Stockholm University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Stockholm University Természettudományi Kara Svédország legnagyobb tudományi karja, és a világon a száz tudományos kar között van a sanghaji rangsorban. A kar számos programban és kurzusban nyújt felsőfokú oktatást, a mester szintjén több mint 30 tanulmányi programot nyújtanak angolul.

Miért tanulna Svédország legnagyobb tudományos karjában?

A tudományos kutatás magába foglalja az anyag legkisebb összetevőinek tanulmányozásától a csillagközi jelenségek felfedezéséig és elemzéséig. De ehhez nem csak kutatás tartozik.

A természettudományi tanulmányok és a nyelvi, közgazdasági vagy akár kommunikációs tanulmányok összekapcsolása vonzóbbá teheti kompetenciáit és profilját a munkaerőpiacon. Stockholm University lehetőséget kínál a hallgatók számára a társadalom- és a humán tudományok széles körű kurzusaival. A tudósok és a matematikusok a legváltozatosabb munkakörben vannak a pénzügyi elemzők, nyomozók, szerzők, tanácsadók, értékesítők vagy projektmenedzserek körében, sok különböző területen. A kínált tanfolyamok széles skálája, mind a tudományban, mind más területeken, valamint az a lehetőség, hogy megválaszthassa az Ön számára legmegfelelőbb irányt - azzal a további lehetőséggel, hogy később megváltoztassa a pályát, vagy kiegészítse a tanulmányait egy új témával - növeli a siker esélyét a munkaerőpiacon.

A tudósok és a matematikusok világszerte dolgoznak a jövővel. Lehet, hogy megbízhatóbb időjárás-előrejelzést készítenek, új és jobb gyógyszereket fejlesztenek, javítják a környezet védelmét, vagy egészségesebb élelmiszerterméket hoznak létre. Az egyetemi diplomások foglalkoztathatóságának nemzetközi felmérésében a Stockholm University Svédországban a legmagasabb, a Skandinávia második és 62 a világon.

A kar egyetemi és posztgraduális szintű programokat és kurzusokat kínál angolul. Az angol nyelvtudás általános szintje Svédországban nagyon magas az angol nyelvtudási index szerint. Svédország az öt év első helyezettje óta az index hat évvel ezelõtt elindult, és háromszor az elsõ helyen volt. Az általános angol jártassági szint mellett a Stockholm University nemzetközi oktatási és kutatói munkatársakkal és nagy tapasztalattal rendelkezik angol nyelvű kurzusok szervezésében.

Tanfolyamaink szorosan kapcsolódnak a természettudományi karon jelenleg folyó kutatásokhoz, tanáraink többsége aktív kutató. További információ a nemzetközi mesterképzéseinkről.

Az élet mint tanuló Stockholmban

Stockholm Svédország fővárosa és Észak-Európa egyik legjelentősebb akadémiai központja. A város több szigetről áll, és víz veszi körül. A víz annyira tiszta, hogy valóban úszhat a város közepén. Nyáron a nap soha nem áll le teljesen, és az emberek gyűlnek össze nyitott bárokban, éttermekben és parkokban, hogy élvezzék a fényt és a mérsékelt éghajlatot. Télen gyakran korcsolyázhat a város közepén.

Stockholm a legmagasabb nemzetközi színvonalú felsőoktatást kínálja neves egyetemeken és egyetemeken, köztük olyan kiemelkedő intézményeknél, mint a Karolinska Institutet, a KTH Royal Institute of Technology, a Stockholm School of Economics és a Stockholm University .

Az elmúlt években legalább tizenkét Nobel-díjas volt ezen az egyetemen és egyetemi kollégiumon, a fiziológia és az orvostudomány, a fizika, a közgazdaságtan és a kémia területén.

Helyszínek

Östermalm

Address
Universitetsvägen,10 A
106 91 Östermalm, Stockholm megye, Svédország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MSc
Az intézmény további kínálata: