Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A kiválósági hagyomány kibővítése

Az egész 1925-ben kezdődött, amikor létrehozta az Embry-Riddle Company-t a lunkeni repülőtéren, Cincinnatiban, Ohioban. Aztán, a következő tavasszal, a társaság megnyitotta az Embry-Riddle Repülési Iskolát. Ami a légitársaságok pilótainak képzésére vonatkozó egyszerű tervként kezdődött, 1970-ben megbízható egyetemgé fejlődött. Ma az Embry-Riddle Worldwide Campus globálisan elismert tanulási rendszert működtet, amely online és személyes útmutatást kínál, valamint oktatási létesítmények hálózatát támogatja a hallgatók továbbjutását az Egyesült Államokban, a világ minden táján és most Szingapúrban.

Az Embry-Riddle Aeronautical University partnerségi kapcsolatok révén Szingapúrban nyújt diplomát. Az Embry-Riddle a szingapúri repülési akadémiával (SAA) együttműködésben részmunkaidős, vegyes kézbesítési posztgraduális programokat kínál kifejezetten dolgozó szakemberek számára. Az ERC Intézettel folytatott legfrissebb partnerkapcsolatunk lehetővé teszi az Embry-Riddle számára, hogy részidős és teljes munkaidős végzettséget biztosítson azoknak a hallgatóknak, akiknek munkalehetőségük vagy a munkaerőpiacra való belépés előtt szeretnék megszerezni alapképzettségüket. Az ERC Intézettel fenntartott partnerség lehetővé teszi az Embry-Riddle számára, hogy a környező régióból származó nemzetközi hallgatókat Szingapúrba is vigye.

Az Embry-Riddle Aeronautical University, a világ legrégebbi és legnagyobb repülési és repülési szakirányú egyeteme presztízsének támogatásával szingapúri partnerségi kapcsolataink biztosítják a hallgatók számára ugyanazt a minőségi oktatást, amelyet egy tengerentúli campusunkban kapnának.

Az Embry-Riddle Asia misszió nyilatkozata:

„Az Embry-Riddle Aeronautical University lehetőségeinek kibővítése az ázsiai-csendes-óceáni térség legfontosabb országaiban folytatott felsőoktatás és kutatás megvalósításában a repülés és a repülés területén”

Adminisztráció

Amikor az Embry-Riddle Repülési Egyetem úgy döntött, hogy jelenlétet létesít Ázsiában, Szingapúr logikus döntés volt. A szoros amerikai kapcsolatokkal és az oktatást támogató környezettel Szingapúr vonzó hely volt az első ázsiai campusunk számára. Szingapúr keményen dolgozó tehetséges egyének sokszínű közössége ad otthont, pontosan ez az, amire az egyetemnek szüksége van az oktatási kiválóság iránti elkötelezettségének fenntartásához. Az adminisztratív hivatalok támogatják az egyetem küldetését azáltal, hogy átfogó szolgáltatásokat nyújtanak az egyetem érdekelt felei és a szélesebb közösség számára.

Embry-Riddle Aeronautical University, Asia Ltd.

Embry-Riddle Aeronautical University Asia Ltd. az Embry-Riddle Aeronautical University, Incorporated (ERAU, Inc.) 100% -ban tulajdonában lévő leányvállalata. A társaságot az ERAU Inc. nevében az Igazgatótanács irányítja, amelynek elnöke az ERAU világméretű kampuszának kancellára, és kinevezett tagok mind az ERAU Inc., mind a világméretű kampuszból, Ázsia vezetőjével, aki ex officio tag. .

Az Igazgatóság küldetése annak biztosítása, hogy az ERAU Asia tevékenysége összhangban álljon az Egyesült Államok és Szingapúr jogszabályaival, fenntartja a Déli Főiskolák és Iskolák Szövetségének (SACS), az illetékes helyi hatóságok akkreditációs előírásait és fenntartja üzleti tevékenységét. a szingapúri társasági törvény, a CAP 50 szerinti alapszabályának megfelelően.

Oktatás az osztálytermen kívül

Az Embry-Riddle Repülési Egyetem karjai több, mint oktatók. Közös szenvedélyük van a repülés és a repülés iránt, amelyek messze túlmutatnak az osztálytermen. Sokan teljes munkaidős iparági pozíciókat töltenek be a nap folyamán, és megosztják veled gazdag valós tapasztalataikat. Elősegítik a partnerséget szakemberekkel és a globális vállalkozásokkal, hogy megismerjék a legújabb ipari tendenciákat, és biztosítsák, hogy a tanterv kielégítse a munkaadók igényeit.

Számos olyan kar, amely Szingapúrban Embry-Riddle tanfolyamokat tanít, az Egyesült Államokból származik, hogy tanítson. Néhány teljes munkaidős oktatónk az Egyesült Államokból Szingapúrban is él, kétéves rotációs időszakon keresztül Szingapúron.

A karok tagjai, akik a szingapúri térségben laknak, továbbra is hasonló háttérrel rendelkeznek, mint az Egyesült Államok karánál, mivel ugyanolyan magas színvonalú végzettséggel rendelkeznek, és ugyanazokkal a képesítésekkel rendelkeznek, megfelelő időt töltve a tanuláshoz, a munkavégzéshez és az Egyesült Államokban való élethez.

partnerségek

Az Embry-Riddle Asia nagy jelentőséggel bír, hogy jelen legyen Szingapúrban, amely gyorsan a légi közlekedés globális csomópontjává vált. A regionális egyetemekkel és a légiközlekedési oktatás kulcsszereplőivel való partneri kapcsolatokkal az Embry-Riddle alig várja, hogy hozzájáruljon a Szingapúr repülési és űrkutatási ágazatának új szintre történő katapultjához szükséges tehetségek és munkaerő-készség kiépítéséhez. Ezen partnerségek révén képesek vagyunk globálisan elismert oktatást nyújtani Önnek anélkül, hogy órákat kellene külföldön vennünk. Függetlenül attól, hogy részt vesz a kevert kézbesítési kurzusokban vagy az osztálytermi oktatási programokban, ugyanazt az Embry-Riddle diplomát kapja meg, amelyet bármely más világszerte vagy az Egyesült Államokban megkaphat.

133642_17979-20200327-105301-ERAU_17.jpgEmbry-Riddle Aeronautical University Asia","author_url":"","source":"Embry-Riddle Aeronautical University Asia"}" alt="133642_17979-20200327-105301-ERAU_17.jpg" />

Akkreditáció

Az Embry-Riddle Repülési Egyetemet - ideértve a Daytona Beach Campusot, a Prescott Campusot és a Worldwide Campusot - a Déli Főiskolák és Iskolák Főiskolák Bizottsága akkreditálta, hogy diplomákat nyújtsanak társult, érettségi, mester és doktori szinten. Vegye fel a kapcsolatot a Főiskolák Bizottságával az 1866 Southern Lane, Decatur, GA 30033-4097 telefonszámon, vagy hívja a +1 404-679-4500 telefonszámot az Embry-Riddle Repülési Egyetem akkreditációjával kapcsolatos kérdésekről. Embry-Riddle Aeronautical University - Ázsia az Embry-Riddle világméretű kampuszának része.

Az Embry-Riddle Aeronautical University jóváhagyta a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetségét, valamint az illetékes helyi hatóságokat a Szingapúrban végzettségi programok biztosítására. Ázsiai hallgatók ugyanazzal a képesítéssel járnak, mint az Egyesült Államokban található egyetemi hallgatók.

Miért tanul Szingapúrban?

Amellett, hogy globális repülési csomópont, Szingapúr a világ egyik leginkább kozmopolita városa, kultúrájának és életmódjának lenyűgöző keverékével, amely páratlan életminőséget teremt. Az Embry-Riddle hallgatók számára maga a város is jelentős része oktatási tapasztalataiknak.

Szingapúr ideális elhelyezkedése szintén remek kiindulópontot nyújt a térség utazásához. Kína, Vietnam, Kambodzsa, Thaiföld vagy India (néhányat említsünk) csak néhány rövid repülési óra alatt elérhető.

Helyszínek

Singapore

Address
Bukit Timah Road,75
#02-01/02 Boon Siew Building

229833 Singapore, Szingapúr

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket