Dar Al-Hekma University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

جامعة دار الحكمة a szaúd-arábiai Királyság egyik felsőoktatási intézményének Jeddah tengerparti városának szívében található. 1999-es megalakulása óta az egyetem magas színvonalú programokat kínál, amelyek megfelelnek az országunk és a világ gyors fejlődésének és növekedésének.

Küldetésünk

A vezető diplomás gyakornok előkészítése.

egyetemi

A Dar Al-Hikma egy nonprofit egyetem, amely 1999-es megalakulása óta vezető női felsőoktatási intézmény volt Szaúd-Arábiában.

جامعة دار الحكمة négy karon kínál programokat: Al Hikma Üzleti és Jogi Főiskola, Al Hikma Tervezési és Építészeti Főiskola, Egészségtudományi Kar, Magatartási és Oktatási Tudományok és Mérnöki, Számítástechnikai és Informatikai Kar. Az oktatási programokat a nemzetközi egyetemekkel együttműködve fejlesztették ki, és a Dar Al-Hikma a Szaúd-Arábiai Királyságban a felsőoktatási minisztérium teljes mértékben akkreditált és elismert.

DAH schools

A tanulmány a جامعة دار الحكمة

A helyi és nemzetközi szinten akkreditált tudományos programok:

A programokat a Szaúd-Arábiai Királyság Oktatási Minisztériuma által engedélyezett és elismert egyetemekkel együttműködve fejlesztették ki. Az Oktatási Minisztérium stratégiájával összhangban ezek a programok a szaúd-arábiai munkaerőpiac igényeinek megfelelően készültek

Akadémiai támogató szolgáltatások:

Akadémiai támogató szolgáltatásokat kínálnak azoknak a diákoknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy tanuljanak, mert tanulási problémákkal küzdenek.

Különböző hallgatói tevékenységek:

Választhat a széleskörű és változatos diákklubok és nem akadémiai tevékenységek közül, amelyek az életed minden területén támogatják és elősegítik az átfogó fejlődést, beleértve a hit, a társadalmi és az egészség önfejlesztését.

Önkéntes munka:

Számos lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy önkéntes szolgáltatást nyújtson a közösség szolgálatában az egyetem szabadidejében. Az Egyetem minden egyes tanórán átosztotta a közösséget, hogy az elvégzésre kerüljön az érettségi időszakban. Közösségi szolgáltatási projektjeink a közösség igényeihez igazodnak.

Karrierlehetőségek:

Vált a szervezet a szakma szokások jellemzik a جامعة دار الحكمة of جامعة دار الحكمة جامعة دار الحكمة - جامعة دار الحكمة , annak érdekében, hogy biztosítsa a munka az Talebattna lehetőségek révén az állapotát közvetlenül érintkezik a tulajdonosok a legrangosabb az országban , a vállalatok kell felvenniük káderek a tehetséges és jól képzett, és gyakran üzlettulajdonosok diplomások a Dar al - Hikma Maakhtar szerepét mások számára, mert a جامعة دار الحكمة of جامعة دار الحكمة számos olyan programot kínál, amelyek a munkaerőpiac igényeihez igazodnak, és a jövőbeni diplomások számára lehetővé teszik az utat.

Helyszínek

Jeddah

Address
Prince Majid Road
22246 Jeddah, Makkah tartomány, Szaúd-Arábia