleli fel a téma - tájképek és a globalizáció. Hatálya a téma olyan, hogy kapsz egy kiváló tudományos alapja, hogy könnyen kombinálható más elméleti tantárgyak. [+]

Program bemutatása

A Master program Társadalomföldrajzi egy kétéves nemzetközi program középpontjában a kulturális, gazdasági, társadalmi és politikai szempontból az emberi tevékenységek tisztán földrajzi megfontolások. Miért egyenetlen földrajzi emberek között, városrészek, városok, régiók és országok fejlődését? Hogyan globalizációs folyamatok és a lokalizáció befolyásolja cégek és iparágak, az emberek és helyek? Mi irányítja a földrajzi változások - és a földrajzi ilyen változás társadalmi és környezeti szempontból igazságos? Mit tudnak a kormányok, vállalatok, civil szervezetek, aktivisták és más szereplők minden skála tenni, hogy foglalkozzon a nagy kihívások korunk? Ezek a fajta kérdés az emberi földrajztudósok kérni és címét.... [-]


Okleveles nemzetközi fejlesztési és menedzsment

Campus Nappali September 2018 Svédország Lund

Lund Egyetem Master of Science in International Development és Management egy 2 éves interdiszciplináris és nemzetközi program a diákok, akik szeretnék, hogy tovább a karrier a nemzetközi fejlesztési együttműködés, vagy folytatni egyetemi karrier ezen a területen. [+]

Program bemutatása

LUMID egy kétéves interdiszciplináris program középpontjában a nemzetközi fejlesztési és menedzsment. A program a diákok egyedülálló kombinációja az elméleti tudás és alkalmazott kutatási módszerek és vezetési ismeretek kapcsolatos számos fejlesztési területek és kihívások. Ezek a különböző aspektusait a nemzetközi fejlesztési kutatás és a gyakorlat integrálják a programot tanfolyamok, hallgatói szakmai nemzetközi szervezetekkel, a terepmunka kutatási, fejlesztési és gyakorló szemináriumok. A diákok töltik az első tanévben a program az egyetemen, mialatt az gyakornoki és a terepmunka fejlődő környezetben, a második évben. ... [-]


Okleveles Média és Kommunikáció Tanulmányok

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A hangsúly a nemzetközi mester program megkérdőjelezni és megérteni a globális média struktúrákat és folyamatokat a modern életben. A tanítás alapja a nemzetközi szakértelem a demokrácia, a részvétel és a szociális média; nem, egészségi és társadalmi közönség és a populáris kultúra; gyerekek és a digitális média. [+]

Program bemutatása

A hangsúly ezen a nemzetközi mester program megkérdőjelezni, és megérteni a globális média struktúrákat és folyamatokat a modern életben. Media lehet egy kiindulási pont, hogy megértsék a globális események, mint a hírek közzététele a környezetvédelem és a természeti katasztrófák, a politikai kultúra és a társadalmi mozgalmak, vagy a képzelet és a történetmesélés a populáris kultúrában. Media is egy kiindulási pont, hogy megértsék a szokványos, mindennapos természetű szociális interakció képernyő kultúra és mobil média, a köz- és a magánszféra, a helyi és a globális környezetben. Média szerepe a kortárs politika, a társadalom és a kultúra minden kiterjedő. Vagyunk tanúi kommunikációs forradalom - nyomtatott média, a film, a televízió és a rádió, a fényképezés, a mobil és a közösségi média folyamatos jelenléte a mindennapi életünkben. A tanulmány a média kérdések megértésében tudás, az emberek és a hatalom a mi tapasztalataink szerint a társadalmi élet.... [-]


Ma a közép-keleti tanulmányokban

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Közel-Keleti Központ Közel-Kelet Központja (CMES) nemzetközi és interdiszciplináris mesterképzése Lundban lehetőséget kínál arra, hogy a Közel-Kelet szakértőjévé váljon. [+]

Program bemutatása

A Közel-Kelet Középiskolák Központjában (CMES) a közép-kelet-középiskolákban folytatott kétéves nemzetközi interdiszciplináris mesterképzés Lundban magasan képzett diákoknak kínál lehetőséget a közel-keleti szakértők megszerzésére. Ezenkívül a nevelés lehetőséget kínál a személyes fejlődésre is, így a hallgatók a szükséges képzést és támogatást biztosítják, hogy sikeresek legyenek a karrierjükben Lund után.

A CMES-t 2009-ben választották ki a "Közel-Kelet a Kortárs Világban" című kutatási program kezdeményezésére a Svéd Kutatási Tanács stratégiai kutatási területeinek részeként. Azóta a CMES gyorsan bővült egy valóban nemzetközi kutatási, közigazgatási és kulturális események középpontjába a Közel-Keletre összpontosítva.... [-]


Pszichológia Mester

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Master of Science program Pszichológia program biztosítja specializáció és szélessége a pszichológia területén, és kiváló alapot a további kutatás keretében a különböző területeken a pszichológia. Ne feledje, hogy ez a program nem vezet engedély, mint klinikai pszichológus. [+]

program bemutatása

A Master of Science program Pszichológia nyújt specializáció és szélessége a pszichológia területén. A cél a program célja, hogy az Ön számára a mesterképzésre szilárd alapját a jelenlegi kutatási és kínál széleskörű karrierlehetőségek. Lehetőség van arra, kiválasztásának tanfolyamok szakosodott különböző területein Pszichológia a programon belül. Az oktatás nyelve az angol.

A program áll, összesen 120 kredit, köztük egy Diplomamunka 30 kredit. Befejezését követően a program egy bizonyos fokú Master of Science (két év) Pszichológia odaítélik.

Figyeljük meg, hogy a program nem vezet az engedély, mint klinikai pszichológus.... [-]


MSc in Service Management, Retail

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Miért Lund University?

Alapítva 1666-ban, Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. Közé tartozott a világ 100 legjobb egyetem a QS rangsor 2016/2017, az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok jönnek Svédország - a világ egyik leginnovatívabb, kreatív és demokratikus országban.

Ha azt szeretnénk, hogy valóban globális osztályukban, ahol el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalat egy másik módja a tanulás egy olyan országban, rangsorolva, mint a második legjobb a világon, amely a felsőoktatásban. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok megkönnyítése mélyreható szinten a tanulás.... [-]


MSc in Service Management, Supply Chain Management

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Közé tartozott a világ 100 legjobb egyetem a QS rangsor 2016/2017, az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok jönnek Svédország - a világ egyik leginnovatívabb, kreatív és demokratikus országban.

Ha azt szeretnénk, hogy valóban globális osztályukban, ahol el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg.

[-]

Okleveles szolgáltatás-menedzsment, a turizmus

Campus Nappali September 2018 Svédország Lund

A Mester Program Service Management, Turizmus, egy egyedülálló program azok számára, akik tanulni ipar vonatkozó szolgáltatás-menedzsment és vezetés haladó szinten. [+]

Program bemutatása

A Master program Service Management egy egyedülálló program, a diákok keres ipari vonatkozó ismeretek és vezetői a szolgáltatási szektorban. Az emelt szintű program egyesíti mélyreható tárgyi tudás, a szolgáltatási szektorban, egy élvonalbeli kutatási környezet, és naprakész szakmai alkalmazásokhoz. Alkalmazása során a Master program Service Management választhat egyet a három különböző szakterületek: Kiskereskedelem, Supply Chain Management, vagy turizmus. A tanítás az angol és a diákok a világ minden tájáról.

Jellemzői a szakirányú turizmus

A turizmus az egyik legdinamikusabban fejlődő iparágak, ahol elkötelezett egyének, akik fejleszteni és ólom szolgáltatást végző iránt nagy a kereslet. A mester a szolgáltatás-menedzsment, turizmus, kapsz alapos ismerete a nemzetközi turizmus egy multidiszciplináris szempontból, hogy elemeit vegyítik, marketing, társadalom- és bölcsészettudományok. Ön is szert mélyebb ismerete a stratégiai menedzsment, tervezés, projekt menedzsment, és a vállalkozói szellemet.... [-]


MSc in Social Studies of Gender

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Mester Program Társadalmi Tanulmányok a gender egy interdiszciplináris társadalomtudományi program. [+]

A fő megfelel a legfontosabb a Bachelor diplomát.

[-]

MSc in Sociology of Law

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Az egyetem található Lund - egy bájos és kompakt egyetemi város Svédország déli részén, mindössze 35 percre Koppenhága.

[-]

MSc stratégiai kommunikáció

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Érdekli a karrier a public relations, a márka kommunikációs vagy belső kommunikáció? Azt szeretnénk, hogy egy stratégiai kommunikációs igazgató? Ez a program teszi ki, hogy a legújabb kutatások területén a stratégiai kommunikáció. [+]

program bemutatása

Szeretné, hogy javítsa a képességét, hogy megoldja összetett kérdéseket és döntéseket hozni, amelyek egy szervezet márka, image és hírnév? Ha szeretnél rendelkeznek kommunikációs készség, valamint a menedzsment képességeinek és szeretné fejleszteni őket tovább? Érdekli a karrier a public relations, a márka kommunikációs vagy belső kommunikáció? Azt szeretnénk, hogy egy stratégiai kommunikációs igazgató?

Ha a válasz "igen", a Master of Science Program Stratégiai kommunikáció a program az Ön számára!

Lund Egyetem Master of Science in Stratégiai közlemény célja, hogy fejlessze a független, kritikus és kreatív kommunikációs stratégái az akarat és elszántság dolgozni, és sikerül a legmagasabb vezetői szinten.... [-]


Master of Science in jóléti politika és menedzsment

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Ez a program nyújt Önnek széleskörű ismeretek és készségek szánt menedzsment és az adminisztráció a jóléti szolgáltatásokat. Major Politológia, szociális munka, vagy a szociológia. [+]

Program bemutatása

Az egyedülálló kombinációja perspektívák a politológia, szociális munka, szociológia és a közgazdaságtan, ez a program nyújt Önnek széleskörű ismeretek és készségek szánt menedzsment és az adminisztráció a jóléti szolgáltatásokat. A kurzusok alapján összehasonlító megközelítés, kiemelve a különbségeket és hasonlóságokat az egyes országokban, az igazgatási szintek és politikai területen, köztük az Európai Unió szempontjából.

Megszerzett tudás és készségek a program:

A mélyreható ismerete jóléti rendszerek különböző részein a világ Egy alapvető ismereteket állami gazdaság, a vezetés és irányítás jóléti szolgáltatások Az a képesség, hogy alkalmazni technikák értékelésére állami és magán jóléti programok Fejlett elemzési és módszertani ismeretek. ... [-]

Okleveles asztrofizika

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Ez a strukturált kétéves program kínál lehetőséget, hogy megismerjék az univerzum, és alkalmazza a tudást a fizika egy dinamikus és gyorsan fejlődő tudományterület. [+]

Program bemutatása

Ez a strukturált kétéves program kínál lehetőséget, hogy megismerjék az univerzum, és alkalmazza a tudást a fizika egy dinamikus és gyorsan fejlődő tudományterület. Az első félévben költenek az alapvető csillagászati ​​kurzusok, beleértve a csillagok szerkezetének és alakulásának, és a galaktikus dinamikáját. A második félévben, akkor megkezdik a diplomát projekt felügyelete alatt nemzetközileg is tekinthető professzorok, és ez a projekt továbbra három félév. Azt is, hogy négy további tanfolyamok szélesítése tudását a legizgalmasabb terület a modern asztrofizika, mint exobolygók és a korai univerzumban.

Karrier kilátások Bár sok diák megy, hogy nem egy PhD csillagászat, célunk, hogy tanítani készségeket, amelyek szintén a széles körű használatát az egyetemen kívül. Ahhoz, hogy egy ötlet a lehetőségeket nyitott meg tudjuk említeni, hogy néhány korábbi mester tanítványai csinálsz, vagy megtette PhD, a University of Cambridge, Heidelberg Egyetem és az Európai Déli Obszervatórium. Volt alumni dolgozik a Sony, a Svéd Védelmi Kutatóintézet (FOI), mint a középiskolai tanárok és a fejlődő a következő generációs eszközök kép a retina az emberi szem számára. ... [-]

Okleveles légköri tudományok és a biogeokémiai ciklusok

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A program multidiszciplináris, és felajánl egy sokoldalú oktatási légköri tudományok által oktatott vezető tudósok a területen. Ez lesz az Ön számára mélyebb megértése az általános légköri tudományok, biogeokémiai ciklusok, és a folyamatok a szárazföldi ökoszisztéma-légkör kölcsönhatások. [+]

Program bemutatása

A program multidiszciplináris, és felajánl egy sokoldalú oktatási légköri tudományok által oktatott vezető tudósok a területen. Ez lesz az Ön számára mélyebb megértése az általános légköri tudományok, biogeokémiai ciklusok, és a folyamatok a szárazföldi ökoszisztéma-légkör kölcsönhatások. Akkor kapnak ismereteket széles körű témák a területeken, mint a fizikai jelenségek, légköri kémia, meteorológia, fizikai földrajz és ökológia. Azt is megtanulják, hogyan kell használni a fejlett számítási és laboratóriumi alapú módszereket és tapasztalatokat szerezzenek terepi mérések és műveletek.

Karrier kilátások ... [-]

Msc bioinformatikai

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A bioinformatika egy tág téma, amelyben a biológia, az orvostudomány, számítástechnika és statisztikák összefonódik. [+]

Program bemutatása

A bioinformatika egy tág téma, amelyben a biológia, az orvostudomány, számítástechnika és statisztikák összefonódik. Az alapja bioinformatikai a hatalmas mennyiségű biológiai szekvencia származó adatok genomikai vizsgálatok és strukturális biológia és tárolt nagy adatbázisokban. Computational Biology is magában foglalja matematikai modellezése a biológiai rendszerek.

Sajátosságai a program:

A kombinált fejlett kutatási és képzési jelenleg alkalmazott technikák, valamint a fejlődését az új szoftvereszközök Szoros kapcsolat a kutatás a nemzetközi környezetben Proteomics, genomika és transcriptomics adatokat elemezni fogjuk és együttesen átfogó megértésére egy szervezet vagy szervezetek csoportjából. ... [-]

Okleveles biológia, ökológia állati

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Ebben a programban az Animal Ecology megtanulhatja, hogyan kell elemezni és megérteni az evolúciós folyamatok szintjén a gének, az egyének és populációk. [+]

Program bemutatása

A Master program Animal Ecology megtanulhatja, hogyan kell elemezni és megérteni az evolúciós folyamatok szintjén a gének, az egyének és populációk. Meg fogja elérni készségek elemzése és megértése, hogyan evolúciós és ökológiai folyamatok formában megjelenését, élettani és viselkedési állatokban. Azt is megtanulják, hogyan kell elemezni a költségek és előnyök a különböző tulajdonságok és az ezeket optimalizált formában szaporodási és túlélési stratégiák. Kínálunk kiváló kutatási környezetet, különösen a téma, mint az állatok vándorlási útvonalainak, molekuláris ökológia, az élet története kompromisszumok, betegség-ellenállóság a természetes populációk és a gazda-parazita kapcsolatok. Ön fogja használni a modern helyszíni és laboratóriumi módszerek tanulmányozása ökológiai és evolúciós kérdéseket alkalmazott állatok alapkutatás, valamint az alkalmazott védelmi kapcsolatos kutatások. Különleges hangsúly a madarak modell rendszerekben.... [-]


Okleveles biológia, ökológia vízi

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Ez a Master program két szakirányok; Limnológiai és Marine Ecology. Ismereteket ad a jelenlegi elméletek és modellek a vízi ökoszisztémák közötti viszonynak [+]

Program bemutatása

Ez a Master program két szakirányok; Limnológiai és Marine Ecology. Ismereteket ad a jelenlegi elméletek és modellek a vízi ökoszisztémák közötti viszonynak vízválasztó, légkör, tavak és patakok közötti kölcsönhatások az emberiség és a vízi ökoszisztémák és a vízgazdálkodás. Gyakorlati képzés a laboratóriumi és terepi módszertan is hangsúlyozta ..

Sajátosságai a program: Szoros együttműködésben kutatócsoportok a state-of-the-art tudományos megközelítések aktuális környezetvédelmi kérdések Származtatása iránymutatások a fenntartható halászati ​​gazdálkodás Gyakorlati laboratóriumi képzés és kockázatértékelés ökotoxikológiai kérdések A vízi környezet Tervezése helyreállítási projektek vízi vízgyűjtő. Karrier kilátások ... [-]

Okleveles biológia: természetvédelmi biológia

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Master program Conservation Biology, akkor megtanulják, hogyan kell használni a modern ökológia és a genetika belüli kezelésére és helyreállítására, valamint a tanulmány a biológiai sokféleség. [+]

Program bemutatása

A Master program Conservation Biology, akkor megtanulják, hogyan kell használni a modern ökológia és a genetika belüli kezelésére és helyreállítására, valamint a tanulmány a biológiai sokféleség.

Jellemzői a program: Globális és regionális vonatkozásait biológiai sokféleség és a helyreállítás ökológia Népesség ökológia mint eszköz a gyakorlati természetvédelmi biológia Analitikai módszerek a természetvédelmi biológia Szoros kapcsolat a kutatás a nemzetközi környezetben Karrier kilátások

Természetvédelmi biológia szakemberek van szükség, és alkalmazott egy sokféle kormányzati és nem kormányzati szervezetek mellett a magán-tanácsadó és kutató intézetek. A Master program is megfelelő alapot nyújt a folyamatos tanulmányait a doktori szinten.... [-]


Okleveles biológia, általános

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Az általános Maste program Biológia ad lehetőséget arra, hogy tervezzen egy személyes vizsgálati tervet. Ön választhat mintegy 30 továbbképző tanfolyamok a biológiában. [+]

Program bemutatása

Az általános Master program Biológia ad lehetőséget arra, hogy tervezzen egy személyes vizsgálati tervet. Ön választhat mintegy 30 továbbképző tanfolyamok a biológiában. Van jó lehetőséget adnak a laboratóriumi munka, valamint a helyszíni kísérletek. Tanulmányi kirándulások és laboratóriumi munka szerves része a nagy részét biológia kurzusok Lund Egyetemen.

Sajátosságai a program: Széleskörű tanfolyamok, amely tantárgyak sejt- és molekuláris biológia élőlény biológia, az ökológia Szoros kapcsolat a kutatás egy nemzetközi környezetben Kiterjedt tapasztalattal kínál tanfolyamok angol és jól fejlett hallgatói csereprogramok Integráció elméleti elemzések erős képzése laboratóriumi készségek és a terepmunka Szabadság, hogy saját tanulmányi program és a specializáció Karrier kilátások ... [-]

Okleveles biológia, növényi tudomány

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Ha érdekli a növényi ökológia, rendszertan, az evolúció és a biológiai sokféleség - ez a program az Ön számára. [+]

Program bemutatása

Hogy értik a mechanizmusokat, amelyek alakja és módosíthatja növényi sokféleség alapvető fontosságú az összes biológiai tudományok. Ha érdekli a növényi ökológia, rendszertan, az evolúció és a biológiai sokféleség - ez a program az Ön számára.

Most megtudhatod, a mechanizmusok, amelyek részt vesznek az evolúció új növényfajok és azokat a tényezőket, amelyek a növényi sokféleség és az elosztó növényfajok. Meg fogjátok érteni, milyen módon párzási rendszerek és a népesség szerkezete befolyásolja génáramlás és a genetikai sokféleség a növényekben. Meg fogja megtudni, hogyan növények kölcsönhatásban vannak más szervezetek és képesek alkalmazkodni a környezeti változásokra. Ugyanakkor, akkor kapnak gyakorlati tapasztalat az ökológiai és rendszerezett módszerekkel.... [-]


Kémia MSc

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Megszerezni az emelt szintű elméleti és gyakorlati ismeretek és készségek különböző szakirányok területén a kémia. [+]

Program bemutatása

A program biztosítja az Ön számára a lehetőséget, hogy szerezzenek egy haladó szintű elméleti és gyakorlati ismeretek és készségek különböző szakirányok területén a kémia.

Keresztül választható továbbképző tanfolyamok és mesterképzésre projekt vagy projektek, akkor lehetőséget kap arra, hogy szakosodnak az egyik kémia témakörben:

analitikai kémia szerves kémia szervetlen kémia biokémia molekuláris biofizika fizikai kémia kémiai fizika elméleti kémia

Ezek képviselik a Kar keresztül KILU (Department of Chemistry a Lund Egyetem). A mesterképzési kell egyezniük, hogy legalább 30 kredit.... [-]


MSc Térinformatikai és Föld-megfigyelési környezeti modellezés és menedzsment

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Geo-informatika és a Föld megfigyelése környezeti modellezés és kezelés alapvető fontosságú a fejlesztési kérdésekkel kapcsolatos minden kerek a világ. A sikeres program által tanított világszínvonalú kar öt országban: Izland, az Egyesült Királyságban, Svédországban, Lengyelországban és Hollandiában. [+]

*Hangjegy! Ez egy közös európai Master program (korábban Erasmus Mundus)

Program bemutatása

Geo-információs tudomány és a Föld megfigyelése a környezeti modellezés és menedzsment, a fejlődés alapvető kérdésekben minden kerek a világ. Térbeli adatok, mint például a térképek és a globális adatbázis, valamint a műholdas felvételek központi szerepet játszanak a keresésének megbízható környezeti információk forgatókönyv tanulmányok és életképes politikát. Ismeretek és készségek ezen a területen ezért továbbra is kulcsfontosságú az ipar, a kormány és a civil szervezetek.

A program időtartama 22 hónap, és tanítják világszínvonalú kara öt országban: Izland, az Egyesült Királyságban, Svédországban, Lengyelországban és Hollandiában. Míg eltöltött idő legalább kettő az öt ország, és tanul egy multikulturális környezetben, a diákok szert értékes betekintést a tudományos, társadalmi és kulturális sokszínűség Észak-és Közép-Európában. A diploma megszerzése kapnak egy többszörös MSc fokozatot a konzorcium egyetemek ... [-]


[+]

[-]

Okleveles geológia, alapkőzet geologoy

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A program magában foglalja szinte minden szempontból alapkőzet geológia, például ásvány, magmás, metamorf és üledékes kőzettani, geochronology és társkereső technikák, geokémiai, szerkezeti földtan, szedimentológiai, paleontológia, Palaeoecology és az élet fejlődésének. [+]

Program bemutatása

A program magában foglalja szinte minden szempontból alapkőzet geológia, például ásvány, magmás, metamorf és üledékes kőzettani, geochronology és társkereső technikák, geokémiai, szerkezeti földtan, szedimentológiai, paleontológia, Palaeoecology és az élet fejlődésének. Célja, hogy a hallgatók széles körű geológiai ismeretek, kitett területek az élvonalbeli kutatás és alapos ismerete a gyakorlati alkalmazások alapkőzet geológia. Négy 15-hitel kurzusok képezik az alapját a program: 1.Sedimentary Geológiai és medenceelemzés 2.Magmatic Kőzettani és Geokémiai Geochronology 3.Metamorphic Kőzettani és szerkezeti földtan 4.Evolution A bioszféra, Palaeoecology és Őslénytani.... [-]


Mcs a geológia, kvaterner geológia

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A program magában foglalja szinte minden szempontból a negyedkori földtani, például tömény formációk és geomorfológia, geochronology és társkereső technikák, palaeoclimatology, eljegesedés történelem, a tengeri geológiai és palaeoceanography Palaeoecology, palaeolimnology és paleokörnyezeti elemzési technikák. [+]

A program magában foglalja szinte minden szempontból a negyedkori földtani, például tömény formációk és geomorfológia, geochronology és társkereső technikák, palaeoclimatology, eljegesedés történelem, a tengeri geológiai és palaeoceanography Palaeoecology, palaeolimnology és paleokörnyezeti elemzési technikák. Célja, hogy a hallgatók széles körű geológiai ismeretek, kitett területek az élvonalbeli kutatás és alapos ismerete a gyakorlati alkalmazások negyedidőszaki geológia. Négy 15-hitel kurzusok képezik az alapját a program: 1.Glacial Sedimentology - folyamatok, üledékek és Landform Systems 2.Palaeoecological módszerek és környezetvédelmi elemzések 3.Global és a regionális tengeri Geológiai 4.Quaternary éghajlat és Eljegesedés története... [-]


Master of Science in Geomatics

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Geomatics vonja megszerzése, kezelése és elemzése a jelenségek a térbeli hivatkozással. Térbeli elemzés megállapítja alkalmazások számos területen, mint például az egészségügy [+]

Program bemutatása

Geomatics vonja megszerzése, kezelése és elemzése a jelenségek a térbeli hivatkozással. Térbeli elemzés megállapítja alkalmazások számos területen, mint az egészségügy, a környezetvédelem, a várostervezés, a geológia, a régészet és agrármérnök. Ez a program célja, hogy a tudás térbeli elemzés a környezeti alkalmazásokhoz. Ez magában foglalja a vizsgálatok a földrajzi információs rendszerek (GIS), távérzékelés és fizikai földrajz. Modellek és elméletek megértéséhez Earth's éghajlat és az ökoszisztémák integrált ismeretek gyűjtésére környezeti információk felhasználásával távérzékelés, tároljuk az információt adatbázisokban és elméletek mögött GIS.... [-]


Master of Science in matematikai statisztika

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A mester a matematikai statisztika nyújt széles spektrumát eszközök és módszerek kezelésére véletlenszerű jelenségek tudományos [+]

[-]

MSc in Mathematics

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Akkor is kellő ismeretek alkalmazása matematikai munkakeresés az iparban, a kormányzati szervek és egyéb szervezetek dolgozó matematikai problémákat.

Miért Lund University?

Alapította 1666-ban, a Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. Közé tartozott a világ 100 legjobb egyetem a QS rangsor 2016/2017, az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok jönnek Svédország - a világ egyik leginnovatívabb, kreatív és demokratikus országban.

Ha azt szeretnénk, hogy valóban globális osztályukban, ahol el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalat egy másik módja a tanulás egy olyan országban, rangsorolva, mint a második legjobb a világon, amely a felsőoktatásban. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok megkönnyítése mélyreható szinten a tanulás.... [-]


Msc molekuláris biológia, általános

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Ez a mester program olyan kurzusokból áll, amelyek elmélyítik és kibővítik a modern molekuláris biológia oktatását és a kapcsolódó témákat. A saját oktatást saját igényei szerint alakíthatja ki. [+]

Program bemutatása

A molekuláris biológia olyan eszközöket és ismeretek alapját adja, amelyek egyre fontosabbak a biológia, az orvostudomány és a molekuláris genetika minden vonatkozásában. Ez a Mester program olyan kurzusokat kínál, amelyek elmélyítik és szélesítik az oktatásukat a modern molekuláris orientált biológiában és a kapcsolódó témákban. A Molekuláris Biológia általános programja lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy a saját szakosodását a kívánt szakterületen alakítsa ki. Számos kurzus közül választhat. Ön útmutatást kap arra vonatkozóan, hogyan kell összeállítani egy megfelelő programot, amely megfelel az előírt követelményeknek és megfelelő oktatást és képzést nyújt.... [-]


Master of Science in molekuláris biológia, orvosbiológiai

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Bővebben erről program www.lunduniversity.lu.se/Molecular-Biology-Medical

Miért Lund University?

Alapítva 1666-ban, Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. Közé tartozott a világ 100 legjobb egyetem a QS rangsor 2016/2017, az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok jönnek Svédország - a világ egyik leginnovatívabb, kreatív és demokratikus országban.

Ha azt szeretnénk, hogy valóban globális osztályukban, ahol el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalat egy másik módja a tanulás egy olyan országban, rangsorolva, mint a második legjobb a világon, amely a felsőoktatásban. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok megkönnyítése mélyreható szinten a tanulás.... [-]


Okleveles molekuláris biológia, a mikrobiológia

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A mesterképzés mikrobiológiájában rendkívül versenyképes oktatást kínál a modern mikrobiológiában, és biztosítja az ehhez az izgalmas területen elért sikeres karrierhez szükséges eszközöket és ismereteket. [+]

Program bemutatása

Ez a program egy rendkívül versenyképes oktatás modern mikrobiológia. Molekuláris biológia és genomika átalakította ezt a témát, és kiemelte az alapvető fontosságú a mikroorganizmusok a legtöbb szempontból a biológia, ökológia származó gyógyszert. A program átfogja használatából eredő mikrobiális élőlények modell megérteni működését és fejlődése sejtfolyamatban a hatalmas jelentőségét mikrobák a biotechnológia, az élelmiszer- és gyógyszeriparban, higiéniai, környezetvédelmi biotechnológia, stb Sok ez a szerep még feltáratlan és a program olyan eszközöket és a tudás a karrier ebben az izgalmas területen.

A program különlegességei :... [-]


MSc in Molecular Biology, Molecular Genetics and Biotechnology

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

A program biztosítja az Ön számára szilárd alapokat a PhD tanulmányokat.

Miért Lund University?

Alapítva 1666-ban, Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. Közé tartozott a világ 100 legjobb egyetem a QS rangsor 2016/2017, az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok jönnek Svédország - a világ egyik leginnovatívabb, kreatív és demokratikus országban.

Ha szeretnél egy igazán globális tanterem tapasztalat, ha el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalat egy másik módja a tanulás egy olyan országban, rangsorolva, mint a második legjobb a világon, amely a felsőoktatásban. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok megkönnyítése mélyreható szinten a tanulás.... [-]


Msc szervezésében molekuláris anyag

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A program biztosítja az Ön számára széles körű és alapvető ismeretek terén a fizikai kémia, a hangsúlyt a területén a felszíni és kolloid kémia, nanokémia, és lágy kondenzált anyagok. [+]

[-]

MSc in Physical Geography and Ecosystem Analysis

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Tudjon meg többet a program: www.lunduniversity.lu.se/Physical-Geography-Ecosystem-Analysis

Miért Lund University?

Alapítva 1666-ban, Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. Közé tartozott a világ 100 legjobb egyetem a QS rangsor 2016/2017, az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok jönnek Svédország - a világ egyik leginnovatívabb, kreatív és demokratikus országban.

[-]

Okleveles biológiai fizika és számítógépes biológia

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Csillagászati ​​Tanszék és Elméleti Fizika kínál programot a biológiai fizika és számítógépes biológia, amely egyesíti a szilárd alapot a tanfolyamok elméleti és matematikai fizika, a kurzusok más személyeknél az érintett szervezeti egységek, mint a fizika, kémia és biológia. [+]

Program bemutatása

Miért kell egy fizikus tanulmányt biológia? Ami azt illeti, ők már jó ideje. Sok híres fizikus, mint Richard Feynman, Wolfgang Pauli, Niels Bohr, Max Delbrück és Erwin Schrödinger, hogy csak néhányat említsünk, már mély érdekek biológiai problémák és néhány jelentős előrehaladást konkrét területeken, mint a molekuláris biológia.

Biológia egyre inkább kvantitatív tudomány és egy sor alapvetően megoldatlan problémák kéznél, például, hogyan biomolekulák elfogadja sajátos formája, hogyan hatnak egymásra a sejtekben, és hogyan sejtek osztódnak és kommunikálni. A módszerek az elméleti fizika, többek között a statisztikai módszerek, modellezés és szimuláció, lehet olyan erőteljes eszköztárat közeledik sok ilyen probléma.... [-]


Msc a fizikában, általános

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Mint a Fizika Általános Fizika hallgatója, egy élénk kutatóközösség részese lesz a legfontosabb nemzetközi kutatási létesítményekben és a legkorszerűbb laboratóriumokban végzett kísérletekben. Élvonalbeli elméleti tanulmányokat is végzett. [+]

Program bemutatása

Mi lenne, ha a kíváncsiságod kielégítése válhat a munkád? A Lundi Fizikai Tanszéken lehetnek kíváncsiak és kreatívak, és ugyanakkor stratégiai döntést hozhatnak karrierje számára. A fizikusok a Lund vizsgálati alanyok beleértve a legkisebb részei az anyag, a felület között élő sejtek és az elektronika, hogyan lehet létrehozni egy tisztább környezet, és hogyan kell gyógyítani a rák. Ugyanakkor, ezek kielégítése a kíváncsiság. Mint a mester tanítványa akkor lesz része élénk kutatói közösséggel foglalkozó kísérletek nagy nemzetközi kutatási létesítmények és a state-of-the-art laboratóriumok helyben. Élvonalbeli elméleti tanulmányokat is végzett.... [-]


Msc a fizikában, az anyagtudományban

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Az Anyagtudományi Mester programja megtanítja Önt, hogyan vizsgálja meg az anyagok fontos tulajdonságait spektroszkópiával, diffrakcióval és mikroszkóppal. Lehetővé teszi az elméleti és a számítástechnikai vizsgálatok kombinálását kísérleti megközelítésekkel. [+]

Program bemutatása

Az anyagok mindent felölelnek körülöttünk, és tulajdonságaik kritikus fontosságúak minden olyan rendszer vagy eszköz teljesítményéhez, ahol azokat használják. Szinte minden szempontból a modern társadalom megérint egy olyan technológia által lehetővé tett előrelépések anyagok. A mobiltelefonok, a katalizátorok, a fénykibocsátó diódák (LED-ek), a napelemek, az optikai szálak és az intelligens ablakanyagok mind a modern technikára épülnek. Mivel egy anyag tulajdonságait (amely meghatározza annak működését) mind a szerkezete, összetevői és az anyag összeszerelésének módja határozza meg, az anyagok vizsgálata sokféle megközelítést foglal magában. Az anyagtudomány természeténél fogva multidiszciplináris, és gyakran az elméleti modellezésre és a kísérleti jellemzésre támaszkodik.... [-]


Msc a fizikában, a nanotudományban

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A nanotudomány interdiszciplináris mester programja a NanoLund, a világ egyik vezető nanotudományi kutatóközpontja. A program során a legmodernebb kutatásokkal kölcsönhatásba fog lépni. [+]

Program bemutatása

A nanometrikus skálán a tudományok, például a fizika, a kémia és a biológia közötti különbség kevésbé világos. A nanotechnológiára jellemző jellemző tehát az interdiszciplinaritás magas fokú volta. A Lund Egyetem Nanotudományi Programja tudományos alapja a nanoméretű jelenségek fizikai leírásában, de a nanofizikán kívül a háttér és az érdeklődés függvényében dönthet úgy, hogy specializálódott olyan területeken, mint a nanoelektronika, az anyagtudomány vagy a biofizika.

A program része a NanoLund-nak, a világ egyik vezető nanotudományi kutatóközpontjának. A teljes program során együttműködik a legmodernebb kutatásokkal, az első félévben kezdődően és a mester projektre építve. Sőt, kihasználva a gazdag tanfolyamok által kínált Lund University, akkor képes lesz arra, hogy vizsgálja meg a multidiszciplináris jellegét nanotudományok.... [-]


Msc a fizikában, a részecskefizika

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Lund Egyetem Részecskefizikai Osztálya két nagy kísérletben vesz részt: ATLAS és ALICE. Meg fogja adni a lehetőséget, hogy kövesse a két kísérlet előrehaladását, és aktívan részt vegyen az adatelemzésekben. [+]

Program bemutatása

Mik az alapvető összetevők az anyag és milyen erők hatnak rájuk? A részecskefizika az a tárgy, amely a világunkat szabályozó alapelvekre irányul: erők és alkotók. Ez a megértés matematikailag mint elméletek (korábban természetvédelmi törvények). A téma a kísérleti feltárások és az elméletek és modellek fejlesztése révén fejlődik ki. Ma megértése által leírt Standard Modell elmélete, amely kivételes előrejelző képessége, de nem teljes. Keressük a jóslatok a Standard Modell és igyekszik minél teljesebb megértése, vagyis túl a Standard Modell. A gyakorlatban a kutatás elvégzéséhez a globális kísérleti együttműködés. Ma ezek a kísérletek elsősorban kelt az LHC a CERN.... [-]


Msc fizika, fotonika

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Photonics Master programja a fotonika legfontosabb területein kínál oktatást: mérnöki, kommunikációs, diagnosztikai és komponenstechnikai. A legfontosabb fotonikus alkalmazások mélyreható ismerete és tapasztalata. [+]

Program bemutatása

A fotonika a fény generálásának, irányításának és felderítésének tudománya és technológiája. A fotonika egyre fontosabb társadalmunk számára, amint azt a 2009-es és a 2014-es Nobel-díj fizikában is mutatja. Az optikai szálas kommunikáció, amely több más fotonikus eszközzel kombinált optikai szálakra épül, a mai informatika gerincét képezi. A fénykibocsátó diódák fényes és energiatakarékos lámpákat biztosítanak a holnap világításához. Programunk a fotonika legfontosabb területein kínál oktatást: mérnöki (fényt generáló és manipuláló), kommunikáció (optikai és mikrohullámú technikákkal történő információátadás), diagnosztika (iparban használt fény, egészségügyi ellátás stb.) És komponenstechnika ( nanophotonika, optoelektronika, napelemek stb.). A program biztosítja a mélyreható megértését az optika és a lézertechnika, a gyakorlati tapasztalat az optikai tervezés, gyakorlati tapasztalat az optika és lézer laboratórium, és mélyreható ismerete néhány fő fotonika alkalmazások (pl kommunikációs vagy Biophotonics).... [-]


Msc fizika, elméleti fizika

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Ebben a mester programban az elméletileg nagy energiájú fizikában, valamint a nukleáris és a szilárdtestfizikán belül a matematikai fizikában a legkisebb alkotóelemek és azok kölcsönhatásainak tanulmányozásával választhat. [+]

Program bemutatása

Szeretné megérteni a természet belső működését elméleti szempontból? A Csillagászat és Elméleti Fizika Tanszékén a Lundi Fizikai Tanszékkel együtt széles körű programot kínálunk az elméleti és a matematikai fizika széles témakörében. Választhatja az anyag legkisebb alkotóelemeinek és kölcsönhatásainak tanulmányozását az elméleti nagyenergiájú fizika, valamint a nukleáris és a szilárdtestfizika területén belül a matematikai fizikában. Minden esetben kapsz egy szilárd alapot az elméleti tudás szükséges, hogy új modelleket, és jobban megérteni, hogyan működik a természet.

Mint mester hallgatója válik egy élénk kutatóközösség részévé, amely élvonalbeli elméleti tanulmányokat folytat. Tanulmányait számos tanfolyam elvégzésével kezdheti, köztük néhány általános, szakképzett, és sok szabadsággal rendelkezik a saját tanulmányaid kiigazítására. A program végződik egy mester projekten belül az egyik kutatócsoportban.... [-]


Msc a protein tudományban

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Ez a mester program a fehérjék molekuláris szerkezetét és funkcionális mechanizmusát vizsgálja. Fel fogják ismerni a fehérjék klónozásának, kifejeződésének és tisztításának módszereit és a fehérjék elemzésére szolgáló speciális technikákat. [+]

Program bemutatása

Megértése fehérjék központi szerepet játszik a megértés és megoldása orvosi és biotechnológiai problémák molekuláris szinten. Ez a program vizsgálja a molekuláris szerkezetek és funkcionális mechanizmusok számos fehérje. Diplomások a program mester módszerek a klónozás, expressziója és tisztítása a fehérjék, és számos speciális technikák elemzésére fehérjék. Ők is tudják használni és megérteni az elsődleges tudományos publikációk, és képesek önállóan tervezni, végeznek és kritikusan értékelni kísérletek.

Az első évben a diákok követik továbbképző tanfolyamok a biokémia, biofizika és a molekuláris biológia. A második évben, ezek közül kiválasztanak egy vagy két projekt területén a fehérje tudomány, amely lehet végezni az egyetemen, vagy egy cég egy adott kutatási profillal. A tanulmányok második évében is ösztönözni lehet a szemináriumok sorozatában történő részvételt, a karrierképzést és más általános készségek fejlesztését.... [-]


Msc a szinkrotron sugárzás alapú tudományban

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Ez a mester program bőséges lehetőséget kínál a szinkrotron sugárzás felhasználóival való interakcióra különböző tudományágak, például a fizika, a kémia, az orvostudomány, a biológia és a geológia területén, és hozzáférést biztosít egy gyorsítólaboratóriumhoz. [+]

Program bemutatása

Ez a program bőséges lehetőséget biztosít a szinkrotron sugárzás felhasználóival való interakcióra. Ezek a felhasználók jönnek a különböző tudományágak, mint a fizika, kémia, biológia, az orvostudomány és a geológia. A Master program megadja a gyakorlati tapasztalat egy gyorsító laboratóriumban. A program magában foglalja a gyorsító fizika és a szinkrotron sugárzás alapú tudomány szakos tanfolyamait. A mesterképzést a MAX IV Laboratory, a nemzeti elektronhegesztő laboratórium végzi, ahol szorosan együttműködik egy kutatócsoporttal. A fennmaradó tanfolyamok lehet választani a Természettudományi Kar és a Műszaki Kar. Ez azt jelenti, hogy részben képes megtervezni a Master fokozatot.... [-]


Ma az alkalmazott kulturális elemzés

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A program célja, hogy fejlessze és mélyíteni a diákok ismereteket és készségeket a területen alkalmazott kulturális elemzés, amely hangsúlyozza a használata a kulturális elemzés a munka világában. [+]

Program bemutatása

A program célja, hogy fejlessze és mélyíteni a diákok ismereteket és készségeket a területen alkalmazott kulturális elemzés. Felhasználására helyezi a hangsúlyt a néprajz és a kulturális elemzés eszközeként segíti a vállalatok és vállalkozások számára, hogy fejlesszék a szolgáltatások és termékek, valamint hogy megoldást találjanak a problémákra, amelyekkel szembesülnek, mint egy aspektusa a mindennapi tevékenységüket. A program erősíti a diákok elméleti és módszertani ismeretek néprajz, míg a fejlődő fejlett megértése különböző szervezeti környezethez, valamint az igények ezek helyét a projekt menedzsment, a kommunikáció és a termékfejlesztés.... [-]


Mester program a régészet - elmélet és gyakorlat

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

Ez a program egyesíti a magas tudományos és elméleti szabványok intenzív gyakorlati képzés keretében a régészet, a kulturális örökség és a muzeológia. [+]

Program bemutatása

Ez a program egyesíti a magas tudományos és elméleti szabványok intenzív gyakorlati képzés keretében a régészet, a kulturális örökség és a muzeológia. Akkor kell tanítani, hogyan kell ásatásokat és a dokumentum a múltban, hogyan lehet megőrizni tárgyak és épületek, és hogyan kommunikálnak az eredményeket és a kutatási eredmények szélesebb közönség számára.

Sajátosságai a program: A projekt-alapú tanulás Régészeti Field Iskola a viking kor helyén Uppåkra A sokféle tanfolyam közvetlen linket a professzorok "jelenlegi kutatási projektek, mint az épületek, mint Régészet, digitális Régészet, elsősorban a GIS és a virtuális valóság. Karrier kilátások ... [-]

MA in European Studies

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Így a program egy szilárd elméleti alapot a tanulmány az európai kultúra és identitás és fejleszti a tanulók gyakorlati ismeretek révén a projekt menedzsment kurzus, és a lehetőséget, szakmai.

Diákként a program meg fogja tanulni, hogy: [-]

Ma a film és a média történetében

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A program biztosítja a filmes tanulmányokat és a média történetében a hallgatók számára lehetőséget interdiszciplináris specializáció. A mező nevét, a film és a média történetében, hangsúlyozza, hogy a média megnyilvánulásai vizsgált kerülnek a történelmi és ezért a társadalmi, kulturális és politikai kontextusban. [+]

program bemutatása

A program biztosítja a filmes tanulmányokat és a média történetében a hallgatók számára lehetőséget interdiszciplináris specializáció. A mező nevét, a film és a média történetében, hangsúlyozza, hogy a média megnyilvánulásai vizsgált kerülnek a történelmi és ezért a társadalmi, kulturális és politikai kontextusban.

A program biztosítja a filmes tanulmányokat és a média történetében a hallgatók számára lehetőséget interdiszciplináris specializáció. A mező nevét, a film és a média történetében, hangsúlyozza, hogy a média megnyilvánulásai vizsgált kerülnek a történelmi és ezért a társadalmi, kulturális és politikai kontextusban. Ez szinkronikus szempontból mellé van egy diakronikus amelyben a változási folyamatok belül média történetében is vizsgálták a gazdasági, műszaki, társadalmi és esztétikai szempontból.... [-]


MM in Church Music, Performance Programme

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Program bemutatása

.

.

Miért Lund Egyetem?

Alapította 1666-ban, a Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. A 2017/2018-as QS ranglistán a világ 100 legjobb egyetemei közé sorolva az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginkább innovatív, kreatív és demokratikus országában.

Ha szeretnél egy igazán globális tanterem tapasztalat, ha el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok elősegítése mélyreható szinten a tanulás.... [-]


Mfa kritikai és pedagógiai vizsgálatokban

Campus Nappali September 2019 Svédország Lund

Ez a mester program arra törekszik, hogy ösztönözze az alkalmazott gondolkodást a művészeti területen: megvizsgálni, hogyan készítsünk és vitassuk meg művészetünket, és hogyan lehet a pedagógiai stratégiákat úgy tekinteni, mint a művészeti gyakorlat és a tanítás művészi modelljei. [+]

Program bemutatása

A Kritikus és Pedagógiai Tanulmányok egy nemzetközi posztgraduális tanulmányi program, amely a Képzőművészeti Főiskolán mûködik, amely határokon átnyúlóan foglalkozik a művészetelmélet, a gyakorlat és a pedagógia között. Összefogja a posztgraduális hallgatókat egy BFA-val és olyan diákokkal, akik korábban stúdióalapú MFA-t készítettek. A program arra törekszik, hogy ösztönözze az alkalmazott gondolkodást a művészeti téren, megvizsgálva, hogyan lehet előállítani és megvitatni a művészetet, valamint megvizsgálni, hogyan lehet a pedagógiai stratégiákat művészi modelleknek tekinteni a művészeti gyakorlatban és a tanításban.... [-]


MFA in Visual Arts

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Program bemutatása Program szerkezete

Az ilyen szemináriumok elmélet szemináriumok, festés szemináriumok, és a koncepció szemináriumok. A hangsúly ezeken a szemináriumokon változik, tekintettel a tanulók igényeit és kívánságait.

A szemináriumokat tartanak kétheti.

Karrier kilátások

Továbbá, a diákok már megszerzett a munkaképesség független és önálló módon, önállóan gondolkodik, kidolgozásában és feldolgozása művészi kérdéseket annak érdekében, hogy hozzájáruljanak a tudás terén. A program is kiváló alapot doktori tanulmányok.

Mintegy Malmö Art Academy

Malmö Művészeti Akadémia ad otthont a régi iskola épülete Malmö központjában. A gyönyörűen felújított, tégla épület, tornyos melléklet tartalmazza jól felszerelt műhelyek grafika fa, fém, gipsz, agyag, beton, fotó, videó és a számítógépek. ... [-]


Ma nyelv és nyelvészet, arab / szeptikus nyelvek

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a nyelvtanulás és a nyelvészet területén végzett felsőfokú tanulmányok elvégzésére. Hozzáférést kap a kutatás és az oktatás legkorszerűbb erőforrásaihoz. [+]

Program bemutatása

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a felsőfokú nyelvtudományi és nyelvtudományi tanulmányok elvégzésére. A Nyelvi és Irodalmi Központban hozzáférhet a kutatás és az oktatás legmodernebb forrásaihoz.

Különböző szakterületek, például angol, francia, német, görög, modern görög, latin, román, spanyol, svéd / skandináv nyelvek, retorika, kognitív szemiotika, fonetika és általános nyelvészet hallgatói együtt tanulnak.

Minden mesterképzésben részt vevő diákok részt vesznek az összes szakterületen kötelező kötelező tanfolyamokon, miközben szakértelmüket a saját szakirányukban is elmélyítik. A program tehát egy széles és szilárd alapot ötvözi a fejlett nyelvtudományt a saját szakirányú szakértelmével.... [-]


Ma a nyelv és a nyelvészet, kínai

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a nyelvtanulás és a nyelvészet területén végzett felsőfokú tanulmányok elvégzésére. Hozzáférést kap a kutatás és az oktatás legkorszerűbb erőforrásaihoz. [+]

Program bemutatása

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a felsőfokú nyelvtudományi és nyelvtudományi tanulmányok elvégzésére. A Nyelvi és Irodalmi Központban hozzáférhet a kutatás és az oktatás legmodernebb forrásaihoz.

Különböző szakterületek, például angol, francia, német, görög, modern görög, latin, román, spanyol, svéd / skandináv nyelvek, retorika, kognitív szemiotika, fonetika és általános nyelvészet hallgatói együtt tanulnak.

Minden mesterképzésben részt vevő diákok részt vesznek az összes szakterületen kötelező kötelező tanfolyamokon, miközben szakértelmüket a saját szakirányukban is elmélyítik. A program tehát egy széles és szilárd alapot ötvözi a fejlett nyelvtudományt a saját szakirányú szakértelmével.... [-]


Ma a nyelv és a nyelvészet, kognitív szemiotika

Campus Nappali September 2018 Svédország Lund

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a nyelvtanulás és a nyelvészet területén végzett felsőfokú tanulmányok elvégzésére. Hozzáférést kap a kutatás és az oktatás legkorszerűbb erőforrásaihoz. [+]

Program bemutatása

A Nyelvi és Irodalmi Központban hozzáférhet a kutatás és az oktatás legmodernebb forrásaihoz.

Különböző szakterületek, például angol, francia, német, görög, modern görög, latin, román, spanyol, svéd / skandináv nyelvek, retorika, kognitív szemiotika, fonetika és általános nyelvészet hallgatói együtt tanulnak.

Minden mesterképzésben részt vevő diákok részt vesznek az összes szakterületen kötelező kötelező tanfolyamokon, miközben szakértelmüket a saját szakirányukban is elmélyítik. A program tehát egy széles és szilárd alapot ötvözi a fejlett nyelvtudományt a saját szakirányú szakértelmével.

... [-]

Ma a nyelv és a nyelvészet, angol

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a nyelvtanulás és a nyelvészet területén végzett felsőfokú tanulmányok elvégzésére. Hozzáférést kap a kutatás és az oktatás legkorszerűbb erőforrásaihoz. [+]

Program bemutatása

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a felsőfokú nyelvtudományi és nyelvtudományi tanulmányok elvégzésére. A Nyelvi és Irodalmi Központban hozzáférhet a kutatás és az oktatás legmodernebb forrásaihoz.

Különböző szakterületek, például angol, francia, német, görög, modern görög, latin, román, spanyol, svéd / skandináv nyelvek, retorika, kognitív szemiotika, fonetika és általános nyelvészet hallgatói együtt tanulnak.

Minden mesterképzésben részt vevő diákok részt vesznek az összes szakterületen kötelező kötelező tanfolyamokon, miközben szakértelmüket a saját szakirányukban is elmélyítik. A program tehát egy széles és szilárd alapot ötvözi a fejlett nyelvtudományt a saját szakirányú szakértelmével.... [-]


MA in Language and Linguistics, French

Campus Nappali September 2018 Svédország Lund

[+]

Dans le káder de ce mester sont des adagolja pályák sur le français des discours oraux et écrits, des milieux plurilingues Ainsi que sur fia beszerzés par differents groupes d'apprenants et son développement historique. Tous les Cours allient une méret épistémologique aux méretek analytique et kritika. Le mémoire Devra s'appuyer sur une recherche de terep et impliquer l'akvizíció d'un corpus de Données. L'objectif végső du Mester est d'apporter aux étudiants une meilleure maîtrise de la langue française ainsi que de parfaire Leurs connaissances Pratiques et théoriques leur permettant de diriger et de developper búvárok secteurs d'activités professionnelles en français. Le Mester de Langues avec spécialité Français / Linguistique française javasol Donc tos aux PROFESSIONNELS de l'enseignement qu'aux tanácsadók Internationaux dans les Domaines de l'adminisztráció, de la kommunikáció et du tourisme une reprise d'études diplômante ENSZ niveau Universitaire Főtanács. Il est également destiné aux étudiants qui voudraient mener une Carrière universitaire de Recherches en linguistique française.... [-]


Ma a nyelv és a nyelvészet, az általános nyelvészet

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a nyelvtanulás és a nyelvészet területén végzett felsőfokú tanulmányok elvégzésére. Hozzáférést kap a kutatás és az oktatás legkorszerűbb erőforrásaihoz. [+]

Program bemutatása

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a felsőfokú nyelvtudományi és nyelvtudományi tanulmányok elvégzésére. A Nyelvi és Irodalmi Központban hozzáférhet a kutatás és az oktatás legmodernebb forrásaihoz.

Különböző szakterületek, például angol, francia, német, görög, modern görög, latin, román, spanyol, svéd / skandináv nyelvek, retorika, kognitív szemiotika, fonetika és általános nyelvészet hallgatói együtt tanulnak.

Minden mesterképzésben részt vevő diákok részt vesznek az összes szakterületen kötelező kötelező tanfolyamokon, miközben szakértelmüket a saját szakirányukban is elmélyítik. A program tehát egy széles és szilárd alapot ötvözi a fejlett nyelvtudományt a saját szakirányú szakértelmével.... [-]


Ma a nyelv és a nyelvészet, német

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a nyelvtanulás és a nyelvészet területén végzett felsőfokú tanulmányok elvégzésére. Hozzáférést kap a kutatás és az oktatás legkorszerűbb erőforrásaihoz. [+]

Program bemutatása

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a felsőfokú nyelvtudományi és nyelvtudományi tanulmányok elvégzésére. A Nyelvi és Irodalmi Központban hozzáférhet a kutatás és az oktatás legmodernebb forrásaihoz.

Különböző szakterületek, például angol, francia, német, görög, modern görög, latin, román, spanyol, svéd / skandináv nyelvek, retorika, kognitív szemiotika, fonetika és általános nyelvészet hallgatói együtt tanulnak.

Minden mesterképzésben részt vevő diákok részt vesznek az összes szakterületen kötelező kötelező tanfolyamokon, miközben szakértelmüket a saját szakirányukban is elmélyítik. A program tehát egy széles és szilárd alapot ötvözi a fejlett nyelvtudományt a saját szakirányú szakértelmével.... [-]


Ma nyelv és nyelvészet, görög

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a nyelvtanulás és a nyelvészet területén végzett felsőfokú tanulmányok elvégzésére. Hozzáférést kap a kutatás és az oktatás legkorszerűbb erőforrásaihoz. [+]

Program bemutatása

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a felsőfokú nyelvtudományi és nyelvtudományi tanulmányok elvégzésére. A Nyelvi és Irodalmi Központban hozzáférhet a kutatás és az oktatás legmodernebb forrásaihoz.

Különböző szakterületek, például angol, francia, német, görög, modern görög, latin, román, spanyol, svéd / skandináv nyelvek, retorika, kognitív szemiotika, fonetika és általános nyelvészet hallgatói együtt tanulnak.

Minden mesterképzésben részt vevő diákok részt vesznek az összes szakterületen kötelező kötelező tanfolyamokon, miközben szakértelmüket a saját szakirányukban is elmélyítik. A program tehát egy széles és szilárd alapot ötvözi a fejlett nyelvtudományt a saját szakirányú szakértelmével.... [-]


Ma a nyelv és a nyelvészet, olasz

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a nyelvtanulás és a nyelvészet területén végzett felsőfokú tanulmányok elvégzésére. Hozzáférést kap a kutatás és az oktatás legkorszerűbb erőforrásaihoz. [+]

Program bemutatása

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a felsőfokú nyelvtudományi és nyelvtudományi tanulmányok elvégzésére. A Nyelvi és Irodalmi Központban hozzáférhet a kutatás és az oktatás legmodernebb forrásaihoz.

Különböző szakterületek, például angol, francia, német, görög, modern görög, latin, román, spanyol, svéd / skandináv nyelvek, retorika, kognitív szemiotika, fonetika és általános nyelvészet hallgatói együtt tanulnak.

Minden mesterképzésben részt vevő diákok részt vesznek az összes szakterületen kötelező kötelező tanfolyamokon, miközben szakértelmüket a saját szakirányukban is elmélyítik. A program tehát egy széles és szilárd alapot ötvözi a fejlett nyelvtudományt a saját szakirányú szakértelmével.... [-]


Ma a nyelv és a nyelvészet, latin

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a nyelvtanulás és a nyelvészet területén végzett felsőfokú tanulmányok elvégzésére. Hozzáférést kap a kutatás és az oktatás legkorszerűbb erőforrásaihoz. [+]

Program bemutatása

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a felsőfokú nyelvtudományi és nyelvtudományi tanulmányok elvégzésére. A Nyelvi és Irodalmi Központban hozzáférhet a kutatás és az oktatás legmodernebb forrásaihoz.

Különböző szakterületek, például angol, francia, német, görög, modern görög, latin, román, spanyol, svéd / skandináv nyelvek, retorika, kognitív szemiotika, fonetika és általános nyelvészet hallgatói együtt tanulnak.

Minden mesterképzésben részt vevő diákok részt vesznek az összes szakterületen kötelező kötelező tanfolyamokon, miközben szakértelmüket a saját szakirányukban is elmélyítik. A program tehát egy széles és szilárd alapot ötvözi a fejlett nyelvtudományt a saját szakirányú szakértelmével.... [-]


Ma a nyelv és a nyelvészet, a fonetika

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a nyelvtanulás és a nyelvészet területén végzett felsőfokú tanulmányok elvégzésére. Hozzáférést kap a kutatás és az oktatás legkorszerűbb erőforrásaihoz. [+]

Program bemutatása

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a felsőfokú nyelvtudományi és nyelvtudományi tanulmányok elvégzésére. A Nyelvi és Irodalmi Központban hozzáférhet a kutatás és az oktatás legmodernebb forrásaihoz.

Különböző szakterületek, például angol, francia, német, görög, modern görög, latin, román, spanyol, svéd / skandináv nyelvek, retorika, kognitív szemiotika, fonetika és általános nyelvészet hallgatói együtt tanulnak.

Minden mesterképzésben részt vevő diákok részt vesznek az összes szakterületen kötelező kötelező tanfolyamokon, miközben szakértelmüket a saját szakirányukban is elmélyítik. A program tehát egy széles és szilárd alapot ötvözi a fejlett nyelvtudományt a saját szakirányú szakértelmével.... [-]


Ma nyelv és nyelvészet, modern görög

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a nyelvtanulás és a nyelvészet területén végzett felsőfokú tanulmányok elvégzésére. Hozzáférést kap a kutatás és az oktatás legkorszerűbb erőforrásaihoz. [+]

Program bemutatása

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a felsőfokú nyelvtudományi és nyelvtudományi tanulmányok elvégzésére. A Nyelvi és Irodalmi Központban hozzáférhet a kutatás és az oktatás legmodernebb forrásaihoz.

Különböző szakterületek, például angol, francia, német, görög, modern görög, latin, román, spanyol, svéd / skandináv nyelvek, retorika, kognitív szemiotika, fonetika és általános nyelvészet hallgatói együtt tanulnak.

Minden mesterképzésben részt vevő diákok részt vesznek az összes szakterületen kötelező kötelező tanfolyamokon, miközben szakértelmüket a saját szakirányukban is elmélyítik. A program tehát egy széles és szilárd alapot ötvözi a fejlett nyelvtudományt a saját szakirányú szakértelmével.... [-]


[+]

[-]

Ma a nyelv és a nyelvészet, a svéd / skandináv nyelvek

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a nyelvtanulás és a nyelvészet területén végzett felsőfokú tanulmányok elvégzésére. Hozzáférést kap a kutatás és az oktatás legkorszerűbb erőforrásaihoz. [+]

Program bemutatása

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a felsőfokú nyelvtudományi és nyelvtudományi tanulmányok elvégzésére. A Nyelvi és Irodalmi Központban hozzáférhet a kutatás és az oktatás legmodernebb forrásaihoz.

Különböző szakterületek, például angol, francia, német, görög, modern görög, latin, román, spanyol, svéd / skandináv nyelvek, retorika, kognitív szemiotika, fonetika és általános nyelvészet hallgatói együtt tanulnak.

Minden mesterképzésben részt vevő diákok részt vesznek az összes szakterületen kötelező kötelező tanfolyamokon, miközben szakértelmüket a saját szakirányukban is elmélyítik. A program tehát egy széles és szilárd alapot ötvözi a fejlett nyelvtudományt a saját szakirányú szakértelmével.... [-]


MA in Literature – Culture – Media, English Literature

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Tapasztalat egy másik módja a tanulás egy olyan országban, rangsorolva, mint a második legjobb a világon, amely a felsőoktatásban. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok megkönnyítése mélyreható szinten a tanulás.

Az egyetem található Lund - egy bájos és kompakt egyetemi város Svédország déli részén, mindössze 35 percre Koppenhága. A város híres élénk hallgatói élet és ad otthont számos világ vezető kutatási létesítmények és a nemzetközi vállalatok.

Tudjon meg többet www.lunduniversity.lu.se

[-]

MA in Literature – Culture – Media, French Literature

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A program célja az, hogy megerősítse a diákok történelmi ismeretek és elméleti megértése közötti kapcsolatok az irodalom, a kultúra és a modern média [+]

program bemutatása

A program célja az, hogy megerősítse a diákok történelmi ismeretek és elméleti megértése közötti kapcsolatok az irodalom, a kultúra és a modern média.

[-]

Ma az irodalomban - kultúra - a média, az általános irodalom

Campus Nappali September 2018 Svédország Lund

A program célja az, hogy megerősítse a diákok történelmi ismeretek és elméleti megértése közötti kapcsolatok az irodalom, a kultúra és a modern média. [+]

program bemutatása

A program célja az, hogy megerősítse a diákok történelmi ismeretek és elméleti megértése közötti kapcsolatok az irodalom, a kultúra és a modern média. A hallgató választhat, hogy szakosodott angol, francia tábornok, német, orosz, spanyol, vagy a jiddis irodalom, és a skandináv tanulmányok. Vannak elméleti tanfolyamok, megbeszélése esztétikai és kulturális témák általános jellegű, valamint a tanfolyamok elsősorban az egyes irodalmi műfajok, témák vagy történelmi időszakokban. Kritikus figyelmet fordít a számos formája, amelyben irodalmi belép a média és a közéletben a mai társadalomban. A záróvizsga formájában egy mester értekezés.... [-]


Ma az irodalomban - kultúra - a média, német irodalom

Campus Nappali September 2018 Svédország Lund

A cél a program célja, hogy megerősítse a diákok történelmi ismeretek és elméleti megértése közötti kapcsolatok az irodalom, a kultúra és a modern média. [+]

program bemutatása

A program célja az, hogy megerősítse a diákok történelmi ismeretek és elméleti megértése közötti kapcsolatok az irodalom, a kultúra és a modern média. A hallgató választhat, hogy szakosodott angol, francia tábornok, német, orosz, spanyol, vagy a jiddis irodalom, és a skandináv tanulmányok. Vannak elméleti tanfolyamok, megbeszélése esztétikai és kulturális témák általános jellegű, valamint a tanfolyamok elsősorban az egyes irodalmi műfajok, témák vagy történelmi időszakokban. Kritikus figyelmet fordít a számos formája, amelyben irodalmi belép a média és a közéletben a mai társadalomban. A záróvizsga formájában egy mester értekezés.... [-]


MA in Literature – Culture – Media, Russian Literature

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A program célja az, hogy megerősítse a diákok történelmi ismeretek és elméleti megértése közötti kapcsolatok az irodalom, a kultúra és a modern média. [+]

program bemutatása [-]

Ma az irodalomban - kultúra - a média, skandináv tanulmányok

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A program célja az, hogy megerősítse a diákok történelmi ismeretek és elméleti megértése közötti kapcsolatok az irodalom, a kultúra és a modern média. [+]

program bemutatása

A program célja az, hogy megerősítse a diákok történelmi ismeretek és elméleti megértése közötti kapcsolatok az irodalom, a kultúra és a modern média. A hallgató választhat, hogy szakosodott angol, francia tábornok, német, orosz, spanyol, vagy a jiddis irodalom, és a skandináv tanulmányok. Vannak elméleti tanfolyamok, megbeszélése esztétikai és kulturális témák általános jellegű, valamint a tanfolyamok elsősorban az egyes irodalmi műfajok, témák vagy történelmi időszakokban. Kritikus figyelmet fordít a számos formája, amelyben irodalmi belép a média és a közéletben a mai társadalomban. A záróvizsga formájában egy mester értekezés.... [-]


MA in Literature – Culture – Media, Spanish Literature

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Ha szeretnél egy igazán globális tanterem tapasztalat, ha el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalat egy másik módja a tanulás egy olyan országban, rangsorolva, mint a második legjobb a világon, amely a felsőoktatásban. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok megkönnyítése mélyreható szinten a tanulás.

[-]

Ma az irodalomban - kultúra - média, jiddis

Campus Nappali September 2018 Svédország Lund

A program célja az, hogy megerősítse a diákok történelmi ismeretek és elméleti megértése közötti kapcsolatok az irodalom, a kultúra és a modern média. [+]

program bemutatása

A program célja az, hogy megerősítse a diákok történelmi ismeretek és elméleti megértése közötti kapcsolatok az irodalom, a kultúra és a modern média. A hallgató választhat, hogy szakosodott angol, francia tábornok, német, orosz, spanyol, vagy a jiddis irodalom, és a skandináv tanulmányok. Vannak elméleti tanfolyamok, megbeszélése esztétikai és kulturális témák általános jellegű, valamint a tanfolyamok elsősorban az egyes irodalmi műfajok, témák vagy történelmi időszakokban. Kritikus figyelmet fordít a számos formája, amelyben irodalmi belép a média és a közéletben a mai társadalomban. A záróvizsga formájában egy mester értekezés.... [-]


MA in Religious Roots of Europe

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

A formáció több vallásos társadalom Európában és a növekvő vallás szerepe ma létrehozni szükség egyének mélyreható ismerete kialakulásának és vallástörténeti, különösen a judaizmus, a kereszténység és az iszlám, valamint szükség a jövőbeni kutatások a területen.

[-]

MM in Music, Performance Programme – Composition Diploma

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Program bemutatása Miért Lund Egyetem?

Alapította 1666-ban, a Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. A 2017/2018-as QS ranglistán a világ 100 legjobb egyetemei közé sorolva az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginkább innovatív, kreatív és demokratikus országában.

Ha szeretnél egy igazán globális tanterem tapasztalat, ha el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok elősegítése mélyreható szinten a tanulás.... [-]


MM in Music, Performance Programme – Interpretation Diploma

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Program bemutatása Miért Lund Egyetem?

Alapította 1666-ban, a Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. A 2017/2018-as QS ranglistán a világ 100 legjobb egyetemei közé sorolva az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginkább innovatív, kreatív és demokratikus országában.

Ha szeretnél egy igazán globális tanterem tapasztalat, ha el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok elősegítése mélyreható szinten a tanulás.... [-]


MM in Music, Composition

Campus Nappali September 2018 Svédország Lund

[+]

Program bemutatása Miért Lund Egyetem?

Alapította 1666-ban, a Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. A 2017/2018-as QS ranglistán a világ 100 legjobb egyetemei közé sorolva az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginkább innovatív, kreatív és demokratikus országában.

Ha szeretnél egy igazán globális tanterem tapasztalat, ha el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok elősegítése mélyreható szinten a tanulás.... [-]


MM in Music, Guitar

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Program bemutatása Miért Lund Egyetem?

Alapította 1666-ban, a Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. A 2017/2018-as QS ranglistán a világ 100 legjobb egyetemei közé sorolva az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginkább innovatív, kreatív és demokratikus országában.

Ha szeretnél egy igazán globális tanterem tapasztalat, ha el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok elősegítése mélyreható szinten a tanulás.... [-]


MM in Music, Harpsichord

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Program bemutatása Miért Lund Egyetem?

Alapította 1666-ban, a Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. A 2017/2018-as QS ranglistán a világ 100 legjobb egyetemei közé sorolva az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginkább innovatív, kreatív és demokratikus országában.

Ha szeretnél egy igazán globális tanterem tapasztalat, ha el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok elősegítése mélyreható szinten a tanulás.... [-]


Mm a zenében, a jazz improvizációban

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Mester Program Zene, Jazz Improvisation célja, hogy tovább nevelje zenészek, akik rendelkeznek magas szintű művészi és szakmai képességek. Önnek meg kell szereznie azokat a tudást és készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy különböző szakmai kapacitással dolgozhassanak. [+]

Program bemutatása

A mester program zenét specializálódott Composition, gitár, csembaló, Jazz improvizáció, zongora, felvevő, szimfonikus zenekari műszerek, és a Vocal Studies, illetve a Vocal és a Dráma Tanulmányok.

A Mester Program Zene célja, hogy oktassák a zenészek rendelkeznek magas szintű művészi és szakmai képesség. A program befejezésekor a hallgató jól fejlett tudással és készségekkel fog rendelkezni annak érdekében, hogy professzionális képzettségben dolgozzon különböző formákban - akár szólistával, egy meghatározott együttes tagjaként, akár szabadon alakult csoportokban. A hallgató továbbá kifejlesztette saját képességeit független tanulmányokra. Ezen túlmenően a program befejezésekor a hallgató olyan jól fejlett vállalkozói készségeket szerzett, amelyek növelik szakmai sokoldalúságát a változó kulturális életben.... [-]


Mm zenés, zongora

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Mester Program Zene, Zongora célja, hogy továbbtanuljon zenészek, akik rendelkeznek magas szintű művészi és szakmai képességek. Önnek meg kell szereznie azokat a tudást és készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy különböző szakmai kapacitással dolgozhassanak. [+]

Program bemutatása

A mester program zenét specializálódott Composition, gitár, csembaló, Jazz improvizáció, zongora, felvevő, szimfonikus zenekari műszerek, és a Vocal Studies, illetve a Vocal és a Dráma Tanulmányok.

A Mester Program Zene célja, hogy oktassák a zenészek rendelkeznek magas szintű művészi és szakmai képesség. A program befejezésekor a hallgató jól fejlett tudással és készségekkel fog rendelkezni annak érdekében, hogy professzionális képzettségben dolgozzon különböző formákban - akár szólistával, egy meghatározott együttes tagjaként, akár szabadon alakult csoportokban. A hallgató továbbá kifejlesztette saját képességeit független tanulmányokra. Ezen túlmenően a program befejezésekor a hallgató olyan jól fejlett vállalkozói készségeket szerzett, amelyek növelik szakmai sokoldalúságát a változó kulturális életben.... [-]


Mm-ben a zenében, szimfonikus zenekar hangszeren

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Mester Program Zene, Szimfonikus Zenekar Eszköz célja, hogy továbbtanuljon zenészek, akik rendelkeznek magas szintű művészi és szakmai képességek. Önnek meg kell szereznie azokat a tudást és készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy különböző szakmai kapacitással dolgozhassanak. [+]

Program bemutatása

A mester program zenét specializálódott Composition, gitár, csembaló, Jazz improvizáció, zongora, felvevő, szimfonikus zenekari műszerek, és a Vocal Studies, illetve a Vocal és a Dráma Tanulmányok.

A Mester Program Zene célja, hogy oktassák a zenészek rendelkeznek magas szintű művészi és szakmai képesség. A program befejezésekor a hallgató jól fejlett tudással és készségekkel fog rendelkezni annak érdekében, hogy professzionális képzettségben dolgozzon különböző formákban - akár szólistával, egy meghatározott együttes tagjaként, akár szabadon alakult csoportokban. A hallgató továbbá kifejlesztette saját képességeit független tanulmányokra. Ezen túlmenően a program befejezésekor a hallgató olyan jól fejlett vállalkozói készségeket szerzett, amelyek növelik szakmai sokoldalúságát a változó kulturális életben.... [-]


MM in Music, Vocal Studies

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Program bemutatása Miért Lund Egyetem?

Alapította 1666-ban, a Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. A 2017/2018-as QS ranglistán a világ 100 legjobb egyetemei közé sorolva az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginkább innovatív, kreatív és demokratikus országában.

Ha szeretnél egy igazán globális tanterem tapasztalat, ha el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok elősegítése mélyreható szinten a tanulás.... [-]


Ma nyelv és nyelvészet, japán

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a nyelvtanulás és a nyelvészet területén végzett felsőfokú tanulmányok elvégzésére. Hozzáférést kap a kutatás és az oktatás legkorszerűbb erőforrásaihoz. [+]

Program bemutatása

A Lund Egyetem egyedülálló lehetőséget kínál a felsőfokú nyelvtudományi és nyelvtudományi tanulmányok elvégzésére. A Nyelvi és Irodalmi Központban hozzáférhet a kutatás és az oktatás legmodernebb forrásaihoz.

Különböző szakterületek, például angol, francia, német, görög, modern görög, latin, román, spanyol, svéd / skandináv nyelvek, retorika, kognitív szemiotika, fonetika és általános nyelvészet hallgatói együtt tanulnak.

Minden mesterképzésben részt vevő diákok részt vesznek az összes szakterületen kötelező kötelező tanfolyamokon, miközben szakértelmüket a saját szakirányukban is elmélyítik. A program tehát egy széles és szilárd alapot ötvözi a fejlett nyelvtudományt a saját szakirányú szakértelmével.... [-]


MM in Music, Recorder

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

[+]

Program bemutatása Miért Lund Egyetem?

Alapította 1666-ban, a Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. A 2017/2018-as QS ranglistán a világ 100 legjobb egyetemei közé sorolva az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginkább innovatív, kreatív és demokratikus országában.

Ha szeretnél egy igazán globális tanterem tapasztalat, ha el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok elősegítése mélyreható szinten a tanulás.... [-]


MM in Music, Vocal and Drama Studies

Campus Nappali September 2018 Svédország Lund

[+]

Program bemutatása Miért Lund Egyetem?

Alapította 1666-ban, a Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. A 2017/2018-as QS ranglistán a világ 100 legjobb egyetemei közé sorolva az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginkább innovatív, kreatív és demokratikus országában.

Ha szeretnél egy igazán globális tanterem tapasztalat, ha el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok elősegítése mélyreható szinten a tanulás.... [-]


Msc a társadalmi antropológiában

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A mester program társadalomtudományi antropológia biztosítja a hallgatók egy erősen kutatási alapú mesterképzésre. Széles és széles perspektívákat alkalmaz a társadalmi közösségek és kultúra megértéséről, mint koherens egész. [+]

Program bemutatása

A MSc a Szociális Antropológia a hallgatók számára egy erősen kutatási alapú mesterképzésre.

A program egyesíti a mély tárgyismereteket a kibővített perspektívákkal és a szélesebb társadalommal való kapcsolatokkal. A társadalomtudományi antropológia szakos hallgatók mély és széles perspektívákat alkalmaznak a társadalmi közösségek és a kultúra koherens egészének megértéséért.

A program szakosodott a tudományos megközelítés, amely alapvető a hallgatók célja, hogy folytassák PhD tanulmányok, de ez is jelentős értéket a fejlett munka, mint politikai vagy operatív tisztviselő szervezetek és tevékenységek különböző szinteken.... [-]


Msc szociológia

Campus Nappali 2 év September 2018 Svédország Lund

A mester program A szociológia lehetővé teszi, hogy fejlessze a kritikai gondolkodás, elemző készségek és a képesség, hogy végezzen társadalmi elemzés, valamint szerez speciális szaktudást a szociológia. [+]

Program bemutatása

Az MSc a szociológiában felkészíti a hallgatók PhD tanulmányok a szociológia, valamint a fejlett szakmai munka a szociológiai vizsgálatok és a közösségi tervezés. A program lehetővé teszi a hallgatók jelentős szabadságot választani kurzusok szerint a kamat és a jövőbeni igények. A program lehetővé teszi a diákok számára, hogy kifejlesszék a kritikai gondolkodást, az analitikus készségeket és a társadalmi elemzés képességét, valamint a szociológia speciális ismeretét. A program befejezésekor a hallgatók 120 fõs diplomát kapnak a szociológiára szakosodva.

A programban a diákok megszerezzék :

• tudás és megértés a szociológiában, beleértve a terület széles körű ismeretét és a szakterületek egyes területein elért jelentős szakismereteket, valamint a jelenlegi kutatási és fejlesztési munka... [-]


Kapcsolat

Lunds Universitet

Cím Paradisgatan 2
SE-223 50 Lund, Skåne County, Svédország
Honlap http://www.lunduniversity.lu.se/
Telefon +46 46 222 00 00
HT