Human Capital (Singapore)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük Human Capital (Szingapúr)

Az emberek az egyetlen, leghatásosabb, erőforrás, hogy a szervezet céljai elérése. Az évek során a HR funkció fejlődött, és már nem kell tekinteni, mint egy külön támogató tevékenység korlátozódik, HR-vezetők és a szakemberek csak.

Ehelyett, a HR menedzser feladata, hogy működjön együtt más vezetők, hogy elérje a szervezet stratégiai céljait. A vezetők másik vonalon funkciót, az emberek kezelése továbbra is szerves része a felelősséget, függetlenül attól, hogy szakágban és annak ellenére, hogy "HR" nem kifejezetten a saját névjegykártyát.

Tekintettel arra, hogy a HR menedzsment elengedhetetlen része a munka minden vezető, mi a HCS Akadémia célja, hogy tanuljanak, és az edző szakemberek és irányítják az embereket, hogy a T-alakú vezetők. A T-alakú manager kiemelkedik a saját munkáját, miközben a funkció jelentősen hozzájárul a további funkciók a szervezet egyszerre.

Human Capital (Szingapúr) elfogadnak 2009 áprilisában a National Center for szakmai továbbképzés, valamint a szolgáltató a tanácsadási szolgáltatások az emberi tőke kiválóság. Működési mint partner a Munkaerő Fejlesztési Ügynökség (WDA) a gördülő ki a munkaerő-készségek Képesítési (WSQ), HCS Akadémia összehívja konferenciák és a kompetencia-alapú műhelyek, előrejelzések és értékeli trendeket, és hogy a menedzserek és vezetők együtt tanulni egymástól.

Human Capital (Szingapúr) egy egyablakos intézmény kínál képzést és az emberek kezelése képességfejlesztés szolgáltatások, vezeti az egyének elérésében karrier célok, és azt tanácsolja a vállalkozások szervezeti menedzsment.

HR képzés

Az emberek vezetők tanult HCS Akadémia újra tervezés kritikus HR folyamatok, azonosítani és épít szükséges kompetenciák, és telepíteni a legjobb HR gyakorlat, hogy a munka és a változó igényekhez szervezeteik. HCS Akadémia is segíti őket elősegítése a gyakorlati tanulás a munkahelyen.

Személyes Pályaválasztási

Kínálunk a karrier tanácsadó szolgáltatás, amely segít az egyének elérjék a maximális lehetőséget. HCS betekintést nyújt karrier lehetőségeket és készítsen szakemberek szakmai előmenetel és munka készségét, hogy biztosítsa a megfelelő illeszkedést.

Helyszínek

Singapore

Human Capital Singapore

Address
11 Eunos Road 8, #05-01
Lifelong Learning Institute

408601 Singapore, Szingapúr
Telefonszám
+65 6423 0388

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: