Örebro University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Örebro University egy fiatal, modern és gyorsan növekvő egyetem, ambiciózus jövőbeli menetrenddel. Diákjaink és kutatóink élő bizonyítékkal szolgálnak arra, hogy vonzó helyet teremtsünk mind a munka, mind a tanulás számára.

Main Campus - ORU

Elképzelésünk - az áttekintés bátorsága és a fejlődés képessége - képezi mindennapi munkánk alapját. Mester hallgatóink a világ minden tájáról származnak, és részesülnek a szoros kapcsolatokból más hallgatókkal, tanárokkal, kutatókkal és professzorokkal - osztályunk soha nem haladja meg a 30 hallgatót.

Kiváló minőségű nemzetközi mesterképzéseket kínálunk számos tudományágban: társadalomtudomány, kommunikáció, statisztika, informatika, kémia, robotika, orvostudomány, élettan és közgazdaságtan.

Két campusunk van - a fő campus és a speciális orvosi campus.
Mindkettő jól kapcsolódik Örebro városközpontjához, és a természethez is közel áll.

Az Örebro az egyik legszélesebb sport- és rendezvényválasztékot kínálja Svédország bármely városában, és irigylésre méltó helyen található - Stockholm, Göteborg és akár Oslo közvetlenül elérhető Örebróból.

Van egy sor olyan osztály, amely fel van állítva, hogy segítsen y OU az érdeklődés regisztrációjától a tanulmányi regisztrációig. Leendő hallgatóként a Y OU közvetlen segítséget kaphat a jelentkezési folyamatban; miután elfogadták, célzott támogatást kínálunk szálláshellyel, vízumkérelmekkel és egyebekkel. Amikor y OU érkezik Örebroba, y OU t a Student Support team fogadja, aki átfogó bevezetési programot szervez az új érkezők számára.

Ha y OU kiváló minőségű mesterképzést kíván tanulmányozni, és megtapasztalja a Svédország által kínált lehetőségeket, akkor az Örebro University kell választania elsőként.

Helyszínek

Örebro

Örebro universitet

Address
Örebro University

SE-701 82 Örebro, Örebro megye, Svédország
Telefonszám
+46 19 30 30 00

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket