Read the Official Description

Lund University - Svédország legmagasabb rangú egyeteme

Lund University 1666-ban alapították, és folyamatosan a világ 100 legjobb egyetemei közé tartozik (a világ 92. és Svédország legmagasabb rangú egyeteme, a QS World University Rankings 2019).

Az egyetemnek 40 000 diákja és 7 400 alkalmazottja van, és több mint 100 mesterképzést és 8 Bachelor programot kínál angolul .

Lund Svédország legvonzóbb tanulmányútja. Az egyetem a skandináviai programok és kurzusok egyik legszélesebb körét kínálja, a tudományágazat és a legmodernebb kutatások alapján. A Lund University diplomája mind minőségi, mind Svédországban és külföldön egyaránt.

Tárgyterületek

Nyolc karunk és számos speciális kutatóközpont kínál oktatást a következő témákban:

 • Építészet
 • Üzleti gazdaságtan
 • közlés
 • Mérnöki
 • Környezet
 • Bírság
 • Bölcsészettudományok, nyelvek
 • Nemzetközi tanulmányok
 • Törvény
 • Gyógyszer
 • Tudomány

Tanulmányi lehetőségek a nemzetközi hallgatók számára

Lund University több mint 100 mesterképzést és 8 bachelor programot kínál angolul , valamint több mint 1000 szabadon álló kurzust angolul.

Keresse meg szakképzési programját: www.lunduniversity.lu.se/programmes

Alkalmazási időszakok

A nemzetközi diákok fő pályázati periódusa október közepéig és január 15-ig minden évben az őszi félévben (augusztusban) kezdődő programok. A programok kis választéka június és augusztus között is elfogadja a jelentkezéseket a tavaszi félév kezdési dátumához (január).

Hogyan kell alkalmazni a tanulmányokat: www.lunduniversity.lu.se/apply

Tandíj

Az EU / EGT és Svájc területén kívüli országok állampolgárai általában kötelesek fizetni a tandíjat. A tandíj nem vonatkozik az EU / EGT állampolgárokra. Az egyes programok tandíjával kapcsolatos információkért látogasson el a www.lunduniversity.lu.se/programok oldalra

Ösztöndíj lehetőségek

Az EU / EGT-n kívüli országok polgárai pályázhatnak ösztöndíjra, miután jelentkeznek velünk. Az ösztöndíjak odaítélése az akadémiai érdem, nem pénzügyi helyzet alapján történik.

Tudjon meg többet az ösztöndíj lehetőségekről: www.lunduniversity.lu.se/scholarships

Kutatás

A Lund több mint 30 világviszonylatban vezető kutatási környezetet ölel fel, és Európa legnagyobb anyagi kutatási létesítményei közé tartozik: a MAX IV (2016-ban megnyitott) és az ESS (2023-ban nyílik meg). Lund University tagja továbbá a rangos kutatóintenzív Universitas 21 egyetemi hálózatoknak és az Európai Kutatási Egyetemek Ligájának (LERU) .

Tanítási stílus

A kritikai gondolkodás és az elme szabadsága a Lund University tudományos életének sarokköve. Az informálisabb, nyílt osztályú környezetben a csoportmunkára való összpontosítás megkönnyíti a tanulást, párbeszédet teremt és új ötleteket hoz létre.

Lund nemzetközi találkozóhely a diákok és a kutatók számára egyaránt. Ez globális környezetet teremt, ahol a diákok új kulturális perspektívákat nyernek, és fejleszthetik nemzetközi hálózataikat, amelyeket világszerte nagyra értékelnek a munkáltatók.

A Lund diákjai kiváló lehetőséget kapnak az üzleti interakciókra . Lund városának egyedülálló, világszínvonalú környezetet biztosít a technológia, a tudás, az innováció és a vállalkozói szellem számára, és a nemzetközi vállalatok lenyűgöző kiszolgálásával rendelkezik.

Diákélet

Lund a # 1 választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek, és Svédország legjobb diákvárosának tekintik, a nagy társadalmi klubok (a történelmi "nemzetek"), a diákszövetségek és az Akadémiai Társaság egyedülálló kombinációja. élet.

Lund város

Svédország déli részén fekszik, Lund városa mindössze 10 perc alatt vonattal Svédország harmadik legnagyobb városa, Malmö, és mindössze 35 perc alatt vonattal a koppenhágai repülőtér Dániában.

Svédország egyik legrégebbi városa, amely 990-ig nyúlik vissza, a Lund kontrasztok városa, ahol a több mint 1000 éves történelem ötvözi a modern tudást és ötleteket. A Lund-ban egy kis, festői, kockacokkás város varázsát találja, amely nagy város látnivalókkal, például szolgáltatásokkal, bevásárlási lehetőségekkel, éttermekkel és kulturális rendezvényekkel várja vendégeit. A Lund olyan nagy nemzetközi vállalatoknak is otthont ad, mint a Sony Mobile, a Tetra Pak, az Ericsson, az Alfal Laval és a Gambro.

Az angol nyelvet széles körben beszélik Svédországban és Lundban (a svédek 90% -a folyékonyan beszél), vagyis egy egyedi európai kultúrát élvezhet nyelvi akadály nélkül.

Tudjon meg többet a Lund University

További információkért látogasson el a www.lunduniversity.lu.se címre

Kérdéseket is kérhet Facebook oldalunkon: www.facebook.com/lunduniversity

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:


Lund University

A MSc Számviteli és Pénzügyi alkalmas a diákok iránt érdeklődő karrier a széles körű szervezetek és ágazatok területén az üzleti, tanácsadási és pénzügyi. Az alapja annak ... [+]

A MSc Számviteli és Pénzügyi alkalmas a diákok iránt érdeklődő karrier a széles körű szervezetek és ágazatok területén az üzleti, tanácsadási és pénzügyi.

A vállalati pénzügyek, a pénzügyi számvitel, a pénzügyi elemzés, a belső auditálás és ellenőrzés, az irányítás, a pénzügyek kezelése és a kapcsolódó szakmák terén végzett karrier a számviteli és pénzügyi elméletek és gyakorlatok magas szintű megértését igényli. A program megfelel ennek a szükségnek, és azon a gondolaton alapul, hogy a tanulás gyümölcsöző a gyakorlati döntéshozatali környezetben. Erős hangsúlyt fektetnek a képzési résztvevők azon képességére, hogy tudatosan és kritikusan alkalmazzák ismereteiket döntési helyzetekben, és a program intenzíven alkalmazza az alkalmazások orientált pedagógiai, valamint a kihívást jelentő, csapat alapú projekteket, eseteket és kísérleteket.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a Gazdasági Fejlesztési és Növekedési Gimnázium Program ötvözi három magas rangú európai egyetem szakértelmét a közgazdaságtan, a gazdasági történelem és a demográfiai ... [+]

A mester a gazdasági fejlődés és a növekedés a következő generációs elemzők, kutatók és szakemberek a fejlesztés és a növekedés területén a magas függetlenség. A program három, magas rangú európai egyetem szakértelmét egyesíti a közgazdaságtan, a gazdasági történelem és a demográfia vezető tudósai közös platformjává.

Ebben a kettős fokozatú programban az első évet a fejlesztés és a nemzetközi közgazdaságtan, a statisztika és a hosszú távú fejlesztés tanulmányozásával tölti be az Universidad Carlos III de Madridban vagy a Groningeni Egyetemen. A második évben szakosodsz a fejlesztésen és a növekedésen, a Lund University olyan kérdésekkel, mint az átfogó és egyenlőség, a fenntarthatóság és az energia, az innováció és az emberi tőke.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez az interdiszciplináris mester program széles körű, és hozzáférést biztosít a legkorszerűbb kutatásokhoz. Minőségi oktatást kínálunk három különböző szakterületen: gazd ... [+]

A programra való jelentkezéskor kiválasztja a következő három műsorszámot: a gazdasági történelem pálya , a gazdasági demográfia pálya vagy a gazdasági fejlesztési pálya .

Gazdaságtörténelem (120 ECTS)

A múlt ismerete elengedhetetlen a mai világ megértéséhez és a jövő alakításához. Ebben a pályán fejlett betekintést fogunk fejleszteni a társadalmak hosszú távú fejlődésébe. A közgazdaságtan és a társadalomtudományok analitikai eszközeinek a múltban meglévő feltételek kontextusos megértésével kombinálva képes lesz a felhalmozott emberi tapasztalatok felhasználására a jelenlegi napok problémáinak megoldására.

Lund University a gazdasági történelem kutatásáról híres. Diákként teljes mértékben kihasználja ezt a virágzó környezetet, és hozzáférhet a legmodernebb kutatásokhoz az oktatásban. A fő kurzusok olyan tematikus területeket fednek le, mint a globális gazdaság, a lakosság és az életszínvonal, az intézményi változások, valamint a kutatási tervezés és a tudományos módszerek alkalmazása. Ezenkívül a választott kurzusaink és oktatóanyagaink széles választékát is szabhatja.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A közgazdász mesterképzése alapos ismereteket nyújt a modern gazdasági elméletek, koncepciók és technikák, valamint azok alkalmazásairól. A karrier széles választékát nyi ... [+]

A közgazdász mesterképzése sokféle karrierre nyílik, mint közgazdász, tanácsadó, elemző és tanácsadó, és a diplomások mind a köz-, mind a magánszférában képesek pályára lépni. A program mélyebb és alaposabb ismereteket nyújt a modern gazdasági elméletekről, koncepciókról és technikákról és azok alkalmazásáról. Meg fogja szerezni a szükséges eszközöket a fejlett gazdasági elemzések elvégzéséhez és szakértelem megszerzéséhez az Ön érdeklődési körében. Ismerje meg a legmodernebb kutatást az egyes szakterületeken és tanuljon fontos kutatási technikákat.

Az első év célja, hogy megismerje a fejlett közgazdaságtan alapvető módszereit, és lehetővé tegye, hogy egy adott területre specializálódhasson, valamint lehetővé tegye a tudás alkalmazását a valós világ problémáinak elemzésére. A második év tovább mélyíti ezeket az ismereteket, szélesíti az érdeklődési köröket és bemutatja a kutatási módszereket.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a cselekvésvezérelt mesterprogram biztosítja a gyakorlati és elméleti alapokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy jól megalapozott üzleti tevékenységgel együtt dolgo ... [+]

A vállalkozói készségekkel rendelkező magánszemélyek nagy jelentőséggel bírnak a növekvő bizonytalanság és gyors változás által jellemzett társadalomban. A vállalkozói készségek lehetővé teszik a piaci lehetőségek sikeres feltárását és kihasználását, valamint a meglévő vállalatok innovációs és üzleti fejlesztési projektjeit.

A programra való jelentkezéskor a Vállalati vállalkozási és innovációs pálya vagy a Vállalkozás: Új vállalkozás létrehozása pályát választja ki. Mindkét szám vezet az MSc a vállalkozói és innovációs.

Vállalati vállalkozási és innovációs pálya

Ez a pálya azok számára készült, akik üzleti fejlesztésekkel és innovációval szeretnének dolgozni a megalapozott vállalkozásokban. Megtanulja, hogyan azonosítják, fejleszthetik, szervezik meg és valósítják meg a szervezetben a megújulás és az innováció lehetőségeit. A program során gyakorlati tapasztalatokat szerezzen egy progresszív vállalat gyakornokának. A vállalatnál egy üzleti fejlesztési projektet fog részt venni a mentorával és a jelenlegi személyzettel együtt.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mesterképzés egyedülálló kombinációját nyújtja mind a közvetlen, mind a közvetett adózás szakterületének, különös tekintettel az uniós jogra. A tanfolyamokat úgy ter ... [+]

Az adók az üzleti életben és a kormányzatban hozott döntések középpontjában állnak. Egy olyan világban, ahol a kereskedelem globális, csak a hazai szabályok ismerete nem megfelelő. Az európai és nemzetközi adóról szóló mesterképzésünkkel Ön képes lesz arra, hogy segítse a vállalkozásokat és az intézményeket világméretű kontextusban az Európai Unió jogi keretének középpontjában.

Az Európai Unió a világ egyik legnagyobb és legfontosabb gazdasága. Az EU tagállamaiban üzleti tevékenységet folytató érdekelteknek ismerniük kell a vonatkozó jogszabályok adózási szabályait és gyakorlatát. Ebben a programban mélyebb megértést szerez az Európai Unió jogrendszeréről és arról, hogy az EU belső piacának adójogszabályai határokon átnyúlóan működnek. Ezenkívül megtanulhatja, hogyan lehet megtalálni és használni az uniós és nemzetközi jogi anyagokat.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A mester program pénzügyek kiterjeszti a tudás minden fő területét a pénzügyi döntéshozatal. A komplex pénzügyi problémák alapos megismerése és képzése, hatékony azonosít ... [+]

A Pénzügyminisztérium Programja felkészíti Önt egy nemzetközi karrierre a pénzügyi szolgáltatási szektorban, pl. Kereskedelmi és befektetési banki, biztosítótársaságoknál és felügyeleti hatóságoknál, valamint a pénzügyi és a magánszféra és a közszférában. A program végzősei világszerte pénzügyi és nem pénzügyi társaságokban dolgoztak.

A program kiterjeszti ismereteit a pénzügyi döntéshozatal valamennyi fő területéről. A komplex pénzügyi problémák alapos megismerése és képzése, hatékony azonosítása, elemzése és megoldása. A program kutatási alapú és az akadémiai szigorúság elve alapján valósul meg. Meg fog tanulni a fejlett elméleti és empirikus fogalmak mind a pénzügyi gazdaság és a vállalati pénzügyek.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A mester program Információs rendszerek világszínvonalú program, amely az Ön számára az eszközök és készségek tervezése, fejlesztése és végrehajtása rendszerek, amelyek m ... [+]

Az információs rendszerek mestere kiemelkedő karrierlehetőségeket kínál. A diploma megszerzése után a világ minden tájáról pályafutást folytathat, mint például a rendszerépítész, az IS / IT tanácsadó, az IS tervezője, az IS / IT projektmenedzser, az UX tervezője, az üzleti és rendszerelemző, az üzleti folyamatmérnök, a rendszerelemző vagy a szoftverfejlesztő. .

Olyan világszínvonalú programot kínálunk Önnek, amely olyan eszközöket és készségeket nyújt Önnek, amelyek olyan fontos rendszergazdák számára terveznek, fejleszthetnek és implementálhatnak, amelyek megoldhatják a fontos szervezeti és társadalmi problémákat. Meg fogja tanulni, hogyan lehet az információs és kommunikációs technológiákat felhasználni a stratégiai célok eléréséhez. Hangsúlyt fektetnek arra, hogy hogyan tervezzenek és fejlesszenek ki olyan modern információs rendszereket, amelyek mobilak és rugalmasak a szervezet céljainak és igényeinek megfelelően. Az információs rendszerek szélesebb körű üzleti kontextusát jobban megérthetjük, és hogyan kell azokat tervezni, hogy elérjék a megbízható technikai teljesítményt és kölcsönhatást, például a használhatóságot.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a program egyedülálló hangsúlyt fektet a térbeli dinamikára, lehetővé téve, hogy betekintést nyerjen arra, hogy a fejlesztés és az innováció milyen területeken térnek ... [+]

Ebben a programban az elméletet, a fogalmakat és a módszereket a növekedés és az innováció közgazdasági, gyökerei és mozgatórugói jobban megérthetik. A térbeli dinamika egyedülálló összpontosítása lehetővé teszi, hogy betekintést nyerjenek a fejlesztési és innovációs területek kölcsönhatásába, fejlődésébe és alakításába a különböző régiókban és időszakokban.

Az innováció alapvető fontosságú a gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi szempontból fenntartható fejlődés folyamatában. Nagy kihívások, mint amilyenek jelenleg vagyunk; az éghajlatváltozás, az élelmezésbiztonság és a szegénység enyhítése új technikai megoldásokat, új társadalmi konfigurációkat, új gazdasági modelleket és végül új társadalmi-gazdasági és technikai átalakulásokat igényel. Az innováció azokra a diffúziós és fokozatos változásokra is vonatkozik, amelyek gazdasági, társadalmi és környezeti előnyökkel járnak a társadalom számára. Ebben a programban megtanulod az innováció makro- és mikroökonómia dinamikáját.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A program révén széles körű ismereteket szerezhet Kína gazdasági intézményeiről és azok tanulmányozására használt módszerekről. Széles körű elméleti ismereteket szerez a ... [+]

Egy egyre inkább globalizált gazdaságban egyre nagyobb szükség van a közgazdászok számára, akik megértik a nemzetközi kereskedelem, beruházások és politikák hatásait. Továbbá Kína felemelkedése, mint gazdasági szuperhatalom hatalmas hatással van a vállalatokra és az országokra egyaránt. Ez a program ismereteket nyújt a kínai gazdaság aktuális ügyeiről a fejlett gazdaság és a gazdasági történelem módszerei alapján.

A program egyesíti a standard gazdasági módszereket és elméleteket a kínai gazdaság alapos elemzésével. A tanfolyamok célja, hogy konkrét betekintést nyújtson Kína gazdasági makrogazdasági politikájába, intézményeibe és a piacok és cégek mikro-szintű fejlesztésébe. Végzősként Ön képes lesz arra, hogy segítse a vállalatokat és az intézményeket az egyre pénzügyi szempontból integráltabb és versenyképesebb globális gazdaságban való navigációban.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mester program Svédország legnépszerűbb üzleti MSc program, a legtöbb pályázó a világ minden tájáról. Előkészíti Önt marketing, stratégia, márka- és termékmenedzsmen ... [+]

Ez a program felkészíti Önt karriert marketing, stratégia, márka és termék menedzsment, értékesítési és marketing kutatás. A mester program a Nemzetközi Marketing és Brand Management Svédország legnépszerűbb üzleti MSc program, a legtöbb pályázó a világ minden tájáról.

A programra való jelentkezéskor a "Márkák és nemzetközi piacok" című stratégiát vagy a Nemzetközi fogyasztói trendek, a márkák és az innováció nyomvonalát választja ki.

Miután befejezte a programot, akkor végzős okleveles üzleti adminisztráció szakirányú nemzetközi marketing és a márka menedzsment.

Szakirányú pályák

A márkák és a nemzetközi piacok stratégiái (1. pont)... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A Nemzetközi Stratégiai Menedzsment Mester programja ötvözi a legmodernebb kutatásokat és az erős kapcsolatokat a gyakorlattal olyan ipari projektek révén, amelyekben val ... [+]

Ez az egyéves MSc program a hallgatók egy Bachelor's üzleti adminisztráció, érdekelt, hogyan lehet elemezni, kidolgozni és végrehajtani stratégiákat, és egyre vezető szervezeti vezető.

A vállalkozások egyre inkább kihívásokkal szembesülnek, amelyek fenyegetik a jelenlegi üzleti modelleket, de hatalmas lehetőségeket is jelentenek. Ez a program biztosítja a tudás és a készségek megismerését, hogy hogyan ismerjék fel ezeket a kihívásokat és cselekedjenek rájuk, hogy biztosítsák a hosszú távú sikert. Megtanulod, hogyan hozhatsz döntéseket, amelyekkel vállalhatod vagy eltörheted a cégedet, hanem arról is, hogy hogyan lehet azokat megvalósítani.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A mester program menedzsment felkészíti Önt a vezetés a gyorsan mozgó üzleti világban. Ezt egy gyakorlati és alkalmazott tanítási filozófia vezérli, amely a tapasztalati ... [+]

Ez az intenzív, egyéves, teljes munkaidős program felkészíti a nem üzleti végzettségű diplomásokat a menedzsment számos karrierjére. Megtanulod, hogy alkalmazzod a megszerzett készségeket olyan területeken, mint a marketing, a stratégiai menedzsment, az üzleti tanácsadás és a szervezeti fejlesztés. A kommunikáció, a csapatmunka és a prezentációs készségek egyéni és csoportmunkákon keresztül történő finomítása és továbbfejlesztése, valamint a döntéshozatal, a problémamegoldás, az elemzés és a kritikus mérlegelés terén kifejlesztett szakmai készségek fejlesztése.

Már van karriercélja szem előtt tartva, vagy talán még mindig fontolja meg, milyen útvonalon, szerepkörben és környezetben a legjobban megfelel az üzleti világban. Akárhogy is, ez a képzési program felkészíti Önt arra, hogy vezető szerepet töltsön be a gyorsan fejlődő üzleti világban. A gyakorlati és alkalmazott pedagógiai filozófiát a tapasztalati tanulás és fejlesztés középpontjába helyezi, és megtanulja a valódi esettanulmányok tanulásától, hogyan kell a gyakorlatba vinni a legújabb elméleti gondolkodást és üzleti stratégiákat.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a program jobban meg fogja ismerni a gyakorló vezető és tanácsadó különböző kihívásait. Mind a mélyreható üzleti ismeretek, mind az emberi erőforrások ismereteinek szi ... [+]

A változtatáshoz jó vezetés szükséges. Ez a program jobban meg fogja ismerni a gyakorló vezető és tanácsadó különböző kihívásait. Mind a mélyreható üzleti ismeretek, mind az emberi erőforrások ismereteinek szilárd kombinációja.

A program az előadók nemzetközileg elismert kutatási területeiről inspirál. Ezek közé tartozik a tudásmenedzsment, az identitás, a szervezeti kultúra, a vezetés és a változás területe. A program kiemelten kezeli a vezetõ szervezetek és a munkához kapcsolódó kortárs kihívások stratégiai jellegét. Meg fogod tanulni, hogyan alkalmazzuk az elméleti fogalmakat, modelleket és eszközöket a valódi problémák megoldására, ahogy azok a szervezetekben megjelenhetnek.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A Master's program az Építészet egyesíti a legjobb gyakorlat és a fejlett kutatás, így a nevelés a diákok válnak magasan képzett szakemberek, akik versenyképesek a nemzet ... [+]

A mai világ világszerte egyre inkább összekapcsolódik és összekapcsolódik, így új kihívásokat kínál az építészet számára. Ezek a kihívások mindent a városok tömörülésétől és a szélsőséges eseményekkel és a környezettel kapcsolatos fenyegetésekkel kapcsolatosak. A dinamikus Koppenhága-Malmö régióban található Lund University jól ismert a kompetenciájáról és a tudásról, és kiváló forrásokat kínál ezeknek a kérdéseknek a szélesebb körű tanulmányozásához. A program ötvözi a legjobb gyakorlatokat a fejlett kutatással, így oktatva a hallgatókat olyan magasan képzett szakemberekké, akik nemzetközi szinten versenyképesek.

... [-]
Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Az Építészeti Iskola fenntartható várostervezésének mesterképzése jól megalapozott hírnévnek örvend egy olyan humanista modern design kialakításában, amely elősegíti az é ... [+]

A világ növekvő városainak egészséges, vonzó és fenntarthatóvá tétele kivételes kihívás. A dinamikus Koppenhága-Malmö régióban található Lund University globális vezető szerepet tölt be a városi gazdasági növekedés és a környezetfejlesztés egyensúlyában, és kiváló forrásokat kínál a fenntarthatóság és a tervezés különböző aspektusainak tanulmányozására. Az Építészeti Iskola fenntartható várostervezésének mesterképzése jól megalapozott hírnévnek örvend egy olyan humanista modern design kialakításában, amely elősegíti az élhetőséget, a közösségépítést és a társadalmi fenntarthatóságot. A városi formában, a városi minőségben és a fenntarthatóságban elért legjobb gyakorlatok és fejlett kutatások alapján a mesterképzés magasan képzett szakembereket állít elő, akik képesek kielégíteni a fenntartható várostervezés mint produktív, sikeres és kreatív, betekintő és szellemi képzettséggel rendelkező személy számára a megközelítést a szakma és gyakorlata.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Az Ipari Formatervezési Iskola kreatív környezetet kínál kiváló műhelyekkel. A program egyedi ipari tervezési projektekből, workshopokból és további elméleti kurzusokból ... [+]

A mesterképzés az ipari formatervezésben három témakörre összpontosul: Élet és viselkedés, forma és technológia, vagy ember és természet. A program egyedi ipari tervezési projektekből, workshopokból és további elméleti kurzusokból áll.

Ön részt vesz, és hozzájárul a tudás megteremtéséhez a tervezés területén. Kiállítások, szemináriumok és workshopok szervezésével közli a munkáját és részt vesz a nyilvános vitában. Az Ipari Formatervezési Iskola kreatív környezetet kínál kiváló műhelyekkel. Egy teljes egyetem részeként nagyszerű lehetőségeket kínálunk multidiszciplináris megközelítésre más karokkal való együttműködésen keresztül. A hallgatók a választott témakörökben lesznek, függetlenül attól, hogy konceptuálisan kreatív, stratégiai vagy technikai jellegűek-e. Mindenekelőtt a mesterképzés az ipari formatervezésben ösztönzi a tudomány mélyreható vitáit és megfontolását.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Lund University a világ egyik vezető egyeteme, a biotechnológiai kutatás és oktatás terén. Hazánk számos világhírű tudós, akik szoros kapcsolatban állnak az iparral. ... [+]

A biotechnológia kulcsfontosságú technológia, amely erős innovációs potenciált kínál a társadalom fenntartható fejlődéséhez. A biotechnológiai kutatás és fejlesztés tovább javítja a folyamatokat és olyan termékeket fejleszt ki, amelyek jelentős hatást gyakorolnak az olyan ágazatokra, mint az egészségügy és a gyógyszeripar, a mezőgazdaság, az élelmiszer és takarmány, a környezet helyreállítása, valamint a vegyi anyagok és a bioüzemanyagok előállítása.

Lund University a világ egyik vezető egyeteme a biotechnológiai kutatás és oktatás területén. Olyan világhírű tudósok otthona, akik szorosan kapcsolódnak az iparághoz - a nagy multinacionális vállalatoktól a kisvállalkozásokig, a részlegünkben kialakult kutatásokon alapulva.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mester program kínál egy vegyes gyakorlati és elméleti tanulás, amelynek középpontjában a csoport munka és a kölcsönhatás a hallgatók és a tanárok, valamint a fontos ... [+]

A növekvő katasztrófák és a kapcsolódó veszteségek tendenciája valóban globális kihívás. A változó globális kockázati táj az olyan folyamatok miatt, mint az éghajlatváltozás, az urbanizáció és a modern társadalom növekvő bonyolultsága, komoly kihívásokat jelent a fenntartható fejlődés számára, és interdiszciplináris megközelítéssel kell foglalkozni. A növekvő számú kormány és nemzetközi szervezet elismeri, hogy a katasztrófák kockázatkezelésében és az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodásban erőfeszítéseket kell tenni annak érdekében, hogy sikeresen alkalmazkodjanak a változó környezetekhez, és biztonságos és fenntartható társadalmakat fejlesszenek ki.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A beágyazott elektronikai mérnökség széles perspektívát kínál, ahol a digitális és az analóg tervezést egyetlen egységnek tekintik, amelyben a különböző tartományok kölcs ... [+]

A beágyazott elektronikai mérnökség széles perspektívát kínál, ahol a digitális és az analóg tervezést egyetlen egységnek tekintik, amelyben a különböző tartományok kölcsönhatnak egymással. A hangsúly a CMOS-on található, ahol több milliárd eszközt használnak arra, hogy egy rendszert egyetlen szilíciumszerszámra építsenek.

A sanghaji rangsor (ARWU) a Lund University a világ 20 legjobb egyeteme közé sorolja az elektromos és elektronikai mérnöki szakon 2017-ben. Ez a program igényes és egyedülálló kínálatában, tökéletes felkészülés a jövőbeli karrierjére. A program a rádiófrekvenciás (RF) áramköröktől az adatátalakítási és digitális áramkörökig terjed. Egy másik megkülönböztető jellemző az, hogy az áramkör kialakítása a vezeték nélküli kommunikáció területéhez kapcsolódik, ahol az RF front-végeket digitális alapsávdal közösen tervezték, amely lehetőséget biztosít a teljes adó-vevő felépítésére.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Az Egyetem energiatakarékos épületekkel kapcsolatos fejlett kutatásai, valamint az építőiparhoz való szoros kapcsolatai kiváló alapot nyújtanak egy erős mesterképzéshez, ... [+]

Az épületek felelősek globális energiafelhasználásunk nagy részéért. Az energiafelhasználás valójában az épület globális környezeti lábnyomának fő meghatározó tényezője, figyelembe véve annak teljes élettartamát.

Lund University nemzetközileg elismert az energiahatékony épületekkel kapcsolatos magas színvonalú kutatásért. Szakértelem egy egész épületre összpontosít, amely a lakosság igényeit, valamint kényelmét és egészségét szolgálja. Az Egyetem fejlett kutatásai és szoros kapcsolatai az építőiparral kiváló alapot biztosítanak egy erős mesterképzéshez, amely nagyrészt egyedülállóan az épületekre összpontosít.

Diákjaink az energiatakarékos és környezetbarát épülettervezés területén hideg éghajlatú területen fejlett tudással, készségekkel és kompetenciákkal fognak végezni. Célunk a magasan képzett szakemberek képzése, akik jelentősen hozzájárulnak az energiatakarékos épületek tervezéséhez, felépítéséhez vagy felújításához, figyelembe véve az építészetet és a környezetet, a lakosság viselkedését és szükségleteit, egészségét és kényelmét, valamint a teljes gazdaságot.... [-]

Svédország Helsingborg
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez az Erasmus Mundus közös mester célja, hogy európai dimenziót biztosítson az élelmiszer-kutatás és -fejlesz- tés tudásintenzív területein, és rendkívül fontos mind az u ... [+]

Az Erasmus Mundus élelmiszeripari innováció és terméktervezés (FIPDes) közös mesterképzése egy kétéves akadémiai program az élelmiszer-tudomány és a termékfejlesztés területén, amelyet az Université Paris Saclay és az AgroParisTech (Franciaország) működtet, valamint a DIT (Írország), UNINA (Olaszország) és Lund University . A FIPDes Master célja, hogy európai dimenziót nyújtson az élelmiszerkutatás és -fejlesztés tudásintenzív területén, és rendkívül fontos mind az uniós, mind a harmadik országbeli diákok számára, akik az agrár-élelmiszeriparban kívánnak dolgozni. A programot 2010-ben az Európai Bizottság jóváhagyta, és 2011-ben kezdte meg.Program modulok / tanfolyamok... [-]
Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a program kiterjed az egészségre gyakorolt ​​hatású ételek tervezésére és gyártására. Megtanulnak olyan témákról, mint az élelmiszer-kémia, az élelmiszer-feldolgozás, ... [+]

Ez a program olyan diákok számára készült, akik többet szeretnének megtudni az élelmiszerekről, és akik az innovatív jövőbeli élelmiszerekkel szeretnének dolgozni, például a fontosabb egészségügyi problémák, mint például az alultápláltság és az elhízás megoldásában. A program kiterjed az egészségügyi előnyökkel rendelkező élelmiszerek tervezésére és gyártására. Megtanul majd olyan témákat, mint az élelmiszer-kémia, az élelmiszer-feldolgozás, a felszíni és a kolloid kémia, a mikrobiológia, a táplálkozás és az élelmiszer-elemzés.

A program szorosan illeszkedik a piaci igényekhez, és nagy hangsúlyt fektet a mérnöki tudományokra. Tanulmányai során nem csak a világ vezető kutatóit találja meg, hanem a különböző élelmiszeripari cégek vendég előadóit is, akik például a termékfejlesztéssel és marketingtal foglalkoznak. A helyi iparral való kapcsolatunk erős, és az innovációra összpontosítunk; sok kutatónk a kutatási eredményeket sikeres vállalkozói vállalkozásokké alakította át, mint például Oatly, Optifreeze, Probi és Solve.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Az Erasmus Mundus közös tűzvédelmi mérnöki diplomáját (IMFSE) a tűzbiztonság területén működő három vezető intézet szervezi: a Ghent Egyetem, a Lund University és az Edin ... [+]

Ezek a három vezető európai kutatási egyetem, amelyek kiegészítő szakértelemmel rendelkeznek a tűzbiztonsági mérnöki szakterületen (FSE), együtt állnak azzal a céllal, hogy olyan oktatási programot hozzanak létre, amely meghatározza a professzionális tűzvédelmi mérnök számára szükséges teljesítményt, amely képes egy teljesítményalapú tervezés kialakítására (PBD). A három IMFSE egyetem vezető európai intézmények a tűzbiztonság területén, mind az oktatási programokat, mind a magas szintű kutatást. Gent általános célja az FSE, Lund felismerték a kamra tűzdinamikájában, a CFD modellezésben, az emberi viselkedésben a tüzek és az evakuálás során, valamint a kockázatértékelési módszerek felé, és Edinburgh az első strukturális tűzvédelmi mérnöki tanterv fejlesztője.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a Master program biztosítja Önnek a források, gondolkodásmód és készségek szükségesek a sikeres karrier a globális logisztika és az ellátási lánc menedzsment. Szilárd ... [+]

A program célja, hogy a diákok az erőforrások, gondolkodásmód és készségek szükségesek a sikeres karrier a globális logisztikai és ellátási lánc menedzsment. Tanfolyamaink célja, hogy a hallgatóknak szilárd elméleti ismereteket és „gyakorlati” gyakorlati tapasztalatokat kapjanak. Sok szolgáltatást is kínálnak az iparág vendégtanárainak, valamint lehetőséget biztosítanak a diákok számára, hogy látogassanak el és dolgozzanak a vállalatokkal megbízásokon. A program multidiszciplináris megközelítést alkalmaz az ellátási láncok és logisztikai stratégiák, hálózatok, folyamatok és rendszerek tervezésére, tervezésére és kezelésére. A diákok megtanulják a problémamegoldó technikákat, amelyek mind a mennyiségi, mind a minőségi modellekre alkalmazhatók, mint például esettanulmányok, projektmunka, üzleti játékok és szimulációk.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mester program magában foglalja a vízgazdálkodás főbb szempontjait, beleértve az integrált vízgazdálkodást, a szennyvízkezelést, a csapadékvízkezelést, a parti hidra ... [+]

A tiszta vízhez való hozzáférés az egészségügyi ellátás javításának, az élelmiszerellátás növelésének, a gyermekhalandósági arányok csökkentésének és az emberek általános életminőségének javításának sarokköve. Rendkívül fontosnak bizonyult olyan technológiák kifejlesztése, amelyek képesek a vízbiztonsági kihívások kezelésére és a növekvő kereslet kielégítésére. Az integrált vízgazdálkodás alkalmazásával a felszíni vizek és a felszín alatti vizek felhasználhatók a kereslet fenntartható és környezetbarát módon történő fedezésére. Ezeket a kérdéseket tanulmányozzuk diákjainkkal, valamint számos más kihívást is, mint például a szennyvíztisztítás, a vihar vízgazdálkodás, a parti hidraulika és a hidrológiai folyamatok modellezése. A program széles körű és kiterjed a vízkészlet-tervezés legfontosabb szempontjaira.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A vezeték nélküli kommunikációs program a vezeték nélküli kommunikáció fizikai és alsó rétegére összpontosít. A cél az, hogy a hallgatók mélyreható ismeretekkel rendelkez ... [+]

A vezeték nélküli kommunikáció mester programja felkészíti a tanulókat egy izgalmas karrierre egy gyorsan bővülő iparágban. A sanghaji rangsor (ARWU) a Lund University a világ 20 legjobb egyeteme közé sorolja a villamos és elektronikus mérnöki szakterületen 2017-ben. Az egyetem kiváló forrásokkal rendelkezik a vezeték nélküli kommunikáció területén, és lehetőséget kínál a diákok számára a tanulásra világvezető kutatók, a legmodernebb laboratóriumi létesítményekben. A kutatás és az oktatás szorosan kapcsolódik az osztályon. Mindannyian tanáraink PhD-szintű vagy magasabb szintű képzettséggel rendelkeznek, és aktívan részt vesznek a kutatásban.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A Nemzetközi Mester Program Környezetgazdálkodási és Irányelv (EMP) célja, hogy lehetővé tegye a diplomások vezetni változást fejlesztésével képesek értékelni, tervezése ... [+]

Ha olyan kérdéseket érdekel, mint a „hogyan lehet felmérni a környezeti problémákat”, „hogyan működnek a vállalatok és a hatóságok a környezeti problémák megelőzésére és megoldására”, és „hogyan befolyásolhatják és befolyásolhatják a különböző típusú szereplők a pozitív változások irányítása érdekében” , akkor ez a mesterképzés fog fellebbezni. A Nemzetközi Környezetgazdálkodási és Politikai Mesterképzés (EMP) célja, hogy lehetővé tegye a diplomások számára a változások vezetését, hogy képesek legyenek értékelni, megtervezni és végrehajtani a komplex környezetvédelmi kihívásokra vonatkozó irányítási és politikai válaszokat. Az EMP program főbb jellemzői közé tartozik az interdiszciplináris, nemzetközi és alkalmazott természet.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a közös mesterképzés a Környezettudományi, Irányítási és Menedzsment (MESPOM) programban felkészíti Önt azon megoldások azonosítására és végrehajtására, amelyek komple ... [+]

A MESPOM egy közös program a Környezettudományok, Irányelvek és Irányítás terén, melyet négy vezető európai és két észak-amerikai egyetem működtet. A hallgatók a konzorciumi egyetemek közül legalább hatan tanulmányoznak, és a befejezés után közös diplomát kapnak. A kiváló partnerintézmények legjobbjainak összegyűjtése és a különböző környezeti rendszerekkel rendelkező több kultúrában való helyszíni betekintést nyújtó MESPOM felkészíti a tanulókat arra, hogy megoldásokat találjanak a komplex környezeti fenntarthatósági kihívások megoldására, különösen nemzetközi összefüggésekben. A sokoldalú oktatási út egy egyedülálló platformot is kínál az élénk alumni hálózat számára, amely ezt a programot jellemzi.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A LUMES program a hallgatók számára biztosítja a szükséges készségeket a 21. századi összetett fenntarthatósági kihívásokkal kapcsolatos problémák kezelésére. A The LUMES ... [+]

A LUMES program a hallgatók számára biztosítja a szükséges készségeket a 21. századi komplex fenntarthatósági kihívásokkal kapcsolatos problémák kezelésére. A LUMES program a fenntarthatósági kihívásokra helyezi a hangsúlyt a helyi és a globális szinten, összekapcsolva a társadalmi és természettudományos szemléleteket.

A már meglévő ismeretekre és tapasztalatokra építve hangsúlyt kell fektetni a jelenlegi társadalmi fejlődési minták megértésére és az általuk létrehozott környezeti problémákra, valamint a jövőbeli fenntartható Pathways vonatkozó stratégiák kialakítására. A program alapja a fenntarthatóság interdiszciplináris és holisztikus megközelítése, a társadalmi, gazdasági és környezeti rendszerek közötti kölcsönhatások megértése érdekében, valamint a paradigmákra, koncepciókra és alapul szolgáló feltevésekre összpontosít, amelyeken a kölcsönhatásokkal kapcsolatos viták megalapozottak .... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a transzdiszciplináris program célja, hogy diákjainknak fejlett ismereteket szerezzenek az Ázsiában aktuális kérdésekről. A diákok szaktudást szereznek a kortárs ázsia ... [+]

A Lund University végzett Ázsiai Tanulmányok programja népszerű program, diákjaink nagyszámú nemzet és tanár nagyra értékelik az igazán nemzetközi környezetet.

Ennek a transzdiszciplináris programnak az a célja, hogy tanulóink számára fejlett ismereteket szerezzen Ázsiában a jelenlegi kérdésekről. A diákok szaktudást szereznek a kortárs ázsiai társadalmakban és képesek specializálódni a választott regionális, tematikus és fegyelmi fókusz alapján. Diákjaink többsége helyszíni munkát végez egy választott ázsiai országban. A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy az Ázsiában működő partner egyetemeken vegye igénybe az alkalmazott terepmunkát.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ennek a programnak az a célja, hogy háttér-ismeretekkel és gyakorlati készségekkel rendelkezzen ahhoz, hogy megértse, értékelje és dolgozhasson a fejlesztéshez kapcsolódó ... [+]

A Master of Science in Development Studies egy interdiszciplináris társadalomtudományi mester program, amely a szegénység és a fejlődés problémáira összpontosít. A program célja, hogy háttérismereteket és gyakorlati készségeket nyújtson a fejlesztéshez kapcsolódó területek megértéséhez, értékeléséhez és munkájához, akár a közvetlen szegénység csökkentése, másrészt a társadalmi, gazdasági és intézményi fejlődés szempontjából. Kritikus társadalomtudományi megközelítést szerezzen, és saját magatartást végez a mester szakdolgozat keretében. Képes lesz a különböző társadalomtudományi módszerekben, mind kvalitatív, mind mennyiségi szempontból. Önnek olyan általános készségeket is szerez, mint a problémamegoldás, a csapatmunka, a kulturális megértés, a független jelentések készítése, valamint a fogalmi, elemzési és értékelési készségek.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mesterképzés az európai ügyekben egyedülálló kurzus kombinációt kínál, amely olyan témákat ölel fel, mint az európai kormányzás, az uniós jog, az EU-tárgyalások, Eur ... [+]

A svédországi első európai ügyek programja (1994-ben alakult) egyedülálló kurzus-kombinációt kínál, amely olyan témákat ölel fel, mint az európai kormányzás, az uniós jog, az EU-tárgyalások, Európa és a nemzetközi politikai gazdaság, valamint az EU közös kül- és biztonságpolitikája. A téma elméleti megértése mellett lehetővé teszik, hogy az elméletet a gyakorlatba áthidaljuk, és lehetősége legyen arra, hogy egy 10 hetes gyakornoki kurzust végezzen egy választott szervezetnél. A programban résztvevő hallgatók gyakornoki tevékenységet folytatnak az Európai Bizottságban és a különböző szervezetekben, amelyek részt vesznek Brüsszelben a konzultációs és lobbi tevékenységekben.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A Master of Science in Global Studies egy interdiszciplináris társadalomtudományi Mester program célja, hogy Önnek a tudás a globalizáció, a konfliktusok és a társadalmi ... [+]

A Master of Science in Global Studies egy interdiszciplináris társadalomtudományi Mester program célja, hogy Önnek a tudás a globalizáció, a konfliktusok és a társadalmi változások. Ez magában foglalja a globalizáció és az átalakulás folyamataihoz kapcsolódó elméletek megértését, amelyeket különféle fegyelmi keretek között elemeznek. A program jelentős kulturális, gazdasági, politikai és szociálpszichológiai elméleteket és koncepciókat mutat be, amelyek lehetővé teszik, hogy tájékozott, összehasonlító elemzéseket végezzen arról, hogy a globalizáció hogyan kapcsolódik a konfliktusokhoz és a társadalmi változáshoz.

Képes lesz a különböző társadalomtudományi módszerekben, mind kvalitatív, mind mennyiségi szempontból. Önnek olyan általános készségeket is szerez, mint a problémamegoldás, a csapatmunka, a kulturális megértés, a független jelentések készítése, valamint a fogalmi, elemzési és értékelési készségek. Diákként a programban képes lesz arra, hogy a globális tanulmányokhoz kapcsolódó kritikai gondolkodási készségeket fejlessze és elméleti ismereteit elmélyítse a fegyelmi hátterében. Önnek lehetősége nyílik arra, hogy aktívan részt vegyen az oktatás formálásában, tanulmányait az Ön érdekeinek és karriercéljainak megfelelően, különösen a program második felében.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Az antropológia, a földrajz, a szociológia és a gazdasági történelem területén a program interdiszciplináris perspektívákat és analitikus eszközöket kínál a fenntarthatós ... [+]

Az antropológia, a földrajz, a szociológia és a gazdasági történelem területén a program interdiszciplináris perspektívákat és analitikus eszközöket kínál a fenntarthatósági problémákkal kapcsolatos kommunikációhoz. Fontos kiegészíti a fenntarthatóság fenntarthatóságának technológiai és természettudományi megközelítéseit a fogyasztás és az erőforrás-felhasználás kulturális dimenzióira, a környezet és a gazdaság kulturális érzékelésére, valamint a környezeti problémák globális elosztására vonatkozó társadalomtudományi perspektívákra összpontosítva. A központi cél az, hogy segítsen a hallgatóknak olyan készségek fejlesztésében, amelyek a különböző tudományágak, a kulturális hagyományok, az üzleti, a politikai és a társadalmi mozgalmak diszkurzusait szétválasztó határokon átnyúló kommunikációban határoznak meg. A program ösztönzi a fenntarthatóságról folytatott vita kritikus vizsgálatát, ugyanakkor komoly elkötelezettséget jelent az emberi-környezetvédelmi kapcsolatok világszerte történő javításában. Ideje kiterjed a korunk legfontosabb társadalmi és környezeti kihívásaira, beleértve az éghajlatváltozást és az éghajlatváltozást, az egyenlőtlen cserét és az ökológiai erőforrások felhasználását, valamint a környezeti kockázatok és problémák átterelését a világ társadalmának legszegényebb részeire.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A program fő területei a városi, társadalmi és tájföldrajzi, gazdasági földrajz és politikai ökológia. A téma hatóköre olyan, hogy kiváló tudományos alapot nyújt Önnek. ... [+]

Az emberi földrajz széles témaköröket fed le - a környezeti és tájváltozásoktól a bolygóvárosi urbanizációig és a gazdasági válságokig. A tantárgy hatóköre olyan, hogy kiváló tudományos alapot nyújt Önnek, amely könnyen összekapcsolható más tudományos témákkal.

A mester program humán földrajzi célja, hogy a hallgatók:

tudás az emberi földrajz elméleteinek fejlődéséről és azok más társadalmi és környezeti tudományok elméleteivel való kapcsolatáróla társadalmi, gazdasági, kulturális és környezeti folyamatok térbeli dimenzióinak megértése, valamint azok fontossága a jóléthez és az életkörülményekhez különböző földrajzi kontextusokbankészségek a módszerekben és a fejlett eszközök alkalmazása a helyi, regionális, nemzeti és globális skálák fejlesztési folyamatai közötti komplex kapcsolatok elemzésérea politikai, gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi kérdésekkel kapcsolatos tudományos vizsgálatok, elemzések és fejlett tervezés elvégzésének képessége egyre összetettebb világban... [-]
Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a kétéves interdiszciplináris Mester program a nemzetközi fejlesztésre és irányításra összpontosít. A fejlesztési kérdések bonyolultságának elismeréseként a program üd ... [+]

A LUMID egy kétéves interdiszciplináris program, amely a nemzetközi fejlesztésre és irányításra összpontosít. A fejlesztési kérdések bonyolultságának elismeréseként a program üdvözli a különböző tudományterületek (beleértve a mérnöki tudományokat, a természettudományokat, az orvostudományokat és a humán tudományokat a társadalomtudomány mellett) hallgatókat és hallgatókat.

A program az elméleti ismeretek, az alkalmazott kutatási módszerek és a menedzsment eszközök és készségek egyedi kombinációját kínálja a hallgatóknak a jelenlegi fejlesztési területek és kihívások széles skálájához. A nemzetközi fejlesztési kutatások és gyakorlatok e különböző aspektusait program kurzusok, szakmai gyakorlatok, terepmunka-kutatás és kiegészítő kezdeményezések, például a Fejlesztési gyakorlati szeminárium és az alumni hálózat segítségével integrálják, ami a LUMID számára előnyösebb, mint a többi mesterképzés ugyanazon a területen.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A nemzetközi mester program célja, hogy kritikus megközelítést kínáljon a kortárs társadalmi és kulturális kérdésekben a médiában és a kommunikációban. Célunk, hogy a mod ... [+]

A nemzetközi mester program célja, hogy kritikus megközelítést kínáljon a kortárs társadalmi és kulturális kérdésekben a médiában és a kommunikációban. Célunk, hogy a modern életben megismerjük a globális média struktúrákat és folyamatokat. A média, a demokrácia és a kulturális állampolgárság, a médiahatalom, a médiaipar és a termelés, a nemek, az egészség és a társadalom, a reprezentáció és a népi kultúra, a médiamegjelenések, a kulturális sokszínűség és a kritikus állatok legfontosabb kérdéseinek, elméleteinek és problémáinak naprakész kapcsolódása tanulmányok. A tanfolyamok a nemzeti és transznacionális médiakörnyezetekben folytatott, a tudásról, a hatalomról és a társadalmi kapcsolatokról szóló mai viták kezelésére.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A közel-keleti tanulmányok központjában, a lundi középiskolai tanulmányok kétéves nemzetközi interdiszciplináris mesterképzése magasan képzett diákok számára lehetőséget ... [+]

A közel-keleti tanulmányok központjában, a lundi középiskolai tanulmányok kétéves nemzetközi interdiszciplináris mesterképzése magasan képzett diákok számára lehetőséget nyújt a Közel-Kelet és Észak-Afrika (MENA) megismerésére. Ezenkívül oktatási programunk lehetőséget nyújt a személyes fejlődésre, amely lehetővé teszi a hallgatók számára a szükséges képzést és támogatást, hogy sikeres legyen a pályafutásukban a Lund University megszerzése után.

2009-ben a svéd kormány választotta ki a CMES-t, hogy kezdeményezze a „Közel-Kelet a kortárs világban” kutatási programot a svéd kutatási tanács stratégiai kutatási területeinek részeként. Azóta a CMES gyorsan bővült egy nemzetközi kutatási, oktatási és nyilvános tájékoztatási központtá, amely a Közel-Keletre és Észak-Afrikára összpontosít.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mesterképzés a pszichológia területén specializálódást és szélességet biztosít. A program célja, hogy mesterképzést biztosítson a jelenlegi kutatások alapján, és szé ... [+]

A Pszichológia Master of Science Programja összesen 120 felsőoktatási kreditet foglal magában, beleértve a 30 kredit mesterképzést. A program specializálást és szélességet nyújt a pszichológia területén. A program célja, hogy mesterképzést biztosítson a jelenlegi kutatások alapján, és széles körű karrierlehetőségeket kínáljon.

A programon belül lehetősége van a saját érdeklődésű kurzusok kiválasztására. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a program nem vezet klinikai pszichológusként.

Az első félévben a pszichológia elméleti és gyakorlati eszközei állnak. A diákok a pszichológia és a kognitív tudomány filozófiájában alapot kapnak, amely magában foglalja mind a jelenlegi területeket, mint a megtestesült és kiterjesztett kogníciót, mind a szabad akarat, tudatosság és a néppszichológia szerepével kapcsolatos tartós kérdéseket. A diákok részt vesznek a napi laboratóriumokban a különböző almezőkben elismert kutatókkal, és gyakorlati tapasztalatokat szereznek a tanszékben alkalmazott kutatási módszerek körével. A diákok megtanulják a fejlett módszereket és statisztikákat is, beleértve a bayesi statisztikákat.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A mester program a szolgáltatás menedzsment egyesíti mélyreható tárgyi ismerete a szolgáltatási ágazatok megértése a konkrét szervezeti és vezetési igényeit szolgáltatási ... [+]

A mesterképzés a szolgáltatási menedzsmentben egyedülálló lehetőség azoknak, akik keresési menedzsment programokat keresnek, a kutatáshoz szoros kapcsolatban. A program egyesíti a szolgáltatási szektorok mélyreható ismereteit a szolgáltatási tevékenységek konkrét szervezeti és vezetői igényeinek megértésével. A Szolgáltatáskezelés mesterképzésénél öt különböző szakterület közül választhat: Kultúra és kreativitás menedzsment , kiskereskedelem , ellátási lánc menedzsment , fenntartható szolgáltatási menedzsment vagy turizmus . Mi a világ minden tájáról származó diákok keveréke.

A program jellemzői:

A kiskereskedelem gyors fejlődése, beleértve a globális kihívásokat és az értékesítés új módjait, több képzett személyzetet igényel. Tanulmányozza és elemzi azokat a jelenségeket és helyzeteket, mint a szervezetelmélet, az ügyfélkapcsolatok, a fenntarthatóság és a helyfejlesztés. Ön mélyebb ismereteket szerez a kiskereskedelmi marketingről, az üzlettervezésről, a CSR-ről, a fenntarthatóságról, az ellátási lánc menedzsmentről és az ügyfélkapcsolat-kezelésről.... [-]

Svédország Helsingborg
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A mester program a szolgáltatás menedzsment egyesíti mélyreható tárgyi ismerete a szolgáltatási ágazatok megértése a konkrét szervezeti és vezetési igényeit szolgáltatási ... [+]

A Master's Program a Service Management egyedülálló program azok számára, akik az iparági releváns szolgáltatás-menedzsment és a vezetés haladó szinten. A program egyesíti a szolgáltatási szektor mélyreható ismereteit, a legmodernebb kutatási környezetet és a legkorszerűbb szakmai alkalmazásokat.

Amikor a mester programot a szolgáltatás menedzsment, akkor válassza ki az egyik három különböző szakterületek: Supply Chain Management, a kiskereskedelem vagy a turizmus. Van egy keverék a diákok a világ minden tájáról.

A program jellemzői

A Supply Chain Management gyors fejlődése, beleértve a globális kihívásokat és az ellátási láncok szervezésének új módjait, valamint üzleti tevékenységet folytat, több képzett személyzetet igényel. Olyan jelenségeket és helyzeteket fog megvizsgálni és elemezni, mint a szolgáltatásmenedzsment az ellátási lánc menedzsment kontextusokban, a szállítmányok és logisztika menedzsment, a változáskezelés, a tudományelmélet, valamint a minőségi és kvantitatív módszerek. Ez segíteni fog abban, hogy fontos elemző és vezetői készségeket fejlesszen ki, miközben értékes tapasztalatot nyújt innovatív, stratégiai és fenntartható globális ellátási láncok kialakításában. A különböző ellátási lánc menedzsment területeken szerez tudást és tapasztalatokat, valamint olyan eszközöket fejleszt ki, amelyek lehetővé teszik, hogy innovatív és fenntartható ellátási lánc menedzsmentet hozzon létre a vállalatokban, az állami szektorban és más szervezetekben.... [-]

Svédország Helsingborg
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A mester program a szolgáltatás menedzsment egyesíti mélyreható tárgyi ismerete a szolgáltatási ágazatok megértése a konkrét szervezeti és vezetési igényeit szolgáltatási ... [+]

A mesterképzés a szolgáltatási menedzsmentben egyedülálló lehetőség azoknak, akik keresési menedzsment programokat keresnek, a kutatáshoz szoros kapcsolatban. A program egyesíti a szolgáltatási szektorok mélyreható ismereteit a szolgáltatási tevékenységek konkrét szervezeti és vezetői igényeinek megértésével. A Szolgáltatáskezelés mesterképzésénél öt különböző szakterület közül választhat: Kultúra és kreativitás menedzsment , kiskereskedelem , ellátási lánc menedzsment , fenntartható szolgáltatási menedzsment vagy turizmus . Mi a világ minden tájáról származó diákok keveréke.

A program jellemzői

A turizmus az egyik leggyorsabban növekvő iparág. Az elkötelezett személyek, akik képesek fejleszteni és vezetni a szolgáltatási műveleteket, nagy a kereslet. Az idegenforgalom szakosodása azokra az emberekre irányul, akiknek karrierlehetőségei vannak az idegenforgalmi iparágban, az egész világgal, mint munkaterületükkel. A turizmust multidiszciplináris perspektívából tanulmányozzák, kombinálva a menedzsment, a marketing, a társadalomtudományok és a humán tudományok elemeit. A stratégiai menedzsment, az értékteremtés és a projektmenedzsment mélyebb ismeretei lesznek.... [-]

Svédország Helsingborg
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ennek az interdiszciplináris társadalomtudományi programnak az a fő célja, hogy javítsa a lehetőségeit kritikusan vizsgálni, értékelni és megvitatni a terület legfontosab ... [+]

A nemek közötti társadalmi tudományok tudományága olyan interdiszciplináris társadalomtudományi mester program, melynek célja, hogy olyan alapvető elemeket biztosítson Önnek, amelyeken keresztül a jelenlegi nemi elméletek és kutatás a megalapozott tudományágakkal folytatott párbeszéd során hozzájárultak a szélesebb társadalmi folyamatok megértéséhez. A program fő célja, hogy javítsa a képességét kritikusan megvizsgálni, értékelni és megvitatni a terület legfontosabb elméleti perspektíváit és kutatási eredményeit. A társadalomtudomány és a nemi elemzés ilyen készségeivel képes lesz megfogalmazni és elemezni az elmélet és a gyakorlat közötti összefüggéseket a nemekkel, az osztályral, az etnikai hovatartozással és a szexualitással kapcsolatban.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A Master of Science Program a Szociológia a jog egy interdiszciplináris program célja, hogy bemutassák a diákok a tanulmány a jog, jogi intézmények és a jogi viselkedés e ... [+]

A Master of Science Program a Szociológia a jog egy interdiszciplináris program célja, hogy bemutassák a diákok a tanulmány a jog, jogi intézmények és a jogi viselkedés egy társadalmi kontextusban. Fejlett áttekintést nyújt a jogszociológiáról azzal a lehetőséggel, hogy szocio-jogi területekre specializálódhat, mint például a büntető igazságszolgáltatás, a kriminológia, a jogi kultúrák, az emberi jogok, a jogi szakma, a kormányzás, a jog és a nemek, a jog és a globalizáció és a szabályozás.

A program célja, hogy növelje a hallgatók tudását arról, hogy a törvény és a jogi intézmények hogyan működnek nemzeti és transznacionális szinten, és hogyan hatnak a hétköznapi polgárok mindennapi életére. A program biztosítja a hallgatóknak azokat a készségeket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy kritikusan megvizsgálják, elemezzék és értékeljék a társadalmi-jogi elmélet és gyakorlat közötti kölcsönhatást, feltárják a jogi fejleményeket és tanulmányozzák a végrehajtási problémákat nemzeti, nemzetközi és globális szinten.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Egyedülálló tervezése révén a hallgatók megértik a stratégiai kommunikációt és a szervezeti kommunikáció, a PR, a márkakommunikáció és a válságkommunikáció szorosan kapcs ... [+]

A stratégiai kommunikáció a szervezetek által elfogadott formális és informális kommunikációs kezdeményezések interdiszciplináris vizsgálata a célok elérése és a fenntartható túlélés biztosítása érdekében. Ami a szakmai szerepeket illeti, a közelmúltbeli fejlesztések az operatív készségekről a fejlettebb stratégiai ismeretekre helyezték a hangsúlyt. A szakembereknek mélyrehatóan meg kell érteniük a stratégiai kommunikációt és annak szerepét a társadalomban. A program célja az új és megnövekedett igények kielégítése. Az egyedülálló design révén a diákok megértik a stratégiai kommunikációt és a szervezeti kommunikáció, a PR-k, a márka kommunikáció és a válságkommunikáció szorosan kapcsolódó területeit.... [-]

Svédország Helsingborg
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A politikatudomány, a szociális munka, a szociológia és a gazdaságosság perspektívái egyedülálló kombinációjával ez a program széles körű tudást és készségeket biztosít Ö ... [+]

A politikai tudomány, a szociális munka, a szociológia és a közgazdaságtan perspektíváinak egyedülálló kombinációjával ez a program a jóléti szolgáltatások kezeléséhez és adminisztrációjához szükséges ismeretek és készségek széles skáláját nyújtja Önnek. A kurzusok összehasonlító megközelítésen alapulnak, kiemelve az országok, az adminisztratív szintek és a szakpolitikai területek közötti különbségeket és hasonlóságokat, beleértve az Európai Unió perspektíváját is. A saját szakterületükön tevékenykedő kutatók mellett tanáraink oktatási képzésen mentek keresztül és modern oktatási és értékelési technikákat alkalmaztak. A szakembereket is bevonjuk a tanfolyamokba, és meglátogatjuk a különböző jóléti szolgálatok gyártásában részt vevő ügynökségeket.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a kétéves mester program lehetőséget nyújt arra, hogy megismerje az univerzumot, és alkalmazza a fizika tudását egy élénk és gyorsan fejlődő tudományterületen. ... [+]

Ez a strukturált kétéves program lehetőséget nyújt arra, hogy megismerje az univerzumot és alkalmazza fizikaismeretét egy élénk és gyorsan fejlődő tudományterületen.

Az első félévben a mag csillagászati ​​tanfolyamokra fordítanak, beleértve a csillagok szerkezetét és evolúcióját, valamint a galaktikus dinamikat. A második félévben 60 ECTS-s projektet fog dolgozni a nemzetközileg elismert professzorok felügyelete mellett, és ez a projekt három félév alatt folytatódik. Négy további tanfolyamot is megtart, amelyek kiterjesztik a modern asztrofizika legizgalmasabb területeiről szóló ismereteit, például az exoplanetákat és a korai univerzumot.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mester programja multidiszciplináris, és sokoldalú oktatást kínál a légköri tudományokban, amelyet a tudomány vezető szakemberei tanítanak. A témák széles skálájáról ... [+]

A program multidiszciplináris és sokrétű oktatást kínál a légköri tudományok területén, melyeket a területen működő vezető tudósok tanítanak. Ez mélyreható megértést nyújt az általános légköri tudományokról, a biogeokémiai ciklusokról és a föld-ökoszisztéma-légkör kölcsönhatások folyamatairól. A témakörök széles körének megismerése olyan területeken, mint a környezeti fizika, a légköri kémia, a meteorológia, a fizikai földrajz és az ökológia. Azt is megtanulják, hogyan kell használni a fejlett számítási és laboratóriumi alapú módszereket, és tapasztalatokat szerezni a terepi mérések és műveletek terén.

A programban részt vevő konzorciumban a különböző skandináv országokban 14 partneregyetem működik, és szándékában áll kiválasztani a kurzusokat közülük többet, hogy profilját a programon belül szabja meg. A hallgatóknak lehetőségük van egy külön ösztöndíjat igényelni az utazási és tartózkodási költségek fedezésére, amikor más észak-európai partneregyetemeken tanulnak.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A biológia, az orvostudomány, a számítástechnika és a statisztikák összefonódnak ebben az általános mesterképzésben, és a genomikai vizsgálatokból, a szerkezeti biológiáb ... [+]

A bioinformatika egy széles témakör, amelyben a biológia, az orvostudomány, a számítástechnika és a statisztika összefonódik. Sokszor a bioinformatika alapja a genomikai vizsgálatokból, szerkezeti biológiából és a biológia és az orvostudomány egyéb területeiből származó biológiai adatok nagymértékű mennyisége. A számítási biológia magában foglalja a biológiai rendszerek matematikai modellezését is.

A program különlegességei:

A fejlett kutatás kombinációja a jelenlegi technikák képzésével, valamint új szoftvereszközök fejlesztésével.A nemzetközi környezetben folytatott kutatáshoz szoros kapcsolat.A fehérjék, a genomika, a transzkriptomika és más adatok elemzése és kombinálása egy biológiai probléma globális megértéséhez.Program modulok / tanfolyamok... [-]
Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Az Állat-ökológia Mester programjában megtudhatja, hogyan lehet elemezni és megérteni az evolúciós folyamatokat a gének, az egyének és a populációk szintjén. Kiváló kutat ... [+]

Az állat-ökológia mesterképzésén megtanulhatja, hogyan kell elemezni és megérteni az evolúciós folyamatokat a gének, az egyének és a populációk szintjén. Ön képes lesz arra, hogy elemezze és megértse, hogyan alakulnak ki az evolúciós és ökológiai folyamatok megjelenése, élettana és viselkedése az állatokban. Azt is megtanulják, hogyan kell elemezni a különböző tulajdonságok költségeit és előnyeit, és hogyan optimalizálják ezeket a reprodukciós és túlélési stratégiák kialakításához. Kiváló kutatási környezetet kínálunk, különösen olyan témákban, mint az állati migráció, a molekuláris ökológia, az élettörténeti kompromisszumok, a természetes populációk betegségállósága és a gazdaszervezet-parazita kölcsönhatások. Az alapkutatásban az állatokra alkalmazott ökológiai és evolúciós kérdések tanulmányozásában, valamint az alkalmazott természetvédelmi kutatások során modern terepi és laboratóriumi módszereket fog használni. Különös hangsúlyt fektetnek a madarakra mint modellrendszerekre.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mesterképzés a vízi ökoszisztémák ökológiájára specializálódott, beleértve az édesvízi és a tengeri rendszereket is, azaz a limnológia és a tengeri ökológia területé ... [+]

Ez a mesterképzés a vízi ökoszisztémák ökológiájára specializálódott, beleértve az édesvízi és a tengeri rendszereket is, azaz a limnológia és a tengeri ökológia területén. Megértette a vízi ökoszisztémák szerkezetének és működésének legmodernebb elméleteit és modelljeit, továbbá a vízgyűjtővel való összefüggését, az antropogén zavarok hatásait, a kezelési stratégiákat és a helyreállítási technikákat. A laboratóriumi és terepi módszertan gyakorlati képzését is hangsúlyozzák.

A program különlegességei:

Szoros együttműködés a kutatócsoportokkal a jelenlegi tudományos kérdések legutóbbi tudományos megközelítéseiben mind az alap-, mind az alkalmazott tudományban.A fenntartható halászati gazdálkodás iránymutatásai.Laboratóriumi gyakorlati képzés és kockázatértékelés az ökotoxikológiai kérdésekben a vízi környezetben.Felújítási projektek tervezése vízgyűjtő skálán.Program modulok / tanfolyamok... [-]
Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A mesterképzésben a konzervációs biológiában megtanulhatod, hogyan használhatod a modern ökológiát és genetikát a menedzsment és helyreállítás során, valamint a biológiai ... [+]

A mesterképzésben a konzervációs biológiában megtanulhatod, hogyan használhatod a modern ökológiát és genetikát a menedzsment és helyreállítás területén, valamint a biológiai sokféleség elvesztésének tanulmányozásában.

A program különlegességeiA biodiverzitás és a helyreállítási ökológia globális és regionális szempontjai.A népesség ökológiája a gyakorlati megőrzési biológia eszközeként.Analitikai módszerek a természetvédelmi biológiában.A nemzetközi környezetben folytatott kutatáshoz szoros kapcsolat.Program modulok / tanfolyamok

Kötelező kurzusok: Népesség és közösségi ökológia, természetvédelmi biológia, biológiai monitoring / vízgazdálkodás és mesterképzési projekt a természetvédelmi biológiában.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A biológia általános mesterképzése lehetőséget ad arra, hogy személyes tanulmányi tervet készítsen. A biológiában körülbelül 50 kurzus közül választhat. Kitűnő lehetősége ... [+]

A biológia általános mesterképzése lehetőséget ad arra, hogy személyes tanulmányi tervet készítsen. A biológiában körülbelül 50 kurzus közül választhat. Kitűnő lehetőségei vannak laboratóriumi munkákhoz és helyszíni kísérletek elvégzéséhez. A legtöbb kurzus teljes munkaidős tanulmány, és általában csak egy tanfolyamot vesz igénybe. A tanfolyamok tipikusan tanítás-intenzívek, előadásokkal, szemináriumokkal, kirándulásokkal, valamint elméleti és gyakorlati gyakorlatokkal. Várható, hogy heti 40 órát töltenek tanulmányokba, önálló tanulmányokba. Általában két tanfolyamot vesz igénybe 15 kredit / félév, azaz összesen 60 kredit évente.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ha érdekel a növényi biológia, az evolúció és a biológiai sokféleség, akkor ez a mester programja. Tudást és megértést fog kapni arról, hogy a növények hogyan működnek a ... [+]

A növények bonyolult rendszereket használnak a növekedéshez, a fejlődéshez, a szállításhoz és az anyagcserében ahhoz, hogy megbirkózzanak a kedvezőtlen környezeti feltételekkel, de jelentősen képesek genetikailag adaptálni mind a biotikus, mind az abiotikus tényezőkre. Az ilyen jellegzetességeket megalapozó mechanizmusok megértése alapvető fontosságú minden biológiai tudomány számára. Ez a téma az Ön számára, ha érdekli a növénybiológia, az evolúció és a biológiai sokféleség.

Tudást és megértést fog kapni arról, hogy a növények hogyan működnek a szervezet különböző szintjein, a molekuláris és az ökológiai élettani szintig. A növényi biológiai munkában alkalmazott módszertan és a fiziológiai, molekuláris és sejtbiológiai kérdések kutatása során megismerkedik. Meg fogja tanulni az új növényfajok fejlődésében részt vevő mechanizmusokat és a növényi sokféleséget és a növényfajok eloszlását szabályozó tényezőket. Meg fogod érteni, hogy milyen módon befolyásolja a párosító rendszerek és a populációs szerkezet a növények gén áramlását és genetikai sokféleségét. Meg fogja vizsgálni, hogy a növények hogyan hatnak egymásra más szervezetekkel, és hogyan képesek alkalmazkodni a környezeti változásokhoz. Tudományosan megalapozott perspektívát fog kapni a növények természetvédelmi biológiájára, és gyakorlati tapasztalatokat szerezni az ökológiai módszertanról. A helyszíni kirándulások és a laboratóriumi munka számos tanfolyam integrált része.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A környezet-modellezés és -gazdálkodás geo-információs tudomány és föld megfigyelése alapvető fontosságú a világ minden táján a fejlesztési kérdések szempontjából. Ezen a ... [+]

* Ne feledje, hogy ez egy közös európai mester program

A környezet-modellezés és -gazdálkodás geo-információs tudomány és föld megfigyelése alapvető fontosságú a világ minden táján a fejlesztési kérdések szempontjából. A téradatok, mint például a térképek és a globális adatbázisok, valamint a műholdas képek, központi szerepet játszanak a szcenárió tanulmányok és életképes politikák megbízható környezetvédelmi információinak megkeresésében. A tudás és a készségek ezen a területen ezért továbbra is döntő fontosságúak az ipar, a kormány és a nem kormányzati szervezetek számára. A program 22 hónapig tart, és világszínvonalú karokat tanít öt országban: Izland, az Egyesült Királyság, Svédország, Lengyelország és Hollandia. Az öt országban legalább kétben töltött időt és multikulturális környezetben tanul, és értékes betekintést nyer az északi és közép-európai tudományos, társadalmi és kulturális sokszínűségbe. A diploma megszerzésével több konzultációs diplomát kap a konzorciumi egyetemeken. Nagy igény van a geo-információs tudomány és a föld megfigyelésére a környezeti modellezés és irányítás (GEM) diplomások számára a nemzetközi színtéren. A GEM diplomások nagy száma doktori képzésben részesül. A program 10 éve fut, és több mint 120 diák végzett.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mester program szinte minden szempontból a geológia, az ásványok és a sziklák a jég geológia, üledékek, éghajlati változások és az élet fejlődése. Két specializáció ... [+]

A program a geológia szinte minden aspektusát lefedi, az ásványi anyagoktól és a szikláktól a jeges geológiáig, az üledékektől, az éghajlati változásoktól és az élet fejlődésétől. Célja, hogy a diákok széles körű geológiai ismeretek, expozíció a területeken a legmodernebb kutatás és alapos ismerete a gyakorlati alkalmazásokat a geológia.

Két specializáció van: a talpfa geológiája és a kvaterner geológia . Három vagy négy kurzus bármelyik szakirányon, kombinálva egy választható kurzussal, általában az első évben tanulnak. A mesterképzési projekt (45 ECTS kredit) kötelező a második évben.

A Geológia Tanszék számos látnivalója a házon belüli kutatási eszközök széles skálája, amely kiegészíti a tanítást. Minden tanuló előadásokat és gyakorlati előadásokat tart a jól felszerelt előadótermekben és a tanszéki épületben működő oktató laboratóriumokban. A terepmunka a gyakorlati munka lényeges részét képezi, és egy nap és egy hét közötti kirándulásokra van lehetőség. Ezeket különböző helyszíneken tartják, és a program egyik fő jellemzője. Az utolsó évben a diákok általában számos kutató laboratóriumban végeznek projekteket. A számítástechnikai és munkaállomás-létesítmények a tanítás és a kutatás számos aspektusát támasztják alá. A diákok hozzáférhetnek a könyvtár összes erőforrásához, beleértve az elektronikus folyóiratokat is.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a program nagyszámú fehérje molekuláris szerkezetét és funkcionális mechanizmusát vizsgálja. A fehérjék megértése központi szerepet játszik a molekuláris szintű orvosi ... [+]

A fehérjék megértése központi szerepet játszik az orvosi és biokémiai problémák molekuláris szinten történő megértésében és megoldásában. Ez a program számos fehérje molekuláris szerkezetét és funkcionális mechanizmusait vizsgálja. A program végzősei a fehérjék klónozásának, expressziójának és tisztításának módszereit, valamint a fehérjék elemzésére szolgáló speciális technikákkal foglalkoznak. Ők is képesek lesznek felhasználni és megérteni az elsődleges tudományos publikációkat, és képesek önállóan tervezni, elvégezni és kritikusan értékelni a kísérleteket.

Az első évben a diákok a biokémia, a fehérje kémia és a molekuláris biofizika területén folytatott továbbképzést követik. A második évben mesterképzést vagy projekteket választanak a fentiekben felsorolt ​​témakörökben, amelyek az egyetemen vagy egy releváns kutatási profillal rendelkező vállalatnál végezhetők.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a Master program célja, hogy az Ön számára a tudás a térbeli elemzés a környezetvédelmi alkalmazások. Magában foglalja a földrajzi információs rendszerek (GIS), a távé ... [+]

A geomatika magában foglalja a térbeli referenciával rendelkező jelenségek megszerzését, kezelését és elemzését. A térbeli elemzések számos területen találnak alkalmazásokat, mint például az egészségügy, a környezet, a várostervezés, a geológia, a régészet és az agronomia. A program célja, hogy a környezetvédelmi alkalmazások térbeli elemzésével kapcsolatos ismereteit biztosítsa. Magában foglalja a földrajzi információs rendszerek (GIS), a távérzékelés és a fizikai földrajz tanulmányait. A Föld éghajlatának és ökoszisztémáinak megértésére szolgáló modellek és elméletek integrálva vannak a környezeti információk összegyűjtéséhez szükséges ismeretekkel a távérzékeléssel, az információk tárolásával az adatbázisokban és a GIS mögötti elméletekben.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A matematikai statisztikában a mester program széles skáláját kínálja a tudományos és ipari környezetben előforduló véletlenszerű jelenségek kezelésére szolgáló eszközök ... [+]

A matematikai statisztika mesterképzése széles körű eszközöket és módszereket kínál a tudományos és ipari kontextusokban előforduló véletlen jelenségek kezelésére. A programon belül különböző területekre szakosodhat különböző célokra. Legalább 45 kreditet tanulmányoz a matematikai statisztikában a mesterképzésben, és írjon egy 30 kredit mesterképzést. Választhat, hogy a fennmaradó (legfeljebb 45) kreditet például matematikában vagy numerikus elemzésben veszi figyelembe. Más tantárgyakon is választhat, mint például informatika, vagy ha egy adott pályán kíván pályafutást keresni, akkor a kurzusokat. Ilyenek például a közgazdaságtan, a molekuláris biológia és a bioinformatika tanfolyamai. Ha doktori fokozatot kíván folytatni, akkor magas szintű elméleti tartalmú kurzusokat kell szerezni, míg ha az egyetemeken kívüli karrierre törekszik, a statisztikai modellek és módszerek széles körét lefedő kurzusokat kell tartania.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Egy igen rugalmas struktúra, amely lehetővé teszi az egyéni alkalmazkodást, a diverzifikált tantervet, a magas elméleti szintet és az aktív kutatási-orientált környezetet ... [+]

A matematika matematika program célja, hogy a matematika elméleti ismereteit fejlessze a hallgatóknak gyakorlati ismeretekkel együtt, hogy ezt a tudást matematikai problémákra és matematikai alkalmazásokra is alkalmazza. Nagyon rugalmas struktúra, amely lehetővé teszi az egyéni alkalmazkodást, a változatos tantervet, a magas elméleti szintet és az aktív kutatási orientált környezetet, a program egyik legerősebb jellemzője.

A matematika matematika programja két specializációval rendelkezik: matematika és numerikus elemzés .

A Matematikai Tudományok Központjában különálló matematikai statisztikák állnak rendelkezésre. Számos kurzus létezik minden matematikai tudományban - a matematika, a számtani elemzés és a matematikai statisztikák - a programon belül rendelkezésre állnak.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A Molekuláris Biológia általános programja lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy a saját szakosodását a kívánt szakterületen alakítsa ki. Számos kurzus közül választhat. ... [+]

A molekuláris biológia olyan eszközöket és ismeretek alapját adja, amelyek egyre fontosabbak az élet tudományának minden területén. Ez a Mester program olyan kurzusokat kínál, amelyek elmélyítik és szélesítik az oktatásukat a modern molekuláris orientált biológiában és a kapcsolódó témákban. A Molekuláris Biológia általános programja lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy a saját szakosodását a kívánt szakterületen alakítsa ki. Számos kurzus közül választhat. Ön útmutatást kap arra vonatkozóan, hogyan kell összeállítani egy megfelelő programot, amely megfelel az előírt követelményeknek és megfelelő oktatást és képzést nyújt.

... [-]
Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A program célja, hogy a molekuláris biológia diákjainak szilárd alapot teremtsen az orvosi szempontból kapcsolódó területeken. Ezek a területek játszottak és továbbra is ... [+]

A program célja, hogy a molekuláris biológia diákjainak szilárd alapot teremtsen az orvosi szempontból kapcsolódó területeken. Ezek a területek játszottak és továbbra is játszanak majd központi szerepet a gyógyszerészeti és biotechnológiai fejlődésben. A program foglalkozik a kereskedelmi alkalmazásokkal kapcsolatos témákkal is, mint például a diagnosztikai eszközök fejlesztése és a minőségellenőrzés.

A program különlegességeiAz orvosi biológiával kapcsolatos tanfolyamok széles skálája, beleértve a farmakológiát, az immunológiát, a toxikológiát és a neurobiológiát.Az elmélet és a laboratóriumi készségek képzésének integrálása.Betekintés a gyógyszerfejlesztési folyamatból, a kutatástól a klinikai használatig.A szóbeli és írásbeli kommunikáció kiterjedt képzése szilárd alapot biztosít a releváns kifejezések és kifejezések használatához az orvosi biológiában és a kapcsolódó területeken.Az iskolán kívüli tevékenységek, mint például a szemináriumok és a tanulmányi látogatások.Program modulok / tanfolyamok... [-]
Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a program rendkívül versenyképes oktatást kínál a modern mikrobiológiában. Ez széles alapot ad a tudásnak és általában a mikrobiológiai és molekuláris biológiai ismere ... [+]

A program rendkívül versenyképes oktatást kínál a modern mikrobiológiában. Ez széleskörű alapot ad a tudásnak és általában a mikrobiológiai és molekuláris biológiai ismereteknek. A programon belül a saját preferenciái szerint tovább specializálódhat, például az orvosi mikrobiológiára, a biotechnológiára vagy a celluláris vagy molekuláris mikrobiológiára. A mikrobákkal és azok sokféleségével, fiziológiájával és genetikájával kapcsolatos ismeretek, valamint ezek tanulmányozására szolgáló modern eszközök fontosak és rendkívül fontosak a molekuláris biológia, a fertőző betegségek és az ökológia, valamint a mikrobák feltárására irányuló munka vagy kutatás szempontjából. ömlesztett és finom termékek, élelmiszerek és gyógyszerek előállítása, valamint környezetvédelmi biotechnológiában való felhasználásra.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mester program összekapcsolja az alapkutatást az alkalmazásokkal és integrálja a genetikát, a géntechnológiát, a sejtbiológiát, a molekuláris biológiát, a biotechnol ... [+]

Ez a program összekapcsolja az alapkutatást az alkalmazásával és integrálja a genetikát, a géntechnológiát, a sejtbiológiát, a molekuláris biológiát, a biotechnológiát és a bioinformatikát. Mindezen tudományágak közös alapja a molekuláris genetikában, ami az a tudományág, amely elmagyarázza, hogyan fejeződik ki a gének információi, és hogyan hozhatja létre a szervezet különböző tulajdonságait. Hangsúlyt fektetnek a genetikai mechanizmusokra is, amelyek a betegség alapját képezik, a genetikai térképezés, a molekuláris genetikai technikák és a diagnosztikai módszerek.

A program különlegességeiA genetika, a molekuláris biológia, a molekuláris biotechnológia és az orvosi genetika tanfolyamai.A tanfolyamok a molekuláris biológiai technikák gyakorlati képzését tartalmazzák.Tartalmazza az innovációs folyamat, a vállalkozói szellem és a molekuláris biotechnológia kereskedelmi forgalmazását.Program modulok / tanfolyamok... [-]
Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A program biztosítja a szükséges tudást, készségeket és elképzelést ahhoz, hogy megoldást találjon a termékfejlesztés, a gyártási folyamat és az ipari automatizálás mérnö ... [+]

A program biztosítja a hallgatók számára azokat a tudást, készségeket és elképzeléseket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy megoldást találjanak a termékfejlesztésben, a gyártási folyamatban és az ipari automatizálási feladatokban, felkészítve őket arra, hogy vállaljanak vezető szerepet a globálisan versenyképes feldolgozóiparban. Tanfolyamaink, szemináriumok, workshopok és projektek kifejezetten a hallgató számára készültek, és szilárd elméleti ismereteket ötvöznek a gyakorlati készségekkel. A program után a hallgatók képesek lesznek elemezni, értékelni és optimalizálni a termék megvalósításában részt vevő összetett gyártási folyamatokat és termelési rendszereket. A program egyesíti a termelést és az anyaggyártást, a fenntartható termelésre, a digitalizált termelésre, a termelési automatizálásra, a globális termelésre és a globális piacra összpontosítva. A program lehetőséget nyújt arra is, hogy szakosodni tudjon egy kiválasztott termelési területre, és erős nemzetközi irányultsággal rendelkezik. Használja ki a multinacionális hallgatói csoportban rejlő lehetőségeket, növelve kompetenciáikat az interkulturális és globális menedzsmentben.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mester program lehetővé teszi, hogy első kézből elméleti és gyakorlati készségek elsajátítása komplex kérdések és technikai rendszerek területén a környezeti tudomán ... [+]

Ez a program lehetővé teszi, hogy első kézből elméleti és gyakorlati ismereteket szerezzen komplex kérdésekben és technikai rendszerekben a környezeti tudományok, a fizikai földrajz és az éghajlatváltozás területén. A környezet és az éghajlati rendszerek, a globális környezeti kérdések és a globális kerékpározás, a klimatológia és az éghajlatváltozás, az ökoszisztémák elemzése, a biogeofizika és a geomorfológia mélyreható ismerete.

Program modulok / tanfolyamok

Tanfolyamok és kreditek száma: Üvegházhatású gázok és biogeokémiai ciklusok (15), klímaváltozás és annak környezeti hatásai (15), ökoszisztéma modellezés (15), bioszféra-légkör kölcsönhatások (15), globális ökoszisztéma dinamika (15) értekezés (30), választani (15).... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mester program biológiai fizika és számítástechnika Biológia egyesíti a szilárd alapja a tanfolyamok elméleti és matematikai fizika és egyéb tárgyak tanfolyamok adot ... [+]

Miért kellene egy fizikusnak tanulmányozni a biológiát? Valójában már régen vannak. Sok híres fizikus, mint például Richard Feynman, Wolfgang Pauli, Niels Bohr, Max Delbrück és Erwin Schrödinger, néhányat említ, mély érdeklődést mutattak a biológiai problémák iránt, és néhány jelentős előrelépést tett bizonyos területeken, például a molekuláris biológiában.

A biológia egyre inkább kvantitatív tudománysá válik, és alapvetően megoldatlan problémáival rendelkezik, például a biomolekulák sajátos formájára, hogyan hatnak egymásra a sejtekben és hogyan oszlik meg és kommunikál a sejtek. Az elméleti fizika módszerei, többek között a statisztikai módszerek, a modellezés és a szimuláció, hatékony eszköztárak lehetnek ezeknek a problémáknak a közelítésére.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Mint mester hallgatója, egy olyan élénk kutatóközösség részévé válik, amely a legfontosabb nemzetközi kutatási létesítményekben és a helyszínen legkorszerűbb laboratórium ... [+]

Mi van, ha a kíváncsiságának kielégítése válhat az Ön munkájává? A Lundi Fizikai Tanszéknél kíváncsi és kreatív lehet, ugyanakkor stratégiai döntést hozhat a karrierjének. A Lund-tanulmányi tantárgyak fizikái, beleértve az anyag legkisebb részeit, az élő sejtek és az elektronika közötti kapcsolatot, a tisztább környezet létrehozását és a rák gyógyítását. Ugyanakkor kielégítik kíváncsiságukat. Mesterképzőként Ön egy élénk kutatóközösség részévé válik, amely nagy nemzetközi kutatóintézetekben és a legmodernebb laboratóriumokban végez kísérleteket. A legmodernebb elméleti tanulmányokat is elvégzik.

Tanulmányait számos kurzus elindításával kezdheti, néhányan általánosan, néhány speciálisabb. A program egy mesterképzéssel zárul, amelynek teljes évét kutatócsoportban vagy az Egyetemen kívül tölti - sok izgalmas lehetőség van a Lund régió high-tech iparágában.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A mesterképzés célja, hogy egy olyan körkörös anyagtudóssá váljon, aki képes alkalmazni az anyagtudomány alapelveit a mérnöki és / vagy kutatási projektek megvalósítására ... [+]

Az anyagok mindent körülölelnek, és tulajdonságaik kritikusak minden olyan rendszer vagy eszköz teljesítményéhez, ahol azokat használják. A modern társadalom szinte minden aspektusát megérinti az anyag előrelépése által lehetővé tett technológia. A mobiltelefonok, a fénykibocsátó diódák (LED-ek), a napelemek, a katalizátorok, az optikai szálak és az intelligens ablakanyagok mind a modern technológiák példái a személyre szabott anyagokon. Mivel az anyag tulajdonságait (amelyek meghatározzák annak funkcióját) mind szerkezete, összetevői, mind az anyag összeszerelésének módja határozza meg, az anyagok tanulmányozása sokféle megközelítést foglal magában. Az anyagtudomány magától értetődően multidiszciplináris, és gyakran támaszkodik mind elméleti modellezésre, mind kísérleti jellemzésre.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A nanotudomány interdiszciplináris mester programja a NanoLund, a világ egyik vezető nanotudományi kutatóközpontja. A program során a legmodernebb kutatásokkal kölcsönhat ... [+]

A nanometrikus skálán a tudományok, például a fizika, a kémia és a biológia közötti különbség kevésbé világos. A nanotechnológia számára ezért nagy az interdiszciplinaritás. A Nanoscience program a Lund University tudományos alapot nyújt a nanoméretű jelenségek fizikai leírásában, de a nanofizikán kívül a háttér és az érdeklődés függvényében dönthet úgy, hogy specializálódott olyan területeken, mint a nanoelektronika, az anyagtudomány vagy a biofizika.

A program része a NanoLund-nak, a világ egyik vezető nanotudományi kutatóközpontjának. A teljes program során együttműködik a legmodernebb kutatásokkal, az első félévben kezdődően és a mester projektre építve. Továbbá, kihasználva a Lund University által kínált tanfolyamok gazdagságát, képes leszek felfedezni a nanotudomány multidiszciplináris természetét.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A Lund University Részecskefizikai Osztálya két nagy kísérletben vesz részt az LHC-ban: ATLAS és ALICE. Ekkor lehetőséget kap arra, hogy kövesse az e két kísérlet előreha ... [+]

Melyek az anyag alapvető összetevői és milyen erők cselekednek rájuk? A részecske-fizika az a téma, amely a világunkat szabályozó alapelvekkel foglalkozik: erők és összetevők. Ez a megértés matematikailag megfogalmazott elméletek (korábban nevezett természetvédelmi törvények). A téma a kísérleti feltárásokon és az elméletek és modellek fejlesztésén alapul. Napjainkban megértésünket a standard modellelmélet írja le, amely kivételes prediktív erővel rendelkezik, de hiányos. Megvizsgáljuk a standard modell előrejelzéseit, és teljesebb megértést keresünk, azaz a Standard modellen túl. A gyakorlatban a kutatást globális kísérleti együttműködésben végeztük. Manapság ezek a kísérletek főként a CERN-en az LHC kollektorban történnek.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A Photonics Master programja a fotonika legfontosabb területein kínál oktatást: mérnöki, kommunikációs, diagnosztikai és komponenstechnikai. A legfontosabb fotonikus alka ... [+]

A fotonika a fény előállításának, vezérlésének és felderítésének tudománya és technológiája. A fotonika egyre nagyobb jelentőséggel bír a társadalmunk számára, amint azt a 2009-es és 2014-es fizikai Nobel-díj is mutatja. Az optikai szálas kommunikáció, amely számos más fotonikai eszközzel kombinálva optikai szálakon alapul, a mai információs technológia gerincét képezi. A fénykibocsátó diódák fényes és energiatakarékos fehér lámpákat biztosítanak a holnap világítására. Programunk oktatást kínál a fotonika főbb területein: mérnöki (fénygyártás és manipuláció), kommunikáció (információk szállítása optikai és mikrohullámú technikákkal), diagnosztika (fényhasználat az iparban, egészségügyi ellátásban stb.) És komponens technológia ( nanophotonika, optoelektronika, napelemek stb.). Programunk mélyreható megértést nyújt az optikáról és a lézer technológiáról, az optikai tervezés gyakorlati tapasztalatáról, az optikai és lézeres laboratóriumi gyakorlati tapasztalatokról, valamint a fő fotonikai alkalmazások (pl. Kommunikáció vagy biofotózás) részletes ismeretéről.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ebben a mester programban az elméletileg nagy energiájú fizikában, valamint a nukleáris és a szilárdtestfizikán belül a matematikai fizikában a legkisebb alkotóelemek és ... [+]

Elméleti szempontból szeretné megérteni a természet belső működését? A Csillagászati és Elméleti Fizika Tanszéken, a Lundi Fizika Tanszékkel együtt, külföldi programokat kínálunk, amelyek az elméleti és matematikai fizikában számos témát ölelnek fel. Kiválaszthatja az anyag legkisebb alkotóelemeinek és kölcsönhatásainak tanulmányozását az elméleti nagy energiájú fizikával, valamint a nukleáris és szilárdtest fizikával a matematikai fizikában. Minden esetben szilárd alapot kap az elméleti ismeretekhez, amelyek szükségesek az új modellek kifejlesztéséhez és a természet működésének jobb megértéséhez.

Mint mester hallgatója, a legmodernebb elméleti tanulmányokat folytató élénk kutatóközösség részévé válik. Tanulmányait számos tanfolyam elvégzésével kezdheti, köztük néhány általános, szakképzett, és sok szabadsággal rendelkezik a saját tanulmányaid kiigazítására. A program végződik egy mester projekten belül az egyik kutatócsoportban.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A mester program a szolgáltatás menedzsment egyesíti mélyreható tárgyi ismerete a szolgáltatási ágazatok megértése a konkrét szervezeti és vezetési igényeit szolgáltatási ... [+]

A mester program a szolgáltatás menedzsment egyedülálló lehetőséget azok számára, akik a menedzsment programot egy fejlett szinten erős kapcsolatot a kutatás. A program egyesíti a szolgáltatási szektor mélyreható ismereteit a szolgáltatási tevékenységek sajátos szervezeti és vezetési igényeinek megértésével.

Amikor a Master of Service Management programra jelentkezik, az öt különböző szakterület közül választhat: Kultúra és kreativitás menedzsment, Kiskereskedelem, Ellátási lánc menedzsment, Fenntartható szolgáltatás menedzsment vagy Turizmus. Van egy keverék a diákok a világ minden tájáról.

A program jellemzői

A technikai, gazdasági és társadalmi változások miatt a kulturális, kreatív és nonprofit szektor vezetőinek és szakembereinek egyre változatosabb igényei miatt szakképzett képzésre van szükség a szolgáltatások, vállalkozások és szervezetek irányításában és fejlesztésében. A kreatív, kulturális és nonprofit szektorok sajátos körülményeit és termelési folyamatait mélyreható megértéssel kapja meg. Meg fogja vizsgálni és elemezni az ágazatokkal kapcsolatos elméleteket és esettanulmányokat, mint például az irányítás, a vezetés, a szervezés, a vállalkozói szellem és a szolgáltatásfejlesztés.... [-]

Svédország Helsingborg
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a program kulturális szempontból szilárd megértést ad a kriminológiai jelenségekről. Lehetővé teszi a kritikus gondolkodás, az analitikai készségek fejlesztését és a k ... [+]

A kulturális kriminológia MSc-je a kulturális kriminológia mesterképzéséhez vezet, a szociológiában vagy a társadalmi antropológiában. A program szilárdan megérti a diákokat a kriminológiai jelenségekről kulturális szempontból. A program lehetővé teszi a hallgatók számára a kritikus gondolkodás, az analitikus készségek fejlesztését és a kulturális elemzés elvégzésének képességét. A program felkészíti a diákokat az antropológia vagy szociológia doktori tanulmányaira, valamint saját szakismereteinek fejlesztésére a kulturális kriminológiában és a fejlett szakmai munkában. A program lehetővé teszi a hallgatók számára a kurzusok, külföldi szakmai gyakorlatok vagy tanulmányok szabad választását az érdekek és a jövőbeli igények szerint.... [-]

Svédország Lund
Nyílt Beiratkozás
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a közös mester program hangsúlyozza a néprajz és a kulturális elemzés használatát, amely segítséget nyújt a szervezetek és a vállalkozások, valamint az önkormányzati é ... [+]

Az alkalmazott kulturális elemzés egy multidiszciplináris munka és tanulmányi terület, amelyet erősen befolyásol a kulturális elméleti perspektívák és néprajzi módszerek, amelyek a tudományágakból származnak, mint például az antropológia, az etnológia és a népi folklór. Hangsúlyozza az egyetemi képzettséggel rendelkező tudósok és az egyetemi rendszeren túlmutató szereplők közötti együttműködési stratégiák oktatását és végrehajtását.

A program célja a hallgatók tudásának és készségeinek fejlesztése és elmélyítése az alkalmazott kulturális elemzés területén. Hangsúlyozza a néprajzi és kulturális elemzések használatát, hogy segítse a szervezeteket és a vállalkozásokat, valamint az önkormányzati és közösségbeli szereplőket, hogy fejlesszék szolgáltatásaikat, termékeiket és nyilvános tájékoztatási programjaikat. Ez egyidejűleg úgy működik, hogy lehetővé tegye az érintett szereplők számára, hogy napi tevékenységeik egyik aspektusaként megoldást találjanak a problémáikra.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ebben a mester programban a régészetben megtanulják a múlt feltárását és dokumentálását, a tárgyak megőrzését, az épületek elemzését, valamint az eredmények és a kutatási ... [+]

Ez a program magas tudományos és elméleti normákat kombinál intenzív gyakorlati képzéssel a régészet, a kulturális örökség és a muzeológia területén. Önt arra fogják képezni, hogyan lehet feltárni és dokumentálni a múltat, hogyan kell megőrizni a műtárgyakat, hogyan kell elemezni az épületeket, és hogyan lehet kommunikálni eredményeit és kutatási eredményeit szélesebb közönséggel.

A program különlegességeiProjekt alapú tanulásRégészeti lelőhely az Uppåkra vikingkori helyénA kurzusok széles skálája, közvetlen kapcsolat a professzorok jelenlegi kutatási projektjeivel: Épületek, mint régészet, Digitális régészet a GIS-re és a virtuális valóság, valamint a régészeti tanulmányok Emberi tájakProgram modulok / tanfolyamok... [-]
Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez egy interdiszciplináris Mester program, amely egyedülálló perspektívával rendelkezik Európában. Fókuszunk a kultúrára, az identitásra, a kommunikációra és a történelem ... [+]

Ez egy interdiszciplináris mesterképzés, amelynek egyedülálló perspektívája Európa. Fókuszunk a kultúra, az identitás, a kommunikáció és a történelem, valamint az elméleti kifinomultság és a karrierpragmatizmus. Akadémiailag a program az Európai Tanulmányok Központjának, a Lund University kutatóközpontú hálózatnak köszönhető. Az előadásokat képzett előadók adják példamutató kutatási és oktatási feljegyzésekkel, valamint az egyetemek és az ipar vendégelőadói. Így programunk szilárd elméleti alapot biztosít az európai kultúra, identitás és politika tanulmányozásához. Továbbá, a projektmenedzsment kurzus és a szakmai gyakorlat folytatásának lehetőségével fejleszti a diákok gyakorlati készségeit.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mester program nyújt Önnek lehetőséget interdiszciplináris specializáció. A cél az, hogy felkészüljenek a médiatörténeti kutatásokra, valamint filmes tanulmányokra, ... [+]

A program filmes tanulmányokat és médiatörténeti hallgatókat kínál interdiszciplináris specializációra. A mező, a film és a média történetének neve hangsúlyozza, hogy a média történelmi és társadalmi, kulturális és politikai környezetbe kerül. Gazdasági, technikai és esztétikai szempontból a média táján belüli változások folyamatait is tanulmányozzák. A program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a médiatörténeti kutatások, valamint a filmes tanulmányok és a különböző típusú film- és médiatevékenységek területén végzett tevékenységekre: kiadók, újságírás, médiavállalatok, médiaarchívumok, médiaoktatás és kommunikáció. A film- és médiatörténet MA egy kétéves program, amely lehetőséget nyújt a program befejezésére két félév után, egyéves mesterképzéssel.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mester program három specializálódott: Megegyezés és összetétel, orgona és billentyűzet, és a Vocal Zene és a kórus. Célunk a művészi, oktatási és szakmai képességek ... [+]

A mesterek az egyházzenei programban három specializációval rendelkeznek: Arrangement és Composition , Orgona és Keyboard , és Vocal Music and Choir .

A program célja a magas művészi, oktatási és szakmai képességekkel rendelkező zenészek oktatása. A program befejezését követően a hallgatónak fejlett tudással és készséggel kell rendelkeznie ahhoz, hogy egy professzionális zenész különböző funkciói és elkötelezettségei között dolgozzon - akár szólistaként, egy megalapított együttes tagjaként, akár svédországi egyházi zenészként. vagy más felekezeteken belül. A hallgatónak meg kell fejlesztenie azokat a készségeket, amelyek szükségesek a folyamatos vagy mélyreható tanulmányokhoz, amelyek nagymértékben önállóak. Továbbá, a program befejezése után a hallgatónak alapos vállalkozói készségeket kell szereznie, amelyek növelik szakmai sokoldalúságát az állandóan változó egyházi és kulturális életben.... [-]

Svédország Malmö
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A Képzőművészeti Mesterképzés egy kétéves program, amely speciális művészi tréningeket kínál egyedi stúdiós gyakorlatok és művészeti kurzusok és különböző kapcsolódó tudo ... [+]

A Képzőművészetek Mestere egy kétéves program, mely egyéni stúdió gyakorlatokon és művészeti és különféle tudományágakon alapuló kurzusokon alapul. Az első évben a diákok elkezdik fejlett művészi munkájukat, különböző típusú tanárvezető szemináriumok és tanulmányút útján. Csakúgy, mint a főiskolai programban, a diákok számos technikai és elméleti kurzus közül választhatnak, amelyek közül sokat nemzetközileg elismert művészek tanítanak. Az Akadémia számos vendégelőadást és nemzetközi együttműködést is kínál.

A második évben a diákok fokozatosan (60 kredit) koncentrálnak, amely magában foglal egy esszét (kb. 10 oldalt) saját művészi gyakorlatairól, és egyéni kiállítást mutat be az akadémia galériáján. A diplomás munkát végző hallgatók mesterképzést kapnak. A Malmöi Művészeti Akadémia tanárai a mesterképiskolai vizsgáztatóként járnak el, és mindig külső vizsgálatot kezdeményeznek az értékelésben való részvételre.... [-]

Svédország Malmö
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a mester program kínál szakosodási lehetőségek arab / sémi nyelven, angol, görög, modern görög, latin, olasz, román, svéd / skandináv nyelvek, kínai, japán, fonetika é ... [+]

Lund University egyedülálló lehetőséget kínál a nyelvtanulás és a nyelvtudás fejlett nyelvtani tanulmányainak megszerzésére. A Nyelvi és Irodalmi Központban hozzáférhet a kutatás és az oktatás legmodernebb forrásaihoz.

Különböző szakterületek, például az arab / sémi nyelvek, az angol, a görög, a modern görög, a latin, az olasz, a román, a svéd / skandináv nyelvek, a kínai, a japán, a fonetika és az általános nyelvészet hallgatói tanulnak.

Minden mesterképzésben részt vevő diákok részt vesznek az összes szakterületen kötelező kötelező tanfolyamokon, miközben szakértelmüket tovább mélyítik saját szakirányukon. A program tehát egy széles és szilárd alapot ötvözi a fejlett nyelvtudományt a saját szakirányú szakértelmével.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A program célja az irodalom, a kultúra és a modern média közötti kapcsolatok történeti ismereteinek és elméleti megértésének erősítése. Angol, francia, általános, német, ... [+]

A program célja, hogy erősítse a diákok történelmi ismereteit és elméleti megértését az irodalom, a kultúra és a modern média kapcsolatáról. A diákok választhatnak angol , francia , általános , német , orosz , spanyol vagy jiddis szakirodalom vagy skandináv tanulmányok között . Vannak elméleti tanfolyamok, amelyek általános jellegű esztétikai és kulturális témákról beszélnek, valamint az egyes irodalmi műfajok, témák vagy történelmi időszakokra összpontosító tanfolyamok. Kritikus figyelmet szentelnek azoknak a sokféle formának is, amelyekben az irodalom a médiába és a kortárs társadalom közterületébe lép. A záróvizsga mesterképzés formájában történik.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez egy újonnan indított mester program az interdiszciplináris területen az emberi jogok, a profil a humán tudományok. A program ötvözi a történelmi, filozófiai, politikai ... [+]

Ez egy újonnan elindított mesterprogram az emberi jogok interdiszciplináris területén, a humán tudományokon belül. A program egyesíti a történelmi, filozófiai, politikai és jogi szempontokat az összetett jelenséggel, amelyet az emberi jogok képviselnek világunkban. A tanári kar a mesterképzés tudományos szélességét tükrözi. Elkötelezettek vagyunk abban a nézetben, hogy az emberi jogokat nemcsak etikai alapelvként, hanem a jog és a politika alapjaként kell tekinteni és tanulmányozni, hanem egy demokratikus társadalom infrastruktúrájának részeként is. A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy tanulmányaik részeként teljesítsenek szakmai gyakorlatot. A programot az Emberi Jogi Tanulmányok Osztálya kínálja a Történelem Tanszékén, amely az egyetlen interdiszciplináris emberi jogi tanulmányok doktori programja.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

Ez a közös mesterképzés a judaizmus, az iszlám és a kereszténység formáló időszakára, közös gyökereire, korai kölcsönhatásaira és az európai kultúrához való hozzájáruláss ... [+]

Az Európa Vallási Gyökerei (RRE) egy kétéves skandináv mester program, amelyet a Lund University Teológiai és Vallástudományi Központja kínál Aarhus, Koppenhága és Oslo egyetemeivel együttműködve. A program a zsidóság, az iszlám és a kereszténység formáló időszakaira, közös gyökereire, korai kölcsönhatásaira és az európai kultúrához való hozzájárulással foglalkozik. A program felkészíti a diákokat oktatási és szociális munkára egy több vallásos társadalomban, vagy kutatja a három vallás szerepét az európai történelemben és társadalomban. A programon keresztül a hallgatók részletes ismereteket szereznek a három vallás kialakulásáról és egymás kölcsönhatásáról, valamint olyan foglalkozásokról, amelyek bármilyen foglalkozáshoz vagy tanulmányhoz kapcsolódnak, ahol fontos a három vallás szerepe. A program egyedülálló, összpontosítva mindhárom vallás kialakítására, összehasonlító perspektívában.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A Zeneművészeti, a Kiválósági Diploma of Excellence program, melynek specializációs lehetőségei a Composition and Interpretation programban, kivételesen magas szintű művé ... [+]

A Master of Music, Interpretation Diploma of Excellence célja, hogy a rendkívül magas művészi és szakmai képességekkel rendelkező zenészeket oktassa. A program befejezését követően a hallgatónak jól fejlett ismeretekkel és készségekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy különböző formában - akár szólistaként, akár egy megalapozott együttes tagjaként, akár szabadon formált csoportokban - szakmai képesítéssel dolgozzon. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy független tanulmányokat készítsen a nyilvános koncertek előkészítő munkáiról és a koncertprogramok előadásairól. A Kiválósági Diploma záróvizsga a régióban egy profi zenekar szólistaként való előadásából áll.... [-]

Svédország Malmö
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A mester program zenét specializálódott Composition, gitár, csembaló, Jazz improvizáció, zongora, felvevő, szimfonikus zenekari műszerek, és a Vocal Studies, illetve a Vo ... [+]

A mester program zenét specializálódott Composition , gitár , csembaló , Jazz improvizáció , zongora , felvevő , szimfonikus zenekari műszerek , és a Vocal Studies, illetve a Vocal és a Dráma Tanulmányok .

A zene mesterképzésének célja, hogy magas színvonalú művészi és szakmai képességekkel rendelkező zenészeket oktasson. A program befejezését követően a hallgatónak jól fejlett ismeretekkel és készségekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy különböző formában - akár szólistaként, akár egy megalapozott együttes tagjaként, akár szabadon formált csoportokban - szakmai képesítéssel dolgozzon. A hallgatónak képesnek kell lennie önálló tanulmányi képességének fejlesztésére is. Ezen túlmenően, a program befejezése után a hallgatónak meg kell szereznie a fejlett vállalkozói készségeket, amelyek növelik szakmai sokoldalúságát az állandóan változó kulturális életben.... [-]

Svédország Malmö
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A mester program szociológiában lehetővé teszi, hogy fejlessze a kritikai gondolkodás, elemző készségek és a képesség, hogy végezzen társadalmi elemzést, valamint szerez ... [+]

Az MSc a szociológiában felkészíti a hallgatók PhD tanulmányok a szociológia, valamint a fejlett szakmai munka a szociológiai vizsgálatok és a közösségi tervezés. A program lehetővé teszi a hallgatók jelentős szabadságot választani kurzusok szerint a kamat és a jövőbeni igények. A program lehetővé teszi a diákok számára, hogy kifejlesszék a kritikai gondolkodást, az analitikai készségeket és a társadalmi elemzésre való képességet, valamint a szociológia speciális ismeretét. A program befejezésekor a hallgatók 120 fõs diplomát kapnak a szociológiára szakosodva.

A programban a diákok megszerezzék:

A szociológia ismerete és megértése, beleértve a terület széles körű ismeretét és a szakterület bizonyos területeinek jelentős ismeretét, valamint a jelenlegi kutatási és fejlesztési munkákra vonatkozó speciális ismereteketa szociológia kutatási módszereinek speciális ismeretea tudás kritikus és szisztematikus integrálásának képessége, valamint a komplex jelenségek, problémák és helyzetek elemzése, értékelése és kezelése, még korlátozott információval isazon képesség, hogy a kutatási kérdéseket kritikusan, önállóan és kreatívan azonosítsák és megfogalmazzák, valamint előre meghatározott időn belül tervezzenek és megfelelő módszerekkel végezzenek előrehaladott feladatokat, és így hozzájáruljanak a tudás kialakulásához és a munka értékelésének képességéhez.a kutatási és fejlesztési munkában való részvételhez vagy az önálló munkavégzéshez szükséges készségek más képesített kapacitássalProgram modulok / tanfolyamok... [-]
Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A Master's Program a Service Management egyedülálló program azok számára, akik az iparági releváns szolgáltatás-menedzsment és a vezetés haladó szinten. A program egyesít ... [+]

A Master's Program a Service Management egyedülálló program azok számára, akik az iparági releváns szolgáltatás-menedzsment és a vezetés haladó szinten. A program egyesíti a szolgáltatási szektor mélyreható ismereteit, a legmodernebb kutatási környezetet és a legkorszerűbb szakmai alkalmazásokat.

Amikor a mester programot a szolgáltatás menedzsment, akkor válassza ki az egyik három különböző szakterületek: Supply Chain Management, a kiskereskedelem vagy a turizmus. Van egy keverék a diákok a világ minden tájáról.

A program jellemzői

A fenntarthatósági kérdések fokozottabb hangsúlyozása a szolgáltatási szervezetekben, valamint a fenntarthatóbb üzleti gyakorlatok kialakítása érdekében tett erőfeszítések mellett különleges fenntarthatósági kompetenciával rendelkező személyzetre van szükség. Meg fogja tanulmányozni, elemezni és megvitatni a fenntarthatósági kérdéseket és elméleteket, különös tekintettel a szolgáltatásokra és a szolgáltatási szervezetekre. A diákok megismerik a fenntartható fogyasztás elméletét, a fenntartható üzleti modelleket és a környezetvédelmi irányítást és politikát, fejlesztik a szaktevékenységek környezeti hatásának felméréséhez szükséges készségeket, és megtanulják azonosítani, elemezni, értékelni és kommunikálni a fenntarthatóság különböző szempontjait. szolgáltatási tevékenységeket egy társadalmi kontextusban.... [-]

Svédország Helsingborg
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A MSc a Szociális Antropológia a hallgatók számára egy erősen kutatási alapú mesterképzésre. A program egyesíti a mély tárgyismereteket a kibővített perspektívákkal és a ... [+]

A MSc a Szociális Antropológia a hallgatók számára egy erősen kutatási alapú mesterképzésre. A program egyesíti a mély tárgyismereteket a kibővített perspektívákkal és a szélesebb társadalommal való kapcsolatokkal. A társadalomtudományi antropológia szakos hallgatók mély és széles perspektívákat alkalmaznak a társadalmi közösségek és a kultúra koherens egészének megértéséért. A program szakosodott a tudományos megközelítés, amely alapvető a hallgatók célja, hogy folytassák PhD tanulmányok, de ez is jelentős értéket a fejlett munka, mint politikai vagy operatív tisztviselő szervezetek és tevékenységek különböző szinteken. Ezenkívül a program kiterjeszti az elméleti perspektívákat, kiterjeszti a kvalitatív módszertan ismeretét, a készségek megváltoztatásához való alkalmazkodást és a társadalomban és a dolgozó életben való fejlődéshez való képességet.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A program célja, hogy széles körű és alapvető ismereteket nyújtson a fizikai, elméleti kémia és a kémiai fizika területén. A hallgatók fejlett laboratóriumi készségeket é ... [+]

A program célja, hogy széles körű és alapvető ismereteket nyújtson a fizikai, elméleti kémia és kémiai fizika területén. A diákok fejlett laboratóriumi készségeket, alapvető mechanizmusok elméleti megértését és a gyakorlati alkalmazások jó megértését fejlesztik. Különös hangsúlyt fektetünk a meg nem értett megértésre, az atomok és molekulák kvantummechanikai leírásától a komplex szupramolekuláris szerkezetekig, valamint az ipari és biológiai alkalmazásokhoz.

Az első év folyamán a fent említett területeken folytatott kurzusok megfelelő alapot nyújtanak a jövőbeni tanulmányokhoz ezekben a témákban. A második évben nagy mértékben befolyásolhatja és megtervezheti tanulmányait, számos különböző lehetőséggel. Kötelező a legalább 30 ECTS kreditnek megfelelő mesterképzési projekt befejezése.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A program lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy az analitikus, szerves, szerves fémorganikus és koordinációs kémia területén fejlett szintű elméleti és gyakorlati ismereteke ... [+]

A program lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy az analitikus, szerves, szerves fémorganikus és koordinációs kémia területén fejlett szintű elméleti és gyakorlati ismereteket és készségeket szerezzen. A fejlett tanfolyamok és a mesterképzési projektek vagy projektek kombinációján keresztül lehetőséget kap arra, hogy szakosodjon az említett területeken. A mesterképzésnek legalább 30 ECTS kreditnek kell lennie.

A tanulmányok a korábbi kémiai alapokra épülnek, és lehetővé teszik, hogy fejlesszék az önálló gondolatok alkalmazását a kémiai vagy szomszédos területek problémáira és problémáira.

Program modulok / tanfolyamok

Kötelező kurzusok: legalább 30 kreditből álló, fejlett szintű kémiai tanfolyamok, amelyek közül 15 ECTS kell a fent említett területeken belül, és legalább 30 kreditből álló mesterképzés.... [-]

Svédország Lund
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lunds Universitet
Address
Paradisgatan 2
SE-223 50 Lund, Skåne County, Svédország
Honlap
Telefonszám
+46 46 222 00 00
Address
Campus Malmö
Malmö, Skåne County, Svédország
Address
Campus Helsingborg Universitetsplatsen 2
SE-251 08 Helsingborg, Skåne County, Svédország