Mälardalen University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mälardalen University ( MDH ) a sűrűn lakott és kiterjedt Mälaren-tó környékén található, kb. Egy órás vonattal Stockholm és az Arlanda repülőtértől. Az egyetem hallgatóinak nagy része tanfolyamokon vesz részt az Eskilstuna és Västerås két központosított egyetemen.

MDH kiváló kutatásokat folytat a jövő energia és beágyazott rendszerek szakterületén, és kiemelkedő kutatásokat végez az egészségügy és a jólét területén, valamint az innováció és a termékmegvalósítás technológiai és mérnöki szakterületein.

Az Oktatástudomány és Matematika, Ipari Gazdaság és Menedzsment kialakult kutatási területeinek, valamint a Munka és az élet tanulmányainak elsődleges feladata, hogy kutatási alapot biztosítson minden egyes tantárgyhoz az első és a második ciklus szintjén.

MDH t szoros partnerség jellemzi a régió üzleti és állami szektorával, vonzóvá téve egyetemünket a hallgatók számára - és hallgatóinkat vonzóvá téve a munkaerőpiacon. Diákjaink mintegy 85% -ának az érettségi után egy éven belül van munkája.

MDH környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik, és minden tevékenységében kiemelten kezeli a fenntartható közösségfejlesztést.

Miért tanulhatsz itt?

 • Az együttműködés, amelyből profitálni fog
  Oktatásunkat magas színvonalú és szoros kapcsolat jellemzi a kutatással, a hallgatók, valamint a hallgatók és a tanárok között. Mälardalen University jól ismert a környező társadalommal való együttműködésünkről, és tudjuk, hogy hallgatóink vonzóak a munkaerőpiacon. Diákjaink több mint 86% -a diplomája megszerzését követő első évben foglalkoztat saját szakterületén. A magas színvonalú oktatás és az állami szektorral, a vállalatokkal és az iparral folytatott együttműködés révén felkészítjük Önt a munka életére. Tanulmányi programjainkat a munkaadókkal együttműködve tervezzük, és folyamatosan értékelik - ami hozzájárul ahhoz, hogy programjaink és tanfolyamaink megfeleljenek a szakmai világ igényeinek. Számos olyan multinacionális vállalat, mint az ABB és a Volvo, Eskilstuna és Västerås közelében található, és diákjaink profitálnak ebből.


 • Nemzetközi légkör
  Otthon fogja érezni magát a Mälardalen University , és itt lenni inkább egy nemzetközi közösség részese, mint egy adott országban. Mälardalen University nemzetközi légkör él, hallgatóival és munkatársaival a világ minden tájáról. A világ negyven országában partneregyetemekkel is rendelkezünk, és mind a hallgatók, mind az alkalmazottak kiváló alkalmakkal tölthetnek el egy kis időt a tanulás ezen helyszíneinek egyikén.


 • Értékes támogatás és tevékenységek
  Az Egyetem rengeteg tanulmányi segítséget kínál hallgatóinknak, többek között tanulmányi technika és kommunikáció tanfolyamok formájában. Egy tanulmányi program vége felé karrier-tanácsadást is kínálunk. A Diákszövetség rengeteg társas tevékenységet szervez és értékes támogatást kínál, különösen nemzetközi hallgatóink számára.


 • Jó szállás
  Segítünk hallgatóinknak lakóhelyet találni, akár Eskilstunában, akár Västeråsban. A félévek alatt, hétfőtől péntekig, ingyenes buszjáratokat is kínálunk a városok között, mind a hallgatók, mind a személyzet számára.


 • Kiváló lehetőségek állnak rendelkezésére
  A létesítmények modernek és világos épületeket tartalmaznak, amelyeket kifejezetten az egyetem számára építettek. Rengeteg előadóterem és találkozóhely van a hallgatók számára, de szép udvarok és csendes dolgozószobák is találhatók. Rengeteg olyan számítógépes munkaállomás használható, amelyet diákjaink használhatnak, valamint hozzáférést biztosít egy vezeték nélküli hálózathoz laptop számítógépek számára.


 • Kiváló minőségű, kutatáson alapuló oktatás
  Hogy oktatásunk és kutatásunk között szoros kapcsolat van, az magától értetődik. Diákjaink jó betekintést nyernek a kutatás világába és a legújabb eredményekbe.


 • A foglalkoztathatóságra összpontosító oktatás
  A Mälardalen University hallgatójaként vonzó lesz a munkaerőpiacon. Kiváló minőségű oktatás és a környező közösséggel való együttműködés révén felkészítjük Önt a munka életére. Tanulmányi programjainkat a munkaadókkal együttműködve tervezzük, és folyamatosan értékelik - ami hozzásegíti programjainkat és tanfolyamainkat a munkaerő-piaci igényekhez. Hallgatóink folyamatosan szoros kapcsolatban állnak társaikkal, oktatóikkal, kutatóikkal és leendő munkáltatóikkal, és sok oktatásunk gyakorlati elemeket tartalmaz. Ez történhet például abban, hogy a hallgatók egy céggel közösen írják meg diplomaprojektjeiket, vagy az egyetem meghívja az üzleti képviselőket vendégelőadóként.


 • Közelség az egyetemen
  A nemzetközi hallgatók gyakran értékelik azt a tényt, hogy könnyű kapcsolatba lépni a professzorokkal, és hogy az MDH informális légkör MDH . Egyetemi hallgatók, doktoranduszok és professzorok gyakran találkoznak különböző projektek keretében. Nagyra értékeljük, amikor a hallgatók aktívan részt vesznek oktatásukban, és ezért arra ösztönözzük Önt, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a tanulmányi idejéből.

Helyszínek

Västerås

Address
Högskoleplan 1
722 20 Västerås Västerås, Västmanland County, Svédország

Eskilstuna

Mälardalens högskola

Address
Mälardalen University
Västerås, Högskoleplan 1
Eskilstuna, Drottninggatan 12

Eskilstuna, Södermanland megye, Svédország
Telefonszám
+46 21 10 13 00

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket