Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Management Development Institute of Singapore (MDI)

A Management Development Institute of Singapore (MDI), 1956-ban alakult, a Singapore legrégebbi non-profit szakmai intézet az élethosszig tartó tanulás. MDIS két fő leányvállalatai: Management Development Institute of Singapore Pte Ltd (MDI-k Pte Ltd), hogy felügyelje a szingapúri egyetemi műveletek és MDIS International Pte Ltd további globalizációs stratégia.

MDIS biztosít jól akkreditált tanfolyamok, szemináriumok és menedzsment szolgáltatások és lehetőségek az egyének fejleszteni szakmailag keresztül tudományos programok üzleti és menedzsment, mérnöki, divattervezés, Information Technology, Egészség és élettudományok, Mass Communications, Pszichológia és Utazás, Turizmus és Vendéglátás . Ezeket a programokat kínálnak együttműködve nagysikerű egyetem Ausztráliában, Franciaországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban.

2008 szeptemberében MDIS létre első tengerentúli egyetemen Taskentben, Üzbegisztán fővárosa Közép-Ázsiában, kínál világszínvonalú felsőoktatási hallgatók számára a közép-ázsiai térségben. Mérföldkőnek üzlet is elérni EduCity @ Iskandar Johor, a jelölést az első alkalommal, amikor egy magán szingapúri felsőoktatási intézmény tett behatolás Malajziában. Ez lesz a második az MDI-k "tengerentúli egyetemen és megnyitja kapuit a 2000 diák 2015 körül. Befejezését követően a harmadik szakasz építése 2023-ban, az egyetem a jelek szerint ellát több mint 10.000 diák. MDIS van képviseleti irodák Kínában, Indiában, Indonéziában, Sri Lanka, Thaiföld és Vietnam, valamint az ügynökök egész Ázsiában, Afrikában és a Közel-Keleten.

MDIS létesítmények

MDIS múltra nyújtó képzési és oktatási szolgáltatások a közösség és a nemzet. Az S $ 35.000.000 MDIS Campus Stirling Road foglal egy három hektáros földterület és büszkélkedhet a state-of-the-art tantermek, az élettudományok és a számítógépes laboratóriumok, vendéglátó képzési központ, a tömegkommunikáció stúdió, mérnöki laboratóriumi és műhely, valamint a divat stúdió. A campus is van egy amfiteátrum házra művészeti előadások és egyéb rendezvények, valamint a teljesen felszerelt sportlétesítmények például tornaterem, tollaslabda.

A campus Wi-Fi képes, amely lehetővé teszi a diákok hozzáférést biztosít a World Wide Web bárhol az egyetemen. Emellett MDIS növeli a diákok tanulási tapasztalat a Tábla Learning System és videó streaming technológia, amely lehetővé teszi az online hozzáférést jegyzet, tananyagok és a rögzített órákat bárhol, bármikor.

MDIS van egy másik tanulási központ, MDIS Dhoby gauti, Orchard Road.

Elérését EduTrust Certification

A siker az MDI-k "diplomások miatt az intézet erős elkötelezettség a magas színvonalú oktatás színvonalának. Megvalósuljanak a EduTrust Certification (4 év), melyet a Tanács számára Magánoktatás 2010 mérföldkő az MDIS mint azt igazolja, hogy az intézet példaértékű az oktatás és az üzleti kiválóság szabványoknak. MDIS is az elsők között tétel Magán oktatási intézmények (PEI) alatt kell nyilvántartásba venni a továbbfejlesztett Regisztráció keret.

MDIS Integrált Campus of the Future

A MDIS Residences @ Stirling a legelső szálló Szingapúrban, hogy elnyerje a Green Mark Gold Plus díjat. Költségszámítás S $ 80 millió az új, 15 emeletes hostel áll 782 légkondicionált szoba, 14 lakosztály, egy színházi előadás és cafeteria. A környezetbarát szálló befogadóképessége mintegy 1.700 diák és teljes mértékben integrált, hogy a diákok élnek, tanulnak és játszanak egy interaktív és kedvező környezetet.

Helyszínek

Singapore

Address
501 Stirling Road
148951 Singapore, Szingapúr