Stockholm School of Economics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egyedülálló Business School

A Stockholm School of Economics (SSE) a vezető üzleti iskola a Nordics egy egyedülálló üzleti közösségi hálózat, a magánfinanszírozás és kevés függőség a kormányzati támogatás. Az SSE több mint egy évszázada nevelkedett tehetséges nők és férfiak számára az üzleti közösség és az állami szektor vezető pozícióihoz.
SSE kínál bachelor és mester programok mellett nagyra értékelt Ph.D., MBA és Executive Education programok. Mintegy 2000 diák van regisztrálva programok különböző szinteken.

Együttműködés az üzleti közösséggel

Az SSE-t 1909-ben alapították a vállalati világ kezdeményezésére, és szoros párbeszédet folytatott az iparral és a társadalom egészével. Ahogy a globalizáció felgyorsul és új kihívások merülnek fel, szoros kapcsolatok alakulnak ki az üzleti vezetők, a politikai döntéshozók, a politikusok és a szakértők számára a kiváló kutatás érdekében. A svéd üzleti közösség és az iskola fenntartotta a szoros kapcsolatokat. Ma az SSE-nek több mint 100 vállalati partnere van.

Nemzetközi hálózatok

Az SSE kiváló hírnevet szerzett mind Svédországban, mind pedig világszerte. Az iskola együttműködik a vezető felsőoktatási intézményekkel világszerte. 1999-ben az SSE lett az első üzleti iskola Svédországban, hogy megkapja a világ vezető nemzetközi akkreditációját az üzleti iskola, az EQUIS és az akkreditációt azóta is fenntartja. Ez igazolja, hogy az összes SSE fő tevékenysége, a tanítás és a kutatás a legmagasabb nemzetközi színvonalú. Továbbá az SSE az egyetlen svéd tagintézmény a CEMS (Global Alliance in Management Education) és a PIM (Partnership in International Management).
Az SSE az egyetlen északi képviselője az ICEDR-nek (a Nemzetközi Fejlesztési Kutatói Konzorcium), amely a 25 legfontosabb üzleti iskolát (Harvard Egyetem, MIT, Wharton, többek között) az üzleti és 40 vezető vállalat (az ABB, a Deutsche Bank , Unilever, Ericsson említeni néhányat) a világon.

Executive Oktatás az SSE-ben

Az IFS Executive Education az SSE-ben az SSE leányvállalata, amely nyílt beiratkozást és személyre szabott programokat kínál a magánvállalatok és a közigazgatás kulcsfontosságú személyzete számára. Az IFS Executive Education at SSE a legmagasabb minőségi célú fejlesztési programokat kínál a vállalatok, szervezetek és magánszemélyek versenyképességének növelése érdekében.

Helyszínek

Stockholm

Address
Stockholm School of Economics
Sveavägen 65

Stockholm, Stockholm megye, Svédország
Telefonszám
+46-8-736 90 00

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited