Kaplan Singapore

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ról ről

Kaplan elképzelése, hogy Szingapúr "Private Education Institute of Choice" lett, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük hallgatóinkat karrierjük és oktatási céljaik elérésében egész életen át tartó tanulási lehetőségek révén.

Az Ön élethosszig tartó integrált tanuló partnereként felajánlunk felsőfokú oktatási programokat, valamint szakmai képesítéseket és képzési kurzusokat a készségfejlesztéshez, amely lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy mindig releváns legyen.

Ezeknek a lehetőségeknek és a kiválóságnak a tanítás és tanulás során Kaplan mindig arra törekszik, hogy mindent megtesz a hallgatók számára. Gyakori elismerésünk ennek bizonyítéka.

Kaplan 9 díjat kapott a 2016-os és 2017-es JobsCentral Learning Training és Education Development (TED) díjakért, így Kaplan második egymást követő évben a "Legjobb magánoktatási intézmény", a "Legjobb vállalati képzési szolgáltató" és a "Gold Standard Szolgáltató" "A kiválasztott kategóriákban / fegyelemben a gazdálkodó egységnél.

A vezető magánoktatásban Kaplan számos elismerést kapott. 2017-ben elnyertük a szingapúri "Legjobb magánoktatási intézményt" és a "vezető vállalati tréninget"

A mai napig Kaplan több mint 65 000 diplomás munkatársat 1 szolgáltatott és több mint 225 000 szakmai bizonyítványt ítélt oda2. Több mint 550 egyetemi programot és professzionális tanúsítást kínál, ez a folyamatos innováció iránti elkötelezettségünket és az iparág szempontjából releváns. Olyan egyedi tanulókörnyezetet is meg akarunk teremteni, ahol világszerte több mint 35 országból származó diákjaink inspirálhatnak a választott tanfolyamon.

Ösztönzöm, hogy fedezze fel Kaplan-t, és tudjon meg többet arról, hogy mit tehetünk az Ön oktatási és karrier céljai tekintetében.

Rhys Johnson professzor

Vezérigazgató

Kaplan Singapore


Küldetés

Kaplan Singapore segít az egyéneknek az oktatási és karrier célok elérésében. Kaplan Singapore határidőket épít, egy sikertörténet egy időben.


Látomás

A választott magánoktatási intézmény.


Alapértékeink és kultúránk

Alapvető értékeink meghatározzák vállalati kultúránkat és biztosítják a keretet, amit a Kaplan Singapore szállít napi ügyfeleinknek és munkatársainknak.

  • becsületesség

Kaplan Singapore mindenekelőtt etikus, mivel a helyes magatartás az egyetlen út a hosszú távú növekedéshez. Etikánknak és integritásának tiszteletben kell tartani.

  • Tudás

Kaplan Singapore mindig arra törekszik, hogy többet megtanuljon, és használja ezt a tudást diákjaink, munkatársaink, munkatársaink és a közösség javára.

  • Támogatás

Kaplan Singapore támogató környezetet biztosít a diákok, a munkavállalók és a közösség számára. A Kaplan Singapore minden célja, hogy támogassa a diákok sikerét.

  • Lehetőség

Kaplan Singapore folyamatosan keres új és jobb módokat a diákok, munkavállalók és közösségek számára. Ez alapvető fontosságú küldetésünkben: a Kaplan Singapore egyszerre épít egy sikertörténetet.

  • Eredmények

Kaplan Singapore sikerrel jár, amikor a diákok sikeresek. Kaplan Singapore mérlegeli sikerünket azzal, hogy a hallgatók mennyire felelnek meg mérhető céljuknak.

Helyszínek

Singapore

Address
Wilkie Road, Level 2, Wilkie Edge
Singapore, Szingapúr

Singapore

Address
1 Selegie Road, Level 6, PoMo
Singapore, Szingapúr

Singapore

Address
80 Jurong East Street 21, #06-02, Devan
Singapore, Szingapúr

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket